Header

Kanske är det först i efterhand som man förstår hur underbart någonting verkligen varit. Nu när ekorrhjulet börjat snurra igen och det finns tid för reflektion. En gammal sång hörs igen, eller så träffar man på en bortglömd, men saknad, doft. Så kommer alla minnena tillbaka och nostalgin smyger sig fram. Jag tror det är dags för ett äventyr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad lyssnar jag på, egentligen? Här kommer mina favoritlåtar den här säsongen! 😉

Shakiras nya låt med en av mina favoriter, Maluma, är verkligen grym. Varför kom den inte i somras? Älskar också This Town, förväntade mig faktiskt inte att den skulle vara så bra, verkligen en vacker låt. Som ni märker är jag inte direkt i höst/vinter mode, och det tycker jag inte att man behöver! Jag drömmer mig tillbaka till sommaren.


Likes

Comments

GODMORGON, TYP?

Okej, så jag vaknade kanske halv elva. Men det behövdes verkligen. Sen dess då? Jag har ätit frukost, den gamla favoriten bestående av kanelgröt med äpple och banan. Den blir aldrig gammal! Planerar att ta det riktigt lugnt idag, det här lovet har jag verkligen gjort något varje dag, men inte idag! Träning blir det självklart, blir utomhuslöpning (inga bussar går till stan, hua)! Så svårt det är att komma ut och springa när det är såhär kallt, det är liksom minusgrader ute, vad hände där?

Vad gör alla fina nouwbloggare idag? Do tell!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!!

Vad händer idag? Jag är på väg till staden för att möta upp min Jonatan för lite lunch på freshbar. Freshbar är relativt nyöppnat här i lilla Borlänge och är verkligen en restaurang/café för mig, man kan få otroligt fräsch mat och mycket raw/veganskt finns där, toppen! Jag kör oftast på en vegetarisk sallad som jag komponerat ihop själv - vattenmelon, tranbär, fetaost, ruccola, zucchinipasta och andra godsaker, mums! Efter det blir det ett stenhårt konditionspass och så ska sushi hämtas till kvällen 😍


Likes

Comments

Good day, mates!

Jag har precis sagt hejdå till fina, fina Jonatan som sov här inatt, det bästa jag vet. Trots att vi två, tillsammans med två täcken och fyra kuddar knappt fick plats i den lilla sängen, är det det absolut bästa jag vet.

Funderar fortfarande på om detta kommer att bli en lazyday, eller en vanlig dag, haha! Det kanske är lite sent, med tanke på att klockan har passerat 2 men whatever, jag har faktiskt höstlov! Jag misstänker att det kommer sluta med ett gympass iallafall, har för mycket energi i kroppen för att ta en vilodag idag, det får bli på fredag då jag ska träffa fina Jonatan igen för lite lunchdejt innan han åker iväg på badmintontävling.

Det börjar bli dags för mig att tänka på lunch, det slutar nog med en frukttallrik och te i vanlig ordning, jag är verkligen inte någon lunchperson utan föredrar små mellanmål ... 😊

Dagens outfit är verkligen ingenting att tala om idag, bjuder på en bild tagen vid varmare breddgrader (drömmer mig bort, kan vintern ta slut typ nu?)


Likes

Comments

Första inlägget - finns det några linjer eller regler för hur det ska se ut? Jag hoppas inte det...

Välkommen till min blogg, moamw, en av många bloggar jag har skrivit under!
Den här bloggen är huvudsakligen ämnad för me, myself and I, men jag hoppas verkligen att fler än jag kommer att finna den underhållande.

Whatever - Vem är jag då, varför ska du läsa min blogg och vad får du läsa om?
Förutom att vara en 18 - årig tjej som studerar natur -och samhällvetenskap är jag shoppinggalen, flickvän, storasyster, träningsfreak, hälsomedveten och grymt sugen på vad framtiden har att erbjuda. Min blogg kommer att rymma shopping, skönhet, träning, och hälsa blandat med en rejäl dos av mig, Moamw.

En bild säger mer än tusen ord

Likes

Comments