Sanslöst vad jag älskar stan & shopping! Blev en sväng med mina fina tjejer och en viss del mängd kläder. Har alltid haft ångest över min "klädbrist" som jag egentligen inge har, men känns bättre nu iaf. Har även ångest över mitt arbete i skolan. Ligger efter mkt i matten vilket jag verkligen inte vill eftersom jag vet att jag kan prestera bättre och vet att jag är duktig. Men höjde mitt betyg ngt sjukt förra terminen vilket jag är väldigt stolt över. Imorrn blir det utvecklingssamtal, hahah. Fiffi var även fin idag och äntligen har hon börjat fått gå i de lilla hagarna nu. Efter meetinget har vi haft en liten paus från tävlingar men har nu anmält till Gävle den 18:de - Lc & Lb.

Likes

Comments

Som jag sagt förut ska jag och min kompis starta en blogg tsm, och den är snart klar! Kommer uppdatera som vanligt här men även på den nya bloggen. Meetinget på hemmaplan i helgen har gått jättebra! Anmälde till någon Ld eftersom det inte fanns högre en Lc+. Första dagen tävlade jag även på Linns fina B ponny, första rundan som då var en Ld inverkan gick bra, hon var lite seg men vi gjorde en felfri ritt och både jag och hon presterade bra. 9,1 % på min ridning, 7,9 på rytm i matt hon va seg och 8,5 på ekipagets teamwork. Så jag är jättenöjd, 0,1 från en andra placering. Jag har ju bara ridit henne ett par gånger vilket blir ennu bättre. Andra rundan var en Ld+ och då gick det sämre, två stopp & 18 fel (tidsfel), jag tar det som 8 och att hon inte riktigt hade ork. Första ritten på Fiffi blev en lugn ritt, Ld+ Några snäva svängar vilket jag tjänade tid på. Så det räckte till en fjärdeplacering. Andra ritten var en Lc, körde på som attans och ledde klassen ända tills sista ryttarn red på 37 och jag på 38. Men är skitnöjd med våran ritt och vi var sjukt snabba. Så en andraplacering tog vi. När vi kom dit på kvällen samma dag hade Fiffi tappat en sko. Så vi ringde runt till alla vi kände som hade möjlighet till att slå på den igen men inge kunde. Så vi räknade med att jag inte skulle kunna tävla nästa dag. Men på morgonen hittade vi en tjej som hade utbildning för det och sen var vi som nya igen. Red en Lc igen, en lugn ritt som räckte till en tredjeplacering. Sista ritten var en Lc+ och rundan var superfin fast ett pet pga att jag störde henne för mkt så hon tappade kontrollen och så fick vi med oss en bom. Men är som sagt riktigt nöjd med allt och Fiffi har varit superfin!

Likes

Comments

Ännu mer tävlingar! Älskar det. Dagens tävling i Örebro är jag väldigt nöjd över, hoppade Lc som förklass, felfri och en fin runda. Lb två faser efter det och nollnolla! Min tredje Lb och redan en felfri runda, hon är allt för bra min fina racer. En väldigt liten tävling som jag bara tog som avchekning från träningen i torsdags så bara tre pers som var med och tävlade inksv mig, hahah. Men en halv sekund från vinst och dessutom var dom jag tävlade mot några år äldre än mig, vilket jag tar som ett +. Nästa helg är det meeting på hemmaplan, tävlar två hästar så veckan kommer bestå av träning träning träning. Älskar att tävla!

Likes

Comments

Hej och förlåt för ingen uppdatering, bara varit lite depp på sistone så har inte haft ork till mycket. Sjukt trist att skolan nu har börjat vilket resulterar att det inte kommer gå så bra för mig med att blogga. Det kommer bara vara plugg plugg plugg hela tiden. Men lite kan jag säga att jag har längtat efter alla kompisar och få ordning på livet igen, tbx till rutinerna och springa mellan lektionerna. Tränade med Fiffi igår som slutade i tårar. I onsdags joggade vi lite inne i ridhuset, hon kändes spänd och stel, antar att det var för att det regnar så pass mkt nu. Så jag berättade det för min tränare och när vi värmde upp var hon hur fin som helst. Började hoppa fram och allt gick super, vi la upp hinderna ordentligt och hon hoppade även där så fint. Men tillslut började hon bli trött, hon började stanna och ville inte gå framåt. Så nu i efterhand förstår jag inte varför jag började gråta. Hahah. Så detta känns ju inte så bra inför tävlingen på söndag, men det ska nog gå bra. Hon har dessutom fått börja sova inne nu på nätterna vilket känns skönt. Ett viktigt inlägg kommer snart upp så håll koll.

