Åre 2018

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka HÄR / Byxor HÄR

Kanske aningen kaxig rubrik men vill typ ägna hela det här inlägget åt att hylla våra nya skidset för WOOOW hur snygga är dom inte?! Kommer från J.Lindeberg. Kände mig så snygg i det här sista dagen, synd att vi inte införskaffade oss det tidigare men å andra sidan så kommer det att användas flitigt i framtiden då det garanterat blir fler skidresor. Allra helst med samma gäng, för shit vad roligt vi har haft!

Nu sitter vi i taxin påväg till flygplatsen. Ska till viss del bli rätt skönt att komma hem, men ska inte ljuga - hade gärna stannat i Åre några dagar till!

Gillar

Kommentarer

Åre 2018

WOOP WOOOP, idag är det ingen vanlig dag för idag är det @elinskoglunds födelsedag! Firades med att vi sjöng skönsång för gumman imorse klockan 07.00. Tårta och isfacklor hade vi fixat också men ballonger fick hon var utan för ingen av oss klarade att blåsa upp, hur svaga? Skäms ju...

Och efter morgonsången så blev det frukost innan vi gav oss ut i backen. Har haft det så kul idag, åka skidor är verkligen HÄRLIGT? Hade typ glömt bort hur fantastiskt det är.

Efter skidåkningen och lunch i backen så blev det after ski för heeela slanta! After ski måste ju på riktigt vara bland det finaste vi har på den här planeten? Men vi körde inte allt för hårt, vi måste ju ändå vara utvilade tills ikväll för dååå blir det ÅKA AV! Elin Skoglund 23 år liksom, händer ju bara en gång i livet och det ska firas något eeeextremt!

Gillar

Kommentarer

Vardag, Åre 2018

Inlägget är i samarbete med Eldorado.

Hola, hola, hola! Första dagen i backen idag och f***asiken vad kul vi har haft det. Fast skidåkning från morgon till kväll blev det tyvärr inte... Vi var rätt sega imorse om jag säger så, vi var ute igår och alltså jag är fortfarande i CHOCK över hur kul det var?! Bygget vilket ställe, det var ändå värt att må piss imorse.

Så idag hann vi bara med några få åk för att åka in oss inför morgondagen. För då, då blir det faktiskt skidåkning från morgon till kväll det kan ni hoppa upp och sätta er på (eller ah kväll och kväll liftarna stänger liksom klockan 15.00). Vi åkte iallafall det första vi gjorde till Eldorado-tältet och åt deras goda kikärtsgryta. Hur värt med gratis mat i backen? Och en varm gryta också, verkligen precis det man är sugen på i backen. Vi kommer hänga där varje dag så kom förbi och säg hej om ni är i Åre vetja!

Har så kul med dom är gummorna alltså. Ser SÅÅÅ mycket framemot morgondagen, Elin fyller år också så vi ska ha en riktig kalasdag med skidåkning - after ski - utgång! Aeee ni fattar ju, Åre is the shit!

Flera som frågat om min jacka på Instagram, direktlänk har ni HÄR! (Har dock bytt ut pälsen och tagit av skärpet). Solglasögonen hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer