Ni minns bilden som jag la upp i mitt förra inlägg? Bakom gardinen har jag en mörkläggningsgardin, denna ramlade ner härom kvällen när jag skulle dra ner den. Jag visste att det var en trasig del på den då min bror skulle sätta upp den så lossnade en av de plastdelarna som ska hålla upp rullgardinen, så då ör det dags att köpa en ny, eller är det någon som vet om man kan köpa nya såna plast delar som håller upp själva gardinen? Gardinen är från Ikea och jag kollade på deras sida men jag verkar inte kunna hitta en sån som jag måste ha.

Igår under min lediga dag flyttade jag en del till ifrån Varberg, det är fortfarande en del som är kvar men de ska flyttas hit nu i helgen. Så snart är jag helt inflyttad. Efter att jag hade hämta en del av sakerna och min mamma som skulle hjälpa mig med en del saker i lägenheten så åkte vi och handlade allt som jag behövde i matväg då mina skåp är rätt så tomma. Nu är det rätt så fullt i skåpen, passade även på att gå igenom skåpen hos mamma för att se om jag kunde hitta något som var mitt. Det slutade med att jag hittade fryst kött som jag tog med till lägenheten. Så jag lagade mat för första gången i lägenheten igår.

Min fläkt och lampa över diskbänken har varit lite konstig sen jag flyttade in, då lampan och fläkten inte har velat funka har jag fått ha en lampfot i köket för att ha lite ljus under kvällarna. Men igår när jag lagade mat så satte jag igång spisen och tänkte att jag skulle kolla om fläkten funkade och vips så funkade den! Kollade rätt så snabbt om lampan över diskbänken funkade och det gjorde den. Jag har en bänkdiskmaskin som har varit kopplad till kontakten vid diskbänkslampan så den funkade ju inte heller när diskbänkslampan och fläkten inte funkade, så jag har haft en förlängningssladd som har gått över spisen och större delen av köket! Tro mig det är inget jag ville göra men om jag ska kunna använda min diskmaskin så var jag tvungen att göra så. Nu har jag kört diskmaskinen när den är inkopplad i diskbänkslampan och den funkade igen!!

När jag väl lagade mat så blev det lövbiff, potatis och sås. Testade en ny bas till såsen, men den var inte den bästa kan jag säga. Men jag gjorde vad jag kunde med den, det gick ju att äta men mer än så kan jag väl inte säga om den.

Snart är det dags att gå till jobbet. Det känns så sjukt att kunna säga att jag kan gå till jobbet på 10 minuter, snart kan jag cykla till jobbet med ska bara få hit cykeln först. Snart är det dags att åka att gå till jobbet och jobba dagens pass 14.00-21.20. När jag gjorde maten igår så gjorde jag lite mer än vad jag behövde göra så jag fick en matlåda med mig till jobbet idag.

Fick bli en cider till maten med igår, tyckte inte det var helt fel att ta en cider.

Dagens frukost blev rätt så stor, men kände att jag behövde det just idag då jag vet hur det är på jobbet på torsdagar då det händer en del hela tiden på jobbet just idag. Nu är det dags att äta lite mer och göra sig i ordning inför jobbet. Önskar er alla en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja jag vet att det var ett tag sen, men nu har jag officiellt flyttat in. Har väl förvisso några saker som jag ska hämta i Varberg hos mamma, men annars har jag flyttat in helt. Att se allt man har slitit för i nästan 2 veckor och inse sen att man kan flytta in. Det är verkligen en mysig lägenhet.

I fredags så flyttade jag, pappa, Oskar och min kusin Victor mina saker från pappa. Då jag hade de tyngsta och större sakerna hos pappa så var det de första som skulle flyttas in i lägenheten. Sen har jag flyttat små sakerna från mamma lite pö om pö då jag inte kan ta jätte mycket i min bil.

