Resor & Semester, Mat , Sommar, Vardag

Finns det något bättre än hotellfrukost?
Johanna och jag tog cykel in till Visby vid 07.00 för att äta hotellfrukost på hotell villa borgen!! Verkligen värt de!! Såå gott och så mysigt!!

Sen vid 10.30 så gick vi och hämtade bilen hos Johannas farmor. Johanna jobbade 11.30 till 16.00 så jag städade och sov lite. Eftersom Johanna jobbade så fick jag gratis lunch på henne jobb (lilla Bjers) SÅÅÅ GOTT!! Rekommenderar om ni besöker Gotland!! Allt är närproducerat och krav!!! Så jag tog de vegetariska!!! Mmmmm!

Senare tog vi bilen till Ljugarn och åt tapas!! Mycket bra! Vi åkte också till ett krukmakeri och (försökte) göra egna skålar. Gick väl sådär men superkul var de!!

Sen åkte vi hem och städa och packa medan vi drack lite vin!!!

Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resor & Semester, Mat , fest , Sommar, Vardag

Just nu befinner jag mig på Gotland för att hälsa app och hämta hem Johanna som har varit här i 2 månader.
Jag kom hit i måndags mitt på dagen. Och Johanna hade personalfest så jag fick vara hemma i huset medan hon festa. Jag solade, cyklade runt och tog de bara lugnt.

Senare på kvällen (runt 23) ringde Johanna och ville att jag skulle hänga med henne ut på klubben. Vi kom hem vid 03.30!

Dagen efter så vaknade jag ganska sent så Johanna och jag dog in till Visby och hade sen lunch! Vi gick och åt crepes vilket va SÅÅÅÅ GOTT!! Perfekta mat dagen efter fest!
Sen gick vi runt i Visby och kollade i affärer. Sedan åkte vi hem och hade middag med Johannas kollegor vilket va såå mysigt!
Idag blir de bio eftersom vädret inte ät på top!

Kram <3

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Sommar

Jag, Frida, Tova och Hanna va på grönan igår!! Vilket va fett kul och mysigt. Vi skulle ses på centralen vid 11 men jag hade förstockat mig så jag kom vid 11.10 istället. När vi väl va framme i Sthlm tog vi spårvagn 7 ut till Djurgården och sedan blev de åka av med karuseller!! Min favorit va pop-Expressen! Den är såååå rolig!

Vi stannade på grönan till 18.00 och sedan åkte vi in till Kungsträdgården för att äta på Fridays!! Vi satt och snackade och sedan så tog vi tåget hem vid 20.39! De va verkligen en superrolig dag med mycket skratt!!

När jag väl kom hem somnade jag på en gång!

Kram och tack tjejer för en superrolig dag <3

Likes

Comments

fest , Sommar, Vardag, Mat

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Skolan börjar om någon månad och när man lite deppig nu i augusti så passar det bra att ha käftskiva!!!
Jag är absolut inget fan av kräftor men de är alltid kul att sitta vid ett bord och sjunga massa snaps visor och skratta i timmar!

Ebba hade föräldrar fritt hemma, så hon hade kräftskiva igår!!! Vilken kväll! Hade så kul!
Vi körde massa lekar, sjöng massa snaps visor och hade det bara mysigt!

Jag åkte till Ebba vid 14 tiden för att hjälpa henne att sätta upp regnskydd och vinskydd och att pynta lite inför kvällen! De blev riktigt bra!!

Lyckad kväll med andra ord!

Kram <3

Likes

Comments

Hello!!
Hur mår ni??? Själv mår jag faktiskt bättre!

Så lite update. Igår va jag på fest i Bälinge. Inte den roligaste men va där med mina kompisar så blev lite kul ändå. Lisa drack inte så hon körde oss ditt.
Vid 01.00 så stack vi till donken (standard). Vi satt där i runt 45 min. Sedan åkte vi bara runt stan och hade super hög musik och bara hade det kul.
Jag kom typ hem vid 04.00 och somnade 05.00 så hare rikligen fuckat upp mitt dygn. Kommer bli svårt när jag börjar i skolan igen :///

Kram <3

  • 78 readers

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Sommar, Tankar/åsikter

Jag har precis klivit av bussen och ska säga hejdå till mina vänner. Klockan är 00.40. Det är 10 minuter tills min buss kommer så jag kan åka hem. Hanna säger en sista gång innan hon går "är du säker att du ska sitta här själv?" Jag nickar och säger "Aa bussen är här om 10 min". Dom vänder sig om och går.
De tar inte mer än 2 minuter så kommer en kille gående mot mig. Han frågar om buss 102 går. Jag skakar på huvudet och säger "den har slutat gått". Han suckar och sätter sig ner på bänken bredvid mig, han tittar på mig och säger "kan jag inte sova hos dig?" Jag skakar på huvudet och svara med ordet Nej.

Det är då de händer. Han lägger sin hand på mitt lår och säger "du är så sexig". Hela min kropp stelnar till. Jag reser mig upp och får inte ut ett ord ur min mun. De då han säger orden som får mig att få tårar i ögonen och gråten i halsen. "Gör du så där igen så kommer du dö. Jag kommer knulla dig så hårt att du aldrig kan gå igen." Mina ögon börjar vattnats. Han fortsätter med en höjd röst "du kommer att dö? Fattar du?"
Jag börjar backa bakåt. Men vet inte vart jag ska ta vägen? Min buss kommer ju om 2 min?

