Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag igen... Det har varit en bra dag även fast det har varit måndag, svårt att komma ur säng imorse och har varit trött hela dagen. Så när jag kom hem bytte jag om till träningskläder och sprang backintervaller vilket var väldigt skönt!
Nu ligger jag i sängen hemma hos Daniel och tittar på greys, ska snart sova tror jag så att jag är piggare imorgon.

M

Likes

Comments

Har nästan precis vaknat och väntar nu på att Daniel ska vakna så att vi kan äta frukost då jag är skit hungrig! Har inga speciella planer för idag mer än att bara ta det lugnt och kanske träffa farmor & farfar en stund.

Vad har har hänt dom senaste dagarna då, jo vi har bokat STUDENTRESA till Magaluf, känns helt sjukt men det är så skönt att ha det klart. Sedan har jag haft första provet i trean. Igår var jag, Daniel och hans familj till Hudiksvall där vi kollade på bilar och Daniel köpte nya täcken och nya kuddar till hans nya säng, hahah.

Nu vaknade han så ska mysa med honom innan vi kliver upp...
Puss M

Likes

Comments

Godmorgon, har nyss vaknat och ätit frukost. Verkligen älskar lördagsmorgnar eftersom att Daniel får ligga kvar bredvid mig utan att behöva kliva upp & åka och jobba, så mysigt!

Idag ska jag vara barnvakt åt en 8 månaders gammal bebis, längtar verkligen då hon är världens mysigaste & alltid är glad. Men först ska jag städa mitt rum då det är kaos och sen hitta på något med Daniel.

Puss M

Har legat hemma sjuk i två dagar & började kolla om på Greys

Det har varit så varmt dom senaste dagarna, speciellt på kvällarna så jag & Daniel passade på att gå på en promenad

Likes

Comments

Den senaste tiden har varit helt okej, haft en mys/ute kväll med två tjejkompisar som var väldigt behövligt. Har det alltid så bra när jag umgås med dom två. Sedan har jag och Daniel varit ute och åkt bil och hittade en fin plats för att se solnedgången.
Vi har även haft mössprovningen nu under den andra veckan i skolan, helt sjukt att man ska beställa studentmössa. Känner mig inte alls redo för att sluta skolan om mindre än ett år...Så nu sitter jag hela eftermiddagarna framför datorer och försöker hitta mod till att beställa den, hahah vågar inte! Men ska ta tag i det i helgen!

Puss M

Likes

Comments

Hej, det känns så bra att äntligen ha tagit tag i att starta en blogg då jag funderat på det länge nu. Anledningen till att jag startat en blogg är för att jag vill kunna gå tillbaka och kolla på vad jag gjort samt att få skriva lite.

Idag började äntligen skolan igen och det känns bra att få träffa alla igen och få tillbaka lite rutiner nu efter en sommar full av jobb och sol, ska bli skönt att få saker gjorda på dagarna istället för att bara ligga hemma i soffan. Det känns helt sjukt att lilla jag började sista året på gymnasiet, känner mig inte alls redo för det... men är samtidigt väldigt taggad på att se vad det här året har att erbjuda. Det är mössprovning, beställa studentmössa, boka studentresa och fira hundradagars osv osv det bara fortsätter.

Puss M

En bild på Daniels från sin student tidigare iår

Likes

Comments

Nouw Magazine