I lördags så skulle jag på en fest, denna festen var lite speciell då det var en återträff för min klass som jag gick i från F-9. Det var verkligen roligt att träffa de som kom, speciellt att få träffa de som man var nära under skolan, jag hade inte riktigt någon kontakt med någon under gymnasiet förutom två och sen har jag förlorat kontakten med dem. Jag har som mål att i alla fall att träffa dem en gång om året. Jag var den under skoltiden som inte var den populäraste men jag kan säga att jag har alltid varit mig själv. Min klass har jag alltid tyckt om då vi var en del i klassen, 32 om alla var där. Även om vi var många så var det alltid många skratt och roliga lektioner.

I söndags så sov jag min första natt i lägenheten, tycker det gick bra, var väl inte så orolig för hur det skulle gå för jag visste att jag skulle kunna sova. När allt var bestämt med att jag skulle flytt till lägenheten visste jag direkt vilket bredband och tv jag skulle ha ComHem, men det visade sig att jag inte kunde ha det då Telia hade något kontrakt med den delen av stan som jag bor i kände mig lite ledsen över detta men jag kollade vad Telia hade att erbjuda i tv och jag hittade en som jag tyckte om så jag valde att gå på Telia (inte för att jag hade så mycket till val). Jag är nöjd än så länge med mitt val. Hade dock en rolig måndag då mitt bredband och tv skulle installeras, för det första visste jag bara att det skull komma någon som skulle göra det någon gång under dagen, vid klockan 07.52 ringer min mobil och det är han som ska komma och installera allt och säger att jag kan koppla in bredbandet själv med lite hjälp av han via telefonen. Så jag går ju upp och gör precis som det står i bruksanvisningen. När bredbandet väl är installerat frågar jag om det bara är att koppla in tv-boxen och han sa att ja det är bara att koppla in, men det var det inte.

Vid klockan 11 hade jag suttit i 2 timmar med tv i hopp om att det skulle installeras och bli klart, men efter 2 timmar kontaktade jag Telia och frågade om jag gjorde något fel. Det visade sig att min box kulle inte installeras förrän dagen efter! Då frågade jag den som jag pratade med på Telia hur det kommer sig att jag hade sagt att jag ville ha allt ett och samma datum men fick de på olika datum detta tycker jag är lite underligt.

Nä nu ska jag inte tråka ut er med allt snack om teknologi och allt annat med min lägenhet. Men om någon dag kommer äntligen ett inlägg om hur min lägenhet ser ut då och nu, till dess kan ni få en liten sneak peak på mitt fina fönster.

Om ni undrar vad för färg mina gardiner består av så är det en gråig bas och turkosa detaljer. Sen har jag en ljusslinga som går både bakom och framför gardinen tycker det blir helt perfekt med ljus från den. En liten ljuslykta från Ikea som ljusnar upp det lite extra. De två ljuslyktorna på fönsterbrädan är en liten blandning av sånt jag inte vet var jag ska ställa än, sen är det 2 buketter rosor som har blivit en stor färgerna som är på rosorna är orange och rosa. Jag får inte glömma en av de nyaste tillskotten i mitt hem; min porslinsblomma! Denna blomman har jag ett speciellt förhållande med då min mormor hade en sådan innan, när jag kom hem till henne brukade jag alltid gå och kolla hur många blommor som var öppna. För er som inte vet hur en porslinsblomma blommor funkar så är det så att blommorna bara är öppna i 24 timmar. Jag hoppas verkligen att det snart kommer blommor men jag tycker den är fin som den är nu med!

Likes

Comments

Jag har haft Glossybox snart i mer än ett halvår och tro mig det är en av de bösta sakerna som jag har skrivit upp mig på. Man har en rullande permutation på en box som gör att du får en liten låda en gång i månaden med fem produkter som är utformade efter ett formulär med frågor som du själv får svara på och då får du produkter som passar dig men som kanske inte passar din kompis. Jag och mamma har båda Glossybox och det är nog så att i den senaste boxen är nog första gången som vi har många produkter som är lika, annars är det antingen två eller tre produkter som är lika mellan oss.

Månadens box hade temat "Girls Just Wanna Have SUN" ett roligt tema tycker jag nu när det är sommar. Om det är något jag tycker att ni ska testa så är det verkligen denna lilla box! Om ni har funderat på detta ett tag så gå in via denna länken och kolla de olika alternativen, gör det nu innan det är glömt!

