Header

Hej på er.

Idag är det tisdag och jag har varit i skolan och i stallet. Stallet fick idag gå ganska fort för att jag behövde hem och plugga så jag har varit hemma ett tag nu och pluggat.

Igår så var det meningen att jag skulle ha lektion med flippan men eftersom att jag hade hand om båda hästarna valde jag att inte rida den. Så jag red ensam istället. Det var flippan som fick gå igår, myggan fick vila för att jag inte skulle bli i stallet för sent. Men myggan skulle ändå behöva vila så det gjorde ingenting att hon fick vila ändå. Men annars så har det inte hänt så mycket alls livet rullar på som det ska.

Kram Moa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Flippan

Hejsan.

Dagens dressyrträning på Flippan gick ganska så bra, även fast jag inte har ridit dressyr ordentligt på typ 2 veckor. Hon är lite stel så måste börja att jobba henna så att hon blir lösgjord. Hon var väldigt pigg idag men det gick det också, hon hoppade till lite ibland fast förut gjorde hon ju det hela tiden så att det gör inget om hon gör det lite ibland.

Imorgon blir det också dressyr och då så har jag även myggan så att funderar på ifall att jag ska rida henne också, men det märks imorgon hur jag gör.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Hoppas att det är bra med er.
Med mig är det bra, det händer inte så jätte mycket i mitt liv just nu direkt.

Dagens planer är att jag ska till stallet och rida flippan och sen så har jag inget annat inplanerat. Ska nog plugga lite ikväll. Men de ä väl det jag ska göra idag tror jag.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

I fredags så kom det en hopptränare upp till klubben som jag tränade för, det var första gången jag tränade för han.
Träningen gick väldigt bra, flippan hoppade jätte fint och var fin hela träningen. Hon har blivit lite piggare nu eftersom hon har fått börja äta lite av ett annat foder för att hon ska vara lite piggare. Så då fick hon börja äta lite av ett annat foder. På träningen så hoppade vi en bana som låg runt 100cm - 105cm.
Hon hoppar allt hur fint som helst och hon har inga problem med höjderna iallafall.
Det var kul att få hoppträna för en annan tränare en gång, och inte träna för samma tränare hela tiden.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

Hoppas att ni mår bra, tänkte att jag skulle skriva lite om hur det gick i Svärdsjö med flippan.
Jag var alltså i Svärdsjö i lördags med flippan och vi red en LD och en LC.
Det gick verkligen jätte bra i båda klasserna.
I LD så vart vi nolla och fick en rosett. I LC så gjorde vi våran första dubbelnolla och vi kom på 8:de plats av 19 starter och jag är verkligen jätte nöjd. Hon hoppade jätte fint även fast hon var lite trött.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

Igår så kombi hem från Ullared, vi åkte dit i torsdags och så åkte vi hem igår. Vi har shoppat en massa saker och haft det jätte mysigt.

Förlåt får dålig uppdatering av mig, jag har typ ingen lust att skriva något och sen hinner jag inte.

Nästa helg så ska jag och tävla igen i Svärdsjö det ska bli jätte roligt. Men jag ska försöka att skriva lite inlägg nu så att jag kommer igen.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er

Nu var det ett väldigt bra tag sen. Men jag glömmer bort och har ingen lust. Fast det har ju inte hänt så speciellt mycket sen sist ändå. Varje dag är ungerske lika som de andra. Börjar med skolan, hem och plugga och sen åka till stallet och sen hem igen och plugga. Det är typ så dagarna ser ut just nu.

Det som har hänt är väll bara att vi var iväg till Mora och tränade för Fia i onsdags och det gick jätte bra och jag satt kvar. Flippan var lugn och fin.

Det som kommer hända är väll att vi åker till Ullared i helgen och shoppar.

Skriver mera sen.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

I lördags så var vi till Falun och tävlade.
Jag red en LD två faser och en LC två faser.

I LD så var vi dubbellnolla och vi fick gå in på prisutdelning och få rosett. Hon var jätte fin och hoppade väldigt fint och hade ett bra flyt.

I LC så var hon också fin men hon var lite trött då och galopperade inte fram lika mycket som i LD. Men hon hoppade ändå fint. Det slutade med att vi fick ett skit pet på 2:an i grunden. Men jag är ändå väldigt nöjd då hon hoppade väldigt fint och hon var väldigt lugn.

Imorgon så åker vi till Mora och tränar för Fia.
Skriver mera då.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Sitter i bilen nu påväg mot åsen för att hämta Linnea och Knasen. Sen bär det av mot Falun och tävling. Idag rider jag en LD och en LC.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att ni mår jätte bra. Själv är jag hemma och är sjuk vilket är jätte tråkigt.

Tänkte att jag skulle skriva lite om helgens resultat för att jag var och tävlade på hemma plan i helgen och flippan var jätte fin.

Lördag: Vi red en LE och en LD bara för att hon har varit knäpp så börjar vi lågt. Hon hoppade alla hinder jätte fint och var nolla i båda klasserna.

Söndag: Hoppade vi en LD och en LD+ två faser.

Första klassen var hon nolla men hon höll på att stanna på första hindret men hon hoppade det. Andra klassen var det med omhoppningen det var första gången vi hoppade omhoppning och hon var dubbelnolla. Så himla kul. Hon har varit nolla hela helgen och vi fick med 3 rosetter hem.

På lördag åker vi till Falun och tävlar hoppning då rider jag LD och LC. Vi ska hoppa våran första LC med omhoppning och jag är jätte taggade nu gäller det vara att jag ska bli frisk så jag kan åka.

Här kommer lite bilder från helgen.

Kram Moa

Likes

Comments