Header

Tjena! Nu gäller det.
Sista veckan snart sen är första året på gymnasiet avklarat😱
Och vet ni, jag har hittat takten. Den rätta takten!

Som tonåring går man igenom perioder, vilket är ett slags sätt att ta reda på vem man är. Det gäller bara att man har koll på vad som e bra och inte. Speciellt när det kommer till förändringar. Och jag tror att min största förändring kommer nu!

Lite sneaky såhär då så kan jag säga att jag inget berättar🤐 Utan det är något jag sparar på som jag eventuellt visar senare.

Hoppas ni har en solig dag. Kramiz😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bättre lycka nästa gång eller nästa gång, är sånt jag ofta får höra. Men i vissa sammanhang så stämmer det inte. Jag följer mitt hjärta och den jag är utav en anledning, inte för att tillfredsställa andra och göra deras liv lite bättre för att dom tycker om att ha rätt. Nej! Utan jag står här och tänker inte ge mig. Jag ger inte upp. Som häst tjej har jag lärt mig kämpa för att nå dit jag vill, att inte ge upp och släppa tyglarna. Och det är just det jag gör. Och en sak jag inte ger efter på fören det står klarhet i pannan är kärleken jag har till denna person. Jag skiter i hur lång tid det tar och har tagit, jag ger inte upp. Jag kommer inte tro eller hoppas utan jag kommer fortsätta känna och veta precis som jag redan gör. Oavsett hur många som kommit och sagt att det är dags att släppa greppet för att må bra. Jag känner mest såhär;

Har ni aldrig velat ha någonting så mycket att ni skulle göra precis vad som helst för att få tag i det. Har ni aldrig känt det där extra med precis just en person. Aldrig känner man lika för någon.

Jag får vara ledsen och vara förbannad, för det är mänskligt. Jag önskar att alla bara skulle kunna ta och inse att det är mänskligt. Sluta vara så fega för allt. Vi lever en gång, satsa!
Om jag gråter mig Själv till söms för att jag längtar till något jag inte kan nå. Må jag då få göra det. För jag är kär. Jag är så @#^?! KÄR. Och vet ni vad.

Det är mänskligt!

Likes

Comments

Hej på er allesammans👋 Nu tar vi nya tag och taggar inför sommaren. Det känns så skönt att komma igång med träningen igen och veta att sommaren snart är här. Flera månader av skit, slask och snö är nu över och det har blivit dags att dra fram slutspurtskänslan. Helt ärligt så känns det för jävligt att det nästan gått ett år sedan man började gymnasiet. Liksom det kan inte redan vara över, jag har ju sovit halva tiden!?! Man inser inte riktigt hur viktigt det är att man tar reda på den tiden man har.

Bortsett från skolan och allt plugg så går det riktigt bra. Jag ska jobba på Temperance mesta dels av sommaren och har skickat in en jobbansökan till Hööks (hoppas på bästa svar). Denna sommar kommer bli riktigt bra känner jag på mig. Många sena kvällar med kompisarna, grilla vid Storsjöns alla möjliga stränder, fira midsommar med dom allra underbaraste och självklart ta en tur till Andersön. Jag och gänget kommer även att besöka Alexanders stuga, lite övernattning och skoj. Känns så sjukt bra just nu att jag är tagg på allt, och just nu taggar jag på nationella i matte imorgon.

Hoppas ni har en bra kväll, kram på er😏

Likes

Comments

Hej hopp! som ni kanske märkt så har jag haft en ganska lång paus från skrivandet på bloggen osv, men jag har mina själ. I början av april så hade jag det jätte bra och allt det där men det slutade med att hela månaden blev kaos, så med tröga och trötta tag ska jag ta tag i vardagen igen!

