Heej!

Det här var länge sen Hahahah!
Idag tänkte jag göra ett inlägg hur man bli motiverad till sin träning . Jag tänkte ge tips på stretching och själva träningen.

Stretching:
Börja alltid med att stretcha Annes kan du skada dig när du gör saker sen. Stretcha armar,ben.
Spring runt lite så att du blir varm för sen kan du enklare bli motiverad ( enligt mig)
Stretcha i typ 5-10 min

Träning:
Om du vill träna konditionen så är springa eller gå långa sträckor det bästa. Om du inte är van att springa så ska du börja med att jogga dom första gångerna. Ta det inte för snabbt i början gå snabbt först, sen jogga, sen springa. Om du inte vill Springa långa sträckor så spring intervaller. En intervall är när du springer så snabbt som möjligt till ett ställe och sen vilar i 5 SEK sen springer du tillbaka så snabbt du kan. Om du inte är en person som gillar att springa så gå långa sträckor.

Mage:
För min del så är situps och planka det bästa . Inom planka försöker jag stå så länge jag kan sen när jag inte orkar mer så vilar jag i några sekunder sen kör jag igen. När jag kör situps så gör jag så många jag kan. När det börjar kännas i magen så är det bara att köra på. När det gör så ont att det inte här längre så kan du sluta och vila lite sen ska du fortsätta.

Ben:
För mig så är det bara att hoppa upp och ner för en stol tex. Men kör något som är lite lägre och börja med en fot i taget sen kan du köra jämfota när du känner dig säker.

Ciao

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej!

Ni har ju märkt att jag inte bloggat på jätte länge men jag ska börja om på nytt!

Ciao

Likes

Comments

Heej!

Idag var jag på Mall of Scandinavia för jag behöver köpa lite nytt till skolan och sånt. Asså jag hittade inte så mycket eftersom allt var ganska utplockat och alla storlekar fanns inte. Men jag hittade en tröja på Zara iallafall. Ljus rosa med en guld dragkedja bak på ryggen.
Men jag hittade en päls väst som jag kanske ska köpa , vet inte riktigt.

Ciao

Likes

Comments

Heej!

Idag var det första dagen i 7:an. Efter ett sånt långt och skönt sommarlov känns det jätte jobbigt att börja skolan igen. Men iallafall vi började 09:30 gjorde uppropet sen gick vi till klassrummet och pratade typ sen fick vi gå hem, vi var där i typ en 30 min så det var inte så farligt. Men splittrades nu till 7:an så vi träffade nya klassen .

Ciao

Likes

Comments

1. Vad heter din blogg??
Nouw.com/Moamathilda

2. Vad är det bästa/sämsta med att blogga?
Det bästa är att få ta massor av bilder man kan redigera och det sämsta är bär man inte har något att blogga om tar det stopp.

3. Vilken är din favorit blogg??
Kenza,Linn Ahlborg

4. Vilken sida bloggar du på??
Nouw.com

5. När började du blogga??
Vintern 2015

6. Vad är målet med din blogg?? Att den ska bli stor och att folk ska bli inspirerade av den.

7. Hur är din blogg om du får beskriva den med 3 ord?
Bra bilder, glad, positiv

8. Bloggar du mest med mobil eller data??
Båda 2

9. Vad fick dig att börja blogg??
Min kompis hade en blogg och jag vill oxå jätte gärna ha en .

10. Vad är ditt tips för nya bloggare??
Blogga om vad du tycker passar din blogg och blogga så mkt du kan. Men du kan såklart blogga hur mycket och lite du vill.

Likes

Comments

Heej!

Igår så var jag och min kusin hemma själva och vi fick pengar till mat och lite sånt, så vi bestämde oss för att cykla till Falsterbo från Höllviken där vi bor. Så när vi började så gick det bra , det regnade lite. Men när vi kom till Skanör blev det spöregn och vi cyklade och blev dyngsura . Och när vi kom fram så var vi helt blöta och så gick vi in på restaurangen vi skulle äta på som heter Kust och dom har den godaste maten EVER!!! Vi båda tog köttbullar och pommes och så delade vi på en Snapple Pink lemonade. Och sen när vi åt upp så skulle vi gå till cyklarna för att sen åka till Ica som liket 150 meter bort från restaurangen så vi åkte dit sen så när vi kom till Ica så trillar jag med cykeln. Så jag trillar med knäna på kullerstenar och får min sadel i svanken ( känns som jag fått en spricka) och min fot snurrades runt i trampan. Men vi fortsatte in på Ica jag hade hur jäkla ont som helst men vi skulle bara köpa blommor för att lägga på kyrkogården där våra mormor och morfar ligger. Så vi cyklade dit och var där lite och så . Sen började det regna igen och då skulle vi cykla hem och när vi kommer till Skanör så går kedjan på cykeln hur led. Så vi gick till en Ica i Skanör och vi hittade en gubbe som hjälpte oss att få på den igen. Sen cyklade vi hem och då så började min sadel typ surra liksom den satt inte fast Hahahaha. Sen bär vi kom hem så kollade vi PLL och drack varm choklad. Hur mycket kan gå fel på en dag?!? HAHHAHAHA

Ciao

Likes

Comments

1 banan

1 paket blåbär/ hallon

1 1/2 msk chiafrön

Massor bladspenat

En sked honung

Naturell yoghurt

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments