Header

Helgen har varit helt perfekt. Hunnit med både myskväll och festligheter, dock ihop med en halv fot.
Vrickade oturligt nog foten förra helgen, det gör bara ondare och ondare för varje dag som går. Imorgon ska jag förhoppningsvis upp till röntgen för att se om det rör sig om en spricka. Skulle verkligen vara typiskt nu när det snart är jul och nyår.

Tänkte mest bara titta in för att säga att antagningsbeskedet blev en flopp. Jag kom in på ett par program jag sökt, men är reserv på det jag hoppats mest på. Jag försöker intala mig själv om att det är '' ödet '', att jag helt enkelt ska välja något annat.
Troligtvis fortsätter jag på djurspåret, jag tror ta mig tusan att det är det jag är född till att hålla på med. Tänk att jag i alla år bara gått omkring och tänkt på pengar, att val av yrke egentligen inte har spelat någon roll, så länge jag får sitta i en lyxvilla och slänga pengar omkring mig. Så fruktansvärt naivt av mig.
Förhoppningsvis blir man tillslut två om en ekonomi, så jag behöver nog inte oroa mig för hål i kläder och svältfödda barn trots allt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! Var tvungen att hoppa jobbet idag - mensvärk, så blev en mysdag hemma med film och tända ljus.
Försöker inge mig själv lite hopp om att antagningsbeskedet ser bra ut imorgon, så fruktansvärt nervös.
För att inte stressa upp mig i onödan filar jag nu på en plan B, vad nu det ska vara. Veterinärassistent? Ridtränare? Sommelier? Ja som ni ser så är plan B väldigt oklar.

Vad det är för program jag sökt tänker jag hålla hemligt tillsvidare, för att inte stressa upp mig själv ännu mer.
Ska fortsätta distrahera mig med lite mer film, ha en fin dag!​​​​

Likes

Comments

1. Jag har i mångas ögon ett väldigt märkligt förhållande till djur, speciellt katter.
Så fort jag ser en katt går det som en stöt genom hela min kropp av kärlek och beundran. Jag känner samhörighet.
Min första kärlek och mitt ljus i mörkret gick bort i somras och jag planerar en minnestatuering.

2. Jag är livrädd för spindlar, så rädd att jag som 12 åring funderade på om livet var värt att leva i en värld med odjuren.

3. Jag älskar att ljuga/lura familj och vänner för att se hur långt jag kan ta det. Kanske för att min flickdröm alltid varit att bli skådis och för att jag vill se vilka talanger jag besitter.

4. Min pappa är den mest godhjärtade människan, och jag är hans största fan.

5. Jag äger ca 25 jeans och använder 3 av dessa.

6. Varje gång en häst sticker och jag i princip vet att jag ska åka av, så hoppar jag av frivilligt i farten för att försäkra mig om att jag landar någorlunda planerat. ( ett knep till er där ute som går omkring med benbrott, haha )

7. Som 10 åring blev jag översprungen av en häst som gav mig ett hovavtryck på skinkan i 3 veckor.

8. Jag lyssnar alltid på Carola innan förfest. 

9. Som 14 och 19 åring var jag sjuk i anorexia nervosa.

10. Min största dröm är att bo på en hästgård med min man och 3 barn, ELLER stå och ta emot Oscarsstatyetten år 2019 och leva singel resten av livet med 20 katter.


Likes

Comments

Efter ett tiotal olika bloggar genom åren kan vi väl enas om att detta bör vara den sista.
-
Imorgon börjar verkligheten efter 6/7 ? veckors semester. Ärligt talat så känns det skönt, skönt att få in alla rutiner igen, slita och tycka synd om sig själv.

Jag har förstått spänningen i att vänta på saker, att allt inte måste ske på minuten, att det finns en lycka i att längta och i att vänta.

Om 2 veckor får jag äntligen åka ner till Göteborg och krama om min saknade kusin och vän, få fira hennes födelsedag natten lång fram till gryningen, få bli onykter och tappa kontrollen på dansgolvet.
Det är helger som dessa som är värt att vänta på.

En resa är bokad med familj och vänner, och jakten efter häst fortsätter.
Livet är inte så dumt ändå,

Likes

Comments