Header
View tracker

Just nu, precis just nu önskar jag att han kunde förlåta. Men varför skulle han...

Det jag har gjort är oförlåtligt, och som vanligt inser man sina misstag efteråt. Man inser inte riktigt vad man har fören man förlorar det. Jag är en svag människa, jag har inte mycket att stå på även om det kanske inte ser ut så. Och alldeles för länge har lyssnat på vad alla andra sagt. Det må låta som att jag skyller allt på andra, och att jag gör allt för att få förlåtelse. Men jag vet vad jag gjort och det måste jag acceptera. Jag vet själv inte vad som är rätt eller fel så jag har litat på alla andra. Nu efteråt inser jag att jag måste börja lita på mina egna instinkter och tro på vad jag själv tycker är rätt och fel, inte låta andra styra genom mig och göra allt intrasslat.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade kvar några känslor för Alexander, och jag är trött på att ljuga. Han är det mest underbara person jag vet och han gör allt för att alla andra ska må bra, han har en fin själ och ett hjärta av guld. Om jag kunde och visste hur skulle jag säga så mycket till honom om vad jag verkligen känner. En del av mig hoppas fortfarande medan resten skriker att jag måste ge upp. Men sanningen är det att mitt hjärta smälter varje gång jag ser honom, hör honom eller rör vid honom. Jag önskar bara jag kunde berätta.... Men jag vill inte förlora vår vänskap så just nu är det bästa att bara flyta med, vilket jag är bra på haha. Min mamma sa något hon även sagt till mina systrar när dom var i min ålder.

"Mister en, tusen åter. Tar du än, tusen gråter"

Det må vara sant, men hur jag än gör så går han inte att glömma. Om det är hans vackra leende eller hans otroligt omfamnande ögon, kanske är det hans varma personlighet eller den mysiga fina rösten. Oavsett vad det nu än är så vet jag, att från och med den stunden jag såg han för första gången så kommer jag alltid älska han oavsett vad, om det är som bästa vän mer eller mindre. Det är ganska självklart att jag låter som en besatt tonåring som vill ha tag i det första man ser, men aldrig har jag mått så bra som jag mår när jag får vara med han. Världen runtomkring mig försvinner och det är bara vi där och då. Det känns underbart!

Om han bara visste... Jag är så hemskt ledsen för hur elak jag vart under tiden tillsammans med han. Istället för att berömma det bra så tar jag bara upp det negativa och allt som blir fel. Istället för att tala om och visa hur mycket han betyder för mig klankar jag ner på de små felen som kommer i vägen. Det Alex borde fått veta är att jag älskar han oavsett vad, att jag litar på han till 110% och att jag alltid sätt upp till han, att jag beundrar hans sätt att vara, att jag alltid varit tacksam för allt han gjort även om det blivit fel. Framför allt att jag alltid bara velat hans bästa, även om jag försökt på helt fel sätt!

Så mitt misstag är att jag litat för mycket på andras åsikter och andras förhållande istället för att ta vara på mitt eget och hålla det hårt intill hjärtat. Nu får jag ta mina egna konsekvenser och jag kommer aldrig förlåta mig själv för det jag gjort, för jag har förlorat det jag älskar mest av allt här i livet. Min vardag kommer aldrig bli detsamma igen.Kram på er!!

Likes

Comments

Tänkte att jag kunde gå igenom mitt år och sammanfatta lite om allt som hänt. Eftersom jag vart lite off från bloggandet kan jag ju förklara lite mer om varför.

-Min häst gick bort

-Jag skaffade världens mest underbara pojkvän

-Jag färgade tillbaka håret naturligt

-Blev bedragen av en kompis

-Blev överraskad när jag fyllde år

-Köpte en ny häst

-Vart jätte deprimerad

-Blev moster för fjärde gången

-Jag började gymnasiet

-Jag har fått en massa nya kompisar

-Träffat en gammal barndomskompis

-Tagit skoterkörkort

-Blivit dumpad av killen (dock är vi bästa vänner)

-Jag har gått ner ca 8-9 kg

-Börjat träna på gym igen

-Jag har fått ett antal stressattacker

-Sökt efter allvarliga hjälpmedel

-Haft sämsta julen

Detta är en del av det som hänt under mitt år 2016. Kram på er!!


Likes

Comments

Nu är de fyra ljusen äntligen släckta och man känner hur lugnet sakta lägger sig. Jag har aldrig riktigt varit lycklig i julen utan har mest känt att jag vill få det överstökat. Julen för mig handlar inte om presenterna eller den goda maten som serveras, utan julen för mig är mer som en trevlig stund där nära och kära samlas. Julen var bara rolig när man var mindre och älskade att få många paket som man kunde slita upp och skryta om. Idag är det bara jobbigt att få paket som man inte har nån aning om vart man ska lägga dem.

Efter att ha spenderat ett antal av mina jultimmar i sängen bestämde jag mig för att önska alla en god jul och åka vidare. Det hela slutade med att jag satt i min bästa väns lägenhet tillsammans med han och en annan nära kompis. Jag känner att min jul blev räddad. Vi tog oss en tur ut på stan och stannade sedan på macken där bästa bjöd på varmkorv och Coca Cola. Att käka varmkorv på julafton är f** det bästa som hänt mig 2016 haha. Nu saknas bara ett fantastiskt avslut på året och ett lyckat nyår.

