20 dagar senare. Är det dags att kalla det bloggtorka? Jag skyller på att jag inte har tid. Fast egentligen handlar det nog om prioriteringar, som med allt annat i livet. Det finns alltid tid till allt, om man vill!

Det har hänt mycket på 20 dagar. Jag har hunnit med x antal löprundor och jag känner mig starkare än någonsin konditionsmässigt. Styrkan behöver vi dock inte prata om. Den 7e april hände någonting fruktansvärt på Drottninggatan i Stockholm. Samma helg fyllde en fd klasskompis 30 år, kommande vecka blommade det i Kungsträdgården och jag åkte på en väldigt givande utbildning. That's about it.

Jag lovade Mathilda någonting djupt.. men helt ärligt vet jag inte vad jag ska djupdyka i. Jag väljer, som vanligt, att blicka tillbaka ett år. Var befann jag mig den 25 april 2016?

"Och nu är ju allt SÅ JÄVLA BRA igen (förutom att det är svinkallt i stugan)." Jag befann mig i Borgafjäll, mitt i uppsatsskrivandet och allt var så jävla bra. Det är det nu också måste jag säga. Om en dryg vecka åker jag hem till Umeå för att få visa upp min uppsats på Idrottshögskolans dag och umgås med familj och vänner. Helgen därpå kommer mamma, syrran och Alfred ner hit. Underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här med att promenera hem från jobbet och bara önska att jag kunde förflytta mig ner till vattnet på någon minut, för att ta kort på solnedgången. Shame shame, det fick bli från gatan istället.

Två arbetsdagar kvar innan en fullspäckad helg med bara roligheter. Öl-runda i Gamla stan, 30-årsfest och söndagsmiddag med ett Umeå-gäng!

Likes

Comments

Det är något speciellt med en ledig dag mitt i veckan. Jag vägrar låta den dagen gå till spillo och tycker faktiskt att jag tagit vara på varenda en på bästa sätt. Om än jag ofta jobbar med andra projekt en stund dessa dagar, så finns det alltid inslag av vardagslyx, utflykter, tid utomhus osv.

Igår blev det uteserveringspremiär i Kungsträdgården. En öl och stekande sol - helt fantastiskt En svettig löptur, en god middag, Irish Coffee till efterrätt och en mysig filmkväll dessutom. Tip tip tip top top top!

Likes

Comments

Ahhhh, gårdagens löptur hem från jobbet igår var svettig och alldeles underbar. Solen värmde rejält och jag var tvungen att sätta mig och njuta efter halva sträckan. Och sen avsluta med lite styrka på gräset nere vid vattnet. Mer sånt!

Idag är en ledig dag, från XXL. Däremot har det blivit några timmars caféjobb med projektet med sällskap av sambon. Faktiskt bara kul!

Likes

Comments