LÄNK! https://gbx.to/r/SECI=MzI3ODk5

Hoppas ni verkligen tycker om dem lika mycket som jag gör. Är alltid lika glad när jag ser att jag får en ny Glossybox i brevlådan! Alltid lika roligt att få en liten present, speciellt när det är såna här små gåvor, tro mig tack vare Glossybox hittade jag min favorit deodorant. Verkligen roligt att få sådana roliga små gåvor som man till slut inser är nya saker som man bara älskar och är ett måste i sminkväskan eller necessären.

Det jag fick i denna månads box var mycket bra att ha saker. Den första produkten jag såg var en handsprit som det klart och tydligt stod ANANAS på. Jag har en historia med ananas och den är kanske inte den bästa, så jag var lite rädd att den skulle lukta så mycket ananas., men det gjorde den inte. Kände faktiskt inte något av ananasen, då luktar min handtvål i badrummet mer ananas.

Den andra produkten jag hittade var ett litet test på en parfym, utifrån doften en väldigt blommig doft. Jag är väl inte den tjejen som inte tycker om att lukta blommor utan jag är mer en tjej som luktar mysk och citrus. Den luktar ändå helt okej men är som sagt inte i min doftkategori. Men den är värd att testa tycker jag absolut.

Jag fick även en contouring pensel, är ju som sagt inte för att ha så mycket för smink så jag kan ju använda denna penseln till något annat som ögonskugga. Jag fick även en bronzer vet inte riktigt hur det funkar när man sminkar sig med en bronzer men som sagt, jag testar det men det behöver inte betyda att det blir som det ska eller ser bra ut.

Fick även ett läppstift, när jag öppnade det första gången så såg den verkligen ut att vara en bra färg som kunde passa mig. Dock när jag satte på mig den så var det verkligen inte min färg. Visst jag tycker om mer jordiga färger men sen finns det en gräns för allt. Hade nog tyckt om den mer om det hade varit lite mer röda toner i den, men som sagt inte min färg, men det är just därför jag älskar Glossybox du får så många olika nya saker som du kan testa som aldrig hade vågat testa från början.

Snart är det äntligen dags för inflyttning i lägenheten! Så snart som imorgon är det dags att flytta in en stor hylla, sängen och soffan och lite andra saker från pappa. Då jag har allt som är större hos pappa tar vi det först och sen kan jag flytta de mindre sakerna som jag har hos mamma.

Det som har varit så roligt under hela denna renoveringen är att jag och mamma har tapetserat hela köket, kanske det är dags för en liten sneak peak på köket... Vet ni vad, ni förtjänar det! Så här kommer en liten sneak peak på köket.

Likes

Comments

Ja så var semestern slut. Så nu är jag tillbaka till jobbet igen, känns lite blandat, men en sak som är säker jag älskar verkligen mitt jobb. Det är ju tur att jag jobbar med mitt drömjobb, om någon undrar vart jag jobbar så jobbar jag i kassan på ICA och ja det har alltid varit en stor dröm för mig att jobba i en kassa. Minns när jag var yngre så brukade jag alltid leka snabbköp eller något liknande, det roliga var att mitt tangentbord var vårt gamla tangentbord! Det finns verkligen för- och nackdelar med att jobba i en matbutik men för mig så överväger fördelarna.

Idag var första dagen av målning i lägenheten, sakta men säkert kommer vi fram till ett inflyttningsdatum! Det är så nära att jag tror jag kan spika det i kalendern, men när det är kommer ni inte veta riktigt än kära läsare. Men om ni vill ha en liten sneak peak på lägenheten kan vi nog fixa det, men vill gärna att ni kommenterar om det.

Jag vet att jag inte ha skrivit så mycket det senaste men jag ska bli bättre på det, men nu när jobbet är igång igen och allt är igång i lägenheten så är det en del saker som är igång för mig. Snart ska det bli bättre men det kommer att ta sin tid och tro mig det är bättre att det gör det än att jag stänger ner även denna bloggen för att jag inte hinner med den.

