Header

Idag kom vi alltså fram till London, gillar redan denna stad, lite fart och fläkt och folk är SÅ trevliga. Rekommenderar starkt efter bara några timmar.

Vi åt lunch på en mysig krog och fick hotellrummet lite, sedan bar det väg till Harry Potter museum och att komma dit måsta vi åka underground, tåg och sedan blev de taxi, de var stressigt men vi hann.
Jag är inget stort Harry Potter fan men har läst en bok iallafall haha. Men om du är det minsta intresserad eller vet vad Harry Potter är så ska du VERKLIGEN åka dit, det var så stort och mäktigt, mycket bättre än man hade väntat sig! Det var som att vara en del av filmen.

Blev en sen kväll eftersom vi var på Harry Potter ett tag och resande dit och hem tog ett tag så vi åt middag på hotellet, men det var riktigt gott det!

Imorgon blir det shopping!!!!

Första dagen i London är avklara och är mycket nöjd vad som sätts och upplevt hittills!! Saknar Hemming såklart, det är det sämsta just nu haha :((

Puss och kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åt till middag en jätte god sallad

Efter skolan sa jag hejdå till Hemming och sedan bar det av till färjan.

Vi kom fram till connect där vid 6 tiden och har nu ätit och duschat. Imorgon måste vi upp där vid halv4 för att äta lite och sedan ta bussen till Arlanda , sedan går flyget till LONDON!!!! TAGGAA

hoppas ni får ett fint lov (om ni nu har fått lov)

Puss&kram
(Vi hörs i London!!!!)

Likes

Comments

Idag började jag dagen med en dusch och sedan plugg. Var skönt att avbryta det med lite hockey med Hanna. Äskar den tjejen. Hon är bäst. Alltid så avslappnande och lugnande att vara med henne, och man pratar om allt mellan himmel och jord,och vet att det stannar hos varandra. Alla behöver en som henne, en styrka i livet, en stjärna som aldrig slocknar.

Sedan åkte jag till Hemming och vad med honom hela kvällen. ÄNTLIGEN börjar han bli frisk och komma på benen efter 1 vecka med hög feber, varit jobbigt att se honom så svag. Varit med honom varje dag denna helg, vill ta vara på tiden att få vara med honom innan London. Kommer sakna honom.

Är väldigt taggad på London dock, ska bli kul, inte varit dit förut. Och åker med zenia, vilket ska bli kul att få lite extra tid med henne, de behövs. Vi är som systrar, så vi har väl våra syskonbråk men vet ändå var vi har varandra vilket är skönt. Vi kommer leva loppan och verkligen njuta av lite ledighet och bara få vara i varandras närvaro.

Imorgon skriver jag samhällaprovet, lite nervös, för vill verkligen ha bra i det. Men tror de kommer gå bra!

Puss och kram

Likes

Comments

Jacka: BikBok
Kjol: zara
Tröja: paris

Igår gick jag en tung dag med 8-4 utan hål.. nå jag klarade mig iallafall igenom dagen. Vi hade egen träning igår på gymnasisten så tog tillfälle i akt att träna uthållighet så gjorde 3x400m, 2x100m och 1x60m, lite jobbigt men helt okej ändå.

Meningen att jag skulle ha varit till Hemming också en sväng men han va så pass sjuk så gick tyvärr inte :(

Annars livet rullar.

Ha de super!
Puss&kram

Likes

Comments

Klänning: VeroModa
Stövlar: Johnny Bulls
Jacka: BikBok
Örhänge: LilyandRose
Armband:
Snö & Thomas sabo
Klocka:
Tommy Hilfiger

Likes

Comments

I lördags var jag först på jobb och sedan åkte jag till Linnea där Hanna redan befann sig. Vi gick och köpte present åt Ella och sedan tillbaka för att fixa oss inför middagen.

Klockan 7 gick vi till indigo där vi åt middag ett helt gäng på 10 personer, jätte trevligt och mycket god mat.

Sedan blev det en trevlig kväll med mycket folk och dans, sov sedan hos Hemming och åkte hem på söndag kvällen, väääldigt trött!

Likes

Comments

Talangen kanske kommer efter lite träning.. får vi hoppas på haha

Likes

Comments

Idag tog provperiod slut, avslutade det med att skriva ett prov i psykologin som kändes helt bra då jag skrev det men vi får se hur det går då jag får ut det.
Imorgon börjar ny period, går 8-4 utan hål, får se hur det ska gå Hah.

Klockan 4 har jag en tid hos fysioterapeuten och sedan på kvällen är det curling med laget som gäller, kuul!

Hoppas ni haft en fin dag!
Puss&kram

Likes

Comments

I söndags va jag med Hanna och zenia på hockey,kul kul! Sedan va vi och åt på fantasia med Alex och sedan gick vi på IFK match och då hängde även Ella på, MYS!

Likes

Comments