View tracker

Om några veckor så åker jag, min pojkvän och min familj till Mallorca. Detta är då min andra gång utomlands och det ska bli så spännande. Vi ska fira mammas födelsedag då hon fyller jämt. 

Jag se verkligen fram emot denna resan så mycket och jag kommer njuta för fullt!

nu återstår bara lite shopping utav bikinis och lite annat sedan är allt förberett så jag slipper tänka på det när skolan börjat. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

(adlinks)

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3 / 4

​we heart it

​Vet att det är lite väl sent att lägg upp bilder på bikinisar/baddräkter och solglasögon då sommaren faktiskt snart är över. Dock så ska vi åka utomlands i september och jag är väldigt behövlig utav några nya badkläder. 

detta är mina favoriter just nu =)


Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Då var det måndag igen och jag har precis kommit hem från jobbet och är helt slut. tänkte först jag skulle dra på mig träningskläderna och dra till gymmet men det gick verkligen inte. Jag la mig istället i sängen och tittade på OITNB som jag har blivit helt besatt av på senaste tiden, helt klart min favorit serie för tillfället och kommer säkert vara det ett bra tag framöver. Det kommer nog inte hända så mycket mer idag då jag är så himla trött, ska vila ut mig tills imorgon så jag och mitt hjärta kan hitta på något riktigt kul tillsammans då vi knappt har haft tid för det en endaste gång under sommarlovet.


Likes

Comments

Var inne i malmö idag då vädret var så tråkigt och jag blev lite shopping sugen. Hittade två plagg inne på ZARA som jag blev väldigt nöjd över! Jag var efter det också inne på kicks och köpte en ny concealer och prep+prime sprayen från MAC. Har haft den innan och gillar den så mycket, tyckte det  var dags att köpa en ny!

Sitter just nu och väntar på min älskade pojkvän som snart ska komma hem från jobbet och sedan ska vi bara mysa. Längtar!!

Puss

Vad gör ni ikväll?


Likes

Comments

Ett / Två / Tre

Fyra / Fem / Sex  

(adlinks)

Etta, trean och sexan är mina favoriter!

Är så sugen att klicka hem dess godingarna!

Jag älskar verkligen hela NA-KD's utbud, så snygga kläder som man kan bära både till vardags och till fest tillfällen.

Likes

Comments

Hej fina ni!

har bestämt mig för att börja blogga igen, har varit väldigt sugen på att börja igen men har varit så tveksam på att börja då jag alltid typ glömmer bort eller inte har någon inspiration. ibland vet jag inte vad jag ska skriva om helt enkelt. men vi prövar en sista gång.

nu börjar det närma sig skolan igen. jag är taggad för att börja på en ny skola och träffa nya människor, men jag är också väldigt ledsen över att denna sommaren har gått så himla snabbt. har knappt hunnit slappna av och haft kul känns det som. jag antar att det är för att jag jobbat en del.

men som sagt, det ska bli spännande att börja gymnasiet, lite pirrigt är det väl också men det ska säkert gå bra! :-)

ser ni fram emot skolan?

Likes

Comments