Mitt mål är verkligen att denna bloggen ska bli bra och att jag skriver så fort det blir något händer i mitt liv eller av olika anledningar när jag måste skriva av mig.

Likes

Comments

Igår åkte min mamma och min moster till Öland för nu skulle mamma få sin födelsedagspresent, mamma hade nämligen fått en biljett till G.E.S av Annica. Så jag och Oskar har klarat oss rätt så bra här hemma själva. Igår var det dessutom ett rätt så speciellt datum för min familj då den 20/7 har de flesta av oss tjejer namnsdag, då vi alla heter Margareta i andranamn(därav bloggens namn MoaMClaesson). I år var det lite annorlunda denna dag, förutom att mamma och Annica var iväg, för i år så var vi en mindre som heter Margareta i andranamn, men jag kunde inte låta hennes grav stå tom utan blommor på en sådan här speciell dag! Så jag fixade en speciell bukett till henne med fyra rosor, en för oss Margaretor, jag, mamma, Annica och mormor.

Efter det var det äntligen dags att åka och kolla på färg och tapeter till lägenheten. De som känner mig väl vet att jag har en förkärlek för ljusare gröna färger, kommer nog aldrig ur den fasen. Men bestämde mig att med alla de färgprover jag tog skulle jag lägga dem i en väska och dra ut en och se vilken jag fick upp och den som jag drog upp ska jag använda i vardagsrummet/sovrummet. Otroligt nog blev det inte en av de ljusgröna färgerna utan det blir en grå! Tror denna färgen blir helt perfekt där, någon som vet om en grå vägg och en grå soffa kommer att korka? Är inte den bästa på sånt här, vill ju att det ska bli snyggt.. Tar jättegärna mot tips!

Tapeter hade jag däremot lite svårare att välja, vill jättegärna ha något mönstrat men har haft en del som har sagt att de inte tycker jag ska göra det, man samtidigt tänker jag så här det är min lägenhet. Ska dock träffa min hyresvärd imorgon och se om han tycker det ska vara någon speciell färg på tapeterna i köket, för trots allt är det ändå han som äger fastigheten.

Idag har det bara varit en lugn fredag hemma, kan ju säga att det mest ansträngande jag har gjort är att ha duschat!! Hahaha, verkligen bara legat i soffan och njutit i soffan medans Oskar antingen har legat i sin säng eller soffan och kollat på videos, det mest ansträngande han har gjort är att ha stekt lite korvar som var planerat att vi skulle grilla men vi orkade inte ens att sätta igång grillen. Bläddrade för en stund sen genom TV:n för att se var som gick ikväll och det visade sig att mitt älskade Skam var i i gång, extra roligt då det är en av mina favorit säsonger som gick på TV. Mina favoriter kommer alltid vara Noora och Sanas säsonger. Vet inte varför men det sättet som de berättar de sakerna som sker i dessa säsongerna är så fint, jag tycker även om Evas och Isakas säsonger men det är något som alltid kommer att ha en extra plats i mitt hjärta för Noora och Sana.

Likes

Comments

Oj, det blev visst ett litet uppehåll, men så blir det när hela familjen har semester. Firade ju min 20 årsdag med min moster och faster med familjer i söndags, jättemysigt. Vi hamnade på Hansans Bodega, jag är en sådan person som är uppvuxen med att äta det mesta som kommer från havet, så när jag hittade en pizza med det mesta från havet blev jag verkligen glad.

