Hejsan!
Hoppas ni har en trevlig Söndag även fast skolan börjar imorgon. Själv så tar jag det bara lugnt idag. Jag har städat lite på mitt rum och sånt tråkigt jag brukar göra på Söndagar.
Just nu så äter jag lunch, haha! Njaa, kanske inte är en riktig lunch men orkade inte göra någon speciell idag så det blev som det blev helt enkelt. Det är så gott att äta keso blandat med rivna morötter. Det är så himla gott och rekommenderas.

Jag är förövrigt väldigt sur på frisören jag pratade med igår om mitt grå hår jag ville ha... Jag ska imorgon fara och skälla ut henne och be henne göra mitt hår där helt gratis. Usch, vad jag blir arg på frisörer som inte borde vara frisörer. Skriver mer om detta imorgon hur det gick och så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Något som pågår just nu och som har pågått väldigt länge är pratet om Zara Larsson. Det har pratats väldigt mycket om henne och speciellt nyheter24 gillar att skriva om henne vilket jag förstår.

För någon dag sedan så la Zara Larsson upp en bild på instagram då hon visade sin Halva bröstvårta för att antagligen så är hon väll trött på att man sexualiserar bröst hos kvinnor. Något jag inte förstår är att nyheter24 sensurerade hennes bild men mannen på bilden bredvid sensurerades inte. Varför sexualiserar man kvinnors bröst och inte mäns? Jag förstår verkligen inte. Man är tydligen en Hora eller en slampa om man lägger upp som tjej bröstbilder på internet fast män får lägga upp bilder på deras bröst men det är ingen som lägger märke till det eller ens kommenterar diskriminerande ord. Att nyheter24 sensurerade zaras bröst men inte mannens fick mig att tänka efter då det redan finns på nätet. Usch, jag blir verkligen så arg på det här med att man sexualiserar bröst hos kvinnor? Vafan är de som är attraktivt och sexuellt egentligen om du tänker efter? Just nu är jag så arg.
SLUTA SEXUALISERA BRÖST!!!!

Snälla sluta sexualisera kvinnokroppen. Varför tillexempel på badhuset blir det så stor grej då kvinnor inte skyler sina bröst men inte männen. Varför kan inte vi kvinnor ha våra bröst öppna? Jo, för att de är någon idiot som säger att brösten är privat på kvinnokroppen.

Det pratas mycket om jämställdhet. När jag första dagen kan gå utan kläder för att det är för varmt ute utan att behöva bli objektifierad, sexualiserad, catcallad och få diverse kränkande förslag ropade efter mig, ja då har vi kommit en bra bit på vägen mot ett jämställtsamhälle.

Jämställt betyder att alla ska få existera på samma villkor. När kvinnors bröst betraktas på ett annat sätt än mäns, då är de inte jämställt.

Likes

Comments

God morgon!
Idag så vaknade jag på en dålig sida. Har inte sovit bra i natt. Hoppas jag sover bättre i natt.

Idag blir det att åka till stan och luncha med Isabelle. Så jag ska fara nu och möta upp henne. Välbehövligt!
Det jag är ute efter är en ny hårfärg. Jag ska färga håret ikväll och ni kommer självklart få se hur det blir men jag säger inte än vilken färg jag ska köpa, hihi!
Just nu har jag typ grön blått hår. Det blev så då min lila hårfärg for ut vilket jag inte gillar. Så nu ska de fixas.

Vad ska ni göra idag? Något speciellt? Jag ska bara ta det lugnt med underbara Isabelle.

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har det faktiskt varit en väldigt bra Fredag förutom att jag hade två prov, tyska och matte. Jag tror att det gick rätt så bra ändå.

Ikväll så har jag gjort kvällsmat till familjen. Det blev kyckling med gorgonzola vilket är så gott.
Jag såg nyss på idol och jag tycker verkligen inte den rätta åkte ut.. Magnus, han som är så duktig. Synd..

Just nu pratar jag med en kompis i Skype och ska snart försöka sova. Dagen har varit väldigt bra och har känt mig väldigt lycklig den här veckan. Vi får höras mer imorgon och lovar att de blir bättre uppdatering imorgon!
Kramisar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan!
Jag har länge velat skapa en blogg som jag ska försöka göra till något seriöst av det. Jag har haft hur många bloggar som helst men det här är den bloggen jag kommer att köra på framöver och hoppas att ni kommer gilla de ni får läsa. Själv så älskar jag bloggar och älskar att skriva så detta tror jag kommer bli perfekt för mig. Om ni inte vem vem jag är så välkommen till min nya blogg. Jag heter Moa Nyblad och kommer ifrån Stockholm men bor i Umeå tillsammans med min familj. I den här bloggen kommer ni att få läsa om smink, skönhet och även min vardag. Ibland kommer det att komma åsikter om saker för jag har väldigt mycket åsikter. 
En väldigt kort beskrivning av mig själv men hoppas ändå att du kommer att gilla att läsa min blogg. Ni får ha det så jättebra tillsvidare. 
Kram/ M

Likes

Comments