Likes

Comments

Nu är vi äntligen hemma igen efter en hel helg med tävlingar. Allt har gått super bara att bommarna inte riktigt varit på våran sida. I förklassen, fredag Lc fick vi ett skitpet på näst sista hindret men det tar jag på mig, störde henne för mkt helt enkelt + att jag tar det som uppvärmning. Lb som då var vår debut är jag jättenöjd med. Två stopp i en svår sväng pga för dålig fart så båda blev osäkra men hoppade både kombination och resten av rundan felfri! Lördagen var det samma sak i förklassen, ett skitpet på sista hindret i grunden som man blir så himla trött på! Men Lb gick mycket bättre, felfri grund och vidare till omhoppning men även där två pet eftersom det gick alldeles för fort in i kombinationen som var sista hindret. Men skitnöjd med helgen och bara att ladda om till nästa, Fiffi har skött sig super och hoppat så fint och högt över varje hinder. Tar Lb som ingenting! Min fina ponny💗

Likes

Comments

Framme i Borlänge Romme travbana på meeting. Bestämde oss för att anmäla ytterligare till en tävling. Gnesta nästa helg och efter det en veckas återhämtning inför meeting i Bälinge. Fiffi har skött sig bra på resan hit i 3 timmar. Står uppstallad nu vid travbanan i en väldigt liten box men det ska hon nog klara av. Anmäld till två klasser per dag, Lc & Lb, fredag lördag. Debuterar både Lb och på gräs vilket jag tror hon kommer gilla och kke bli lite överpigg men vi får se. Tänker ta det lugnt i debuten och inte satsa så mkt, bara på en lugn och fin runda och såklart hoppas jag på nollan. Kollade in tävlingsplatsen så har koll på både framridning, framhoppning & ridbana. Plockat fram alla grejer tills imorrn och dragit och ätit på Pitcher's och det var supergott! Hotellrummet är superfin och är väldigt nöjd.

Likes

Comments

Allt med Helsingborg, cupen och annat har ställt till det för mig. Har inte uppdaterat på ett visst antal dagar och ber om ursäkt för det. Eskilscupen gick bra, 8 av 16 lag totalt och alla var grymma, d är ju inte dåliga lag som kommer dit och spelar. Hade tänkt att blogga men glömde bort sen var det ingen idé. Men nu är väskorna uppackade och det är sjukt skönt att få sova i min egna säg igen. Vi åkte iväg och tränade terräng igår och Fiffi var så fin! Hon hoppar verkligen allt och älskar det + att det är bra för hoppningen också. Funderar på att åka iväg på meeting i helgen och kke starta en Lb, vet inte riktigt så jag får kolla det med min tränare som jag ska träna för ikväll.

Likes

Comments

Hela dan igår spenderade vi på Furuvik. Det har vart mycket trassel med dehär i några dar eftersom pappa jobbar och vi ville väldigt gärna att han skulle hänga med, men så blev d inte fast bra blev d ändå. Allra först kollade vi på djuren. Fastnade faktiskt inte för ngt speciellt, mer typ ormar hahah. Hade hoppats på att det fanns tigrar eftersom jag tycker dom är så sjukt häftiga! Men det gjorde det inte.. Efter det gick vi vidare t karusellerna. Är faktiskt inte en fegis av mig så vågade åka d mesta. En sak jag tyckte va sjukt kul var extreme, på bilden. Som ni ser har den en arm med sittplatser på som snurrar runt under tiden själva armen rör sig i cirklar, du kan hamna uppochner osv. Men dagens höjdpunkt var såklart vinsten på chokladhjulet, d var inte jag som vann men same shit. Mamma tog hem vinsten och hela familjen får dela på den endå. Om vi inte hade vunnit hade jag skrivit att vi ALDRIG absolut ALDRIG vinner ngt på sånt här men d gjorde vi idag! Det sista vi gjorde var att ta en sväng förbi deras badställe. Nt så mkt att berätta men det var kallt i vattnet typ, hahah. Idag blir det stan och ikväll packning inför Helsingborg.

Likes

Comments

Vinst igår med 2-1 mot Fanna och grymt spelat från vår sida. Skitfin plan vilket gjorde att spelet blev lättare. Skitfult mål från mig men den gick in iaf och andra målet från min friend på bilden. På torsdag åker jag och laget ner till Helsingborg för att spela Eskilscupen! Men tre nätter har jag spenderat med att inte kunna sova eftersom mitt vänsteröra gör sjukt ont och här om dan hade jag även nackspärr.. Sitter på vårdcentralen nu och väntar på min tur som säkert kommer ta ett tag, de e sjukt många människor här! Stan efter detta och sen t stallet.

Likes

Comments

Idag var det lite kombinationsövningar som stod på schemat. Både jag och Fiffi har lite svårt för sånt eftersom hon har sån himla står galopp så att jag blir rädd att hon ska trampa om och slänga sig in i hindret vilket är min värsta mardröm. Men det gick super och hon hoppade superfint! Hoppade ngr hinder på 1.05 vilket hon klarar utan problem. Älskar hennes hoppteknik! Igår fick hon vila och återhämta sig lite eftersom nyckeln t sadelkammaren var borta. Imorrn blir det lite finslipning inom dressyren eftersom vi har lagt som mål att vi ska starta lite där med ❣ Nu blir det åka och köpa sadelskåp!

Likes

Comments