Då är vi officiellt i Grekland, Kos.

Flygresan gick bra, men var ju lite nervös inför flyget. När vi väl stod vid incheckningen så började nerverna sätta in. Innan vi gick till gaten så tyckte Ida och Emma att jag skulle ta en åksjuketablett, då vi inte visste hur jag skulle bli av att flyga. Emma hade också tagit en åksjuketablett, våra reaktioner på tabletterna blev varandras totala motsatser, Emma sov sig igenom större delen av flygresan, medans lilla jag var väldigt rastlös och hyperaktiv.

När vi skulle lyfta var jag nog som mest rädd för allt. Trodde att jag skulle klämma sönder Idas hand, men den sitter kvar på Ida och den är inte blå.

När vi gick igenom kontrollen på Landvetter så blev jag stannad då jag hade smink och mediciner i min ryggsäck. Trodde det skulle bli något värre än vad det blev. Men jag kom därifrån med allt som jag hade i väskan från början.

Nu är vi på hotellet, det är jättemysigt blir nog ett inlägg om rummet imorgon, när vi väl checkade in på hotellet fick vi ta en macka, vatten och ett äpple.

Känner mig stolt över mig själv. Gjort saker som jag aldrig trodde skulle bli av i mitt liv. Nu får. I se vad morgondagen ger oss!

Första bilden är på Ida och Emma.
Andra bilden på en liten mojito som tillät mig själv att köpa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag sker det, idag sätter jag mig på ett flygplan och åker till Kos. Har lite blandade känslor för detta, det var ju ett tag sen jag flög senast. Kan inte riktigt säga vad jag är mest nervös över, men jag tror det har att göra med när planet lyfter och när det väl landar. Men jag ser detta som en väldigt bra erfarenhet och om jag inte tycker om det så vet jag ju det för framtiden.

Om det är någon som intresserad av hur vårt hotell ser ut så länkar jag det här: http://www.tui.se/resa/grekland/kos/marmari/tui-family-life-club-marmari-beach-by-atlantica/pc-000055083/?partysizes=3%3B&departureCode=GOT&departureDate=2017-10-05&duration=8&flightInfo=%20-0008TOKGSGOTKGS4..BLX523%20171005GOT%20F%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%201%20E%20&hotelInfo=55083-00MAAMAB%2002F22%2000000C0118%20%2000840#sommar-17

När vi bokade detta hotellet så fanns det något till oss alla, sen det som jag tycker mest om är att det verkar vara ett jätte mysigt hotell och jag tycker det är jätte mysigt att ha barn runt sig. Även om man inte har barn själv men det ger hotellet och atmosfären en helt underbar karaktär. Nej, jag är inte sugen på barn, än, måste hitta en kille först.

Jag är lite mammig av mig, så att sitta och skriva listor på saker som ska packas, saker som ska göras, se till att allt är med och för den delen se till så att alla som ska med har med sig det som de ska ha med sig.

Tänkt göra en liten video eller en slags bildmontage av vad jag har på mig när jag är iväg som kommer upp på bloggen sen när jag kommer hem.

Det känns jättekonstigt att ha semester men känner nu får jag göra något med de pengar som jag har tjänat in under min jobbkarriär.

Likes

Comments

Hej alla! Nu blev det visst ett till uppehåll, men jag ska försöka att skriva ett inlägg i veckan från och med nu. Vad händer i mitt liv då? Jo om en vecka ska jag sätta mig på ett plan till Kos, nu är det ju så att jag inte har suttit på ett plan sen jag var 4 år, så detta ska bli lite intressant. Jag åker dit med två kompisar och vi är iväg i en vecka, så jag är lite nervös men jag tror detta kommer att bli roligt.

Som tur är har jag haft en del sparad semester så jag har tagit ledigt i två veckor, men nu är det så att alltid innan jag får långledigt blir jag alltid jätteförkyld. Så nu sitter jag här hemma med feber och en rinnande näsa.

