Header

Egen avslutning, studenten och festande

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Garden igår, i goda vänners sällskap

Likes

Comments

Kjol - Zara

Skjorta - Dubai

Skor - Toms

Klocka - DW

Likes

Comments

Denna vecka har så oriktigt mycket hänt.

Förra lördagen kom min spanjor hit, var sååå nervös, vilket jag absolut inte hade behövt varit. Haft en oroligt bra vecka med alla spanjorer. Varje dag har vi hittat på något alla tillsammans och i fredags hade vi en "avskeds" fest för dom och även tyskarna som är här var med. MYCKET trevligt!
Jag kom min spanjor nära och vi hade kul tillsammans. Jag kommer sakna dom alla, men är dit bjuden i sommar så ska fundera på om jag ska åka, skulle vara kul att träffa alla igen, och lite spansk fest haha!

I tisdags fyllde jag 18 år, firade den inte så speciell, men hade en mycket bra dag ändå.

Igår hade jag släktkalas och det var jätte trevligt, mina goda vänner Ella, Linnéa och Hanna kom även!

Efter lagfesten åkte jag in till stan och filmade våran match vi hade och efter matchen stod det lagfest på schemat.

Min första arken debut och har INGET att klaga över gårdagen, så kul jag hade!

Hoppas ni haft en fin vecka!
KRAAAM

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag började jag först vid 11 så fick en sovmorgon och tog de bara lugnt.

Hade endast två lektioner där ena bestod av grupparbete och den andra ett prov, sedan hade vi infotimme om inkommande student skrivningar.. nervöst.

Efter skolan umgicks jag med Hemming och sedan for jag hem och sov haha.

Såå fint väder idag, vilket uppskattas mycket, känns nästan som sommar, GILLAS!

Snart kommer även min spanjor hit, spännande och nervöst, aldrig träffat henne och vi ska umgås i en vecka, hon är även här under min födelsedag nästa vecka, trevligt.

Ha de bra!!!
Puss&Kram

Likes

Comments

Jeans - Levis

Tröja - Odd Molly

Jacka - Vila

Skor - Toms

Likes

Comments

En mysig fika med Hanna, sedan kom även Unni, Linn och Ella och gjorde oss sällskap

Fredag till lördag sov Hemming hos mig och vi laga middag och bada tunna och myste. På lördagen åt jag middag med mormor och morfar och spelade kort med dom tills resten av min familj om hem från Sverige.

Valborg hade jag väldigt oplanerat tills söndag mitt i dagen då jag sedan blev lite smått övertalad om att komma med till Lumparland för att ha en riktigt lugn Valborg med brasa, grillmat och ett mycket mycket trevligt sällskap. Vi spelade spel, och bara skojade.

Idag jobbade jag första passet på Nona Rina vilket är en resturang, mycket folk och det var riktigt roligt, men tungt haha. Hade även sovit hos Hemming under natten och de blev en sen natt. Så cyklade från honom till jobb och sen till honom efter det vilket va de jobbigaste på hela dagen haha, men ändå skönt att få frisk luft och äntligen lite motion efter min förkylning.

Ha en bra kväll!!!
Puss&Kram

Likes

Comments

Jacka - Tara

Jeans - SuperDry

Kofta - Hunkydory

Skor - Adidas

Likes

Comments

Igår torsdag kväll skulle jag med mitt lag bege oss över ti Sverige för att sedan idag fredag kunna ta flyget till Malaga. Detta hade jag varit så taggad på eftersom jag först missade Spanien när jag skulle på utbyte pga bihåleinflammation... och gissa nu jo jag har fått värsta förkylningen med hög feber i flera dagar och en jätte jobbig hosta. Så turen på min sida blev denna resa inte av för min del...

Jag som så hade sätt framemot att umgås, kommer bort lite och få en massa sol. Jag hoppas iallafall med hela mitt hjärta att dom får ett super läger med en massa sol och en bra träning.

Har missat hela skolan men målet är att åka tillbaka på måndag.. missat en hel del i matten vilket känns tufft. Men de e bara att ta igen när orkan finns. För just nu ligger jag återigen med en hög feber för att vara mig och med min hosta som gör att jag får jätte tokigt med andningen...

Men men, livet går emot ibland.

Detta är en orsak till ingen uppdatering + haft dåligt med bilder att kunna lägga upp. Tycker ett inlägg utan bilder är lite tråkigt så.

Hoppas allt är bra med er!!
PUSS&KRAM

Likes

Comments