Inlägget är i samarbete med Oral-B

Vilka av er såg min kvällsrutin som jag publicerade på Instagram i söndags?! Om ni missade den så var inte oroliga, kommer berätta aaallt ni behöver veta i det här inlägget.

Jag visade upp min skönhetsrutin i samarbete med Oral-B då deras två tandkrämer har kommit att bli två nya steg i min rutin. Dessa två tandkrämer fyller nämligen olika funktioner, det den första ("Perfection") gör är att den tar bort upp till 100% av alla missfärgningar, på dessutom endast 3 dagar(!). Så det första jag gör är att borsta med tandkräm nummer ett, dvs Oral-B 3D White Perfection, och när jag är klar med det så går jag vidare till steg nummer 2. Den andra tandkrämen heter "Whitening accelerator" och precis som man kan gissa sig fram till via namnet så gör den tänderna vitare, plus att den skapar en hinna som förebygger ytliga fläckar och därmed skyddar emaljen.

Jag har provat denna tvåstegsmetod i ca en vecka nu och när jag har gjort det så har jag använt mig av Oral-B Genius eltandborste och jag måste bara slå ett slag för den också! Eltandborste alltså, vilken grym jäkla grej? Har aldrig provat det innan men den här är verkligen grym!

OCH en annan grym grej är att nästa gång jag besöker Stockholm, som blir redan någon gång nästa vecka, så kommer jag att dela ut exemplar av dessa tandkrämer och förhoppningsvis så kommer några av er befinna er där samtidigt! Mer information om tid och plats för det kommer komma upp på min Instagram, så håll ögon och öron öppna y'all!

Gillar

Kommentarer

Vardag, Köpenhamn 2017

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar till Nelly.com och reklam för Sanna Andrén Nailcare

Hola, Hola, Hola! I'm in Copenhagen baaabes! Flygresan gick snabbt och bra, 45 min tog det och i vanlig ordning så somnade jag i takt med att planet lyfte från marken. När jag hörde att vi skulle landa så önskade jag nästan att flygresan var några timmar längre så att jag hade kunnat fortsätta sova haha, det var så skönt... Jag landade typ tre timmar innan de andra, som flyger från Stockholm, så jag har minglat runt på Köpenhamns gator själv sedan jag kom hit. Jag gick till favvohaket 42 Raw men det var stängt pga renovering, fällde en tår och googlade upp ett annat café som verkade nice men när jag väl hade hittat dit så var 1. Acai Bowlsen slut 2. Dom tog bara kontanter. Så det var bara att leta vidare, och tillslut lyckades jag tjata till mig en bowl på ett annat ställe trots att dom hade slutat servera det sedan en timme tillbaks.

Mjukisdress från Nelly (verkar dessvärre vara slutsåld) / Naglar Sanna Andrén

Världens gosigaste mjukisdress och finaste naglarna någonsin? Säger det efter ca varje gång jag varit hos Sanna, men ärligt talat HUR FINA?! Skimrande, ljusrosa och ser ut som sidenmaterial om ni förstår hur jag menar, hade liksom passat peeeerfekt till tex detta linnet eller denna klänningen (klick!). Hade ingen aning vad jag skulle köra för färg i förrgår men Sanna kommer alltid med de bästa förslagen. Blir verkligen ALDRIG besviken, vill ni bli lika nöjda som jag med ert nagelbesök så boka tid hos Sanna HÄR! She's the BEST!

Gillar

Kommentarer

Outfit, Mode

Inlägget är i samarbete med Zalando

Bästa trenden EVER måste ju ändå vara mjukis-till-vardags-trenden, visst? Det är inte bara ascoolt och snyggt utan också det sköööönaste man kan glida omkring i. Slappa byxor, hoodie och sneakers, DET är grejer det! I samarbete med Zalando så har jag plockat ihop en outfit som representerar modet med "utsuddade gränser" dvs klädkoderna mellan kontor, vardag, gym osv som har smält ihop. Vill ni bli inspirerade och hitta kläder i samma kategori så klicka er in HÄR!

Gillar

Kommentarer