Jag hoppas verkligen att jag blir bättre inför imorgon då jag, mamma och Ida ska till Göteborg och gå på Bokmässan. Det har blivit lite av en tradition att gå på Bokmässan med mamma varje höst, men i år ska Ida få följa med och få se hur fantastiskt Bokmässan är. Böcker har alltid varit en stor del av mitt liv, en sorts tillflykt som har varit en stor trygghet för mig, så att får gå till en mässa som bara handlar om böcker och som dessutom hyllar vad böcker kan göra för en.

I helgen var jag i Varberg då jag skulle ha hand om ljudet på Sollyckan under söndagen. Så på lördagen hade jag planerat en liten trevlig överraskning till mamma och Oskar. Den 22/9 hade nämligen restaurangen Pinchos premiär i Varberg och jag hade lyckats med att boka ett bord till oss tre, trodde detta skulle vara omöjligt då det som sagt hade haft premiär dagen innan. Sen så ville jag gå på en film med Oskar sm jag redan visste han ville gå på så då hade jag även bokat biljetter till oss för att se Kingsman: The Golden Cicle. Mamma fick även en överraskning när vi såg den, vet egentligen inte om jag ska nämna den om det nu är så att någon av er ska se den. Jag älskade verkligen filmen, många skratt så om jag rekommenderar den verkligen.

En fin bild på min älskade lillebror, Han drack inte all alkohol framför han, även om han snart är 19 år. Men vi fick testat det mesta i Pinchos drink meny!

Önskar er alla en trevlig dag.

Moa

Likes

Comments

När min mormor dog visste jag att jag ville hedra henne på något sätt, men dock visste jag inte riktigt hur. Några dagar efter att min mormor hade dött tog Ida med mig till Helsingborg för att få komma ifrån allt. När vi var där hade jag bara ett mål, att hitta någon som kunde göra en snabb tatuering. Min första plan var att tatuera in mormors initialer U.M.C på armen. Tyvärr vara det så att de flesta ställena var fullbokade så det sista stället vi gick in på innan det var dags att åka hem sa de gärna hjälper oss men då fick vi boka en tid. Då jag visste att jag ville göra en hyllning till min mormor bestämde jag mig för att boka en tid till en månad senare, detta var inga problem för mig, det slutade med att Ida också bokade en tid.

Några dagar innan vi skulle åka ner till Helsingborg och tatuera oss gick jag igenom mitt rum och då hittade jag min gamla kompisbok, så jag bläddrade igenom denna och hittade en sida som min mormor hade skrivit på. Det visade sig att mormor hade skrivit just ordet "Lycka". Så jag bestämde mig för att tatuera in ordet Lycka med min mormors handstil. Jag hade med mig denna boken till Helsingborg då jag ville ha just min mormors handstil då jag alltid har tyckt om den extra mycket. Solen betyder lycka enligt indiankulturen, jag valde att göra solen då det är symbol som säger lycka men inte bara i indiankulturen utan i de flesta kulturer, så med min första tatuering ville jag hedra en kultur som jag älskar och en person som jag älskar.

När jag vaknade den dagen var jag inte det minsta hungrig för då hade mina nerver satt igång, så det var mer eller mindre bara att göra sig i ordning och åka till tågstationen och åka neråt till Helsingborg för att tatuera sig. Tror aldrig att jag har varit så här nervös någon gång som jag var då, när det väl var dags så gav jag tatueraren min kompisbok då det var det enda stället som jag hade ordet lycka i mormors handstil. Då han satt och skulle fixa fram ordet i den storleken jag ville ha slutade det med att han faktiskt läste några sidor i den, så vi kunde höra han bakom bänken medans han fixade ordet. Han märkte rätt så snabbt att jag var nervös så han lugnade ner mig, vilket jag tycker att alla tatuerare ska kunna göra, då var det äntligen dags att börja med tatuering. Jag har alltid varit rädd för just tatueringsnålen så jag visste inte om jag skulle titta eller inte, minns helt ärligt inte vad jag gjorde. Men så fort han började så var det inte så farligt så jag nog att börja titta, när han väl kom till den sista del en av tatueringen så började det att kännas jätte konstigt. Det visade sig att när han gjorde L och Y,som var det sista på tatueringen, fick jag känslan av att han var i armvecket, men sen kan det ha varit så att det var de sista som han gjorde på tatueringen och huden gav lite till känna om vad den tyckte.


