Header

Att vara saknad av någon som saknas eller sakna någon som saknar fast den e saknad.

Jag har träffat världens underbaraste kille och han är nu min! Tiden bara flyger och jag vill inte leva utan denna fantastiska människa. Nu vet jag att jag vart sådär dålig på att skriva igen och ber om ursäkt. Men tankarna går och jag vet inte om jag bara ska ge upp på detta. Nu har jag mitt liv på plats men så många mil bort. Det gör mig ofokuserad att veta att han inte finns vid mig. Jag blir så avundsjuk på mina vänner som kan vara nära sina älskade nästan varje dag, själv måste man vänta veckor på att få träffa sin egen😩 men jag har lovat att härda ut😅

Har ni haft ett bra lov eller bra arbetsveckor? Berätta gärna☺️kramen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, så egentligen är jag inte så bra på sånt här. Ni vet, skriva, uttrycka känslor osv. Men jag hade tänkt ge det ett försök till. Ni förstår nog vad som väntar, eller hur?!😅
Jag är kär!
Många tänker nog mest att jag e lite övertänkande och drar upp första bästa, men jag kan lova att det inte är så. Jag kan faktiskt dra igenom allt det här med mina kärleks inlägg så får ni själva se att det egentligen inte var så komplicerat.
Jag hade en kille i början av denna blogg start kan vi säga. Såklart var jag kär i min kille, och när det tog slut så var jag fortfarande kär i honom, inget mer med det. Senan skaffade jag några nya killkompisar som är sjukt trevliga, och jag lät mig själv missförstå signaler osv. Jag ville helt enkelt upptäcka mer än vad jag visste, nå utanför mina gränser. Vid detta lag tyckte jag fortfarande om mitt ex ( fortfarande så handlar det bara om en kille ) men dom känslorna har ju tinat bort nu idag! Men det är nämligen så att jag mött det trevligaste och mest underbara person någonsin! Jag må ha sagt så om många, men denna blir svår att slå😅
Jag är galet kär i denna kille och jag trivs riktigt bra med honom! Vi skrattar och ser alltid till att det finns något att prata om.
Så som ni kan se så har det hittills handlat om två st killar och några missförstånd.
Men jag vill bara tala om att jag inte vart såhär lycklig på sjukt länge!😊

Likes

Comments

Detta inlägg är till dig.

Till dig som gjort allt med mig själv så mycket enklare. Så att jag dag efter dag kan känna att det finns något. Jag talar till dig vars läppar alltid tystar mina. En relation mellan oss må inte längre existera på grund utav de fel jag gjort, men viljan att få vara med dig kommer alltid att vara desamma.

Varje gång du snuddar vid min arm går tusen stötar genom kroppen. Tänk på alla de skratt vi delar och hur mycket mer vi har kvar att ge. Tänk om du faktiskt skulle läsa eller lyssna på dessa ord, och förstå att det jag känner för dig är för evigt.

Jag tänker ofta på en fråga jag ibland drömmer att du frågat. Jag rabblar upp miljontals olika svar på den svåraste frågan som finns.

Hur kär är du?

Mitt svar skulle lyda så som ingen annans. För det är ju faktiskt bara jag som känner såhär för dig.

Kärlek går inte att förklara, och min kärlek för dig har inte tid och rum på våran planet. Tiden har aldrig räckt till för att kunna visa dig hur mycket du är värd i mina ögon. Jag skulle ta en kula för dig och aldrig lämna din sida. I ditt ställe skulle jag fälla en ensam tår och ta det kast som kommer. För dig skulle jag dö. Jag är den som alltid ställt upp i alla lägen, den som alltid haft din rygg när du själv inte har en aning om vad det är som föregår. Det finns inget jag inte skulle göra för dig, och om det skulle kosta mig allt för att få dig se hur värdefull du är för mig. låt gå. För jag älskar dig!

Många som lyssnar till detta vet redan och eller har listat ut vem jag pratar om, och det gör inget. Själv är jag ganska leds på att höra de onödiga kommentarerna jag får bara för att jag känner som jag gör. För vet ni, helt ärligt så bryr jag mig inte om vad ni tycker om denna människa. För att för mig är han allt, och han har alltid varit och kommer alltid att förbli.

En dag vill jag kunna kolla in i dina ögon och se samma gnista som jag sett i så många år som du kollat på mig, den gnistan jag dödade. Förlåt räcker inte till längre och det gör inte jag häller. Men detta är till dig, för jag vill att du ska se att allt som någonsin betyder något för mig, är du.!

Du vet så som många andra att min högsta önskan är att kunna flyga. Och jag vill att du ska veta att med dig svävar jag i ett annat universum, du gör mig fri och jag kan äntligen få flyga.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att det vet ett tag sedan som jag skrev sist och det känns lite tråkigt. Men jag har tänkt lite på vad den här bloggen betyder och vad den egentligen handlar om. Efter mycket tänkande har jag kommit fram till att bloggen egentligen är som min dagbok, att jag på något sätt finner en viss trygghet i att kunna skriva precis vad som helst. Jag förstår att det är långtråkigt att läsa på om mina "spännande" dagar och allt konstigt som jag har att dela med mig av. Själv tycker jag att det kan vara relativt tråkigt att läsa blogginlägg som bara handlar om samma saker, vilket mina inlägg i princip också gör hehe 👉😪👈.