Jag tar upp mobilen och ringa Hanna. Medan jag hör hans steg bakom mig. Jag vänder mig om där står han och han skriker nästan "gå och sätt dig igen". Jag pratar med Hanna i panik i telefonen och tårarna rinner. Bussen kommer och jag hoppar på med dunkade hjärta som känns att de ska hoppa ur min bröstkorg och skräckslagna ögon. Jag grät hela vägen hem medan jag försökte hämta andan.

De är 2017. Och jag skulle vänta på min buss i 10 minuter. På dom minuterna har jag blivit sexuellt trakasserad och mordhotad.
Jag va mitt på centralen och de va ingen där. Jag såg inga poliser, inga väktare ingenting. Jag va ensam, ensam på Uppsala centralstation klockan 00.40 en fredagskväll.

De är 2017 och jag som kvinna blir utsatt för detta. Att jag inte ens kan sitta på centralen och vänta på min buss i 10 minuter utan att vara rädd att någon ska attackera mig.

Jag va maktlös i den positionen. Jag kunde inte göra så mycket.
Jag va ensam och jag är en kvinna. En kvinna som sitter helt ensam på centralen och är rädd.
Rädd över att något ska hända.

Men jag är aldrig ensam. För detta händer varje dag. Varje sekund.

Likes

Comments

Mat , fest , Sommar, Allmänt

Mmmmmmmvad jag älskar restaurangen miss voon!! (Rekommenderar). Jag och min familj va och åt på miss voon pga min brorsa fyller 21. Godaste maten!!!! Helt otroligt! Personalen är supermysig!! Jag åt hummer tacos, vildräckor och lammkött!!! Mmmmm.
Jag gick lite tidigare från restaurangen än mamma,pappa och Jon pga skulle med ett tåg till axel som hade sommarfest!
Festen va superhärlig och jag sov också över pga skulle ta tåget till Sthlm dagen efter!!

Kram<3

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Sommar, Tankar/åsikter

Heeeeej!!
Jag tänkte berätta lite sanningar om mig!! Så jag frågade några av mina närmaste vänner om sanningar om mig!

•jag är en person som gillar att ha rätt!! Och även fast jag har fel så har jag rätt iallafall :-)

•jag säger alltid vad jag tycker och kan ibland uppfattas som elakt men de ända jag vill är att vara ärlig! För ärlighet vara längst.

•brukar få tix när jag sover Hahaha asså jag brukar börja ryka i armen eller att benet börjar skaka! Vilket gör de sjukt obehagligt för folk som sover med mig.

•jag står alltid upp för mina åsikter. Är de något jag tycker/tänker så säger jag de.

•jag har lätt att bli irriterad. Speciellt på jobbiga människor i klassrummet eller människor som är helt tappade.

•jag har ett STORT kontrollbehov. Jag vill kontrollera allt vilket kan leda till att jag börjar bråka med folk (oftast mamma och pappa) som sedan leder till att jag får ångest.

•jag måste ALLTID ha de rent och fint i badrummet. De får alltså inte stå några flaskor framme, handdukar måste vara fint vikta m.m.


De va några sanningar om mig! Hoppas ni gillade de!

KRAM <3Likes

Comments

Resor & Semester, Vardag, Mat , Sommar, Allmänt

Kom hem från Italien för typ 4h sen. Så har hunnit packat upp och fixat mig och ligger nu i sängen.
Saknar dock Italien rätt mycket. Hela denna sommaren kommer jag inte göra så mycket.. mest jobba, tjäna pengar och vila. Så brukar inte mina sommarlov se ut :/ jag brukar ofta åka utomlands under längre perioder och ha mer saker inplanerat. Men denna sommar har jag inte planerat så mycket... vilket ger mig lite ångest...

Sista dagen i Italien spenderades i solen fram
Till 14.30 och sen tog vi bilen till Syrakusa för att gå in i kyrkan i Santa Lucias kyrka??
Vilket jag själv inte tyckte va så kul pga att jag inte så intresserat av sånt.
Fick iallafall glass efteråt så vart lite gladare!!

Senare på kvällen så kom de en jättesöt kattunge som jag blev helt förälskad i!! (Bara 4 veckor gammal?!?!?) så vi matade tog hand om den och kände mig som en mamma haha, även fast jag är en hundmänniska!

Kram<3

Likes

Comments

Resor & Semester, Allmänt, Sommar, Vardag

Tänk att jag har varit uppe på Europas mest aktiva vulkan!! Och ligger på listan på en av världens mest aktiva vulkaner!
Senaste utbrottet Etna hade va 2017 2 mars???
Vi vaknade 06.30 och tog bilen till Etna vid 08.00 så va framme runt 09.30 ish.
Vi fick först ta linbana upp och sedan fick vi åka en speciell Jeep men speciella hjul som tog oss till toppen.
Därifrån hade vi en guide som berätta lite grejer om vulkanen. Marken var så varm att de kom upp ånga.

Sen vi va klara upp på Etna åkte vi till stranden åt lite och sola!

Sen blev de god middag mmmmmm

Kram

Likes

Comments