Header

Okej, så jag har nyligen börjat med p-piller och har precis klarat av en karta. Eftersom jag inte får äta vanliga p-piller av olika orsaker så äter jag något som heter minipiller. Minipiller innehåller inte östrogen som det finns i vanliga p-piller, och det finns många orsaker till varför man kanske inte kan äta östrogen. Iallafall så tycker jag att dom funkar bra hittills förutom de små biverkningarna man kan få då. Jag har klarat mig riktigt bra från biverkningarna än så länge, det ända som drabbat mig är finnar😲 Och orsaken till att jag börjat med p-piller är för att mina mensverkar har börjat gå över styr. Så genom att slippa mensen så slipper jag de allra kraftigaste smärtorna.

Sedan har vi ju det här med skönhet också. Många tjejer börjar tyvärr med p-piller för att få störe bröst. Detta tycker jag är fel då jag tycker att man ska vara nöjd över hur man ser ut och inse att alla är fina på sitt sätt. Samma sak gäller de som sminkar sig något så groteskt, alltså det är mer smink än människa.

Jag tycker att det är väldigt intressant med skönhet osv, och jag vill alltid lära mig nya grejer och trix för att hålla sig fräsch. Det bästa jag vet är såklart att få sminka mig på morgonen. Jag är nöjd med mitt utseende då jag inte anser att det är speciellt dåligt. Det ända jag klagar på är en hudsjukdom som jag har som har spridit sig till mitt ansikte, vilket gör mig väldigt röd och super torr. Så egentligen sminkar jag mig väll därför, men jag sminkar mig bara för att känna mig lite extra fin.

Hudvårdsprodukter är hyfsat viktiga enligt mig. Man kan inte använda hur mycket som helst för då riskerar man att förstöra huden istället. Men man ska vara noga med att alltid tvätta ansiktet (åtminstone med ljummet vatten). Det är lika viktigt att vi hjälper till att återfukta våran hud som det är att äta.

Skönhet kommer dock inifrån. Man ska alltid räkna med insidan hos någon och inte bara utsidan. Någon som ser helt ok ut kan bli så mycket snyggare bara av att kolla på dess personlighet. Insidan räknas mer än utsidan😉

kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I många vilsna år har mina tankar konstant snurrat runt. Mesta dels på vänner osv, men jag har inte riktigt öppnat ögonen om man säger så. För att vara den snälla tjejen som gör allt för sina kompisar så krävs en hel del tid av tänkande. Och för ett tag sedan stoppade jag mig själv från att tänka så mycket då jag mådde dåligt utav det, och nu mår jag toppen. Men nu efter ett tag när jag lagt tankarna på viktiga saker så börjar jag inse att jag är leds. Jag är leds på sättet jag behandlas.

Jag lägger ut pengar, jag tar fighten, jag backar alltid upp och jag finns alltid där för mina vänner, ALLTID. Jag får inte speciellt mycket tillbaka om jag säger så, och jag menar inte att låta otacksam. Jag känner mest att jag är trött på att vara den som ska hålla ihop "gänget", vara den som ser till att kontakten inte bryts med alla. Vänskap funkar som ett förhållande, vilket betyder att det kräver en viss del kärlek och uppskattning samt att kontakten ska hållas från bådas sidor. Och just nu är det bara jag som håller kontakten upp med de flesta av mina vänner.

Jag skulle bli väldigt glad och känna mig omtyckt om mina vänner skulle höra av sig till mig bara för att fråga hur jag mår eller om jag vill hitta på något. I flera år har jag vart den som smsat först eller tagit upp mobilen och ringt. Ingen av mina vänner sitter i min sits, vilket gör att ingen utav dom förstår. Jag har bestämt mig att jag inte kommer höra av mig till någon utav mina vänner på ett tag för att se hur gärna de egentligen vill ha kontakt, detta ska inte längre vara en ensidig kamp!

Likes

Comments

Denna vecka började segt men börjar lida mot sitt slut.

Äntligen haha

Nä men ärligt har så har jag ledsnat på alla falska människor som bara låssas. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att acceptera andras fel. Jag vet själv att jag har lite svårt för att inte påpeka andras fel, och jag vet att jag har en massa fel själv. Men just nu kan jag inte prata med någon, jag an inte riktigt lita på någon och jag kan inte förlita mig på någon.

Min Äldsta syster står mig som närmast just nu, och hennes underbar småskitar😘

Sedan det här men att jag har "vänner" som kallar mig slampa!? Alltså vart fan har dem fått det ifrån. Blir förbannad!!😡

Många av mina vänner vägra andas in och se att de ändrats, därav har jag också såklart ändrats. Så som plåster på såren så umgås jag med världens härligaste kille. Alltså hallå!? hur underbar får man vara egentligen😍

Tro:

Jag tror att allt går att ändra bara man bestämmer sig för det och verkligen visar att man vill ändra på det.

Hopp:

Jag hoppas att jag kan fortsätta mitt liv framåt och vara lika glad som jag vart den senaste månaden.

Kärlek:

Vem vet?!😉 Haha närå men man vet ju aldrig vart känslorna kan leda än

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har kommit fram till att det är väldigt dyrt att ha häst, haha fast det är ganska försåtligt.

Tänkte dra ihop lite skojs som jag tycker e såhär ganska normalt när man har häst. Så kan börja med att ovanstående är några utav mina favoriter att ha i stallet. Det dyraste med att ha häst är det man lägger ner på extrasaker, såsom schabrak, grimmor, pannband och massa annat. Sadlar, träns osv är startpriset kan man säga haha, sedan betalar med det fasta priset varje månad, vilket kan vara foder, stallplats, el till hagar osv. Så det som är så typisk för hästmänniskor är att pengarna alltid flyger iväg och man har ingen aning om vad man spenderat dom på, man kommer aldrig i tid, man blir alltid kvar längre i stallet än vad man tänkt och man har inget annat i tankarna än vad man ska lägga upp för resten av dagen.

kram på er :-)

Likes

Comments

Jag är inte önskad.

Jag är inte saknad.

Jag är inte älskad.

Jag är glömd.

Men jag är jag. Ingen annan är jag förutom jag. Jag älskar inte mig själv men jag lever med det. Glömt det man glömt, en dag kommer man på vad det var.

Likes

Comments

Title