Kan verkligen rekommendera denna pizza om du är lika tokig i havets läckerheter som jag är. Efter vi hade ätit visade det sig att det även var ett musikquiz och jag som älskar det mesta inom musik blev verkligen glad över detta. Det första han som hade det sa var att denna omgången var det rätt så svårt, men jag tänkte lite mer så svårt kan det väl inte vara. Kanske skulle lyssnat lite mer på vad han sa.. det var svårt. Vi var åtta stycken i vårt sällskap så han som hade det delade upp oss i två grupper, föräldrarna och barnen i varsin grupp. Det hade nog varit bättre om det hade varit hälften av oss i i båda grupperna. Men vi gjorde det bästa av det som vi kunde, när han väl gick igenom det rättade svarsalternativen så kom vi nog fram till att vi hade 4 eller 5 rätt, ja det hade ju kunnat gå mycket bättre. Dock gick det mycket bättre för de vuxna, de kom i alla fall på 3 plats.. Tycker verkligen om att sitta och lyssna på livemusik och sen svara på massa frågor. Vi valde dessutom att ta efterrätt, jag valde att ta en brownie och en fanta blev verkligen sugen på en fanta, sen var det så att jag hest ville ha en kopp te men de hade ingen vattenkokare, detta är andra restaurangen jag är på inom loppet av några månader som säger att de inte har en vattenkokare, jag ska verkligen inte trampa ner på restaurangerna, men om de ha en kaffekokare borde de då inte ha en vattenkokare? De kan väl tänka lite att alla deras kunder kanske inte är kaffedrickare, nu vet jag att min moster dricker lika mycket te som jag gör, så de hade minst två kunder som drack te hos sig.

I måndags hämtade jag upp Ida på hennes jobb för att sen åka till Varberg, hämtade även upp min lillebror hemma hos mamma, sen begav vi oss till stan för att handla lite. Jag kom ifrån stan rätt billigt, var verkligen tvungen att köpa en sak och det var en ny astmamedicin, sen så kanske jag hittade en snygg T-shirt klänning och en ny sportbh vilket jag lever i när jag jobbar. I tisdags åkte jag och Oskar till Gekås då jag behövde lite till lägenheten, vi blev där inte så länge vi kom dit vid 14.36 och åkte vid 17.45 så det var verkligen en snabb visit, kan ju även säga att vi hann äta två gånger. Vi fick en del med oss då vi köpte den största påsen vi kunde hitta, dock fyllde vi den inte då jag köpte den för att jag skulle få plats med mina kläder i den sen när jag flyttar. Några timmar senare kom det att någon hade kört in eller rättare sagt, försökt köra in i Gekås utgång, fick en sådan känsla som gick genom hela kroppen som bara sa att vi hade kunnat vara där om vi bara hade tagit det lite lugnare.

Igår så hände något som jag har lite blandade känslor över. För nu kan jag verkligen säga att jag har en lägenhet då jag fick nycklarna till lägenheten igår! Dock ska jag inte flytta in riktigt än, då jag ska måla om och fixa lite i lägenheten innan dess men min semester tar slut denna veckan så vi får se när vi börjar måla. Idag är planerna att jag i alla fall ska åka och kolla på färger och tapeter till lägenheten. Tror jag vet vad jag vill ha, men det kan ändra sig så fort jag kommer in i butiken och ser allt som de har.

Nu händer det äntligen saker med lägenheten och allt. Vem vet kanske flyttar in efter jobbet den 31/7? Då är jag ändå ledig några dagar och kan verkligen ta det lugnt och packa upp i min takt, har även den del saker jag ska fixa innan jag kan flytta in men snart är jag en riktig Falkenbergare.

Likes

Comments

Detta känns lite ironiskt att skriva då jag fyllde 20 år förra året, men det är först nu jag kommer att få ut min 20 års present från min moster och faster plus deras familjer.

Fick nämligen ett kort av min faster och hennes familj när jag fyllde år och handstilen i kortet var inte min fasters, utan min moster.

Detta var första biten av kortet som jag fick av min faster och hennes familj. Dock tog det lite längre tid att få det resterande av kortet då en nära till oss alla på mammas sida dog.

Jag hade nästan listat ut allt när den sista biten av kortet gavs till mig. Min mamma tyckte dock inte att att det var hennes systers handstil i kortet, men det motbevisade jag rätt så snabbt.

Så idag klockan 18.30 hämtas jag upp och vet inte var jag hamnar. Men det är en del av överraskningen tycker jag! Dock vet jag att jag kommer få en trevlig kväll!

