Header

Faaaasen vilken stressig vecka jag har haft! Förra veckan så hade jag natur prov vilket jag förövrigt fick godkänt i! Whop whop!! Annars så har jag fixat med studentskiva, pluggat lite till och jobbat! Har en samhälls examination imorgon vilket jag så inte är beredd på... har även konsert imorgon.. fan nu kommer jag på massa grejer som måste göras bara för att jag skriver om de haha. Vi hörs senare, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeej! Idag började jag dagen med en lektion i skolan som jag sedan slutade efter. Då åkte jag till Mall of Scandinavia för att träna och sedan till Bromma för att handla lite me mamma. Jag skulle egentligen inte köpa något eftersom jag sparar pengar till Spanien resan men behövde VEEEERKLIGEN nya träningskläder så köpte lite nytt inne på h&m, extremt bra priser!

Likes

Comments

Haft sovmorgon iprincip varje dag denna vecka, så skönt! Idag har jag dock ett naturprov på eftermiddagen vilket jag är någorlunda nervös inför... vi hörs senare! Puss

Likes

Comments

Mina senaste dagar som jag inte uppdaterat er på har jag spenderat med en naturbok i ansiktet, bokstavligen. Har ett prov imorn på genteknik,celler osv och jag är HELT LOST. Annars så har jag jobbat på mitt nya jobb, så skönt att slippa McDonalds, haha. Idag väntar mer plugg och sen en powerwalk med en vän o förhoppningsvis en fika. Har även råkat paja min MacBook i veckan.. spillde ett vattenglas på den men den funkade efter så jag tänkte att det var lugnt, men Nope!! Hårddisken var helt pajad så 2 års skolarbeten och bilder är borta:( äsch, har veeeerkligen lärt mig en läxa.

Likes

Comments

Hur snygga väskor ifrån Gina ???! Vill verkligen ha den rosa/beiga väskan men den har inte kommit ut än men ska klicka hem den direkt när den kommer! Dör så snygg, extremt billig också!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag efter skolan så åkte jag till Mos, som vanligt haha. Satte mig och pluggade på starbucks och träffade sedan mamma för att träna på sats, gick på passet body combat. Så kul! Nu ska jag duscha och plugga lite till o sen kolla Parneviks me la familia! Puss puss

Likes

Comments