Header

sponsor, Stallet

Dagen har tillbringats i skolan och sen i stallet.
Idag har jag haft hand om båda ponnysarna.
Maja har teater med skolan i två dagar så imorgon ska jag trimma Myggan.
Idag har jag och Flippan varit i skogen, men det var halt så det blev mest skritt. Hon skötte sig kanon och verkar trivas med livet.
Idag fick jag en till sponsor, H.S Sjöberg här i Älvdalen. En ur & guld affär som har många fina smycken och klockor. Där tycker jag att ni ska titta in om ni är i Älvdalen.
Ett stort tack till Bobo som stöttar mig.

H.S Sjöberg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Träning

Hej alla!
Helgen har tillbringats i härliga Härjedalen i mitt underbara Funäsdalen. Vi har åkt skoter och bara tagit det lugnt. Nu är helgen slut och skolan har börjat igen. Glömde ju visa va fina fransar bästa Linda fixade på mig i torsdags, jag blev jätte nöjd.

Idag har det som sagt varit skola igen, sen hem och åt lite och upp till stallet och bästa ponnyn. Idag var det hoppning på schemat och hon skötte sig fint. På lördag är det dag för nästa tävling, då bär det iväg till Leksand. Känns bra med hoppningen och jag känner mig taggad för tävling. Ska se om vi ev tar ngt språng i slutet av vecka för att känna att allt känns som det ska. Men dagens hoppning kändes bra.

Likes

Comments

Nyss kommit upp till stugan i Funäsdalen, här snöar det lite. Hoppas på finväder imorgon så det blir en långtur på skoter.
Denna vecka har jag fått mina första sponsorer.

Den första sponsorn är ett företag från Köping som ställer upp och hjälper mig.

Den andra som sponsrar mig är

Jag är jätte glad och tacksam för att få en hjälp på vägen. Nu ska vi träna och tävla så hoppas vi att denna säsong blir kanon.
Tack så mycket till Mälarhydraulik
Och till mormor & morfar

Likes

Comments

Nu är det dags att dra igång bloggen igen.
Vad har hänt sen sist? Jag har hunnit iväg på första tävlingen för denna säsong. Vi var till Bollnäs och där debutera vi i LB. Flippan var jätte fin och lugn. Det blev ett skitpet i LC. Sen i LB blev det ett pet i grunden då jag inte hann få tillbaka henne mellan hindren. Men jag är jätte nöjd och hon hoppade jätte fint.
Igår var vi på hoppträning i Mora och det gick jätte bra. Hon bockade lite men nu har jag lärt mig att sitta kvar och sätta henne i arbeta när hon gör så. Vi tränar för Fia Alexandersson som är en B-tränare, jag tycker att hon är jätte bra och är så glad att vi kan åka och träna för henne. Det ger så mycket. Jag hoppas även att vi kan få igång lite träningar här hemma bara det blir så att man kan vara ute och hoppa.

Vad har mer hänt?....vi ska flytta! Inte så långt men vi ska flytta ut i en by så vi kan ta hem hästarna på gården istället för att vara uppstallade på ridklubben. Det ska bli så skönt och kul att få ha dem på hemmaplan. Jag längtar verkligen, få sköta sig själv och inte ha en massa andra hästar att ta hand om (släppa ut, kvälla, ta in).
Jag kommer att kunna lägga mer tid i stallet och mer tid på att träna.
Vi får nycklarna till huset sista juni och sen är det bara att börja flytta in.

Hur jag ska göra med ridningen till hösten vet jag inte riktigt än. Jag vet inte om jag ska gå på ridkurs eller hur jag ska. Jag ska fortsätta rida för Fia men sen om jag ska rida för en dressyrtränare istället för att gå på ridkurs vet jag inte. Tänkte om man kan ta lite privatlektioner istället också. Tror att det ger mer än vad ridkursen ger. Just nu känns det som att jag står och stampar på samma ställe i dressyren och jag vill komma framåt och utvecklas. Så vi får se hur det blir till hösten.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

Igår så var de första ridningen på flippan efter hennes vila som hon har haft. Så vi var ute i skogen och skrittade en stund. Flippan var väldigt taggad och små travade ungefär hela tiden. Idag så ska hon få skritta och trava lite smått, då hon inte har vilat så jätte länge. Efter att hon är igång igen så är det bara att träna på inför tävlingarna.

