Tjaba
Ikväll spelade min familj och en av mina kompisar Bingolotto , och på 3:dje "spelet" vann jag 100 spänn man får vara nöjd med det lilla man får hehe! Jag skrek BINGO så dom andra nästan hoppade till.!
Men nu ska jag sova.!
Veckan som kommer e det äntligen höstlov, som man har längtat!!!
Godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hej svejs!
Jag ber så mycket om ursäkt att jag inte har lagt ut något på det bra tag. Men det har varit mycket med min familj osv så jag har helt enkelt inte haft tid.!😬
Men nu ska jag bli bättre I'm promise.!
Denna vecka är lite konstig ang skolan, vi var lediga i måndags och jag var ledig igår och ska vara ledig imon fast jag ska gå till skolan i några timmar och ha en lektion i hemkunskap. ( det slapp jag inte haha) nä men det är typ det roligaste ämnet i skolan enligt mig.
Ha en bra dag nu.!!

  • 33 Readers

Likes

Comments

YO!
Jag har i stort sätt ont i hela min kropp hehe, men värst är i ryggen. Det började på liksom en punkt och har typ spridits sig i hela ryggen. Det konstiga är att jag kan ha ont i ena sekunden och i den andra så är det "bara" som lite "molande" ( heter det så?) men jag är aldrig smärtfri.!
Spelade basket i söndags så ish säger att det kan vara träningsvärk MEN jag vet hur träningsvärk känns och detta känns inte som någon träningsvärk, vad ska jag göra? Kan ni ge mig tips vad jag kan göra. Antingen här i kommentarerna eller på min Facebook ( Moa Nordén)
Har fått gå hem från skolan någon gång varje vecka tror jag sen skolan började igen pga olika anledningar tex magont och nu ryggvärk😔😬
Vill gå i skolan för jag måste höja mina betyg i 2 ämnen. Men om jag ska vara ärlig så ligger ja bra till i båda dom ämnena👍🏻.
Nähe nu ska jag avrunda blogginlägget...

  • 31 Readers

Likes

Comments