Mycket har hänt under de senaste veckorna 😊
Två sökningar, en till Musikalakademien på Strömbäcksfolkhögskola och en till Musikhögskolan här i Piteå - Klassisk kandidat, varav den första gick sådär men den andra blev jag godkänd och antagen till! Yay! 😄
När jag hade musikalsökningen i Umeå så passade jag på att träffa min kära vän Eira och hennes pojkvän, om jag inte minns fel så var det senast i oktober så det var verkligen trevligt att träffas igen.
Jag kanske åker ner dit igen nästa vecka för att träffa Elin som äntligen är på väg hem efter ungefär tre månader i Australien!! Vad jag längtar!

När jag inte har fokuserat och förberett mig för mina sökningar så har jag försökt plugga teori inför körkortet som det verkligen är på tiden att jag får avklarat och jag och Sebbe har ett vad om att jag måste ta det innan 28 april men tyvärr så känns den tidsplanen lite för optimistiskt just eftersom sökningarna har tagit upp mycket av min tid... men förhoppningsvis så blir jag klar snart iallafall.

Nu till helgen så åker vi med Kammarkören till Gällevare och Kiruna på en liten uppvärmnings turné för att sedan tagga inför den större turnén då vi åker till Saltzburg, Wien och Budapest!
Det kommer bli så kul!
Det är så fantastiska människor med och vi sjunger riktigt bra repertoar av bland annat Brahms, Mendelssohn och Stenhammar.
Ni kan gärna kolla in skivan vi spelade in under förra året "To See a World" på spotify
https://open.spotify.com/album/1eAbvMnvwv9LdqpfHzk4PP

Anyway, det var en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu!
Som sagt så är det ganska mycket men förhoppningsvis lugnar det ner sig snart, om inte så ska jag iallafall försöka ta mig tid att uppdatera och skriva mer om vad som händer här 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett av mina största intressen är smink och maskering. Det vet alla som känner mig.
På senare tid har jag funderat på att någon gång i framtiden gå en makeup-utbildning så jag kan lära mig hantera smink på en mer proffesionell nivå och på grund av det så har jag köpt ganska många skönhetsprodukter på sistonde. Mest för att utöka min lilla sminksamling och så att jag kan lära känna och utforska vad som passar bäst för min hy, vilka produkter som jag tycker är bra och som jag tycker om lite mindre.
Det känns bra, framför allt eftersom jag har börjat tvivla lite på vad jag vill göra med mitt liv efter Framnäs.
I allafall, nu i början kommer det därför handla ganska mycket om smink och jag kommer berätta och recencera de nya produkterna men också några av de jag redan hade i min samling sen tidigare.

Så småningom kommer jag skriva ett något längre inlägg där jag berättar om mig själv, vem jag är, vad som intresserar mig, hur det kom sig att jag blev som jag är och så vidare... men jag tänkte att det blir lite senare, förmodligen så är det inte så många främlingar som kommer titta in här på ett tag och om så vore fallet så tycker jag att ni kan följa mig och så får ni helt enkelt vänta och se med den långa presentationen om vem denna Moa är!

So long!
/Moa

Likes

Comments