Likes

Comments

Jag och mamma åkte tillsammans ner till Falkenberg idag för att se på Wheels and Wings, det märktes vid klockan 15.00 att något var på gång i stan då en del av stan skulle stängas av vid 16.00. Jag kan ju säga att jag inte är den mest erfarna föraren, men även för mig så var det en del som hände. Efter jag lämnade mamma hos Fredrik åkte jag vidare till Ida för att förbereda kvällens mat och resterande saker. Innan vi lämnade Varberg var jag och mamma inne på Coop och Systembolaget, där handlade vi maten som jag och Ida skulle fixa, vi hade kommit fram till att vi skulle göra en pastasallad, för att vara min första egen gjorda sallad så är jag jätte nöjd!

Här är det som användes vi valde att använda en del grönsaker som; gurka,rädisor, paprika sallad och sockerärta. Sen köpte jag även glutenfri pasta då kära Ida är glutenintolerant men lika mycket som hon är gluten är jag laktosintolerant! Så vi går bra ihop! Jag köpte även en färdig stekt kyckling som vi delade upp i mindre bitar till salladen så vi fick lite protein i salladen. För att det skulle bli en pastasallad valde vi att ha i en taziki som gjorde att det blev en krämig pastasallad, om ni någon gång ska göra en snabb pastasallad för att ha med på en packning eller liknande så tycker jag att ni ska testa denna, den blev verkligen as god!

När vi väl gick ner så valde vi att gå till tullbro och se om vi kunde få en plats där. Vilket vi fick, en väldigt bra plats med! Klockan var nog runt halv sju om inte tjugo i sju när vi kom dit, tänkte att det skulle var en bra tid att gå ner då det inte riktigt har dragit igång än men snart gör det, då de flesta väljer att innan de dra ut på crusingen att äta, då de under hela dagen har varit på flygfältet. Jag som alltid brukar gå på Wheels and wings på fredagar blev glatt överraskad då dagen bjöd på mycket bättre väder än gårdagen, även om det var mindre bilar, men stämningen var verkligen på topp!

Förutom pastasalladen hade vi även med oss god dricka, oliver, frallor och jordgubbar! Dessa jordgubbar luktade så gott hela vägen från Varberg till Falkenberg att jag hade sådana stora förhoppningar om dem! Så när det äntligen var dags att ta den första jordgubben så blev jag så glatt överraskad, då den smakade som när man häller på jätte mycket socker för att den ska smaka sött! Jag har under den senaste sommaren haft jättetur när det kommer till jordgubbar. Hoppas verkligen att jag inte jinxar detta nu!

Under kvällen kom det en bil som jag kallar farfars bilar, men det roliga med denna bil var att paret i den hade verkligen gått all in!

Under kvällen kontaktade jag min moster för att se om de skulle komma in och se, jag säger bara så här, jag är inte världs bäst på Falkenberg. I mitt meddelande till henne hade jag skrivit att vi satt vid Skogskyrkogården, men vi satt vid kyrkogården vid tullbro.. så ja jag är inte så bra på Falkenberg, förhoppningsvis kommer jag bli det.

När jag och Ida nästa skulle gå kom mamma och satte sig hos oss en stund, därefter kom min moster och hennes sambo. Så alla samlades hos oss, sen gick vi alla tillsammans inåt stan. När vi kom in i stan valde jag och Ida att gå till Hemmakväll för att köpa något snacks eller liknande. Sen damp vi ner i sovan och somnade nästan så det var bara att lägga sig.

Jag kan ju säga att jag faktiskt är glad att jag gick på lördagen och inte på fredagen. Delvis för att det var mycket varmare igår än vad det var i fredags. Så vi får se hur jag gör nästa år!

Hopas er dag blir fin!

Likes

Comments

Då var klockan äntligen 17.30 efter att jag fick påminna mamma vad klockan var, då var det äntligen dags att få reda på vad vi skulle göra under kvällen, trodde vi. Det var bara dags att följa mamma, vi kom upp till parkeringen och där insåg mamma att det var dags att byta skor. Så det var ju bara att gå ner och se till så att mamma fick ett par skor som var skönare än de hon hade på sig först. Då var vi på våg igen, tillslut kom vi på att vi kunde ju ta bussen in till stan, så då var det bara att vända om och gå neråt istället. När vi väl kom till busshållplatsen visade det sig att bussen var sen med nio minuter detta för att det är mycket trafik på 154:an. När vi väl kom in till stan fick jag och Oskar göra ett val, antingen skulle vi äta på en av restaurangerna i stan eller så skulle vi äta på Solviken, vi bestämde rätt snabbt att vi ville äta på Solviken. Då hade vi problemet hur tar vi oss dit, vi kunde ju gå, men vi har ju ett strandtåg som går längs strandpromenaden i Varberg så vi bestämde att vi tar den så kan vi kolla lite mer på miljön och leka turister!