Jag har redan en plan för min andra tatuering och det är också något speciellt för mig. När jag konfirmerade mig fastnade jag för ett bibelord som jag fick av en av mina ledare och den har aldrig försvunnit från mitt huvud och den kommer alltid finnas med mig.

1 Kor 13:13 Men nu består Tro, Hopp och Kärlek, dessa tre, och störst av dem är Kärleken.

Jag hade tänkt tatuera in symbolerna för just tro, hopp och kärlek, men även visa att just kärleken är störst av dem på ett speciellt sätt. Vet inte när det kommer bli att jag tatuerar mig, men jag är nöjd över hur jag vill ha den.

Sen kanske det ligger i mina planer att någon gång tatuera in en drömfångare men vi får se när det sker.

Nu är jag ju inte världsbäst på att måla. Men något sånt här är min tanke på hur man ska kunna se att kärlek är störst av dem. 

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags för er att se hur min lägenhet ser ut! Det är äntligen så som jag vill ha det, visst det finns små saker som jag fortfarande vill ändra på men jag känner mig nöjd över vad vi har gjort med denna lägenhet. Hallen som ni ser på bilden här nedan har vi inte gjort så mycket med, i stort sett har vi bara målat om den.

Sen till där det har hänt mest, ni ser nästan en sneak peak på det. Nämligen vardagsrummet/sovrummet. Innan vi målade om så var det bara vitt med och jätte ljust men jag vile mörka ner det lite men ändå behålla det ljust, så jag valde en gråblå som kan vara ljus men ändå vara mörk. Så när det är ljust på morgonen är rummet ljust men på kvällen är det mörkt och det var precis så jag ville ha det.

FÖRE

Nu är det så att bilderna inte är tagna under tid på dygnet men hoppas ni kan se och förstå skillnaden på lägenheten.

EFTER

Soffan och bordet hade jag med mig från pappa och lampan fick jag av mamma. Sen insåg jag att den färgen jag hade valt gick väldigt bra ihop med turkos och grått, därför har soffan som är grå fått turkosa kuddar och en turkos pläd.

Även gardinerna som ni har sett är grå och turkos för att dra ihop färgen i rummet. Det som är lite roligt med denna bilden är att vattenkannan fick jag för några år sen och visste inte då vad jag skulle göra med den och idag är den en prydnad på hyllan som delar av vardagsrummet/sovrummet.

FÖRE

Här har ni min sovplats, jag gjorde verkligen rätt som följde vad min pappa sa om lägenheten, jag ville från början ha min säng där soffan är idag. Men min pappa sa att jag får ut mer av rummet om jag gör på detta sättet och sätter hyllan som delar av från soffan och TV, så det blir som två rum i ett verkligen. Tack pappa för att du sa vad du tyckte om hur jag skulle göra med lägenheten!

Drömfångare. Ja, vart ska jag börja med drömfångare, jag har sen Twilight filmerna kom ut varit intresserad av indian kulturen och har under min tid fastnat på just drömfångarna kan inte säga varför men jag tror det har att göra med att den sägs fånga upp alla bra drömmar och släppa igenom de dåliga drömmarna. Kan ju säga att sen jag satt upp en drömfångare i mitt rum hos mamma har jag faktiskt sovit bättre så jag tror ju att den gör något. Tavlan har en liten rolig berättelse bakom sig, denna bilden är nämligen an av de bilder som butiken Din Sko använde för 1-2 år sen under en reklamkampanj så när jag såg den i fönstret var jag bara tvungen och se om man kunde köpa den eller om an kunde få den. Är verkligen nöjd över hur det blev, speciellt när man sitter i soffan och ser båda drömfångarna. Sen ska det även vara en drömfångare som ska vara naturlig, alltså den ska inte vara vit utan den ska ha naturliga färger.

