Godmorgon! Just nu sitter jag och mamma i bilen påväg till Malmö. Om en vecka är vi på resande fot igen, men då är vi påväg uppåt i landet. Det är helt sjukt och det känns overkligt.. 
Jaja, idag i Malmö ska jag träffa min läkare och sen sjukgymnasten som ska titta så att träningen går som det ska. 
Vädret ändras hela tiden. Vi har kört igenom regn, förbi lite snö och nu skiner solen. Vi har ett stort grått moln framför oss så jag gissar på regn. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra söndag? 
Jag ska snart träna tummen ett sista pass och sen ska jag sova. Imorgon åker vi till Malmö med tummen. Av någon anledning ville sjuksköterskorna att jag skulle träffa min läkare denna veckan. Jag vet inte varför. Det är ju inget fel på tummen?  Någon nämnde något om att det var inför axeloperationen, men som sagt jag har ingen aning. 
Dock så innebär det att jag inte ska till skolan imorgon! :( Men om jag har tur så hinner jag kanske dit en timme, håll tummarna för det!  
Imorgon eftermiddag ska jag på sjukgymnastik. Det är bara två träningar kvar nu. Jag vet att jag måste ge upp och att jag inte ska hoppas mer, men jag kan ändå inte låta bli att hoppas på att något mirakel händer så jag slipper operera axeln.  Tänk om det vore såå!! Jaja, jag fortsätter att träna högra axel för den ska absolut inte gå sönder! Jag ska klara min höger axel. 
Tänk om en vecka, då är väskorna packade och jag är nog nervös. Åhh.. Snart åker jag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha. 

Likes

Comments

Gårdagen var en mysig kväll. Familjen Gutgard är härliga. En jordnära familj och jag gillar de alla. 
Det tråkiga med kvällen var att jag gick och la mig tidigt. Jag var trött vid halv nio och strax efter tio sa jag godnatt. Jag skäms över att vara trött så tidigt. När min axel var bra så kunde jag vara uppe hur länge som helst. Jag tror att mina smärtor i axeln tröttar ut mig. Man blir nog trött av att gå och ha ont hela tiden. Det ska bli skönt att allt snart får sitt slut. Jag vill ha tillbaka min axel så som den varit tidigare. Jag vill ha en hel axel. 
Idag ska jag plugga, föra över bilder till datorn och sen ikväll ska vi hem till farmor på middag. Mys söndag!

Likes

Comments

Jag och Emilia hade en mysig timme på stan. Vi hittade det vi letade efter och påväg hem köpte vi en nutellapizza som vi tog med oss hem och delade på. Vi har velat prova den länge, men aldrig blivit färdiga till det. Så idag blev premiär! Vi båda gillade den, men vi är överens om att nästa gång vill vi äta den när den är varm. Den hade ju hunnit bli kall på hemresan! Men jag rekommenderar verkligen pizzan, om ni gillar nutella förstås!
Nu måste jag fixa klart här hemma. Jag har varken hunnit träna eller plugga och gästerna kommer om några timmar. Jag måste sätta fart. Vi hörs mer ikväll eller imorgon! Ha en grym lördag! 

Likes

Comments

Solen skiner och himlen är blå. Om en liten stund ska jag och Emilia åka in till stan. Vi måste fixa en sak innan Uppsala. 
I eftermiddag ska jag skicka in lite skolarbeten som är färdiga och jag måste hinna träna innan vi får gäster ikväll. 
Jag håller på att spika upp planer på valborg. Tackat nej till en fest för jag vill inte göra något alltför stort innan Uppsala. Jag vill  umgås med bästa vän och lillasyster. Äta gott och gå ner till brasan och spela för många lotter haha. De två är de människor (förutom mamma och pappa)  som jag träffar mest och jag gillar inte tanken över att jag behöver vara utan de i nästan en hel vecka. 

Likes

Comments

Tro det eller ej, men jag har varit i skolan hela dagen! Från början till slutet. Egentligen har jag inte den sista lektionen, men jag ville stanna. Jag totalt älskar att vara tillbaka i skolan! Det känns så bra och det får mig att tänka på annat. 
Efter skolan hämtade mamma mig och hon skjutsade in mig till sjukgymnastiken. Sjukgymnastiken gick jättebra! Höger axel var på plats och övningarna gick bra. Mitt vänsterknä kändes lite ostabilt, men det varade  i bara några minuter och knäna hoppade inte!  Trots att min vänster axel ska opereras om mindre än två veckor så tränar vi den! Jag har som mål att axeln ska vara på plats när jag sövs ner. 
Nu är det helg. Jag ska plugga undan de sista skolarbetet, träffa kompisar och imorgon får vi gäster. Jag ska även ut och gå en lååång runda med Sandra för nu är ju allt bandage på foten av. Jag längtar!!!! 
Fast nu ikväll ska jag lägga ner tid på bloggen. Förbereda tidsinställda inlägg med tillbaka blickar. Nu är det inte långt kvar, snart sätts min axel på plats. 

Likes

Comments

 Jag hoppas att dagens möte gick bra. Det kändes bra, men jag får inget svar förrän om ungefär tre månader.
Både igår och idag har jag lagt ner flera timmar på skolarbetet. Idag stängde jag matteboken strax efter halv nio för sen skulle jag iväg till Amez och få håret plattat. Jag har nästan hunnit klart med ett arbete och jag har hunnit läsa en del inför några prov. Tiden börjar springa iväg och jag har en vecka kvar.  
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till skolan igen. Jag har inte varit där på två dagar och jag saknar kompisarna. Två dagar låter inte mycket, men jag har varit ifrån skolan så länge tidigare och jag vill ju vara i skolan så mycket som möjligt. 
Om en vecka är det nog en mindre glad tjej som bloggar. Då har jag bara en skoldag kvar innan operationen. Usch. Jag vill inte vara ifrån skolan och jag vill definitivt INTE opereras. 
Strunt samma, jag måste opereras. Nu är det dags för mig att säga godnatt. Sov gott så hörs vi mer imorgon. Kram på er! 

Likes

Comments

Idag tänker jag extra mycket på Spirit och Caramelle för idag fyller Spirit år. Världens finaste häst. Jag saknar honom grymt mycket.<3

Likes

Comments

Godmorgon!  Har ni sovit gott?  
Gårdagens möte gick jättebra. Det var inför gymnasiet. Jag är helt säker på att jag har valt rätt skola. Rektorn kändes jordnära och engagerad. Vi ska ha ytterligare ett möte i början av juni. På det mötet ska sjukhusteamet och lärarna, kuratorn och skolsköterskan på den nya skolan också vara med. 
Idag blir det tyvärr ingen skola. :( Jag har fullt upp med olika sjukvårdsbesök. I eftermiddag får vi besök. Vi ska ha ett möte med en viss person. Det kan bli ett av de viktigaste mötena jag haft. Jag ska kämpa för att få personen att förstå mig och förhoppningsvis går det bra. Om inte... Ja då vet jag inte vad jag gör. 

 

Likes

Comments

Allt gick jättebra. Anledningen till att tummen är seg är för att det är en helt ny sena i tummen. Senan som är tagen från min fot måste "bo in sig" i tummen. Det är ett nytt ställe för senan och därför måste den anpassa sig. Tummen är inte så som jag vill ha den, den är sååå seg och höger tumme utvecklades mycket snabbare. Menmen, detta kommer ta flera månader. Jag ska utöka träningen till tio gånger om dagen och inom några månader är förhoppningsvis tummen så som jag vill ha den!
Nu ska jag iväg på ett möte. Håll tummarna för att detta går bra. Jättebra... 

Likes

Comments