Då var jag här igen. Hösten har inte riktigt hunnit hit till hundra procent ännu, men den är på g. Min kvällspromenad var magisk ändå. Nu vill jag att det blir morgon så jag får bege mig ut på lite äventyr. Någon sorts vandring blir det, men hur lång och var får vädret utvisa. Självklart blir det en härlig löptur också!

När jag är här kan jag inte förstå att jag ska flytta till Stockholm på måndag. Samtidigt är det så mycket jag ser fram emot även med storstadslivet. Balans kallas det väl? Adressändringen är i alla fall gjord och nu är det verkligen på riktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Pjoo.. nu känns det som jag andas lite lättare igen. Det gick bra att fylla år och jag tog mig igenom första dagen som arbetslös, med att sitta på skolan och söka jobb. På måndag rullar bilen ner till Stockholm men innan dess ska jag andas. Jag ska vara ledig och verkligen försöka känna lugnet. Allt kommer att lösa sig. Och var är man ledig på bästa sätt om inte i fjällen? Ingenstans. Därför rullar bilen till Borgafjäll imorgon. Det blir nog sista svängen dit detta år så jäklar vad jag ska njuta!

Likes

Comments

På bilden till vänster skulle jag precis fylla 24 och flytta till andra sidan jordklotet. Det var en hejdå-födelsedagsfest och jag var så lycklig. När jag sen fyllde 25, skulle jag precis börja min masterutbildning. På min 26e födelsedag var jag.. ja, lyckligare är någonsin. Imorgon fyller jag 27 och det är med blandade känslor. Idag gör jag min sista arbetsdag i Umeå, så morgondagen blir startskottet på allt det nya. Istället för att tänka "förra året mådde jag så, jag gjorde det här, jag hade ingen aning om det..." så vill jag skapa massor med nya minnen och bara vara glad. Mycket är fortfarande oklart, men det kommer att bli bra. Det vet jag! Ikväll blir det en till liten hejdå-födelsedagsfest med några vänner och det blir en alldeles perfekt start!

Likes

Comments

FRI-YAY! Morgonpromenad i sensommarsolen med "spanskakurs" i hörlurarna. Fick ett infall att försöka lära mig grunderna igen. Det var ju trots allt 12 !! år sedan sist. Vi får se om jag håller i det. Bovetegröt till frukost efter det och snart sista heldagen på jobbet. Förvisso fem timmar även imorgon, men jag har helgkänsla i kroppen. Middag med Mathilda står på schemat ikväll - MYS!!

Likes

Comments

Fjärde dagen med främst frukt och grönsaker/rotfrukter, inget socker, inge​t tillsatt salt, ingen snus och hälften så mycket kaffe än jag normalt dricker - det tar på krafterna. Minsta lilla kan få mig att bryta ihop och börja gråta, haha. Fyra dagar sa jag och fyra dagar är gjorda. Det låter så lite, men det har känts som en evighet. Nu ska jag däremot inte gå tillbaka till sommarmatlivet utan fortsätta med mycket frukt och grönt, men lägga till bra kolhydrater så jag orkar träna lite hårdare.  

Får lite panik av tanken att jag kanske inte hinner med Borgafjäll innan jag flyttar. Samtidigt vill jag flytta typ nu.

Likes

Comments

Vilken härlig ledig helg det blev. Tog med mig Alfred på UFC-matchen, lagade middag och drack vin med Marre, dansade mig svettig på Allstar, tittade på Alfreds fotbollsmatch och åt enorma mängder godis, andra sötsaker och skräpmat.

Efter helgens, eller snarare sommarens frossa i onyttigheter, bestämde jag mig för att kickstarta hösten med en "detox-variant", för att bli av med mitt socker och salt-beroende som blivit aningen överdrivet. Dagens frukost var ju inte direkt något som mättade min mage, men nu är det bara att bita ihop. Lite lugnare löpningar och mer fokus på styrka får det bli denna vecka för att orka med.

Likes

Comments

Alltså mysfredag deluxe. Jag och Alfred spelade fotboll i 1 1/2 timme, åt lunch, promenerade till stan, köpte glass och tittade på Swedish Beach Tour. Sen la vi oss i soffan och såg film. Ett tufft träningspass på det och nu soffläge med godis i väntan på att sambon ska komma hem från jobbet så vi kan heja fram Sverige i OS-finalen! 🎉

Likes

Comments

God morgon världen! Nyvaken på mammas soffa (ja jag flänger runt än) och det är 19e augusti. Idag har jag  bestämt mig för att acceptera att sommaren faktiskt är slut. Löven har börjat gulna och luften är svalare. Som många andra önskar jag att sommaren kunde få vara lite längre. Men, jag älskar hösten och ser fram emot allt som tillhör den. Tänk att få börja klä sig i höstkläder, halsduk och boots, tända massvis med ljus på kvällarna, byta ut grillat mot grytor och rosé mot rött. Hösten ÄR mysig. I alla fall under ett par veckor! :)  

Jag har många finna minnen från alla sommarkvällar och helger:

Likes

Comments

​För sista gången har jag varit på besök i huvudstaden. Nästa gång återvänder jag för att stanna. Det bubblar i kroppen. Jag är pirrig, förväntansfull, taggad, lite nervös och väldigt glad över att flytta dit. 

Det har blivit mycket flängande, möten och annat jobb denna "semester", men nu ska jag landa lite sista tre dagarna och bara vara. En heldag med Alfred imorgon bli myspys och en bra start på helgen!

Likes

Comments