Header
View tracker

Har haft en bra start på lovet och önskar livet bestod av ledighet, men men. Helgen ägnades åt halloweenfirande och mys framför tv:n tillsammans med Alexander. Är så himla tacksam för att ha en så underbar kille i mitt liv.

Imorgon drar jag till Sundsvall med familjen och shoppar. Taggad att kliva upp klockan sju för att sätta sig i bilen klockan åtta. Så medans jag ska sitta i en bil i två timmar lite drygt, så sitter Alexander i Spanien och solar. Snacka om att vara lite avis här då :-P

Jag hoppas alla haft en bra halloween och att alla har ett fortsatt trevligt lov så ses vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

View tracker

​VIKTIGT!!!!

Detta är från polisen:

Poliserna har tagit fast 2 stycken clowner och vid förhöret berättar dom varför de gör det här. Poliserna märker att de döljer något, så de pressar ur dom sanningen, och sanningen är förjävlig. Båda clownerna säger att det inte finns något att göra åt det som pågår, att det finns för många clowner så polisen kommer inte hinna ta fast alla innan det hemska händer. ALLA CLOWNER HAR PLANERAT EN STOR ATTACK MOT ALLT OCH ALLA DEN 2/11-5/11 (ALLA HALLOWEEN DAGARNA) Polisernas varning till alla är att låsa ALLA era fönster. dörrar och portar, och att hålla era husdjur samt er själva inne på halloween dagarna. För alla clowner kommer attackera allt som rör sig utomhus!!!!


​DELA OCH SPRID TILL ALLA NI KÄNNER!!!

Likes

Comments

View tracker

​Den största delen av mitt liv kretsar kring min depression. Eller som sagt så har jag periods depression om jag ska vara korrekt. Det hela började nog med min tunga depression 2014.

Jag vill bara dela med mig utav det jag vet och kan om depression, Om man har någon som lider utav depression så ska man inte uppmuntra personen och inte heller prata om det som tynger ner än. Man ska finnas där och visa meningen i allt och alla, visa ett allt har mening och att man är öppen.

Jag vet själv att jag höll mig undan och inte ville ha kontakt med någon. Nu är det mer som en "hämnd" på mig själv. Jag precis som alla andra med depression byter personlighet kan man väl säga. Man är inte sig själv, man ser inte det man annars ser. Man ser helt enkelt med andra ögon. Det jag gjorde under min depression är fel, då jag tog en del dumma val och gjorde helt fel saker. Idag kan jag förstå hur dumt det var men man inser inte det just då. 

Det fann t ex den här killen som jag var väldigt förtjust i, som även visade intresse för mig. Då verkade det jätte smart att lyssna å honom och låta honom använda mig för "sexuella" handlingar. Jag kunde helt enkelt inte förstå varför och vad han gjorde. Under den perioden blev jag utnyttjad utav fem olika killar. Tre utav dessa killar är även nära vänner till varandra.

Nu inser jag att tiden inte läker sår, utan bänder upp dom och visar fula ärr istället, som ett minne för livet. Min depression gjorde mig färgblind och blind överhuvudtaget. Min nuvarande pojkvän var en av de vänner som försökte få mig ur den hemska fällan, men som jag gjorde med alla andra så stängde jag ut honom. En utav killarna som utnyttjade mig mest är en gammal barndomsvän till mig. Han är kille jag fortfarande träffar ibland. Jag vet att det är riktigt dumt, men vi båda har nu förträngt det och han bett om ursäkt.

Jag berättar allt för min kille, men det finns en hel del om min barndomskompis som jag inte berättat för honom. Min kille har redan ett hat för honom, så om jag skulle berätta allt de jag ej berättat så skulle han förmodligen bli riktigt arg.


​Idag är det mesta bra, förutom mina små periods depressioner som jag får då. Jag har underbara vänner som stöttar mig, en otrolig kille och en perfekt omgivning. Och det ända jag egentligen vill få sagt är att man aldrig ska klanka ner på någon med depression, för det tar djupt. Och sedan så vill jag bara säga tack till alla underbara människor som stöttade mig när jag mådde som sämst.

