Dagen har spenderats på en ö utanför Ljungskile, helt oroligt vackert. Vi passade även på att besöka havsdelikatessen som är en liten fisk & skaldjursbutik i Ljungskile. Har ni vägarna förbi så rekommenderar vi starkt ett besök där!
Nu styr vi bilen söder ut, mot Skåne.

Soliga kramar
Moa & Martin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen har även vi semester. Med underbart väder och trevligt sällskap ska vi nu spendera några härliga dagar på Öland. Sen får vi se vart bilen tar oss 😃
Bli nog att kolla lite olika ställen inför bröllopet också, vi har fått en hel del tips! Tusen tack för detta.

Mycket kärlek,
Moa ❥

Likes

Comments

Igår var vi på Bröllop, inte vårt såklart. Nej det var min kusin Malin som fick sin Joakim.
Ett utomhusbröllop med er riktigt rolig bröllopsfest som avslutade det hela. Vi är så glad att vi fick vara med och dela denna dagen med er, Malin & Joakim.
Stort grattis ännu en gång, ni förtjänar all lycka i livet ❥

XOXO

Moa

Likes

Comments

Så nu är det ju bara att sparka igång med planeringen. Men det är så många frågor som Martin och jag först måste svara på själva..
Hur stort ska bröllopet vara? Hur många ska vi bjuda? Vilka ska vi bjuda? Vart ska vara?
Sista frågan är ju lite knepig med tanke på att vi kommer från två olika ställen med ca 10 mil emellan. Men eftersom vi bor i Växjö och det är här vi bestämt att vi ska leva en stor del av vårt liv så känns det på något sätt mest naturligt att ha bröllopet här i trakten.
Så nu vill vi ha förslag på ställen i Växjötrakten, tips på hur man kan tänka eller hur man INTE ska tänka. Alla förslag är välkomna, lokaler, gårdar, herrgårdar, cateringfirmor m.m.


XOXO

Moa

Likes

Comments

Eftersom det var jag (Martin) som friade så är det ju inte mer än rätt att det också är jag som berättar om hur allt gick till.

Själva tanken att vi ska gifta oss har funnit länge men det var nu det kändes mest passande att verkligen fria.
För ungefär ett halvår sedan började jag tänka hur jag ville att frieriet skulle gå till och den första tanken som slog mig var att det skulle ske på strandhotell där vi träffades för första gången. Jag tog då kontakt med Rydell & Quick och frågade om dom skulle vilja vara med och hjälpa mig med frieriet. Svaret blev ett solklart ja och på den banan var det. Vi bestämde att dom skulle arrangera en prisutdelning av en påhittad tävling. På så sätt skulle jag få komma upp på scenen utan att Moa förstod något.

När jag hade fått klartecken av Rydell & Quick att dom skulle hjälp mig kände jag att det var dags att berätta för Moas föräldrar om mina planer. Så ca en månad innan midsommar i samband med att vi var i Mönsterås så passade jag på att fråga dom om lov. Svaret blev bättre än vad jag förväntade mig då både Moas mamma och pappa brast ut i tårar och med ett stort leende på läpparna så var det självklart för dom att jag skulle få det.

Under dessa veckorna innan midsommar var det sjukt svårt att inte berätta för alla vad som skulle hända. Några berättade jag det för men jag kände ju också att det fanns en risk i att säga det till för många. Jag berättade det iaf för dom närmsta så att dom skulle få möjlighet att vara med om denna stora dagen.

Nu till midsommardagen.
Det kunde verkligen inte blivit bättre än vad det blev. Fint väder, glada människor och Moa anade ingenting innan det skedde. Det var en sån magisk känsla att få stå uppe på scenen med min älskade Moa och få höra henne säga ja och sedan hur publiken fullkomligt kokar över. Varken jag eller Moa kommer aldrig glömma den känslan. Och det är säkert fler än oss som alltid kommer att minnas detta med ett stort leende på läpparna och kanske en glädjetår i ögat.

För er som inte sett videon på frieriet så kan ni se den på min instagram: https://instagram.com/p/BVurJkAgG8P/

Ta väl hand om er, så hörs vi!

Martin

Likes

Comments

Martin har ju då alltså friat. (Om någon har lyckats att missa detta.)
Har fått många frågor om jag visste om det och varför just där och då?
Tänkte att jag nu ska svara på det innan vi ska berätta om hur allt slutligen gick till.

Jag visste inte om det. Martin och jag har pratat om förlovning och att om vi förlovar oss så ska vi också försöka gifta oss inom ett år, precis som traditionen säger.
Både Martin och jag har känt att vi även vill göra detta innan vi skaffar barn och när vi fortfarande är unga. Detta pga olika anledningar.

Varför strandhotell och midsommardagen?
Egentligen är det ju Martin som ska svara på det men när det väl hände så var allt så självklart även i mina ögon. Det var på strandhotell i Borgholm som Martin och jag träffades för första gången för nu 4 år sedan. Vi har sedan dess alltid firat midsommar där, det är tradition och vi älskar det av många anledningar. Men den största är att både mina och Martins vänner brukar vara där och det är alltid lika underbart att få fira midsommar med alla!

Anledningen att frieriet blev just på midsommardagen var att Martin ville att både hans och mina föräldrar skulle vara där och få uppleva allt. Han tänkte verkligen på allt, men det tänkte jag att han skulle få skriva om själv.


XOXO

Moa

Likes

Comments

Välkommen eller hej eller hur börjar man?

Aja, en liten presentation:
Vi heter Martin Lönn & Moa Persson, båda är 24 år gamla och bor tillsammans i en lägenhet i Växjö.Vi har varit tillsammans i lite mer än 3 år. Martin jobbar som arbetsledare på en rörmokarfirma som heter Åseda Värme & Sanitet. (Bara att höra av er till dom om ni behöver hjälp att dra lite rör eller om skiten har fastnat i toan.) Jag (Moa) jobbar som visuellsäljledare på Stadium i Växjö city.

Vi båda älskar att träna och spenderar stor del av vår fritid på gymmet. Martins kommer ursprungligen från Braås där också hans mamma & pappa bor kvar. Jag kommer från Mönsterås men bodde i Kalmar när jag och Martin blev tillsammans och det var Martin som gjorde att jag flyttade till Växjö. I Mönsterås bor mina föräldrar fortfarande kvar.(Ni som inte besökt vackra Mönsterås måste någon gång göra det)

Vi eller ja det är nog mer jag (Moa) har tänkt att vi (läs jag) ska uppdatera denna bloggen med det mesta som kan vara kul att läsa om. Mesta dels sånt som gäller vårt kommande bröllop men även om allt annat som händer i vårt liv.
PS. detta är första gången jag/vi bloggar och vågar visa den offentligt så jag hoppas att ni har förståelse för allt :D

Kram så länge

xoxo

Likes

Comments