Header

Postad i: Allmänt

Long time no see...

Sen sist vi hördes så har jag hunnit med mycket. Hunnit köpa nya hästar, rida ett mästerskap, börja på ny skola och mycket mycket mer.

När jag skrev det senaste inlägget så gick jag min sista månad på JENSEN gymnasium. Skönt att få ha slutat då jag hade svårt att hinna med både det i skolan och allt med hästarna, så därför valde jag att istället byta till ett distans gymnasium då jag kan lägga upp dagarna mer efter hur mina träningar och tävlingar ser ut med hästarna.

Har tävlat på med min 5 - åriga unghäst Lingho (även kallad Benny) under sommaren och nu har jag även lyckats kvala in honom till breeders i fälttävlan för 5 åringar som är nu i helgen i Flyinge. Sen i slutet på juni köpte vi även Eligius Key (även kallad Linus) som jag på knappt 2 månader som jag haft honom nu ridit CIC* i Köpenhamn där vi blev placerade, sen red vi även SM i Hovdala och taggar nu inför NM i Norge som är 15-18 september. Detta är de största som har hänt med hästarna under sommaren för att inte göra ett för långt inlägg haha. 

Sista veckan på sommarlovet pågick även Malmö festivalen så då passade jag och min närmaste vän Anna på att kolla när Movits skulle spela på lördagskvällen, väldigt rolig kväll där jag även träffade gamla klasskompisar och även Julia som än idag också är en av mina närmaste vänner.


Under här ser ni bild från Köpenhamn med Linus, ett collage med lite bilder från sommaren och bild på Benny.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Hejsan hoppsan, tillbaks med ny blogg igen? Svar ja. Har länge velat ta upp det här med bloggandet igen men känt att jag inte riktigt haft tid.

Moa var namnet, 16 år, går första året på gymnasiet och pluggar ekonomi. Många känner nog igen mig för ridningen, speciellt fälttävlan, då det är min stora passion och hobby. Lite om ridningen då. Kan dra lite resultat från 2015 då jag red c - ponnyn Dimmans Eros, I hoppning fick vi va med i Flyinges lag uppe i Strömsholm och vann då Lag -SM guld, nu kommer resten vara inom fälttävlan, SM guld indv, SM brons lag, NM silver lag, EM brons lag och kom även på EM 14 plac individuellt vilket var 0,5 straff utanför placering.

Så det var väl mitt 2015. Nu rider jag tyvärr inte ponny längre utan har gått vidare upp till storhäst. Så nu hemma i stallet står det mammas dressyrhäst som jag startat antal 90 - klasser på och även någon 100- klass inom fälttävlan. Sen står det också en 5 - åring som jag har startat 90 på och även 100. Målet med den är att i år kvala till Breeders Trophy i höst.

Så det va lite om mig och hästarna.

Så hoppas ni kommer tycka att min blogg blir intressant och rolig att följa framöver!

Likes

Comments