Header
Resa

Den fantastiska utsikten ifrån takterrassen på min familjs lägenhet i Spanien <3 idag är definitivt en sådan dag jag drömmer mig bort dit!..

Likes

Comments

View tracker
View tracker
Resa

Jag tror att vi människor behöver resa, vi kan inte vara gjorde för att leva igenom exakt samma rutiner dag in och dag ut. Man måste få ha kul här i livet, min definition till att ha kul i mitt liv är just att resa och att hitta på saker som skiljer ifrån den tråkiga vardagen. Jag är extremt trött på att vakna vecka efter vecka o göra samma saker varenda dag och jag får dessutom aldrig ledigt eftersom jag jobbar under helgerna. Ett tips till er alla, ta inte på dig en deltidstjänst när du går heltid i skolan! Tillbaka till att resa, jag önskar att jag hade den ultimata resekompisen som var lika sugen som mig på att resa och tog varenda lilla möjlighet till det. Jag sitter princip inne på resehemsidor stor del av dagen för att hitta bra priser för att tillslut försöka locka med någon vän.. mer om det senare!
Puss

Likes

Comments

Viktigt

Hej o hopp! Äntligen är jag tillbaka, denna gång för att stanna! Är hemma just nu med råpanik över att jag ångrar mitt gymnasieval så enormt - går andra terminen på 2an så det är kört med att byta. När jag valde gymnasium så var jag skoltrött så jag tänkte att estet-linjen och jag skulle vara en perfect match - Its not! I framtiden vill jag jobba inom sälj och specifikt som mäklare. Den drömmen är inte krossad men kommer garanterat behöva läsa en kurs eller två på komvux efter studenten. En linje jag i dagsläget hade valt är definitivt ekonomi, men jag får bita i det sura äpplet och gå kvar 1,5 år till för att sen äntligen ta studenten och lämna min skola för gott. Så till er som söker gymnasium i år, tänk igenom ordentligt och tänk på vad ni vill plugga till i framtiden så att du inte gör samma misstag som mig!

Ciao, vi höres!

Likes

Comments

Har lyckats bli sjuk, igen... så jag är sjukanmäld från jobbet och dagens planer är att ligga i sängen och göra alla världens halsontskurer. Hoppas verkligen att jag blir frisk tills imorgon då jag både ska jobba och ska på nyårsfest. Vi höres, puss!

Likes

Comments