Planerna idag är väl att jag ska till stallet och rida, sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag får se om jag hinner med något annat idag.

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan

Idag är det fredag den 23 december, vilket betyder att imorgon så är det julafton. Som ni märkt så har bloggen legat nere ett tag då jag inte skrivit något på över en månad ungefär. Det är för att jag inte haft någon lust till att skriva något. Men nu är jag tillbaka och ska försöka att hålla igång med bloggandet.

Det har ändå inte hänt så jätte mycket sen sist. Veterinären var upp till stallet igår och gav flippan vaccination, så då passade vi på att hon fick lugnande så hon kunde bli av med sin "nalle" päls.
Hon måste få lugnande för att kunna rakas då hon verkligen inte tycker om de och blir helt galen. Annars så har väl det varit lugnt.

Vi fick jullov igår vilket är jätte skönt, och flippan får nu vila några dagar, sen är det bara att träna vidare till 2017 tävlingssäsong. 2017 kommer jag och flippan att göra våran LB debut i hoppning nu när hon inte kastar av mig. Så 2017 tävlingssäsong är välkommen

Kram Moa

Likes

Comments

Hejsan.

Mår ni bra?
Idag är det söndag vilket innebär att de är skola imorgon igen.

Bloggen har legat nere ett tag bara för att tiden inte funnits. Men nu ska jag försöka att komma igång igen.
Det som har hänt den senaste tiden är att Flippan har fått vila i en vecka för att få lite mer energi efter tävlingarna.

Tävlingssäsongen är nu slut och nu i vinter så kommer det att bli mycket styrketräning med låga hinder och mycket linjer. Det kommer även att bli några veckor med vila för att sen nästa tävlingssäsong komma tillbaka starkare.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

I lördags så var vi iväg till Rättvik och tävlade. Det gick jätte bra och flippan hoppade väldigt fint. Det var första inomhus tävlingen för i år. Jag hoppade en LD och en LC.

I LD så hoppade hon jätte fint och vi nollade och fick en rosett med hem från den klassen.

I andra klassen så hoppade vi våran tredje LC och det blev våran andra helt felfria LC och det slutade med en 6:e placering. Så det blev även våran första placering i hoppning. Är så himla nöjd med flippan, nu längtar jag tills nästa tävlingssäsong.

Kram Moa

Likes

Comments

Hej på er.

Idag är det tisdag och jag har varit i skolan och i stallet. Stallet fick idag gå ganska fort för att jag behövde hem och plugga så jag har varit hemma ett tag nu och pluggat.

Igår så var det meningen att jag skulle ha lektion med flippan men eftersom att jag hade hand om båda hästarna valde jag att inte rida den. Så jag red ensam istället. Det var flippan som fick gå igår, myggan fick vila för att jag inte skulle bli i stallet för sent. Men myggan skulle ändå behöva vila så det gjorde ingenting att hon fick vila ändå. Men annars så har det inte hänt så mycket alls livet rullar på som det ska.

Kram Moa

Likes

Comments

Flippan

Hejsan.

Dagens dressyrträning på Flippan gick ganska så bra, även fast jag inte har ridit dressyr ordentligt på typ 2 veckor. Hon är lite stel så måste börja att jobba henna så att hon blir lösgjord. Hon var väldigt pigg idag men det gick det också, hon hoppade till lite ibland fast förut gjorde hon ju det hela tiden så att det gör inget om hon gör det lite ibland.

Imorgon blir det också dressyr och då så har jag även myggan så att funderar på ifall att jag ska rida henne också, men det märks imorgon hur jag gör.

Kram Moa

Likes

Comments