Hej.

Det känns som att jag inte har bloggat på flera år... Men här är jag nu, i min säng, ner fluffad av täcket, med min mobil ( som mamma tappa i golvet hos sjukgymnasten så nu e det en massa sprickor på den ) och skriver ett blogginlägg. Yay.

Iaf, så har jag skapat en kanal på YouTube. Som atm heter "Moa Odell", men jag funderar på att döpa den till "Håriga Ben". Fast, jag vet intee..
Så lämna gärna en kommentar om vad du/ni tycker!

Igår sorterade jag alla mina 116 Littles Pet Shop. Det är som små djur med accessoarer och hus till. Så söta. Jag behöll ett par stycken men resten ska jag skicka till mina 2 små kusiner. :3 Nu har jag bara accessoarerna kvar.

Så vi hörs när jag är klar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej.

Nu är jag i ett stort vänterum med toa och lugn musik. Av rubriken att döma förstår ni nog vad jag väntar på. Jag ska få göra lite sjukgymnastik. Wohooo...

Iaf, hoppas ni mår bra så hörs vi sen!

Likes

Comments

Hej.

Idag har jag varit på skolan. Och nästa vecka på onsdag ska kanske några av tjejerna ta en vaccinspruta mot ett ämne som kan ge livmodershals cancer. Jag rekommenderar er dock att inte ta den då det inte alls är säkert att den fungerar, många dödsfall har skett när de testas och egentligen är det inte ett vaccin mot livmodershals cancer utan mot en ämne som kan ge lvhc som jag har förkortat det till.

Sen har jag även kollat på vinterskor, köpt en snygg vinterjacka på lindex och kollat på några avsnitt av TWD. ( The Walking Dead )
Har myst lite med familjen och tänkt att snart är det jul. Mysigt.

Min mobil la av i fredags ( vid nio tiden ) och vaknade upp igen på lördagen kanske halv elva på morgonen. Den la även av idag och vid två ungefär när jag hade slutat skolan. Det konstiga är att jag hör när någon ringer mig och jag kan slå på o av ljudet. Men skärmen är helt svart.
Som tur är kommer jag att få en ny nu till jul så jag har något riktigt kul att längta till! Yay :D

Men nu ska jag sova, vi hörs.

Likes

Comments

Hej.

Här får ni en fin konversation mellan mig och mamma:

Mamma: Moa?
Jag: Aa?
Mamma: Vill du hänga med på chokladmässan?
Jag: Jamen vad tror du? Såklart!
Mamma: *skrattar*

- - - - - - - -

För er som inte vet vad chokladmässan är så är det en mässa där man antagligen kommer få smaka på en massa choklad och det är bara choklad överallt... W_W
Muuums!

Egentligen vet jag inte vad jag tänkte när jag skrev detta, men ville bara säga godnatt, så vi hörs.

Likes

Comments

Hej.


Hur mår ni? Själv mår jag alldeles utmärkt då jag nyss klämt ur mig skiten och tryckt i mig lite choklad. Mums. Jag vet inte om jag äcklade er där, men då ber jag om ursäkt.
Har ni sett den blodiga och sorgsna serien The Walking Dead? *alla nickar säger vi*
Gu vad bra, och om det nu skulle vara nån som INTE har gjort det. Synd. För den är väldigt bra.

Är det bara i min familj som när vi ringer på dörren så gör vi det i en "ringklocks melodi* ni ba wtfff, men vi ringer ett visst antal gånger för att sedan upprepa det tills någon öppnar dörren.

Nu ska jag äta lite mat så vi hörs!

Likes

Comments

Hej.

Jag hoppas ni mår bra. Jag kan nu säga att jag nästan klarat av 2 dagar i veckan. *applåder*
Det är inte rekord men värt att fira med lite film, morötter och dipp. Mums!

Idag har jag även funderat på en lite känslig sak när jag stod och duscha. Nämligen håriga ben. Jag har håriga ben. Svarta hårstrån som kittlar handen när man stryker på dem. Och jag har kommit fram till att jag tänker inte raka mig för att folk ska tycka att jag är fin. Jag tycker att jag är fin, med eller utan hår på benen. Dock kommer jag fortsätta att raka armhålorna då jag är lite skraj för det och vill övervinna min rädsla. Känna att jag har kontroll. Men man vet aldrig, kanske odlar jag cm långt hår under armhålorna utan att någon vet om det? *dundunduuun*

Jag har en liten fråga till er, vad tycker NI om håriga ben? Är det äckligt? Är det fint? Skriv gärna en kommentar så att jag får veta vad ni tycker och tänker! Vi hörs.

