Kollage, Tips

Inlägget innehåller reklamlänkar.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR

Ett litet myskollage med höstfavoriter, trots att sommarvärmen fortfarande är här... För snart kommer den nog, hösten med tända ljus och mjukisset under mörka hemmakvällar. Jag har klickat hem setet under nummer 6e och längtar så till det kommer, enligt mig kan man aldrig ha för många mjukiskläder! Jag äger ju hoodien på nummer 11 också och det är verkligen den perfekta hoodien om ni frågar mig och kommer i massa olika färger.

Träningskläderna är från Filippa K och som dom flesta av er lär veta så är jag ett stooort fan av deras träningskläder! Alla främst av deras linnen med tunna band som jag älskar och aaalltid får massa frågor om när jag använder. Dom förnyar deras modeller på linnena lite då och då men HÄR har ni ett liknande modellen som jag brukar använda!

En annan grej jag är ett MEGA-fan av är Foreo! Ni har koll på dom va? Jag var rätt sen på bollen men så fort jag fattade hur det används så var jag såld direkt. Jag tipsade om deras senaste "Luna 3" på min Instagram Story härom dagen men jag måste nämna det här på bloggen också: Du har aldrig känt dig riktigt ren förrän du använt denna. Jag lovar dig Foreos produkter gör magiii. Älskar deras "Luna" (nummer 9/10) också som är en liten mackapär för maskbehandling. Tryck på länken för att läsa om vad den gör mer exakt men det är liksom som en sheetmask fast hundra gånger bättre, kör alltid den innan jag ska iväg på något och vill känna mig extra fin!

"Sniph " som parfymerna i kollaget kommer ifrån är ju också en väldigt smart grej som jag nyss fick reda på hur det fungerar. Har ni hört talas om det? Du kan alltså få parfym utvald för just dig (genom ett "test" du gör på hemsidan) varje månad och den levereras i mindre förpackningar som på bilden i kollaget. Alltså PERFEKT att stoppa ner i väskan! Plus att du upptäcker nya dofter och vill du prenumerera på tjänsten så är det ingen bindningstid om du någon gång i framtiden vill säga upp det. Hur bra? Jag fick hem mitt första paket med två dofter från Sniph förra veckan och tycker att det är sååå smidigt!

Och okej kanske det bästa tipset av alla, om du precis som jag ogillar att använda foundation till vardags: Blanda istället nummer 4 och nummer 5 som jag länkat i kollaget! I höstas/vintras så körde jag bara på 4an (Bare Minerals) men iom att jag nu fortfarande är lite solbränd efter sommaren så har jag på senare tid blandat ut den tillsammans med 5an (Estelle & Thild) för att göra den lite mörkare och extra glowig. Jag älskar!

Så det var några små hösttips från mig<3 Hoppas ni gillar.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarVardag, Outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Blazer Mango / Linne HÄR / Jeans HÄR / Sneakers HÄR

En gammal hederlig dagens! Hur snygga är inte dessa jeansen?! Har verkligen fått upp ögonen för jeans på den senaste tiden och älskar dessa som jag fick hem förra veckan! Så fräscha, skitsnyggt att dom är avklippta nertill också.

Vad jag har gjort idag vill jag inte ens gå in på för blir irriterad bara jag tänker på det. En skitsak egentligen men det sabbade verkligen hela min dag och mitt humör... MEN, imorgon är det en ny dag och inte vilken dag som helst utan FREEEDAG! Så får hoppas att morgondagen blir bättre, vilket den med största sannolikhet blir. Det vankas ju Summerburst i helgen vilket alltid är festligt, är det något. av er som ska gå?!

Gillar

Kommentarer

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Våra fantastiska klänningar hittar ni HÄR !

Ett litet gäng bilder från NK Galan i måndags. Jag och Anastasia klädde oss i matchande klänningar från By Malina och eftersom att kvällens tema var "Sneakers & Tie" så bar vi även båda converse till. Kvällen bjöd på både fantastiskt god mat (faktiskt, jag tycker inte oftast att det är sådär jättegott med sådana här finare smårätter - men detta överraskade åt det positiva!), prisutdelningar, modevisningar och en del andra spektakulära shower. Jag hade jättetrevligt! Jag var lite nervös innan eftersom att jag inte visste någon som skulle gå (även om att jag kände mig hyfsat trygg med min +1 Anastasia) men jag träffade på massa härliga människor och hade dessutom äran att bland annat ha Ida Sjöstedt som bordsdam! Har alltid älskat hennes klänningar så det kändes som en stor ära. Lagom till att efterfesten skulle dra igång så kände dock jag och Anastasia att vi hade gjort vårt så då tackade vi för oss och åkte hemåt innan det hann bli allt för sent, vilket kändes som ett mycket bra beslut dagen efter!

Gillar

Kommentarer