Tips, Kollage

Inlägget innehåller annonslänkar.

I takt med vårkänslorna som börjar bubbla i kroppen nu iom att solen äntligen letat sig fram bakom molnen, att dagarna är längre och att fåglarna börjat kvittra så tänkte jag tipsa om att Boozt har "Crazy Easter Deals" just nu! Dvs, upp till 50% på massor av varor! Så nice. Verkligen perfekt tillfälle att passa på och fylla på sin vårgarderob? Erbjudandet gäller dock bara idag så skynda fynda!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR

T-shirtväder, snart är vi där! Här har ni fyra stycken tishor jag gärna vill bära i vårsolen. Jag passade faktiskt på att klicka hem två utav dom, nummer två och sex, den ena på 60% och den andra på 50% rabatt - hur värt? Sneakersen i vitt har jag i svart sedan innan och älskar dom, hade gärna beställt dom i vitt nu också när dom är på rea men tyvärr fanns inte min storlek kvar...

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR

Dör för jackan på nummer sju! Har spanat in den i butik innan och tycker den är så fin. Skorna på nummer elva är också favoriter men kanske känns lite för vintriga för att införskaffa nu, iof så vet man aldrig med det svenska vädret... Kanske lika bra att gå klädd i varma skor i april också.

Gillar

Kommentarer

Vardag, Marbella 2018

Hej hopp underbara ni! Idag är det torsdag men känns som fredag, och HUR fantastiskt är inte det?! Jag ska fira min fredagskänsla med att ge mig ut på stan och fixa ihop ett påskägg och sen ska jag förbi Sanna och göra mina naglar vårfina. Jag är alltså i Göteborg, igen, nu över påsken. Så det inte blir några missförstånd här...

Bilder från en lunch på Rachel's som ligger i Nobu Hotel som vi bodde på i Marbella. Sååå gott verkligen, ett hälsohak där det finns allt från lax till rawfood-fika. Min favorit på menyn var dock deras zucchinipasta, helt sinnessjukt god!

Gillar

Kommentarer

Outfit, Marbella 2018

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hola babes! Hooow you doin? Som ni kanske märkt på min instagram ifall ni följer mig där, så mår jag iallafall toppen och har gjort de senaste dagarna. Tanken med Marbella var att vi bara skulle stanna från torsdag till söndag då vi var nerbjudna för lanseringsöppningen av Nobu Hotel (som dessutom var SÅ fint!) men så blev inte fallet. Det slutade med att jag och Lovisa stannade tre dagar extra och istället kom hem idag. Så jäkla trevligt, en av anledningarna till att jag älskar Lovisa - för att hon är så otroligt lättsam och spontan.

Playsuit HÄR / Väska HÄR / Jeansjacka HÄR / Solglasögon Noughts and Kisses

Jag ska uppdatera er med mer bilder, jag lovar. Ville bara kika in och berätta att jag är hemma nu samt tala om för er vart den här byxdressen kommer ifrån då jag har fått sååå många fråga om den på Instagram! Finaste verkligen, perfekt till sommarens festligheter men funkar också bra att klä ner och bära med jeanjacka och sneakers som jag gör här!

Ovh Lovisas fina klänning som hon lånade av mig fick jag hem härom dagen från DryLake, hur fin? Direktlänk till den har ni HÄR! Lovisa fyller ju år idag också så om ni har missat det och inte sagt grattis ännu: gå in på hennes blogg HÄÄÄR och kommentera något snällt! Hon förtjänar all kärlek i världen den gumman<3.

Gillar

Kommentarer