Likes

Comments

Hej!


Nu ska jag till Skärholmen, eller snart. Väntar bara på att mamma ska bli klar då hon ska följa med. Det finns en soda från Spendrups som heter "Hallon Soda" den är jätte god och bubblig. Tänkte bara rekommendera den för dig som gillar kolsyrade grejor.

Ni känner väl till Marvel Studios? I alla fall, de gör superhjälte filmer, t.ex. Superman, Spiderman, Avengers mm. Det är superduper kul att titta på med familjen för i de filmerna finns spänning, action, humor, skräck och romantik. Okej kanske inte skräck alla gånger men vissa gånger.

Vad tycker ni om lösgodis? Jag tycker att det är rätt så äckligt eftersom att småbarn t.ex tar en godis smakar på den och sedan stoppar tillbaks, eller äldre människor som snyter sig med handen sedan tar upp godis med samma hand och uuhhääh... Därför mår jag lite bättre av att det finns godis i påsar. Puhh...

Vi människor skräpar ner väldigt mycket. Så mycket att det nu har blivit små hål i atmosfären. Och om hålen blir större så kommer luften att försvinna ut i rymden så vi dör pga syrebrist. Vilken fin framtid vi har!
Är det bara jag som tycker det är konstigt att eko varor kostar mer än icke eko varor? Borde det inte vara tvärtom? Att eko varor kostar MINDRE än icke eko varor? Då skulle ju fler köpa eko varor. Duuh! Nu är det ju nästan ingen som gör det för att det kostar så mycket. Vi människor är verkligen konstiga.

Jag hatar djurslakt, jag ska aldrig resa till China pga deras "festival". Där dom ( samt massa andra länder ) dödar flera miljoner hundar, de kokar de levande, torterar dom, för att sedan ÄTA DOM? Vafan är det för ett samhälle vi lever i? Hur fan tänker vi? Det är helt jävla sjukt. Förlåt för språket. Men det här... Jag vet inte ens vd jag ska skriva. Grisslakt, det är också så jävla hemskt, jag såg en film om ett grisstall här i sverige. Grisarna vadade i sitt bajs och kiss, det låg döda grisar i gångarna, tunnor fyllda med griskultingar, är det så här vi behandlar andra? För grisar är också personer. Inte bara kött på en tallrik. De har egna personligheter. De har också ett liv. Men istället förstör vi deras liv och får de att börja käka på varandra. Det finns en lag. Det finns lagar. Men ingen verkar följa dom? För människor är kor, grisar, älgar, rådjur ( mm ) bara kött på ben. Något vi kan skjuta och ha som hobby. Vi äter alldeles för mycket kött. Det är hemskt och jag sörjer för deras skull. Jag vill göra något. Men jag vet inte vad. Snälla skriv till mig om ni har några förlag så att jag kan hjälpa alla stackars djur.

Nu måste jag dra, vi hörs!

Likes

Comments

​Hej.


​Jag heter Moa Odell. Om ni inte redan insett det. *flinar*

Jag har aldrig bloggat på Nouw.com förut, men det är väldigt enkelt och snyggt. Annars har jag bara bloggat på Blogg.se och Bloggo.nu men det är en annan historia. Jag gillar att fantisera. Att det finns hemska zombisar som lurar i skogen. Eller att jag är en konstnär som bara målar växter. Det är fint att fantisera, för då är det bara fantasin som sätter gränserna. Jag minns att jag kunde fantisera om att jag var med i Narnia. Att ​jag​ var den där flickan som fick träffa Aslan och kämpa mot den hemska isdrottningen vars namn jag inte kommer ihåg. Och om ni nu inte vet vad Narnia är, då får ni faktiskt söka på Google för Narnia är något som ALLA barn o vuxna borde veta vad det är, Punkt slut.

Även fast jag bara är 11 år så är jag väldigt fundersam av mig. Ja, ibland kan jag ju flamsa omkring som en treåring, fast det är ju också kul. Jag gillar att sminka mig, faktiskt när jag skriver detta sp har jag smink på mig. Plus det är lördagkväll. Jag hinner egentligen inte skriva mer nu, vi hörs!

👌😊

Likes

Comments