info, Övrigt

Hej och god jul allihopa! Hoppas ni får en härlig jul och om ni inte har det så bra under julen hemma så vet ni att den snart är över och jag tror på dig! jag vet att jag inte är aktiv och att jag skriver att jag kommer börja blogga igen osv. Men jag kommer inte lova något sådant igen. Jag har så mycket annat för mig så det blir svårt. plus att min dator har varit trasig pga nätverk osv... Men jag kommer väll blogga lite då och som det står i min profil. förstår att ni inte orkar läsa min blogg för jag har liksom inget roligt att blogga om. ni som vil får gärna gå in och följa @mac.family.tinus på instagram. Vad har ni önskat er? Ni som har läst min blogg innan vet nog att jag är ett Marcus och martinus fan. Så jag önskar mig typ bara deras nya bok och tetsipetzis nya bok. Mer har jag inte önskat mig förutom att alla ska må bra. Gud det är så mycket jag vill berätta eftersom det var så länge sedan jag bloggade och det blir kanske inte så kul för er att läsa. vi kanske hörs ikväll men får se kram!

Likes

Comments

info, min dag

hej! jag kommer inte göra en bakvecka denna veckan utan om några veckor. de tär pga att jag inte har tid just nu. men jag kommer fortfarande blogga som vanligt. idag har det varit en helt vanlig skoldag lite musik svenska osv... och i går så hade jag min första friidrotts träning. jag sprang häck och stafett. vi gjorde också lite höjdhopp. hoppas ni har en mysig kväll!

Likes

Comments

info

hej! jag har lite nya upplägg för bloggen. jag ska försöka att blogga måndagar, tisdagar och fredagar. jag har massa planer på roliga inlägg. och såklart får ni jätte gärna önska inlägg så skriver jag upp det i min bloggbok. så önska på! och v. 40 ska jag ha en bakvecka så jag kommer lägga ut recept osv. men det är inte säkert att jag fortsätter med den om den inte blir så uppskattad alltså att den inte får så många läsare. så kommentera nedan vad ni tycker!

Likes

Comments

min dag, Skola, Övrigt

Hej på er! Jag har inte bloggat något från Grekland men nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma i en två veckor nu men här får ni lite bilder från resan i alla fall! Men bilden på Abbe tog jag precis. Jag har liksom inga idéer på vad jag kan blogga om. Ni får jätte gärna skriva i kommentarerna på vad ni vill läsa! Tex recept, outfits osv. Ha en bra dag kram!❤️

Likes

Comments

Övrigt

Älskar dom så mycket💕😍😘😱💞❤️

Likes

Comments

back to school, min dag, Skola


hej! idag var det första skoldagen och vi började nio och slutade tolv. men vi hade inga lektioner utan vi pratade bara osv. när jag kom hem så åt jag yoghurt och flingor med chiafrön och så blev det en glass till efterrätt. jag har också duchat och pratat i telefon. här nedan är lite tips på skol outfits. hoppas ni haft en toppen dag kram! <3

Likes

Comments

Skola, back to school


Hej förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men jag ska blogga en del nu i veckan för att skolan börjar i morgon. och här är lite bilder på vad jag ska ha i skolan. min skolväska beställde jag från någon japansk sida. pennfacket köpte jag på h&m för 49 kr. mina pennor är från tgr sudd från Gekås Ullared och klämmorna och mini häftaparaten är från chinco present i Mölndals bro. och lapparna fick jag med i någon tidning för länge sedan. min kalender köpte jag på Gekås Ullared för inte så länge sedan och den skrev jag om på ett annat inlägg. i förrgår var jag i Danmark eller jag åkte danmarksbåten och där köpte jag bland annat handkrämen och läppbalsamet från the body shop. kläderna på bilderna ska jag ha på mig imorgon. tjocktröjan är från h&m och kostade 149 kr och shortsen är från kaphal och det minns jag inte vad det kostade. lycka till med skolan och om ni vill att jag ska tipsa era bloggar på ett inlägg så komentera! <3

Likes

Comments

min dag, sommar!


Hej! Jag har varit sjuk feber ont i halsen osv. Men nu mår jag bättre bara lite förkylning kvar.Jag tänkte att jag ska en back to school tema veckan innan skolan börjar. Idag så ska jag inte göra något speciellt kanske göra fint i mitt rum kolla yt osv. Och jag har blivit ett så stort fan av Marcus och Martinus. Jag lyssnar på dom typ hela tiden. och så kollar jag på massa videos med dom. Ha en bra dag kram!

Likes

Comments

shopping

Hej i går var jag på Gekås Ullared! Men jag han inte lägga ut vad jag köpte i går. Men här är en bild.

pris:

bikini: tror 129

träningsbyxor: 89

strumpor: 29

flip flops: 15

veckoplanerare: 39

kalender. 29

sudd: 5

presentpapper: 7/8

underlägg: 12

hårsnoddar: 10

gummisnoddar:6

liten kub: 14

bäddsett: tror 120

lösgodis:13

oreo:10

tuggummi: 9

läkerol: 10

kaningodis: 9

kanin mjölklinser: 7

sågspån (ej med på bild):29

Jag gjorde om min kalender så den har diamant pappret som framsida istället.<3


Likes

Comments

min dag, sommar!

Hej! idag har jag varit hemma och myst lite, varit med min kanin Abbe osv. Imorgon ska jag till Gekås Ullared med min kompis och det ska bli jätte roligt! jag kommer lägga upp ett inlägg som är som en haul med priser osv. Hoppas ni haft en bra dag Kram!

Likes

Comments