Ni kanske undrar vad det är förrän konstig rektangulär sak som står mitt i rummet och det är nämligen en skorsten till min granne som bor under mig och den råkar gå genom min lägenhet. För mig gör det inget, för jag får gratis värme under vintern! Sen är det ju så att jag har ärvt en sak av min mamma som både jag alltid hoppas att jag inte skulle få. Jag och min mamma är ljussamlare, så fort vi är på Ikea eller Gekås ska mamma köpa mer ljus och jag har märkt sen jag flyttade att jag också är sån.

Denna byrån fick jag av han som bodde här innan mig, jag tyckte inte om hur byrån tyckte om så jag ville måla om den. Jag tycker om trämöbler men jag vill att de ska vara mörka och inte ljusa utan mörka. Den blev ju inte så mörk som jag ville ha den men jag är nöjd med hur den blev, sen köpte jag även nya knoppar till byrån, förutom att jag tycker om mörka trämöbler så tycker jag om vintage stilen. Dessa knopparna är vintage och jag tycker om att de blev så bra mellan dem.

FÖRE

EFTER

Köket är nog verkligen den delen av lägenheten som jag är mest nöjd över, då det var något som jag och mamma gjorde själva. Detta är jag så stolt över, visste detta kök har fått utstå en del svordomar men det blev jävligt snyggt! Bord och stolar tillhör lägenheten och jag valde att måla om bordet lite mörkare för att det skulle passa den gröna tapeten i köket. Kristallkronan kanske inte passar köket men jag visste inte vart jag skulle sätta den men det ser ju inte fel ut. Vykorten är lite speciella, har nog sen jag var 18 samlat dessa vykorten och äntligen kunde jag sätta upp dem som jag ville. Kommer inte sluta att samla vykort, har redan hittat några nya på Lagerhaus så snart kommer det fler till samlingen.

Har ju en liten hylla ovanför min diskmaskin och här har jag ställt mina kokböcker och ja lite andra godsaker! Haha!!

Jämte spisen har jag min tekokare som går varmt. Här är det då inte någon som dricker kaffe, de som kommer hit och dricker kaffe har jag snabbkaffe, så om du inte tycker om det och kommer hit ta med dig en termos med kaffe! Annars har jag saft att erbjuda, men nu är ni välkomna hem till mig för att se det i verkligheten. 

Likes

Comments

Idag älskade mormor är det 1 år sen du dog. Det har inte varit lätt utan dig men för varje dag blir det lite lättare, men det går aldrig en dag utan att jag tänker på dig eller pratar med dig. Sen du dog har det hänt en del, bland annat har jag tatuerat mig och den är ju lite speciell. Kommer du ihåg när du skrev i min kompisbok när jag var yngre? I denna skrev du att du önskade mig all lycka, just det ordet LYCKA har jag tatuerat in med din handstil, han som tatuerade mig fick sig ett gott skratt när han läste allt du hade skrivit. Du av någon vet hur mycket jag hatar nålar men det gjorde inte så ont men om man vill vara fin så får man lida pin! Jag är verkligen nöjd med den och jag tror verkligen att du hade tyckt om den, både morfar och farmor tyckte om den, var faktisk orolig över vad farmor skulle säga med tanke på att hon inte tycker om tatueringar. Denna gjorde jag 2 dagar innan du skulle ha fyllt 75 år så det var en liten födelsedagspresent från mig.