Jag vill även passa på att nämna en bok jag blivit tipsad om som tydligen ska vara bra. Och det är Alexandra Nilssons (Kissie) bok Hatad och älskad heter den. Jag får önska alla en fortsatt trevlig god jul. Kram på er!!

Likes

Comments

Okej så jag sitter i min soffa och bara funderar. Hur kommer den se ut framöver? och hur ska jag gå igenom kommande år? Jag har aldrig vart den personen som sätter nyårslöften för mig själv, vilka mål jag ska klara av osv utan flyter mest med. Men i år ska jag faktiskt sätta ett nyårslöfte som jag ska ta med storm! Jag tänker inte ge upp som de flesta gör och jag kommer inte tvivla en sekund på att jag kan klara av det. Jag vill inte vara den person som alla förväntar sig att jag ska vara, utan jag vill vara den person som gör alla häpna, förvånad, lycklig och full av liv. Jag vill att mina nyårslöften ska vara uppriktiga och ha betydelse, något som kan påverka andra också.

Sen det här med att vara mogen och vuxen får jag nog överlåta till någon annan. Att vuxna och föräldrar pushar på unga och tonåringar att växa upp är fel. Men lever nästan hela livet som vuxen och bör därför ta reda på att vara liten så länge det går. Att agera allvarlig och vara seriös är en helt annan sak, vilket många tar fel på. Själv är jag leds på att höra att jag är omogen och en liten skit som borde uppföra mig mer vuxet. *Nej! säger jag då...... Jag ska inte behöva växa upp och leka stor som 17 åring, det tänker jag inte göra. För jag är inte vuxen, jag vet inte allt och kan absolut inte allt!! så jag ska vara den ålder jag är, ansvarig och seriös men fortfarande bara ett barn som gör allt för att lära mig utav livets stora läxa. Jag har lärt mig den svåra och den enkla vägen att leva. Hjärtan krossas och vänner kommer och går, nära går bort och andra föds, vissa gifter sig och andra skiljer sig. Vi alla lever samma liv fast på olika sätt, visa lätt och andra svårt.

Mitt nyårs löfte är att bli en ny bättre människa, ett nytt liv och en helt ny start på ett helt nytt år. Med glädje kommer jag omfamna detta och klara det med stil. Och jag kan gladeligen tala om för er att denna tjej e på topp igen och mår strålande bra för första gången på väldigt länge ;-)

Kram på er alla!!

Likes

Comments

​Mitt uppehåll på bloggen beror på många saker och jag känner mig dålig som sällan skriver. Men nu ska jag ta tag i kragen och börja skriva oftare!

Igår så gjorde min kille slut med mig och jag är inte helt frisk på att skriva just nu, men genom att lägga tankarna på annat så mår jag bättre. Vi hade vart tillsammans i åtta månader och 17 dagar. Mitt liv lär snart flyta på igen men allt tar sin tid. Vi två har lovat varandra att fortsätta vara bästa vänner men som sagt så måste jag läka ihop först.

För att prata om något roligare kan jag nämna att jag här om dagen läste en kompis inlägg, och hon berättade om hur man föredras mycket som person beroende på omgivning. Så jag tänkte passa på att säga mina åsikter om detta. Först och främst tycker jag att det är hemskt att man ska behöva ändras som den underbara person man egentligen är bara för grupptryck och andras åsikter. Man ska alltid vara den man själv är och inte låta någon annan påverka det. Jag skulle själv aldrig ändra på mig bara för att nån annan tycker det. Såklart kan man förbättra sig själv med hjälp av andra, ta råd och lyssna på sina vänner. Det finns så många som jag känner som inte riktigt är sig själv längre och det tycker jag är synd. Jag önskar alltid för mina vänners bästa och hoppas alltid att allt går deras väg. Hinder kommer vi alltid stöta på, men inget hinder är för litet eller för stort för att lösas. Puss på er alla och ha en riktigt trevlig dag!

Likes

Comments

View tracker

Har haft en bra start på lovet och önskar livet bestod av ledighet, men men. Helgen ägnades åt halloweenfirande och mys framför tv:n tillsammans med Alexander. Är så himla tacksam för att ha en så underbar kille i mitt liv.

Imorgon drar jag till Sundsvall med familjen och shoppar. Taggad att kliva upp klockan sju för att sätta sig i bilen klockan åtta. Så medans jag ska sitta i en bil i två timmar lite drygt, så sitter Alexander i Spanien och solar. Snacka om att vara lite avis här då :-P

Jag hoppas alla haft en bra halloween och att alla har ett fortsatt trevligt lov så ses vi!

  • 38 readers

Likes

Comments

​VIKTIGT!!!!

Detta är från polisen:

Poliserna har tagit fast 2 stycken clowner och vid förhöret berättar dom varför de gör det här. Poliserna märker att de döljer något, så de pressar ur dom sanningen, och sanningen är förjävlig. Båda clownerna säger att det inte finns något att göra åt det som pågår, att det finns för många clowner så polisen kommer inte hinna ta fast alla innan det hemska händer. ALLA CLOWNER HAR PLANERAT EN STOR ATTACK MOT ALLT OCH ALLA DEN 2/11-5/11 (ALLA HALLOWEEN DAGARNA) Polisernas varning till alla är att låsa ALLA era fönster. dörrar och portar, och att hålla era husdjur samt er själva inne på halloween dagarna. För alla clowner kommer attackera allt som rör sig utomhus!!!!


​DELA OCH SPRID TILL ALLA NI KÄNNER!!!

Likes

Comments