Vardag, Mode

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom. Alla bilder är fotade och redigerade av Lisa Höök.

Igår var det ingen vanlig dag för igår hade pinglan i mitten, på bilden nedanför, lanseringsevent för sin kollektion som släpps IDAG! NU! Så in och shoppa direkt HÄR för det finns sååå mycket fint. Lollo B är ju verkligen känd för sin känsla för stil och det speglas så bra i alla hennes plagg. Visste redan från början att hennes kollektion tillsammans med Bubbleroom skulle bli storslagen men ändå blev jag positivt överraskad, för att plaggen är så brutaaalt snygga.

Lovisas blus är från kollektionen och den hittar ni HÄR. Och nej, jag lovar... Jag och Molly hade iiinte ringt varandra innan eventet och bestämt matchande outfits. Sanningen är faktiskt att jag kom dit i mjukiskläder från topp till tå då jag fick åka direkt från tåget från Göteborg som var inne tre timmar sent i Stockholm... Så jag kom in stapplandes med min stora resväska (hade ju fortfarande all packning från Marbella också) och fick skynda mig och leta fram någonting att byta om till inne på toan. Sminka sig fick man göra på tåget och fixa håret hanns inte med, så kan ju inte påstå att jag är på tooopp på dess bilder (ni ba men snälla skyll på det).

Här ser ni hela kollektionen! Alltså på riktigt, HUR DRÖM?! Alla tre långklänningarna är så fina, ni hittar den glittriga HÄR, beiga HÄR och den rosa med fjärilar HÄR.

En annan favorit: den vita blusen som ni ser längst fram tillsammans med matchande kostymbyxor. Tror detta är min favorit från hela kollektionen faktiskt. Finns även i svart och ni hittar setet HÄR och HÄR! Ni kan även skymta det vita setet, topp och shorts, med påsydda blommor som jag bar i Marbella - det hittar ni HÄR och HÄR. Och den gula klänningen som jag också använde flitigt under resan har ni HÄR!

Och såhär glada var jag och mr Mollsa över det faaantastiska lunchen det bjöds på! Eller, Mollys leende kanske är fake med närmare eftertanke då hon inte tycker om getost som vi fick i salladen... Alltså, vem tycker INTE om getost? Ryck upp dig Mollsan. Men då blev jag bara ännu gladare för som ni kan skymta på min tallrik så fick jag då två hela getostar. Det kan inte bli bättre än så?

Som tur var för Molly så serverades det maaassa mer än bara salladen också. Det fanns allt från chark och pommes till macarons liksom. DRÖM!

Jag och Molly mölar och resten av gänget minglar... Allt är i sin ordning med andra ord.

Ni vet vad jag brukar säga... Smakade kärlek, å kärlek som är så gott!

Mina snygga bordsdamer! Både Cassie och Bea bar Lovisas design och ni hittar byxdressen HÄR och det svarta setet HÄR och HÄR!

Ytterligare ett STORT GRATTIS till underbara Lovisa för en helt fantastiskt fin kollektion! VEEEM e som du!?! Och glöm inte shoppa kollektionen HÄR!

Gillar

Kommentarer

bolander
,
Alltså det här ser ju bara för drömmigt ut!! Herregud vad underbartnouw.com/bolander
Emmamehrali
,
vilka härliga bilder!!😍nouw.com/emmamehrali
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

    Liknande inlägg