View tracker

Godmorgon alla fina!
Alltså vilket snökaos det var igår, helt sjukt?! Kan säga att det var DÖTT i butiken. Det var väll ingen som tog sig någonstans haha!
Jobbar idag också, så hoppas på att det finns lite mer att göra!

Och nu är det bara 11 dagar kvar tills jag och heddan åker till London!!! Som vi har längtat!
Tills dess känns det som jag kommer ha fullt upp. Har nämligen massor att fixa hemma, jobb och lite saker på gång som jag hoppas blir av!

Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dom nätter då man ligger vaken och bara tänker, tänker och tänker.. Det finns så mycket att tänka på. Där ligger man ensam i mörkret och har bara sig själv att lyssna på. En liten sak kan plötsligt bli väldigt stor och börja snurra runt i huvudet som aldrig förr, och jobbiga minnen eller ångest kan bli något som känns ännu värre.

Samtidigt så kan jag också tänka på bra, positiva saker. Att jag ska vara otroligt tacksam för allt och alla som får mig att må bra. Det är viktigt att försöka få in det, att inte bara tänka på allt det jobbiga och negativa.
Vi kommer alltid att ha sånt som får oss att må bra, även fast än att det ibland känns som att allt det jobbiga bara tar över.

Något jag har lärt mig är att alla går igenom sina olika perioder i livet. Dom perioderna kan vara dåliga eller bra på helt olika sätt för oss alla. Att döma folk utifrån saker är alltså ingen idé alls. Känner du inte personen så har du ingen aning om vad hon/han gått igenom under sitt liv.

Tyvärr känns det ibland som att det finns alldeles för många som dömer en från första början.. vilket kan kännas jobbigt.
Jag är medveten om att jag själv också har dömt vissa från första början. Det är något jag faktiskt kan må dåligt över, eftersom att jag innerst inne vet att döma någon så är det osmartaste man göra.
Jag brukar snabbt kunna ändra det och tänka om.

Ens bästa vänner är inga som dömer en. Dom kan man lita på, det är dom som finns där och stöttar en igenom allt möjligt.
Man kanske mår dåligt över något förflutet, något misstag man gjort, att man har det jobbigt i någon relation, inte varit tillräckligt snäll mot sig själv eller någon annan i sin närhet, har skuld över något osv! Oavsett så finns bästa vänner alltid för varandra. Det är dom man delar både bra och dåliga saker med. Dom man går igenom i princip allt med.

Det här kanske låter jätteflummigt för många.. men jag vet med all sannolikhet att det finns dom som förstår hur jag menar och kan känna igen sig.

Man kan inte alltid göra rätt, alla gör misstag och alla har sina problem. Men försök att inte vara dömande och var tacksam för allt det bra du har i livet!

Likes

Comments

View tracker

Ni kanske undrar vad jag gjort nu den tiden som bloggen inte uppdaterats. Anledningen till varför jag inte har bloggat är för att jag har haft fullt upp. Vilket jag inte är så van vid. Men kan säga att jag haft det såå bra. Nu kan jag känna mig fri för en gångs skull! Ingen kontakt med någon längre när det kommer till mitt förflutna. Jag kan i stort sätt göra exakt vad jag vill! Inte för att jag vet exakt vad jag vill göra.. haha. Bara känslan av att kunna ta massa egna beslut är så skönt.
Är verkligen så himla tacksam för alla som har gjort så jag tagit mig hit där jag är idag. Min familj, mina älskade vänner och vissa kontakter. Vad hade jag gjort utan er?
Nu hoppas jag att det fortsätter att vara bra och att jag en dag har funnit det liv jag älskar. Bosatt mig i ett annat land, funnit ett jobb jag brinner för, börjat acceptera mig själv osv!
Men på vägen dit får man bli glad för dom mindre sakerna som man lyckas med. Kanske få en fast anställning, flytta till Stockholm, läsa någon kurs eller att man lärt sig nya saker på jobbet.
Det tar tid att komma dit man vill,. Det har tagit tid för mig att ta mig så här långt. Men nu har jag lyckats ta mig hit vilket betyder att jag faktiskt har kommit en bra bit och uppnått ett stort mål jag haft.

Så ge aldrig någonsin upp för jag lovar er att man kan uppnå exakt vad man vill! 
Jag kommer iallafall fortsätta kämpa och uppnå både mindre och större mål. Det viktigaste är att man mår bra och inte sätter för mycket press på sig själv. Ta ett steg i taget. Även fast än stegen kanske inte alltid känns så stora så betyder dom stegen väldigt mycket ändå. Det tar dig framåt och gör dig starkare för att kunna ta flera och större steg framåt i livet. Saker och ting kan kännas läskigt men det kommer vara såååå värt! Livet är inte alltid lätt, så är det för oss alla. Men livet kan faktiskt bli lättare om man vågar ta dom där läskiga stegen. Glöm bara aldrig hur värdefulla och underbara ni är! 

Likes

Comments

Idag är ingen bra dag. Helt vilsen.. angående jobb och ja hela mitt liv typ.. Allt löser sig så är det ju! Men när man väl står där och inte har någon koll på hur allt kommer bli så känns det jobbigt.
Imorgon har jag några samtal, efter det ska jag fortsätta mitt jobbsökande.
Känns så skönt att jag är ledig imorgon så att jag kan försöka få mitt liv lite klarare haha.

Likes

Comments

Känner mig lite cool med keps och Bomberjacka hahaha! Inte något jag brukar ha men tycker det är så snyggt egentligen!! Plus att det passar till kvällens konsert 💃🏼

Igår hade jag en jättelugn dag. Meningen att jag skulle till Sthlm men det regnade och det gjorde allt så jobbigt.. så det blev en mysig dag hemma. Senare på kvällen kom Madde och hämtade upp mig. Åkte och köpte godis och sen åkte vi runt i hela Uppsala. Tänk att vi aldrig har en tråkig stund tillsammans, händer alltid så mycket saker haha! Igår blev vi stoppade av polisen tex... Vi hade inte gjort något fel men herregud så nervösa vi båda blev. Har skrattat så mycket åt det att jag har världens träningsvärk i magen?!!

En väldigt oklar vecka väntar nu, men jag hoppas att jag lyckas lösa allt och kan känna mig lugn till veckan efter.
Uppdaterar imorgon då jag har tid!

Likes

Comments

Inte så längesen jag var på Justin biebers konsert men nu ska jag på konsert igen, denna gång blir det Fifth Harmony. Med min kusse! Så taggad!
Hade tur eftersom att Lina köpt två biljetter när dom släpptes, så nu får jag hänga med !!

Likes

Comments

My beautiful friend!!!! Kolla så snygg hon är? Där satt vi igår och åt på en chili haha! Sen blev det Bergmans och lite drama kan man säga...
Senare idag ska jag nog tillbaka till Sthlm och ha lite spadag med Jennifer. Myyys!

Likes

Comments