I november så fick jag äntligen körkort, har kört en del sen jag fixade körkortet har även köpt en bil, en liten grön bil som jag tror du hade gillat. Jag fixade körkortet på tredje gången gillt med teorin och andra gången på uppkörningen men jag fick ett körkort tillslut och jag är jättenöjd med det, en annan sak med mitt körkort var ju att jag hade bestämt att jag inte skulle skaffa det när jag fyllde 18 utan efter skolan. Så jag valde att skaffa det när jag väl hade fyllt 20, det som är så komiskt är att den dag som jag skrev upp var den 9/11 2016 med andra ord 4 månader efter min 20 årsdag! Känner mig rätt så stolt över det!

Hela decembermånad märktes det att du var borta, vi som alltid brukade träffas några dagar innan julafton för att laga mat till julafton, just detta tänkte jag mycket på när vi alltid stod i köket och prata om julminnen och bara njuta av varandras sällskap. På nyårsafton hände något som jag inte var beredd på alls, min kompis hade varit ute och rökt när ho kom tillbaka så gav hon mig en kram, när jag andades in i denna kramen så luktade hon som du. Denna doften som är du hade jag inte känt på flera månader då brast det för mig, allt jag kunde tänka på var när du hade varit ute och rökt din tredjedel av din cigarett som du rökte under en dag och när du kom in igen och gav oss alla ett stort leende.

I januari fick jag en ny tjänst på jobbet, eller det är ingen ny, men jag fick mer tider på jobbet. Du vet ju hur mycket jag älskar mitt jobb så att få en chans att kunna jobba mer med kollegor som jag älskar. Runt då jag började med mina nya tider blev jag så förkyld att jag var tvungen att sjukanmäla mig några dagar, under denna sjukperioden fick jag sådan jobbig hosta och jag skulle till en läkare och kolla min allergi, läkaren passade på att kolla lite på min journal och såg att jag har haft astma när jag var yngre. Hon utförde några tester för att se om min hosta var astma och gissa vad som hade kommit tillbaka! Min kära vän astma är här igen och ännu värre, nu måste jag ta medicin 2 gånger om dagen och medicin upptill om jag blir tätt i mina luftvägar under dagen.

I slutet av maj började en stor förändring i mitt liv, en lägenhet visade sig vara ledig och jag råkade känna hyresvärden. Så vi träffades vid lägenheten och jag fick se den och jag tackade ja till den. Dock var det en del saker som skulle fixas innan det var dags att flytta in, bland annat skulle det målas om i hallen och vardagsrummet/sovrummet sen skulle det även tapetseras i köket. Allt gjorde jag, mamma och Oskar med lite assistans av Ida och Fredrik. Men köket tapetserade jag och mamma själva, och tro mig det ser skitsnyggt ut. För 2 veckor sen flyttade vi in det mesta av sakerna, idag bor jag här själv. Det känns så konstigt att säga det, men jag är så nöjd, har ju verkligen gångavstånd till jobbet.

Men allt detta behöver jag inte berätta för dig, för du vet ju allt detta redan för du är ju med mig varje dag och vakar över mig min skyddsängel ❤


Likes

Comments

Ni minns bilden som jag la upp i mitt förra inlägg? Bakom gardinen har jag en mörkläggningsgardin, denna ramlade ner härom kvällen när jag skulle dra ner den. Jag visste att det var en trasig del på den då min bror skulle sätta upp den så lossnade en av de plastdelarna som ska hålla upp rullgardinen, så då ör det dags att köpa en ny, eller är det någon som vet om man kan köpa nya såna plast delar som håller upp själva gardinen? Gardinen är från Ikea och jag kollade på deras sida men jag verkar inte kunna hitta en sån som jag måste ha.

