Samma sak varje gång - direkt jag kommer till stugan infinner sig ett lugn och en harmoni som inte går att finna någon annanstans. Denna gång fick jag med mig två favoriter och vilken helg vi fick! 20-25 grader, sol, en vandring upp på Borgahällan med en galet fin utsikt och rejäl träningsvärk på köpet, mysiga middagar i stugan, solhäng, badtunna och tjejsnack.

Med lite tur blir det en-två veckor där uppe på egen hand i i september innan jag flyttar söderut. Jag hoppas det slår om och blir höstkallt innan dess, att naturen börjar bli mer orange/gul och att det finns lite goda bär att plocka.

Likes

Comments

Sommarkvällar när de är som bäst! Sol, värme och fint sällskap. En stund kunde vi sitta ute innan den klassiska kvällskylan började smyga sig på. Några timmar på Rex innan nattfika, tjejsnack med Linda och läggdags.

Aningen trött idag, men glad och taggad ändå eftersom jag tar med mig Linda och Patricia till Borgafjäll imorgonkväll. Jag vet att det kommer att bli en fantastisk helg på alla sätt. Kvalitétstid!

Likes

Comments

Jag trodde att allt faktiskt var borta, men så ramlade jag över ett gäng bilder som jag förut tittade på och inte kunde tro att det var sant. Jag förstod inte att det var möjligt att vara lycklig? Jag förstod inte att jag ville ge så mycket. Jag ville ge allt.

Samtidigt hittade jag också bilder och minns tillbaka hur jag mitt i allt inte mådde bra. Hur stressen, oron och alla frågetecken åt upp mig dag för dag. Jag stod där på berget i Borgafjäll, alldeles själv en helg i september och kände hur jag på riktigt kunde andas för en stund. Lyckligt ovetandes om vad som egentligen hände i mitt liv just då. Det vänder sig i magen när jag ser på bilderna. Det gör ont i kroppen. Det har gått bra så länge nu, samtidigt som jag inser att det bara gått fyra månader. Jag antar att det har att göra med att det är sommar och det var precis ett år sedan allt började. Fy fan vad arg jag blir.

Delta Goodrem - Only human
I'll say in time that there's a reason and a rhyme
It's just a season with some lessons for your life
But I wanna know why today got so much colder,
and I wanna know when the storm clouds will be over.

Likes

Comments

Bovetegröt med helt bovete, banan, tahini och vaniljpulver, varvat musli, solrosfrön, kokosflingor, linfrön och hallon. Detta tillsammans med en iskaffe blev en perfekt start på denna fredag. Det blir en lugn helg med träning, grillkväll hos mormor, fiske, förhoppningsvis lite Bettneshäng om vädret tillåter och söndagsmiddag på Sjöbris.

Trevlig helg!

Likes

Comments