Likes

Comments

Dom senaste veckorna har jag inte riktigt vart på topp, och jag tänkte dela med mig lite av "materialet" bakom det hela så att säga. 

För närmare tre år sedan så hamnade jag i en väldigt svår depression, ​vilket tog hårt på mig. Det hela började i början av sommarlovet mot åttan. Jag hade ​depression ​i lite mer än ett år. Men i helhet så blev ju allt bra igen, förutom att jag nu "två" är senare lider utav ​periods depression​. Alla människor har olika perioder, t ex en dålig period eller en glad. Detta smyger sig såklart tyst och oskyldigt fram och dränker mig sakta. När jag väl får detta så trycker jag ner mig själv till botten, utan tvekan. Detta är en utav anledningarna till mina förseningar med uppdateringar t ex.

Likes

Comments

Dagen har vart seg och lite trög. Vi har haft Svenska, Information & Kommunikation samt Matte och Entreprenörskap. Vår Svenska, Engelska lärare e hel skum och skrämmer mig fett mycket dock. Jag har efter skolan gått på stan med Emma och vart med hästen, ska strax sova.

​Ovan en bild på vår fina stad Östersund.

Likes

Comments


Hej igen. Det var ju ett tag sedan jag skrev så tänkte få in så mycket som möjligt.

Jag kan ju börja med att säga att rubriken är lite skakig. Det är nämligen så att jag tänkte skriva lite om detta för ett tag sedan, men har haft det ganska stökigt och helt enkelt inte haft tid. Men det är ju så att jag velat lite fram och tillbaka om detta fröhållande och om hur det ska funka. Vi har ju trotts allt vart vänner otroligt länge, så detta blev ju ganska nytt. Men jag har i allafall kommit fram till att det är värt ett ge det lite längre tid.

Sedan det här med förlovning. Många har kommit fram till mig eller skickat ett antal sms och frågat om jag förlovat mig. Svaret på den frågan är nej, det har jag inte. Men jag har dock köpt ringar!! Grejen är den att för oss handlar det mesta om tillit såklart, och alla visar det på olika sätt. Och här om dagen sa en av mina kompisar något som beskrev dessa ringar ganska bra, och det är då löftesringar. Man kan mer eller mindre säga att ringarna bevarar löften som ska hållas och minnen som ska förvaras. Men svaret på det hela är nej det har vi inte.

Och sedan från det ena till det andra så har jag nu börjat gymnasiet. Det var riktigt obehagligt första dagen måste jag säga. Men nu så känns allt mycket bättre och jag har fått jätte mysiga vänner. Jag trivs jätte bra i klassen och ångrar inte mitt val. Och som jag nämnt tidigare så har jag då valt handelsprogramet. Alla har gått skilda väger men vi håller fortfarande ihop, det är dock lite jobbigt att inte få träffa vissa varje dag.


Lite mer allmänt så är nog det mesta på plats. Allt känns lugnt och på plats inför morgondagen. Är ganska peppad för imorgon, börjar 09:55 så har ju tid för skönhetssömn.

Lite smått om idag.

Jag har myst på i sägen och tagit det lugnt, sedan bjöd jag Alex på middag. Efter det så bjöd hans familj mig på bio, vi såg Sully och jag rekommenderar den starkt. Efter bion så åkte jag och han hem till honom. Hans föräldrar kom hem och bjöd med mig upp till deras stuga nästa helg hihi. Ja vad finns det mer att säga om idag. Den var händelserik men lugn.

Likes

Comments

Hej hej! I lördags så åkte jag och min mamma ner till Sundsvall för att shoppa och gå på spa. Vi hade en jätte trevlig eftermiddag när vi kom ner. Det började med att vi fick gå in på relax för att sedan få en skön massage. Kvällen avslutade vi med en suverän middag, och min måltid bestod utav Hjotreck, reninnanlår, vilt korv, sötpotatis och enbärssky. Det var fruktansvärt gott. Senare på söndagen så gick vi runt inne på Birsta för att sedan gå vidare på IKEA i flera timmar.

Likes

Comments