Igår under min lediga dag flyttade jag en del till ifrån Varberg, det är fortfarande en del som är kvar men de ska flyttas hit nu i helgen. Så snart är jag helt inflyttad. Efter att jag hade hämta en del av sakerna och min mamma som skulle hjälpa mig med en del saker i lägenheten så åkte vi och handlade allt som jag behövde i matväg då mina skåp är rätt så tomma. Nu är det rätt så fullt i skåpen, passade även på att gå igenom skåpen hos mamma för att se om jag kunde hitta något som var mitt. Det slutade med att jag hittade fryst kött som jag tog med till lägenheten. Så jag lagade mat för första gången i lägenheten igår.

Min fläkt och lampa över diskbänken har varit lite konstig sen jag flyttade in, då lampan och fläkten inte har velat funka har jag fått ha en lampfot i köket för att ha lite ljus under kvällarna. Men igår när jag lagade mat så satte jag igång spisen och tänkte att jag skulle kolla om fläkten funkade och vips så funkade den! Kollade rätt så snabbt om lampan över diskbänken funkade och det gjorde den. Jag har en bänkdiskmaskin som har varit kopplad till kontakten vid diskbänkslampan så den funkade ju inte heller när diskbänkslampan och fläkten inte funkade, så jag har haft en förlängningssladd som har gått över spisen och större delen av köket! Tro mig det är inget jag ville göra men om jag ska kunna använda min diskmaskin så var jag tvungen att göra så. Nu har jag kört diskmaskinen när den är inkopplad i diskbänkslampan och den funkade igen!!

När jag väl lagade mat så blev det lövbiff, potatis och sås. Testade en ny bas till såsen, men den var inte den bästa kan jag säga. Men jag gjorde vad jag kunde med den, det gick ju att äta men mer än så kan jag väl inte säga om den.

Snart är det dags att gå till jobbet. Det känns så sjukt att kunna säga att jag kan gå till jobbet på 10 minuter, snart kan jag cykla till jobbet med ska bara få hit cykeln först. Snart är det dags att åka att gå till jobbet och jobba dagens pass 14.00-21.20. När jag gjorde maten igår så gjorde jag lite mer än vad jag behövde göra så jag fick en matlåda med mig till jobbet idag.

Fick bli en cider till maten med igår, tyckte inte det var helt fel att ta en cider.

Dagens frukost blev rätt så stor, men kände att jag behövde det just idag då jag vet hur det är på jobbet på torsdagar då det händer en del hela tiden på jobbet just idag. Nu är det dags att äta lite mer och göra sig i ordning inför jobbet. Önskar er alla en bra dag!

Likes

Comments

Ja jag vet att det var ett tag sen, men nu har jag officiellt flyttat in. Har väl förvisso några saker som jag ska hämta i Varberg hos mamma, men annars har jag flyttat in helt. Att se allt man har slitit för i nästan 2 veckor och inse sen att man kan flytta in. Det är verkligen en mysig lägenhet.

I fredags så flyttade jag, pappa, Oskar och min kusin Victor mina saker från pappa. Då jag hade de tyngsta och större sakerna hos pappa så var det de första som skulle flyttas in i lägenheten. Sen har jag flyttat små sakerna från mamma lite pö om pö då jag inte kan ta jätte mycket i min bil.

I lördags så skulle jag på en fest, denna festen var lite speciell då det var en återträff för min klass som jag gick i från F-9. Det var verkligen roligt att träffa de som kom, speciellt att få träffa de som man var nära under skolan, jag hade inte riktigt någon kontakt med någon under gymnasiet förutom två och sen har jag förlorat kontakten med dem. Jag har som mål att i alla fall att träffa dem en gång om året. Jag var den under skoltiden som inte var den populäraste men jag kan säga att jag har alltid varit mig själv. Min klass har jag alltid tyckt om då vi var en del i klassen, 32 om alla var där. Även om vi var många så var det alltid många skratt och roliga lektioner.

