Oj vad jag älskar hösten. Den krispiga luften, alla löven som gulnar och tända ljus på kvällarna!

Sju pass kvar på XXL och sen börjar äventyret! Jag ska ta vara på varenda timme av de passen för Jag jag vet att jag kommer att sakna XXL. Det har varit mitt hem i ett år och det har varit ett fantastiskt roligt år!

Kramis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Happy Tuesday!

Livet rullar på bra. Den här hösten kommer att bli galet bra tror jag. Idag skrev jag på avtalet så nu är det verkligen på riktigt. Nästnästa helg kommer mamma, helgen efter ett gäng kompisar från Umeå, jag börjar nya jobbet och mitten av november flyttar vi till ny lägenhet. Woooooop!

Josh Daniel - Skin
Matt Maeson - Cringe
Grace VanderWaal - Beautiful thing
Greg Holden - Boys in the street

Hörs, hej!

Likes

Comments

I måndags kom samtalet och drömmen slog in. Jobbet jag sökte i mitten av juli är mitt och den 12e oktober börjar min resa på Svenska Fotbollsförbundet. Det känns faktiskt overkligt! Jag är så otroligt motiverad och peppad på att jobba hårt och lära mig massor med nytt. Det känns på något sätt som att det är nu livet börjar. På riktigt!

Ledig helg i helgen och den blev väldigt lugn och skön. Häng med sambon, tacomiddag, träning, lunch/fotbollstittande i stan och filmkväll.

Kramis!

Likes

Comments

Ett år har gått och projektet Engagera Flera är över. Jag kan inte med ord beskriva hur viktigt det har varit för mig och vilka möjligheter som öppnats. Projektet är över men det är ändå nu det börjar på riktigt.

Igår fick jag stå inför alla i projektet, inför viktiga människor inom fotbollen och presentera om mitt arbete under detta år. Jag skakade innan, men en minut in så insåg jag att jag på riktigt njöt av att stå där alldeles själv och prata. Jag som alltid avskytt att prata inför folk. Det var en härlig känsla!

Ännu vet jag inte riktigt hur min framtid kommer att se ut, men SNART vet jag. 50% chans och jag har gjort allt jag kan. Nu är det bara att invänta det där samtalet och ta det därifrån.

Hörs snart!

Likes

Comments

Det känns som att den tunga perioden är över nu. Två veckors förkylning är avklarad och återigen ser jag fram emot att gå till jobbet. Det bästa av allt är dock att träningen är igång PÅ RIKTIGT igen. Jag känner mig så mycket mer energifylld när jag får träna varje dag. 

Om än den tunga perioden är över ser jag fram emot att den här veckan är över, för då vet jag (förhoppningsvis) öntligen hur framtiden ser ut. Det tar på krafterna att vara spänd och nervös hela tiden. Det var länge sen jag ville något så mycket som detta. Samtidigt som det känns skrämmande och vemodigt. 

Den som lever får se...

Likes

Comments