Header
Vardag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Trodde att jag klarade mig från att alla i min närmaste omgivning varit sjuka, men nej nej. Här sitter jag med världens förkylning.

Likes

Comments

Food!!

Today is the day!!! 17 år!!! Vaknade med sång,tårta & presenter. Fick göra iordning mig snabbt inför brunch på Grand hotell. Jösses hur gott det var! Riktigt mycket mat. Vi satt där i cirka 2 timmar, köpte sedan ramar till mina nya tavlor o snart ska jag iväg till Mos för lite kvälls shopping <3. En bra födelsedag!

Likes

Comments

Vardag

Snart är det min födelsedag!! Idag firades den med mormor o morfar med fika på ett väldigt mysigt café, garden. Vi hade förbeställt tårta, supersmart! Imorgon är de min födelsedag på riktigt. Har inga planer förutom att vi ska äta brunch på Grand hotel!

Likes

Comments

Vardag

​Nu är jag så trött, på skolan, på vädret, på att aldrig bli frisk och att aldrig orka ta tag i det. Sitter därför och kollar igenom alla resehemsidor, spa hemsidor osv osv. Har bestämt mig för att gå på spa, förhoppningsvis nästa vecka - med en kompis. Så behövligt just nu! Hade mycket gärna velat resa iväg med första bästa flyg men tyvärr så har jag skolan emellan. Tråkigt med har inte mycket val. Har ni några tips på bra och prisvärda spa:n i Stockholm? 

Likes

Comments

Mode

Har just nu väldigt mörkt hår, som ni kanske vet. Har tidigare haft extensions i nästan en 5 års-tid. Tvärslutade med det i somras och färgade det nästintill svart. Börjar tycka att det är rätt tråkigt nu att alltid ha samma färg och frisyr. Är därför lite små sugen på att färga de lite ombre, bara göra lite ljusare nyanser i topparna för att "liva upp det lite".

Likes

Comments

Vardag

​Beställde precis hem dessa ifrån desenio.se! Hela kalaset gick på cirka 700 spänn vilket är ganska bra för dessa, de är även väldigt stora, 50:70 om jag minns rätt. Det kommer bli så himla snyggt över min rosa sänggavel. Mitt rum ser verkligen riktigt ruttet ut just nu så håller på att piffa upp det lite! 

puss

Likes

Comments

Mode

​Hur snygga är inte dom här Puma skorna? är dock mer en silvertjej men dom här får mig att vilja uppdatera min önskelista, riktigt snygga! 

Likes

Comments