Header
View tracker
Nouw Magazine

Mys Torsdag

Halloj!

Hoppas allt är bra är bra med er? Jag har i alla fall haft en super dag med lektioner som blev inställda och fick sluta 14.00, osv.

Igår så var jag med Julia och åt på Pinchos, det var såå mysigt. Vi passade på att ta lite bilder då Pinchos är ett tapas ställe med sjukt god mat, såg ni att de hade öppnat i Västerås? Dit känner jag att man måste åka och prova maten! Helt seriöst så avgudar jag Pinchos. 

Just nu är jag hemma hos min kille och vi har precis beställt pizza (kärlek)!! 

Ni får ha en dunder kväll, Adios! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Testar BCAA

Hejsan!

Idag har jag testat på BCAA vilket är aminosyror som hjälper till att bibehålla muskelmassan samtidigt som de hjälper till att bevara ditt förråd av glykogen.

Till skillnad från andra aminosyror, metaboliseras BCAA's inte i magsäcken, utan istället direkt i musklerna. Denna egenskap betyder att de hjälper till att bygga muskelmassa och samtidigt motverkar nedbrytningen.

BCAA

  • Glutenfri
  • Hjälper till att bibehålla muskelmassa
  • Kan hjälpa till att påskynda musketillväxten
  • Kan motverka muskelnedbrytning

Såhär stod det när det gällde BCAA. Det finns i olika smaker och jag testade vattenmelon vilket inte alls var bra. Produkten ligger på 99 kr + 30% rabatt om man är medlem. Här kan ni kolla in produkten http://www.myprotein.se/kosttillskott/bcaa/10529280.html


Enligt mig så var detta inte alls gott då jag älskar vattenmelon men istället smakar det som hostmedicin. Väldigt missnöjd med BCAA och därför ger jag den 3 av 10. (inget jag kommer köpa igen).


Adios!

Likes

Comments

View tracker

Halloj!

Detta är första inlägget på min nya blogg. Jag har tidigare bloggat men bestämde mig för att ta en paus ifrån det. Nu verkar det som att bloggandet har blivit en hip grej och jag kände liksom ''why not testa på det igen?''.

Just nu vet jag inte vad jag kommer blogga om men det återstår att se!

Nu ska jag återgå till pluggandet, Adios!

Likes

Comments

Twitter
@Nilsonmoa