Vardag

Min nya drömmiga singoallatop hittar ni HÄR (adlink)

Gårkvällen som började med bubbel på Le pain och fortsatte med press"lunch" med foodora, drinkar på Dorsia och avslutades med pepsi max på Bee bar. Tillsammans med @elindeverdier och @victoriabrodd! En riktigt, riktigt rolig och lyckad fredag. Vill göra om den igen! Ett tag planerade vi att vi skulle köra all in och avsluta med en kalas-utgång, men vi ändrade oss.

Det var första gången jag provade på Foodora, har ni hört talas om det innan? Det är en jättesmart och bra app/hemsida som man kan beställa mat igenom, och få det levererat hem till en. Som onlinepizza men med "finare" mat och större utbud. Dessutom så levereras maten med cykelbud, hur mysigt? Så det är med andra ord miljövänligt också, yey! Vi åt massa goda surdegspizzor, pastarätter, chark och jordgubbar. Och så rose till det också såklart!

Det var även första gången jag var på Dorsia och heeeerregud vad fint det var där. För att citera Victoria "det är som att kliva direkt in till Paris". Så dit måste ni gå! Jättegoda drinkar och himmelska tryffelchips hade dom dessutom.

Gillar

Kommentarer

Vardag

Godmorgon vänner! Är inte den här kaffekoppen den perfekta kaffekoppen?! Enligt mig är den det, tycker det är allra godast att dricka rykande hette svart kaffe ur just den. Min morgon blir alltid lite sämre om alla utav dessa koppar är i disken och jag tvingas dricka ur någon annan, även om det är gott så är det inte alls på samma nivå... Vill ni ha en likadan så hittar ni den HÄR!

Annars då? Tog sovmorgon till ungefär 10.00 idag, var uppe sent igår och såg klart hela Paradise hotel Norge. Vid klockan 12.00 så ska jag förmodligen ta mig till gymmet och gå på sprint. Inte alls taggad, men har varit dålig med träningen den här veckan och dessutom så är det ett perfekt sätt att starta helgen på. Och jag vet hur skönt det kommer kännas efter!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Känner ni igen dagens lunch-spot? Det bör ni göra, för det är samma ställe som jag åt på i förrgår. Men varför bryta ett vinnande koncept? Kändes självklart att gå till JOS idag igen eftersom det var så bra senast. Men det allra bästa med lunchen var faktiskt mitt sällskap: @victoriabrodd. Ni kanske känner igen henne också? Hon var nämligen veckans blogg här på nouw för någon vecka sedan. Det var första gången vi träffades idag, jag älskar verkligen att det är så lätt att få nya bekantskaper nu för tiden. Jag och Victoria följer varandra på diverse sociala medier och bestämde oss för att ses och hänga en dag. Så kul ju? Skitrolig tjej, lätt att umgås med och vi kommer garanterat ses fler gånger. OM ni har missat henne blogg så måste ni kika in på den, jätteinspirerande och hon delar bland annat med sig av goda, nyttiga recept osv! HÄÄÄÄÄÄÄÄR är hennes blogg!

Gillar

Kommentarer