Just nu så har det vart ganska mycket sjukdomar och annat tjafs inom familjen och mycket prov på skolan, så jag har inte riktigt haft energin till att skriva så mycket eller göra något överhuvudtaget. Men jag kan med glada och förväntansfulla nyheter tala om att vi köpt en till häst iiiiiiii. Han är ett Amerikanskt varmblod och heter Regent William. Vi kände att det skulle vara roligare med två stycken så att jag och mamma kan rida ut tillsammans eller om nån kompis skulle dyka upp. Det roliga med djur är att man inte kan ha för många utav dem, därför införskaffar vi höns till sommaren😄

Jag har tidigare inte riktigt känt mig hemma eller vetat vem jag är, vart jag ska vara eller vad jag ska göra. Men nu har jag funnit det som behövs för att dra ihop alla trådar. Och med stolthet kan jag säga att jag aldrig vill lämna vårt fina Jämtland, det är här jag hör hemma och det är här jag kommer stanna. Några år framöver iallafall😉

Likes

Comments

Okej, så jag har nyligen börjat med p-piller och har precis klarat av en karta. Eftersom jag inte får äta vanliga p-piller av olika orsaker så äter jag något som heter minipiller. Minipiller innehåller inte östrogen som det finns i vanliga p-piller, och det finns många orsaker till varför man kanske inte kan äta östrogen. Iallafall så tycker jag att dom funkar bra hittills förutom de små biverkningarna man kan få då. Jag har klarat mig riktigt bra från biverkningarna än så länge, det ända som drabbat mig är finnar😲 Och orsaken till att jag börjat med p-piller är för att mina mensverkar har börjat gå över styr. Så genom att slippa mensen så slipper jag de allra kraftigaste smärtorna.

Sedan har vi ju det här med skönhet också. Många tjejer börjar tyvärr med p-piller för att få störe bröst. Detta tycker jag är fel då jag tycker att man ska vara nöjd över hur man ser ut och inse att alla är fina på sitt sätt. Samma sak gäller de som sminkar sig något så groteskt, alltså det är mer smink än människa.

Jag tycker att det är väldigt intressant med skönhet osv, och jag vill alltid lära mig nya grejer och trix för att hålla sig fräsch. Det bästa jag vet är såklart att få sminka mig på morgonen. Jag är nöjd med mitt utseende då jag inte anser att det är speciellt dåligt. Det ända jag klagar på är en hudsjukdom som jag har som har spridit sig till mitt ansikte, vilket gör mig väldigt röd och super torr. Så egentligen sminkar jag mig väll därför, men jag sminkar mig bara för att känna mig lite extra fin.

Hudvårdsprodukter är hyfsat viktiga enligt mig. Man kan inte använda hur mycket som helst för då riskerar man att förstöra huden istället. Men man ska vara noga med att alltid tvätta ansiktet (åtminstone med ljummet vatten). Det är lika viktigt att vi hjälper till att återfukta våran hud som det är att äta.

Skönhet kommer dock inifrån. Man ska alltid räkna med insidan hos någon och inte bara utsidan. Någon som ser helt ok ut kan bli så mycket snyggare bara av att kolla på dess personlighet. Insidan räknas mer än utsidan😉

kram!

Likes

Comments

I många vilsna år har mina tankar konstant snurrat runt. Mesta dels på vänner osv, men jag har inte riktigt öppnat ögonen om man säger så. För att vara den snälla tjejen som gör allt för sina kompisar så krävs en hel del tid av tänkande. Och för ett tag sedan stoppade jag mig själv från att tänka så mycket då jag mådde dåligt utav det, och nu mår jag toppen. Men nu efter ett tag när jag lagt tankarna på viktiga saker så börjar jag inse att jag är leds. Jag är leds på sättet jag behandlas.

Jag lägger ut pengar, jag tar fighten, jag backar alltid upp och jag finns alltid där för mina vänner, ALLTID. Jag får inte speciellt mycket tillbaka om jag säger så, och jag menar inte att låta otacksam. Jag känner mest att jag är trött på att vara den som ska hålla ihop "gänget", vara den som ser till att kontakten inte bryts med alla. Vänskap funkar som ett förhållande, vilket betyder att det kräver en viss del kärlek och uppskattning samt att kontakten ska hållas från bådas sidor. Och just nu är det bara jag som håller kontakten uppe med de flesta av mina vänner.

Jag skulle bli väldigt glad och känna mig omtyckt om mina vänner skulle höra av sig till mig bara för att fråga hur jag mår eller om jag vill hitta på något. I flera år har jag vart den som smsat först eller tagit upp mobilen och ringt. Ingen av mina vänner sitter i min sits, vilket gör att ingen utav dom förstår. Jag har bestämt mig att jag inte kommer höra av mig till någon utav mina vänner på ett tag för att se hur gärna de egentligen vill ha kontakt, detta ska inte längre vara en ensidig kamp!

Likes

Comments

Title