View tracker

En riktigt bra kväll igår!! Middag på V och sen fortsatte vi där senare in på natten.
Blev ändå rätt tidig hemgång för vår del, så skönt!

  • 48 readers

Likes

Comments

Fixade ihop mitt lilla egna hemmagym haha funka ju det med. Har dock svårt att peppa mig själv.. Men jag måste ju klara det på egen hand! Så nu är det bara att kämpa! För att vara första gången själv så tyckte jag ändå att jag gjorde helt ok ifrån mig.
Saknar en sak bara, en rosa träningsmatta hahaha! Blir att fixa det så småningom! Måste ju ändå ha eget när jag flyttar hemifrån☺️

  • 90 readers

Likes

Comments

  • 88 readers

Likes

Comments

ÄLSKAR alla fina vårnyheter som kommit in!!! Vero Moda i gallerian hittar ni bland annat dessa plagg!

  • 157 readers

Likes

Comments

Det som gör mig till en förvirrad, väldigt oklar och svår person är nog just för att jag har så mycket tankar och idéer nästan jämt. Jag lever ibland i min lilla egna värld som jag tror att många har svårt att förstå sig på.
Jag ändrar mig hit och dit, kommer på nya grejer som jag vill göra och har en sådan beslutsångest som kan ta en massa av min energi.
Dom som känner mig vet hur jag fungerar, dom vet att jag är i en period nu då jag inte vet exakt vad det är jag vill.
Jag vet att allt är inte möjligt, det går liksom inte att göra precis ALLT som dyker upp i huvudet på en gång. Större grejer tar längre tid, så är det bara. Vissa saker kan man inte göra helt spontant utan det behövs faktiskt planeras.
Sen finns det även mindre saker som jag skulle vilja hinna med oftare.. Dom sakerna gör att jag får extremt dåligt samvete ibland. Jag vill inte vara den personen som är så upptagen med sig själv men ibland känns det som att jag är det, och jag hatar det. Detta hör ju ihop med att jag är så pass tankespridd och alltid har en massa på gång.
Och varför jag är så, är nog just för att jag är osäker på mig själv, vet inte riktigt vart jag står liksom. Ändå har jag koll och är medveten om hur jag faktiskt är just nu som person. Om ni förstår vad jag menar?
Jag tror iallafall så här! Att det här en någon slags period i mitt liv men det kommer att ändras. Det kommer inte alltid vara på det här sättet.
Känns som att hela livet kommer bestå av massa perioder som man går igenom. Bra, dåliga, konstiga och roliga!

  • 133 readers

Likes

Comments

Hej finisar! Idag känns det som en riktigt bra dag!
Efter stäningspasset idag så är jag ledig ett par dagar, ganska skönt faktiskt.
Och heddan är hemma från Thailand, alltså är jag världens gladaste som troligtvis får träffa henne nästa vecka!
Jag har dessutom imorgon att se fram emot! och på lördag då händer det grejer, DÅ ska jag och Jennifer boka LA!!!!

Snabb uppdatering (dåliga bilder, jag vet!) haha! måste hinna ner till stan innan jobbet för att kika på lite kläder.
Ha de bäst<3

  • 139 readers

Likes

Comments

Mina mål och mitt lite mer hälsosamma liv är nu igång. Och det känns så bra!
Träningen var faktiskt det som orsakade början på den jobbiga och hemska perioden i mitt liv.
Men idag känner jag att det är träningen som kan få mig åt rätt håll igen. Jag tror att jag hittat ett sätt som passar mig och som kommer få mig att må bättre . Detta är tack vare att jag har en pt som är grym! Vilket jag är glad över att jag skaffat. Jag behöver hjälp på vägen. Tips, råd och peppande från någon som faktiskt har kunskap om träning och kost!
Det här gör jag för att jag vill må bättre och få en struktur och lite mer rutiner. Det här ska inte få mig att må sämre utan jag känner att det är det här som behövs nu. Jag har ju faktiskt tränat en gång i tiden, och tyckt att det varit rätt kul.
Så ni som är oroliga för att jag ska hamna i samma sits som jag varit i, var INTE oroliga. Detta gör jag för att jag kommer må bättre ut av det.
Mitt nästa steg när det kommer till träningen är att jag ska klara av att ta mig till ett vanligt gym själv. Vilket jag tycker känns jobbigt.. Finns en hel del anledningar till det men det jag kan göra är att pusha mig själv till att våga! Jag vill inte komma till gymmet och stå där och känna all panik, jag vill komma dit och kunna köra mina övningar och skita i alla andra runt om. Förhoppningsvis klarar jag väll det om ett tag. Måste bara bestämma gym osv!
Nu ser jag fram emot nästa pass och hoppas på att jag kan hålla allt som sagts.
Godnatt på er, har en jobbdag som väntar imorgon 💪🏽

  • 211 readers

Likes

Comments

Ojjj så mycket jag har nu.. därför har det inte blivit nått bloggande. Här kommer iallafall en liten uppdatering på hur jag såg ut idag 💁🏼

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Sitter nu på pendeln påväg till jobbet. Imorgon har jag också ett pass så det blir verkligen en jobbhelg för min del. Plus att imorgon börjar jag min träning på riktigt! Ser verkligen fram emot det.
Jag kommer ha en vecka full med jobb nu efter helgen också, så jag vill ta tag i det nu innan så jag iallafall känner att jag är på gång.
Kommer troligtvis stanna hos farfar i Sthlm nu två nätter. Sån tur att man har världens bästa farfar där, alltid lika mysigt att komma hem till honom!
Ha en jättebra dag!

  • 322 readers

Likes

Comments

Laddar upp inför en jobbhelg! Hoppas ni får en mysig fredag<3

  • 351 readers

Likes

Comments