I söndags så sov jag min första natt i lägenheten, tycker det gick bra, var väl inte så orolig för hur det skulle gå för jag visste att jag skulle kunna sova. När allt var bestämt med att jag skulle flytt till lägenheten visste jag direkt vilket bredband och tv jag skulle ha ComHem, men det visade sig att jag inte kunde ha det då Telia hade något kontrakt med den delen av stan som jag bor i kände mig lite ledsen över detta men jag kollade vad Telia hade att erbjuda i tv och jag hittade en som jag tyckte om så jag valde att gå på Telia (inte för att jag hade så mycket till val). Jag är nöjd än så länge med mitt val. Hade dock en rolig måndag då mitt bredband och tv skulle installeras, för det första visste jag bara att det skull komma någon som skulle göra det någon gång under dagen, vid klockan 07.52 ringer min mobil och det är han som ska komma och installera allt och säger att jag kan koppla in bredbandet själv med lite hjälp av han via telefonen. Så jag går ju upp och gör precis som det står i bruksanvisningen. När bredbandet väl är installerat frågar jag om det bara är att koppla in tv-boxen och han sa att ja det är bara att koppla in, men det var det inte.

Vid klockan 11 hade jag suttit i 2 timmar med tv i hopp om att det skulle installeras och bli klart, men efter 2 timmar kontaktade jag Telia och frågade om jag gjorde något fel. Det visade sig att min box kulle inte installeras förrän dagen efter! Då frågade jag den som jag pratade med på Telia hur det kommer sig att jag hade sagt att jag ville ha allt ett och samma datum men fick de på olika datum detta tycker jag är lite underligt.

Nä nu ska jag inte tråka ut er med allt snack om teknologi och allt annat med min lägenhet. Men om någon dag kommer äntligen ett inlägg om hur min lägenhet ser ut då och nu, till dess kan ni få en liten sneak peak på mitt fina fönster.

Om ni undrar vad för färg mina gardiner består av så är det en gråig bas och turkosa detaljer. Sen har jag en ljusslinga som går både bakom och framför gardinen tycker det blir helt perfekt med ljus från den. En liten ljuslykta från Ikea som ljusnar upp det lite extra. De två ljuslyktorna på fönsterbrädan är en liten blandning av sånt jag inte vet var jag ska ställa än, sen är det 2 buketter rosor som har blivit en stor färgerna som är på rosorna är orange och rosa. Jag får inte glömma en av de nyaste tillskotten i mitt hem; min porslinsblomma! Denna blomman har jag ett speciellt förhållande med då min mormor hade en sådan innan, när jag kom hem till henne brukade jag alltid gå och kolla hur många blommor som var öppna. För er som inte vet hur en porslinsblomma blommor funkar så är det så att blommorna bara är öppna i 24 timmar. Jag hoppas verkligen att det snart kommer blommor men jag tycker den är fin som den är nu med!

Likes

Comments

Jag har haft Glossybox snart i mer än ett halvår och tro mig det är en av de bösta sakerna som jag har skrivit upp mig på. Man har en rullande prenumeration på en box som gör att du får en liten låda en gång i månaden med fem produkter som är utformade efter ett formulär med frågor som du själv får svara på och då får du produkter som passar dig men som kanske inte passar din kompis. Jag och mamma har båda Glossybox och det är nog så att i den senaste boxen är nog första gången som vi har många produkter som är lika, annars är det antingen två eller tre produkter som är lika mellan oss.

Månadens box hade temat "Girls Just Wanna Have SUN" ett roligt tema tycker jag nu när det är sommar. Om det är något jag tycker att ni ska testa så är det verkligen denna lilla box! Om ni har funderat på detta ett tag så gå in via denna länken och kolla de olika alternativen, gör det nu innan det är glömt!

LÄNK! https://gbx.to/r/SECI=MzI3ODk5

Hoppas ni verkligen tycker om dem lika mycket som jag gör. Är alltid lika glad när jag ser att jag får en ny Glossybox i brevlådan! Alltid lika roligt att få en liten present, speciellt när det är såna här små gåvor, tro mig tack vare Glossybox hittade jag min favorit deodorant. Verkligen roligt att få sådana roliga små gåvor som man till slut inser är nya saker som man bara älskar och är ett måste i sminkväskan eller necessären.

