Header

Nu är jag äntligen färdig med städningen, det tog ett tag innan jag kunde komma igång då det kom saker emellan. Men nu är allting äntligen klart & jag känner mig så redo för att börja skolan igen, kommer försöka ta vara på den tiden som är kvar så mycket som det bara går då jag verkligen inte vill att den ska ta slut.... som jag skrev förut så känner jag mig inte redo att sluta skolan än. Ja ja det kanske är konstigt men så känner jag iaf! Nu ska jag göra iordning något gått till kvällsfika och sedan lägga mig i sängen & vänta på att Daniel kommer hit och sover med mig.

Godnatt & sov gott

Likes

Comments

Började dagen med en kopp citron och ingefära vatten fram för Youtube och sedan gjorde jag en havregrynsgröt med bär och en sked jordnötssmör, super gott! Om ni har några goda frukostar som ni brukar göra så tar jag väldigt gärna emot tips då jag har börjat tröttna på mina! 

Idag är tanken att jag ska stor städa och rensa mitt rum.... inte så kul men det måste göras! Så försöka börja med det alldeles strax... Ha en bra dag!

Likes

Comments

Det känns så sjukt att jag nu bara har en termin kvar i skolan! Kan inte fatta, tiden har gått så fort... känner mig inte alls redo för att sluta skolan. Men det ska vi tänka på nu för att det är en av dom bästa tiderna på året, enligt mig, julen! Och det bästa av allt i år är att min kusin Tove som bor i USA Kommer hem, längtar så mycket! P

Planerna på lovet är att jobba, sova och läsa böcker till mitt examensarbete.... och såklart umgås så mycket som möjligt med Tove. Har alltså inte något speciellt inplanerat, men tror det kan vara bra att få vila upp sig lite inför sista terminen.

Morgondagens planer är att inhandla dom sista julklapparna, träffa Tove och sen är det ju uppesittarkväll så då blir det lite julmat och bingospel! Älskar verkligen allt med julen, så passar på att njuta varje sekund.

Likes

Comments

Provade lunchen på matstället, det kommer att göras om

Hälsade på världens snällaste hund & var i Sundsvall igår & shoppade lite

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Egentligen mer än ett år men idag har vi våran årsdag så Grattis till oss 💋

Fick världens finaste halsband av honom & sedan bjöd han på middag

Likes

Comments

Nouw Magazine