Header

Hejsan.

Igår så kombi hem från Ullared, vi åkte dit i torsdags och så åkte vi hem igår. Vi har shoppat en massa saker och haft det jätte mysigt.

Förlåt får dålig uppdatering av mig, jag har typ ingen lust att skriva något och sen hinner jag inte.

Nästa helg så ska jag och tävla igen i Svärdsjö det ska bli jätte roligt. Men jag ska försöka att skriva lite inlägg nu så att jag kommer igen.

Kram Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er

Nu var det ett väldigt bra tag sen. Men jag glömmer bort och har ingen lust. Fast det har ju inte hänt så speciellt mycket sen sist ändå. Varje dag är ungerske lika som de andra. Börjar med skolan, hem och plugga och sen åka till stallet och sen hem igen och plugga. Det är typ så dagarna ser ut just nu.

Det som har hänt är väll bara att vi var iväg till Mora och tränade för Fia i onsdags och det gick jätte bra och jag satt kvar. Flippan var lugn och fin.

Det som kommer hända är väll att vi åker till Ullared i helgen och shoppar.

Skriver mera sen.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

I lördags så var vi till Falun och tävlade.
Jag red en LD två faser och en LC två faser.

I LD så var vi dubbellnolla och vi fick gå in på prisutdelning och få rosett. Hon var jätte fin och hoppade väldigt fint och hade ett bra flyt.

I LC så var hon också fin men hon var lite trött då och galopperade inte fram lika mycket som i LD. Men hon hoppade ändå fint. Det slutade med att vi fick ett skit pet på 2:an i grunden. Men jag är ändå väldigt nöjd då hon hoppade väldigt fint och hon var väldigt lugn.

Imorgon så åker vi till Mora och tränar för Fia.
Skriver mera då.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Sitter i bilen nu påväg mot åsen för att hämta Linnea och Knasen. Sen bär det av mot Falun och tävling. Idag rider jag en LD och en LC.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att ni mår jätte bra. Själv är jag hemma och är sjuk vilket är jätte tråkigt.

Tänkte att jag skulle skriva lite om helgens resultat för att jag var och tävlade på hemma plan i helgen och flippan var jätte fin.

Lördag: Vi red en LE och en LD bara för att hon har varit knäpp så börjar vi lågt. Hon hoppade alla hinder jätte fint och var nolla i båda klasserna.

Söndag: Hoppade vi en LD och en LD+ två faser.

Första klassen var hon nolla men hon höll på att stanna på första hindret men hon hoppade det. Andra klassen var det med omhoppningen det var första gången vi hoppade omhoppning och hon var dubbelnolla. Så himla kul. Hon har varit nolla hela helgen och vi fick med 3 rosetter hem.

På lördag åker vi till Falun och tävlar hoppning då rider jag LD och LC. Vi ska hoppa våran första LC med omhoppning och jag är jätte taggade nu gäller det vara att jag ska bli frisk så jag kan åka.

Här kommer lite bilder från helgen.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att ni mår jätte bra.
Idag så är det torsdag och igår på kvällen så hade jag hoppträning med Emma.

Vi tränade alltså inför tävlingen som är i helgen.
Hoppningen gick jätte bra och hon var verkligen super fin hela hoppträningen.

Vi började med att hoppa lite lägre och i slutet så hoppade vi en bana som låg på ungefär 115cm.
I början hoppade vi lite linjer och sen efter det gick vi på och hoppade bana. Hoppade banan en gång lite lägre och sen hoppade jag den högre.

Tog några språng på vissa hinder för att de skulle bli bra. Efter några gånger så fick vi även till hindrerna som var lite "svårare".

Hon hoppade jätte fint och lyssnade bra. Så nu är vi taggade till helgen då vi tävlar lördag och söndag. Myggan kommer inte att få hoppa med mig något den ge helgen då jag lägger ber all tid på flippan. Men Myggan kommer att få gå med maja istället. Maja kommer att göra sin tävlingsdebut till helgen, och jag hoppas att det kommer att gå bra för dom.

Skriver mera senare.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Idag så är det söndag och idag så har jag bara varit i stallet ungefär och ridit flippan. Sen så åkte jag till mormor och åt mat. Efter det så var det att åka upp till stallet igen och sitta på stallmöte.

Imorgon är det måndag och det är skola sen är det stallet. Jag har bytt ridgruppen så jag rider på måndagar istället för tisdagar.
Skriver mera imorgon.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

Länge sen jag uppdaterade nu, men jag har inte haft tiden till det nu de senaste dagarna.
Men vad har hänt de senaste dagarna nu då?

Jo skolan har börjat igen den började i måndags. Så en vecka har jag gått i skolan. Jag började 7:an så att jag fick en ny klass mot vad jag hade tidigare.

Den här veckan har blivit en lugn vecka för flippan hon har 4 dagar då hon vilar bara för att vi ska tävla några helger i rad nu.

Vi skulle ha tävlat idag men det blev inställt så istället åker vi till Borlänge och går på hästaffärer vi ska handla priser till hopptävlingen nästa helg bland annat.

Flippan har blivit väldigt fin sen Anita var här sist. Allt har blivit mycket bättre och det känns så himla bra.
Nästa helg s ska vi tävla i hoppning och jag hoppas verkligen att hon sköter sig och inte blir helt galen, för att just nu är hon så himla lugn och fin.

Skriver mera sen.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

Idag så fick flippan skritta ut i skogen efter att hon hoppade igår. Ta det lugnt bara så en liten skritt tur blev det.

Stallet är klart för dagen och nu ska jag duscha äta och lite annat. Sen imorgon så börjar skolan igen efter sommarlovet.
Skriver mera sen.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Igår kväll så var vi uppe på hoppbanan och hoppade lite, träna lite tills tävlingen.
Hoppningen gick jätte bra hon var hur fin som helst.

I slutet av träningen vela jag att mamma skulle höja upp lite mer innan jag travade av. Så mamma höjde upp och jag hoppade, flippan var så himla fin.

Det slutade med att vi hoppade ett hinder som låg på 105cm och jag är så nöjd.
Nu börjar jag få till baka mitt självförtroende och vågar mycket mera. Det här kommer bli så bra i slutändan.

Kram Moa

Likes

Comments