Om ni är i Varberg och ska ta er till Apelviken så rekommenderar jag verkligen att ni tar strandtåget. Jättemysigt!! Längs vägen fick vi se havet och allt som hände där runt. Till slut körde vi förbi Varbergs Kusthotell, vilket för mig än idag känns som en skola då jag var där under min gymnasietid en dag i veckan. Kändes roligt att få se det igen, även om det inte har ändrats så mycket sen jag såg det senast, men det är fortfarande en trygg punkt.

När vi väl kom fram så var det bara att ställa sig i kö i hopp om att få ett bord, det fick vi rätt så snabbt inne och precis vid baren, de som jobbade i baren kände jag då vi alla tre gick på gymnasiet tillsammans. En jättemysig restaurang och en mysig miljö då det ligger vid havet. Jag beställde in en jordgubbsmojito, jag måste ju bara ha en mojito när jag går ut! Sen beställde vi alla tre in ett vitlöksbröd för att dela på som förrätt. Till maten beställde jag in en Xide Watermelon och maten som jag beställde in var en liten schnitzel med friterad färskpotatis och persiljesmör. Det hade dock kunnat sluta med att jag inte skulle fått någon potatis då mamma sa till servitören att vi inte hade beställt in några köttbullar, men jag fick snabbt stoppat mamma genom att säga att det var mina potatisar. Vår servitör blev ju lite förvånad och visste inte hur han skulle reagera mer än att säga "Nu blev jag orolig när ni säger så!" men han kunde skratta bort det! Dock satt jag där jämte mamma och skämdes samtidigt som jag skrattade, för detta är något som är så typiskt min mamma när vi är ute och äter då hon inte minns vad alla ha beställt. Vi valde att beställa in efterrätt, jag och mamma beställde in varsin crème brulee och Oskar tog en glass. När våra efterrätter kom ut så var det samma servitör som kom med dem så säger han " Till en början så hade köket fixat tre creme brulee så jag kollade var det var för bord och sa så klart var det de bordet!" Som tur är ju att han kunde skratta bort det, det är verkligen tur att en servitör och servitris för den delen kan skratta bort något på det sättet.

Sen tog vi faktiskt en taxi hem, vilket vi inte gör ofta, men ibland får vi lyxa till det! Om ni ska gå på en restaurang i Varberg som ligger lite utanför stadskärnan kan jag verkligen rekommendera Solviken, härlig atmosfär och en härlig personal!

Ikväll blir det Falkenberg för Wheels and Wings, tycker ändå att det är helt okej att missa en dag under denna folkfest. Dock hade jag velat gå på fredagen så det alltid är mer bilar än vad det generellt är på lördagen, men för mig så är det verkligen okej som det blev denna gången då jag fick en mysig kväll med mamma och Oskar.

Hoppas ni alla får en mysig dag!

Likes

Comments

Idag gick min mamma äntligen på semester, vi brukar ha en liten tradition med mamma då vi firar att vi alla har semester eller lov. I år är det extra speciellt då vi alla tre har semester, så igår när jag gick upp hittade jag ett litet kuvert till mig och Oskar.

Då vi skulle läsa det tillsammans fick jag åka till pappa för att vi skulle kunna läsa det tillsammans.

Så vi vet inte vad vi ska göra, en en sak är säker, det är att vi inte kommer att se på Wheels and Wings eller rättare sagt jag tror inte att vi ska göra det. Jag hoppas verkligen att vi hamnar på en restaurang, men det kommer en uppdatering om vart vi hamnar, antingen imorgon eller ikväll.

Likes

Comments