Hej på er alla som lyckats ta sig in på min blogg haha! Där uppdateringen är lite upp och ner kan man säga.. menmen det får vara så får tillfället.
Jag är nu hemma i Uppsala hos familjen. Åkte spontant igårkväll och känner nu att jag gjorde rätt val.
Morgonen var inte så rolig då jag inte alls kände mig glad eller motiverad till något. Men efter några timmar tog jag mig iallafall ut och gick en promenad längst ån. Och det var så härligt!!! Så glad att jag tog mig ut.
Här stannar jag tills imorgon och sedan blir det jobb i helgen. Ser verkligen fram emot det! Att kunna gå till jobbet och mötas av så fina saker som man älskar och dessutom ha så bra och fina kollegor, och kunderna får jag inte glömma såklart!! Vissa kan verkligen få en att känna sån energi!
Mycket nytt att lära sig också vilket jag bara ser som positivt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen efter en lång varm dusch. Så skönt! Känner mig äntligen fräsch efter det svettiga träningspasset som jag började denna fredag med.
Inte haft motivation till någonting, inklusive träningen. När allt kommer på en och samma gång så är livet inte lätt.. Men att få köra ett riktigt bra pass idag gjorde mycket kan jag säga. Känner mig extremt trött nu men ändå känns det skönt att ha klarat av ett sådant pass.
Nu måste jag hålla i det här! Behöver det.
Inga ursäkter är tillåtna.

Och imorgon så börjar jag på mitt nya jobb. Något jag tycker ska bli jättekul!! Ska nämligen jobba i butiken Oysho som ligger i Mal of Scandinavia. En riktig Moa-butik! En spansk kedja vilket passar mig utmärkt!
Säljs mycket underkläder, träningskläder, bikinisar osv. Bara sånt jag älskar hehe👌🏽

Börjar alltså denna fredag med en liten nystart. Spännande ska det bli!

Likes

Comments

Likes

Comments

Massa kärlek till min pappa som fyller år idag! Mysig middag med hela familjen blev det. Känner för att stanna kvar här i Uppsala under natten, kan vara rätt skönt att bara vara!

Likes

Comments

Likes

Comments

DRÖM. Älskar allt med Balmain! Färgerna, designen ALLT!

Likes

Comments

Hoppas alla haft en fin dag! Jag har haft en helt ok dag faktiskt. Jobbade och sedan fixade jag lite på stan inför pappas födelsedag. Han fyller nämligen år på lördag så då åker jag hem till Uppsala för att fira honom!
Imorgon väntar ett litet möte och senare ska jag träffa Frida. Bara hänga, massa tjejsnack och mys,precis vad jag behöver! Och sedan blir det nog middag och kanske utgång om vi känner för det.

Tänkte hoppa in i duschen nu. Jag har ju så himla dålig blodcirkulation så jag fryser verkligen JÄMT!? En varm dusch är alltså det som hjäper, eller värmefilten och te..
Btw har jag fått ett nytt favorit te, vanilla/caramel. Ni måste testa!!!! Så gott!

Likes

Comments

Här har ni lite bilder på hur mitt rum ser ut för tillfället. Tycker ändå att jag har kommit i ordning ganska så bra.
Fattas bara lite tavlor och massa fix med kläder som ska in i garderoberna osv!

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det iallafall varken bra eller dåligt.
Helt ärligt så har jag aldrig varit med om något liknade än det som pågår i mitt liv just nu. Det har aldrig känts så oklart. Panik över det? JA! Känns jättejobbigt.
Något som iallafall är bra är att jag trivs i lägenheten (men saknar familjen där hemma måste jag erkänna).
Känner mig plötsligt så liten och oerfaren. Annars är jag ofta den kaxiga som tror att allt ska gå felfritt när jag bestämmer mig för något. Men nu när jag har flyttat hemifrån så känns allt lite läskigt.. Mitt självförtroende börjar sjunka igen och hela jag känner mig nere.
Att ta sig upp på morgonen är nog det jobbigaste steget på hela dagen. Har sån extrem ångest när jag måste gå upp.
Som många säger så är detta något man måste gå igenom.. Det gäller bara att man är tillräckligt stark. Men just nu känns det som att jag inte alls är mogen för att växa upp och gå igenom alltihop.
Jag låter säkert som världens mest negativa och jobbiga men så får det vara. Jag skriver bara av mig och försöker lista ut hur jag ska kunna fortsätta kämpa med all oro jag går runt och bär på.
Tänk vad härligt det skulle vara om allt kunde fixa sig? Vilken energi och livsglädje man skulle kunna få av det.

Så lycklig som nedan hade man ju inte sagt nej till! ☀️

Likes

Comments