Det jag fick i denna månads box var mycket bra att ha saker. Den första produkten jag såg var en handsprit som det klart och tydligt stod ANANAS på. Jag har en historia med ananas och den är kanske inte den bästa, så jag var lite rädd att den skulle lukta så mycket ananas., men det gjorde den inte. Kände faktiskt inte något av ananasen, då luktar min handtvål i badrummet mer ananas.

Den andra produkten jag hittade var ett litet test på en parfym, utifrån doften en väldigt blommig doft. Jag är väl inte den tjejen som inte tycker om att lukta blommor utan jag är mer en tjej som luktar mysk och citrus. Den luktar ändå helt okej men är som sagt inte i min doftkategori. Men den är värd att testa tycker jag absolut.

Jag fick även en contouring pensel, är ju som sagt inte för att ha så mycket för smink så jag kan ju använda denna penseln till något annat som ögonskugga. Jag fick även en bronzer vet inte riktigt hur det funkar när man sminkar sig med en bronzer men som sagt, jag testar det men det behöver inte betyda att det blir som det ska eller ser bra ut.

Fick även ett läppstift, när jag öppnade det första gången så såg den verkligen ut att vara en bra färg som kunde passa mig. Dock när jag satte på mig den så var det verkligen inte min färg. Visst jag tycker om mer jordiga färger men sen finns det en gräns för allt. Hade nog tyckt om den mer om det hade varit lite mer röda toner i den, men som sagt inte min färg, men det är just därför jag älskar Glossybox du får så många olika nya saker som du kan testa som aldrig hade vågat testa från början.

Snart är det äntligen dags för inflyttning i lägenheten! Så snart som imorgon är det dags att flytta in en stor hylla, sängen och soffan och lite andra saker från pappa. Då jag har allt som är större hos pappa tar vi det först och sen kan jag flytta de mindre sakerna som jag har hos mamma.

Det som har varit så roligt under hela denna renoveringen är att jag och mamma har tapetserat hela köket, kanske det är dags för en liten sneak peak på köket... Vet ni vad, ni förtjänar det! Så här kommer en liten sneak peak på köket.

Likes

Comments

Ja så var semestern slut. Så nu är jag tillbaka till jobbet igen, känns lite blandat, men en sak som är säker jag älskar verkligen mitt jobb. Det är ju tur att jag jobbar med mitt drömjobb, om någon undrar vart jag jobbar så jobbar jag i kassan på ICA och ja det har alltid varit en stor dröm för mig att jobba i en kassa. Minns när jag var yngre så brukade jag alltid leka snabbköp eller något liknande, det roliga var att mitt tangentbord var vårt gamla tangentbord! Det finns verkligen för- och nackdelar med att jobba i en matbutik men för mig så överväger fördelarna.

Idag var första dagen av målning i lägenheten, sakta men säkert kommer vi fram till ett inflyttningsdatum! Det är så nära att jag tror jag kan spika det i kalendern, men när det är kommer ni inte veta riktigt än kära läsare. Men om ni vill ha en liten sneak peak på lägenheten kan vi nog fixa det, men vill gärna att ni kommenterar om det.

Jag vet att jag inte ha skrivit så mycket det senaste men jag ska bli bättre på det, men nu när jobbet är igång igen och allt är igång i lägenheten så är det en del saker som är igång för mig. Snart ska det bli bättre men det kommer att ta sin tid och tro mig det är bättre att det gör det än att jag stänger ner även denna bloggen för att jag inte hinner med den.

Mitt mål är verkligen att denna bloggen ska bli bra och att jag skriver så fort det blir något händer i mitt liv eller av olika anledningar när jag måste skriva av mig.

Likes

Comments