Bloggen handlar i stort sätt om min vardag och om vad som händer i mitt liv, en blogg om mig helt enkelt. Och på sista tiden har jag bara skrivit en massa tråkigheter om att jag e deprimerad, kärlek och bara en massa negativitet tycker jag. Så en liten knuff på dig Moa, skärpning nu! Så från och med nu ska jag försöka att bara lägga upp positiva saker👏

Okej så jag tänkte lite snabbt bara dra igenom några småsaker som ska ändras detta år och samt några mål som jag kommit i underfund med.

Färga och klippa håret
Lyckas få till hoppningen med nya stjärnskottet
Sluta yra omkring
Ta vara på tiden ist för att gråta över små saker
Ta igen skolan och ligga i
Ha en sjukt jävla fucking bra sommar!

Och som grädde på moset tänkte jag berätta att mitt mål med 2017 är att verkligen komma igång och ligga i med träningen. Jag hade tänkt att ta före och efter bilder med datum och allt, för att sedan kunna visa er resultatet. Om detta går bra och som jag tänkt mig så kommer jag lägga upp en före och en efter bild. Men om det är så att det inte går så bra kommer jag inte att lägga upp något då jag inte har modet till att göra det, det är endast något jag kan göra när jag är stolt över vad jag själv åstadkommit.

Men tack för mig och sov riktigt gott inatt! Kram


( P:S jag bjuder på en smutsig spegel och en riktigt skrattretande bild😉 )

Likes

Comments

Tjena! Nu gäller det.
Sista veckan snart sen är första året på gymnasiet avklarat😱
Och vet ni, jag har hittat takten. Den rätta takten!

Som tonåring går man igenom perioder, vilket är ett slags sätt att ta reda på vem man är. Det gäller bara att man har koll på vad som e bra och inte. Speciellt när det kommer till förändringar. Och jag tror att min största förändring kommer nu!

Lite sneaky såhär då så kan jag säga att jag inget berättar🤐 Utan det är något jag sparar på som jag eventuellt visar senare.

Hoppas ni har en solig dag. Kramiz😘

Likes

Comments

Hej på er allesammans👋 Nu tar vi nya tag och taggar inför sommaren. Det känns så skönt att komma igång med träningen igen och veta att sommaren snart är här. Flera månader av skit, slask och snö är nu över och det har blivit dags att dra fram slutspurtskänslan. Helt ärligt så känns det för jävligt att det nästan gått ett år sedan man började gymnasiet. Liksom det kan inte redan vara över, jag har ju sovit halva tiden!?! Man inser inte riktigt hur viktigt det är att man tar reda på den tiden man har.

Bortsett från skolan och allt plugg så går det riktigt bra. Jag ska jobba på Temperance mesta dels av sommaren och har skickat in en jobbansökan till Hööks (hoppas på bästa svar). Denna sommar kommer bli riktigt bra känner jag på mig. Många sena kvällar med kompisarna, grilla vid Storsjöns alla möjliga stränder, fira midsommar med dom allra underbaraste och självklart ta en tur till Andersön. Jag och gänget kommer även att besöka Alexanders stuga, lite övernattning och skoj. Känns så sjukt bra just nu att jag är tagg på allt, och just nu taggar jag på nationella i matte imorgon.

Hoppas ni har en bra kväll, kram på er😏

Likes

Comments

Hej hopp! som ni kanske märkt så har jag haft en ganska lång paus från skrivandet på bloggen osv, men jag har mina själ. I början av april så hade jag det jätte bra och allt det där men det slutade med att hela månaden blev kaos, så med tröga och trötta tag ska jag ta tag i vardagen igen!

Just nu så har det vart ganska mycket sjukdomar och annat tjafs inom familjen och mycket prov på skolan, så jag har inte riktigt haft energin till att skriva så mycket eller göra något överhuvudtaget. Men jag kan med glada och förväntansfulla nyheter tala om att vi köpt en till häst iiiiiiii. Han är ett Amerikanskt varmblod och heter Regent William. Vi kände att det skulle vara roligare med två stycken så att jag och mamma kan rida ut tillsammans eller om nån kompis skulle dyka upp. Det roliga med djur är att man inte kan ha för många utav dem, därför införskaffar vi höns till sommaren😄

Jag har tidigare inte riktigt känt mig hemma eller vetat vem jag är, vart jag ska vara eller vad jag ska göra. Men nu har jag funnit det som behövs för att dra ihop alla trådar. Och med stolthet kan jag säga att jag aldrig vill lämna vårt fina Jämtland, det är här jag hör hemma och det är här jag kommer stanna. Några år framöver iallafall😉

Likes

Comments

Title