Header
View tracker

Igår kom Ella, Linna och Hanna till mig. Dom kom vi lika olika tider men Hanna kom först. Hon och jag la oss i min säng och kollade på Hollywood fruarna tills dom andra kom. Vi bara chillade tills vi började med maten som fick bli kyckling och potatis/rotfrukt, väldigt enkelt men så gott. Vi pratade jätte länge och skrattade SÅ mycket. Sedan badade vi tunna och bara myset. En LYCKAD helg med mina girls.

Annars idag så jobbade jag, inte så mycket folk på farten men helt okej att vara där.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Hemming!!!! Jag är så taggad, och längtat efter honom så mycket, dom har varit i Köpenhamn för att spela Nordic Tour!

Puss&kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En liten önskelista, alltid kul med kläder, både träningskläder och "vanliga" kläder. Sedan skulle jag vilja ha ett par UGGs, tycker dom är så sköna och ett par skor man bara kan slänga på sig. Något jag velat gjort länge är att fixa naglarna, så det står högt upp på önskelistan. Även lite smycke, enkla fina armband eller någon fin ring (eftersom jag glömde min enda ring jag hade på en borta match..). Lite nytt smink skulle också vara trevligt, och väldigt behövligt! Ett par beats skulle vara nice, bra ljud, ha på gymmet och i vardagen. Och till sist en ny tele, en Iphone7 är en önskan.

Något speciellt ni önskar er, vad är nummer ett?

Puss&Kram

Likes

Comments

View tracker

Fredags jobbade jag på julgatanöppnar, lördags jobbade jag och Hanna med att servera på en fest i eckerö, vilket var mycket roligt.
Sedan vaknade jag upp bredvid Hemming, mys.

Likes

Comments

Jacka: bikbok

Skor: gant

Byxor: fillipaK

Tröja/ skjorta: glamorous

Likes

Comments

Hejsan!

Alltför länge sedan jag uppdaterade. Men känner att jag inte haft någon bild alls att ha med i ett inlägg. Och tycker personligen att ett inlägg med bara text är tråkigt.

Helgen har jag varit med Hemming, varit skönt att inte gjort något och bara slappnat av.

Veckan började med att jag var till sjukhuset för att ta ett par prover pga ryggen. Sedan i tisdags hade vi cirkelträning på gympan, men jag gick istället ner till gymmet och rehaba och även lite andra övningar. Sedan på kvällen hade vi curling träning och efter det åkte jag hem till Hemming.
Idag hade jag min sista LÄR lektion .. vilket är skönt haha. Lär känns så onödigt, men ganska skönt då vi hade en avslappningsövning idag.
Imorgon är det luciaövning efter en full dag i skolan och sedan på fredag ska jag jobba på julgatan öppnar och även på lördag blir det jobb på en 100 års fest.

Mycket saker på gång nu, men det är roligt att det händer saker. Ska även jobba lite nästa vecka då det är provperiod. Vill kunna jobba så mycket som möjligt, skönt att tjäna egna pengar.

Hoppas ni får en fin vecka!!

Puss&kram

Likes

Comments

På halloween bestämde vi oss några stycken att sy egna prinsessklänningar och sedan var vi hos nona. Väldigt Satsigt!

Resten av helgen spenderade jag med Hemming, bara tog det lugnt, badade tunna osv'

Likes

Comments

"Jag är inte prefekt, tyvärr".

Den frasen går rakt in i mig, jag blir berörd. En fras jag brukar kunna säga åt mig själv.

Att ha krav på sig själv att alltid villa göra sitt bästa, och att vara bra på något fast man vet att det är otroligt svårt. Det är typiskt mig, utan att gjort t.ex. en sport tidigare, vill jag ändå vara bra på den första gången. Vill vara bra i skolan och få bra betyg, trots att dyslexi gör så att, hur mycket jag än försöker så når jag aldrig dom högsta betygen, och jag vet själv att det inte går. Om jag får frågan "är du nöjd med dina betyg" är mitt svar alltid nej, jag är inte det, dom kan bli bättre, det kan dom alltid. Men jag försöker, klart det inte känns bra att få ut ett prov eller förhör och höra allt surr runt om "vad fick du, hur högt?",och jag sitter där och kan inte skryta med en 10, en 8 kanske, men vill ändå ha högre och är missnöjd. Det är svårt att förklara, bara så det är.

Allt handlar om psyket, allt sitter inom mig, jag är osäker i mig själv, men ändå utåtriktad. Jag vill visa mig stark, social och ändå smart, visa att jag kan ge något åt samhället. Jag vill vara den personen folk känner att "hon är alltid glad, hon är så snäll, jag litar på henne och hon finns alltid där". Jag gör allt jag kan för att det ska vara på det sättet. Tyvärr blir det då att dom närmaste drabbas av mina sämre sidor. Är inte alltid glad hemma, oftast irriterad och ledsen, för här kan jag bara slappna av, ta det lugnt. Jag är ändå ganska positiv. Men gillar att planera och tittar alldeles för långt framåt, vilket ger mig oerhört mycket stress.

Men jag har så många att tacka som hjälper och stötte mig i alla lägen mina närmaste vänner, finns så många som alltid ger mig en axel att luta mig mot, riktigt goa och fina. Hemming, tyvärr kan han bli en måltavla som jag bara pratar ur det mesta på, men det är så skönt, att veta att man kan säga allt och få ett rådande ord, att bara finnas där. Är oerhört tacksam över allt han gör för mig och alla andra. Min familj, mamma och pappa, även min syster. Mormor och morfar som alltid ger mig råd och stöttar mig. Har en väldigt bra omgivning av så underbara människor, folk som jag känner mer eller mindre.

"Varje dag känner jag ett ansvar över att vara perfekt ung kvinna. Det betyder i stora drag att jag ska vara perfekt på alla sätt som det går att vara perfekt på och inom alla områden. Jag ska vara snygg, men infe för snygg. Jag ska vara smal men ändå ha kurvor. Jag ska vara vältränad men jag får ju ändå inte tärna för mycket. När jag sover ska jag vara söt och jag går givetsvis aldrig på toaletten. Förutom allt det ytliga så ska jag vara framgångsrik men samtidigt ha tid för ett vettigt privatliv. Jag ska avancera på mitt jobb och ha en titel att skryta med. Jag ska bra duktig på ekonomi men också en kreativ själ. Givetvis ska jag vara proffs i köket och få självaste nigella att backa av förundran. Alla poster på Instagram med tretusen filer." - Michaela Fornis ord som jag är tagen av. Känner så igen mig.

Denna bok är värd att läsa, när som helst och hur många gånger som helst. Den ger styrka.

Likes

Comments

Huvudbonad var temat, och finklätt

Igår (lördag) fyllde Emma 18år.. helt otroligt haha, har inte förstått ännu att hon är 18 år, känns som om hon är lika gammal som mig och aldrig kommer bli gammal Hah <3
Hon hade fixat jätte fint hemma hos sig, vi var ett par tjejer ca 12 stycken som var hemma hos henne. Hon bjöd på pizza, efterrätt och massa musik och dans, mycket mys. Avslutade kvällen hemma hos Hemming, så skönt.

Idag har vi suttit i strandnäs och sytt i ett x antal timmar, riktigt trött och är så redo för sängen.

Puss och kram
Hoppas ni hade en fin helg.

Likes

Comments