Som jag berättade i det tidigare inlägget så har jag flyttat och det innebär att jag har ett ny rum, eftersom jag älskar inredning så har jag ju planerat länge hur jag vill ha det. Mitt rum är ganska litet men har en cool "inbyggd" del där sängen står. Mina gardiner satte jag upp i veckan och dom kommer ifrån Jotex , kuddarna är även dom där ifrån. Mina tavlor hade jag i mitt förra rum, kommer ifrån Desenio. Jag är iallafall helt kär i mitt rum och får känslan av ett hotellrum när jag kliver rum, gardinernas förtjänst... Nu måste jag fixa iordning  mig för att komma iväg till jobbet! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har varit frånvarande under ett par månader men tänkt väldigt mycket på att starta upp bloggen igen - då jag tycker det är så roligt att blogga. Det har hänt en del sen jag senast skrev här så tänkte catcha up er nu. Den största förändringen är nog att jag flyttat ifrån familjens hus utanför stan till en lägenhet i innerstan, vi bor här eftersom vår nyproduktion inte är färdig än. Jag har även påbörjat min sista termin i gymnasiet någonsin! En annan rolig grej är att jag äntligen fått mitt drömjobb, eller jag kanske borde kalla det ett steg på vägen inför mitt drömjobb... mer om det senare! Jag är iallafall supertaggad på att börja men bloggen igen och kan lova er mycket roligare innehåll än tidigare- jag vill satsa på mode, inredning och fastigheter eftersom det är de jag brinner för.

Likes

Comments

Min födelsedag är om cirka 2 veckor och denna fina skapelse är högst upp på min lista, det är en Rebecca Minkoff MINI MAC i färgen Acai, den är så otroligt fin. Älskar märket Rebecca minkoff och har en Micro moto väska därifrån!

Här ser ni min Micro Moto väska <3

Likes

Comments

Idag fyndade jag denhär skitballa jackan på H&M för bara 599(!!!!) och är så nöjd! Har lite väl många "tunna" och ej höstvänliga jackor så detta blev ett bra tillskott i min lilla jackfamilj. Ska försöka ta lite bilder hur den ser ut på och vad man kan ha till den sen! Puss sålänge

Likes

Comments

Instagram@moamollenhoff