Header

Hejsan.

Igår så var de första ridningen på flippan efter hennes vila som hon har haft. Så vi var ute i skogen och skrittade en stund. Flippan var väldigt taggad och små travade ungefär hela tiden. Idag så ska hon få skritta och trava lite smått, då hon inte har vilat så jätte länge. Efter att hon är igång igen så är det bara att träna på inför tävlingarna.

Planerna idag är väl att jag ska till stallet och rida, sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag får se om jag hinner med något annat idag.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Idag är det fredag den 23 december, vilket betyder att imorgon så är det julafton. Som ni märkt så har bloggen legat nere ett tag då jag inte skrivit något på över en månad ungefär. Det är för att jag inte haft någon lust till att skriva något. Men nu är jag tillbaka och ska försöka att hålla igång med bloggandet.

Det har ändå inte hänt så jätte mycket sen sist. Veterinären var upp till stallet igår och gav flippan vaccination, så då passade vi på att hon fick lugnande så hon kunde bli av med sin "nalle" päls.
Hon måste få lugnande för att kunna rakas då hon verkligen inte tycker om de och blir helt galen. Annars så har väl det varit lugnt.

Vi fick jullov igår vilket är jätte skönt, och flippan får nu vila några dagar, sen är det bara att träna vidare till 2017 tävlingssäsong. 2017 kommer jag och flippan att göra våran LB debut i hoppning nu när hon inte kastar av mig. Så 2017 tävlingssäsong är välkommen

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

Mår ni bra?
Idag är det söndag vilket innebär att de är skola imorgon igen.

Bloggen har legat nere ett tag bara för att tiden inte funnits. Men nu ska jag försöka att komma igång igen.
Det som har hänt den senaste tiden är att Flippan har fått vila i en vecka för att få lite mer energi efter tävlingarna.

Tävlingssäsongen är nu slut och nu i vinter så kommer det att bli mycket styrketräning med låga hinder och mycket linjer. Det kommer även att bli några veckor med vila för att sen nästa tävlingssäsong komma tillbaka starkare.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

I lördags så var vi iväg till Rättvik och tävlade. Det gick jätte bra och flippan hoppade väldigt fint. Det var första inomhus tävlingen för i år. Jag hoppade en LD och en LC.

I LD så hoppade hon jätte fint och vi nollade och fick en rosett med hem från den klassen.

I andra klassen så hoppade vi våran tredje LC och det blev våran andra helt felfria LC och det slutade med en 6:e placering. Så det blev även våran första placering i hoppning. Är så himla nöjd med flippan, nu längtar jag tills nästa tävlingssäsong.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

Idag är det tisdag och jag har varit i skolan och i stallet. Stallet fick idag gå ganska fort för att jag behövde hem och plugga så jag har varit hemma ett tag nu och pluggat.

Igår så var det meningen att jag skulle ha lektion med flippan men eftersom att jag hade hand om båda hästarna valde jag att inte rida den. Så jag red ensam istället. Det var flippan som fick gå igår, myggan fick vila för att jag inte skulle bli i stallet för sent. Men myggan skulle ändå behöva vila så det gjorde ingenting att hon fick vila ändå. Men annars så har det inte hänt så mycket alls livet rullar på som det ska.

Kram Moa

Likes

Comments

Flippan

Hejsan.

Dagens dressyrträning på Flippan gick ganska så bra, även fast jag inte har ridit dressyr ordentligt på typ 2 veckor. Hon är lite stel så måste börja att jobba henna så att hon blir lösgjord. Hon var väldigt pigg idag men det gick det också, hon hoppade till lite ibland fast förut gjorde hon ju det hela tiden så att det gör inget om hon gör det lite ibland.

Imorgon blir det också dressyr och då så har jag även myggan så att funderar på ifall att jag ska rida henne också, men det märks imorgon hur jag gör.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Hoppas att det är bra med er.
Med mig är det bra, det händer inte så jätte mycket i mitt liv just nu direkt.

Dagens planer är att jag ska till stallet och rida flippan och sen så har jag inget annat inplanerat. Ska nog plugga lite ikväll. Men de ä väl det jag ska göra idag tror jag.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

I fredags så kom det en hopptränare upp till klubben som jag tränade för, det var första gången jag tränade för han.
Träningen gick väldigt bra, flippan hoppade jätte fint och var fin hela träningen. Hon har blivit lite piggare nu eftersom hon har fått börja äta lite av ett annat foder för att hon ska vara lite piggare. Så då fick hon börja äta lite av ett annat foder. På träningen så hoppade vi en bana som låg runt 100cm - 105cm.
Hon hoppar allt hur fint som helst och hon har inga problem med höjderna iallafall.
Det var kul att få hoppträna för en annan tränare en gång, och inte träna för samma tränare hela tiden.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

Hoppas att ni mår bra, tänkte att jag skulle skriva lite om hur det gick i Svärdsjö med flippan.
Jag var alltså i Svärdsjö i lördags med flippan och vi red en LD och en LC.
Det gick verkligen jätte bra i båda klasserna.
I LD så vart vi nolla och fick en rosett. I LC så gjorde vi våran första dubbelnolla och vi kom på 8:de plats av 19 starter och jag är verkligen jätte nöjd. Hon hoppade jätte fint även fast hon var lite trött.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

Igår så kombi hem från Ullared, vi åkte dit i torsdags och så åkte vi hem igår. Vi har shoppat en massa saker och haft det jätte mysigt.

Förlåt får dålig uppdatering av mig, jag har typ ingen lust att skriva något och sen hinner jag inte.

Nästa helg så ska jag och tävla igen i Svärdsjö det ska bli jätte roligt. Men jag ska försöka att skriva lite inlägg nu så att jag kommer igen.

Kram Moa

Likes

Comments