Vi vill hitta någon som kan fotografera oss på vår stora dag.
Vi behöver verkligen inte ha någon som jobbar som fotograf utan det funkar fint med någon som har det som hobby och är duktig på det dom gör.
Tänkte ber er läsare om hjälp!
Tipsa om personer ni känner eller vet som är grymma på att ta bilder. Ju fler tips desto bättre, gärna personer som antingen har blogg eller Instagram där man kan se lite av deras bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har vi städat ut julen. Så härlig känsla, då vet man att det går mot ljusare tider 😍(även att jag gillar julen med)
Som grädde på moset beställde vi en resa till Kap Verde här om dagen! Den 28/2 sticker vi till värmen en vecka ☀️ Längtar såååå mycket!

Likes

Comments

Då har vi alltså lämnat 2017 bakom oss. Har verkligen varit ett fantastiskt år.

Midsommardagen var bästa dagen i mitt liv, så här långt. Det var verkligen a dream come true!

Det näst bästa med 2017 var helt klart att vår lägenhet äntligen blev klar!
När man har två så stora saker som händer under samma år är det lätt att glömma alla andra fina ögonblick man haft genom året. Här nedan har jag samlat några ❤️

Stort tack till alla inblandade för ett toppen år 😍
Jag välkomnar 2018 med öppna armar ✨🤩

Likes

Comments

Har laddat upp med en bildbomb till er på lite av de guldkorn vi har i vår lägenhet.
Nu när vi flyttat in i en helt ny lägenhet har det känts extra kul att också få inreda den. Jag tycker verkligen att det är det lilla som gör det stora. Detaljer gör verkligen att helheten lyfts!

XOXO
Moa

Likes

Comments

Alltså.. det är julafton nästa vecka!? Sjukt? JA! Tiden springer iväg. Och det är mindre än ett halvår till bröllopet!

Eftersom det var andra advent igår så hade jag tänkt att klä granen då men orken fanns inte riktigt där.. hehe undra varför? Kan bero på Grace till kl 03.00 i lördags. Det var iaf svinkul så det var det värt 👌🏼
Men det gjorde att jag klädde granen idag efter jobbet ist.
Så nuuuu börjar julkänslan infinna sig på riktigt i lägenheten. Vår allra första jul i vår helt underbara lägenhet. Feels sooooo good 😁
Bara några julklappar kvar sen kan julafton få komma 👏🏼🎅🏽

Ska försöka uppdatera lite oftare här, flera som har sagt att dom gillar att läsa bloggen och det värmer ju i hjärtat. Bara det att varken jag eller Martin har bloggat innan så man glömmer bort det ibland. Men som sagt, lovar att försöka bättra mig/oss.

XOXO
Moa

Likes

Comments

Rubriken talar sitt tydliga språk. Känns både skönt & läskigt på samma gång att jag nu beställt den.
Skönt för att slippa grunna & vara rädd att just den jag vill ha tar slut eller att den inte hinner komma i tid. Det kunde ta upp till 4 månader innan den kommer så det var dags nu!
Men det känns också väldigt läskigt.. Jag har bestämt mig!? Tänk om jag ångrar mig?! Tänk om jag går upp eller ner i vikt och det inte går att sy in eller läggas ut. Ja, mycket tankar.
Men mest skönt, nu kan jag börja titta på smycken, skor & håruppsättningar. Man vill ju att allt ska hänga ihop och bli en perfekt kombo.

Ps. Idag är det bara 190 dagar kvar 😍✨

XOXO
Moa

Likes

Comments

Äntligen är vi inflyttade i nya lyan 😍
Det känns verkligen hur bra som helst och vi är såååå nöjda! Även om inte allt är klart till 100%.
Bjuder på en bildbomb på lite av lägenheten.

XOXO
Moa

Likes

Comments

Idag hade jag och mina tärnor bokat tid hos Singoalla Bröllop & Fest. Men det blev inte riktigt som planerat..

Jag hade bokat tid hos dom kl 15.00 då jag blev tillsagd av dom att göra detta för att få så mycket hjälp som jag vill ha. Sagt är gjort och vi står utanför Singoalla kl.15 för att gå in och börja testa!
Bara det att det var låst och ingen där, det fanns inget nummer att ringa så vi stod och väntade i 20 minuter tills dess att vi tröttnade (läs jag tröttnade) och bestämde mig för att ringa till Blondy&Blacky och se om dom skulle ha tid med oss med så kort varsel.
Vilket dom hade som tur var! Och oj vilken service vi fick! Grymt ställe med riktigt mycket fina klänningar.
Så nu är första provningen gjord men som rubriken säger så har jag inte bestämt mig.(såklart?) Det krävs nog både tid och ett par provningar till innan mitt beslut om den perfekta brudklänningen spikas! Men en solklart favorit och står högst upp på listan har jag hittat men den är givetvis en hemlis. (Alltså inte den på bilden) Det känns nu i efterhand som att det var menat att Singoalla skulle glömma min bokade tid så att vi istället fick se Blondy&Blackys fina klänningar.

XOXO 

Moa

Likes

Comments

Det börjar närma sig inflyttning i vår lägenhet som vi köpte för ca ett & ett halvt år sedan. Så nu när det viktigaste är bokat och klart inför bröllopet så har vi fått lägga dom planerna på is ett tag och fokuserat på vår flytt istället.
Och igår fick vi äntligen gå in i vår lägenhet för första gången då det var dags för besiktning! 😍

Vi är mer än nöjda så nu är det bara två veckor kvar tills vi får nycklarna! 👏🏼

Mer bilder kommer att komma när vi flyttat in men vi ger er en liten tjuvtitt.

XOXO
Moa & Martin

Likes

Comments

Nu har vi skickat ut "save the date"-kort till våra förhoppningsvis kommande gäster. Detta gjorde vi både för att många har varit nyfikna på när det blir av men också för att vi vill att alla ska kunna komma. Nu kan alla redan nu boka in datumet så inget annat kommer emellan.
"Save the date"-korten är alltså inte den riktiga inbjudan utan bara en förhandsvisning på vad som komma skall och ett sätt för oss att berätta för våra gäster att vi gärna vill att just dom är med under vår stora dag!

XOXO
Martin & Moa

Likes

Comments