From the outside looking in, you can never understand it.
From the inside looking out, you can never explain it.

Det gäller att hitta de där glimtarna i vardagen. Som min långpromenad efter dag på skolan. Balsam för själen. Det svåra är att hitta den känslan resterande timmar och inte stänga ute världen. Det känns som att jag gjort det länge nu, stängt ute väldigt mycket och väldigt många. Jag hatar det. Förlåt för det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag igen och tillbaka till verkligheten. Uppsatsfokus på Lindell idag och strax ett till spännande möte med några forskare, för att få inputs och feedback på det ämne jag valt. Det är verkligen intressant och jag älskar det här, MEN jäklar vad jag längtar till Juni när jag förhoppningsvis är klar med allt

Måndag innebär ju också sportquiz på Allstar, som har blivit en liten tradition. Så trevligt och verkligen en rekommendation till alla. Hoppas ni har en bra måndag allihopa. PUSS!

Likes

Comments

"Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it." Försöker lära mig att den där toppen är fantastiskt, men att priset av att med jämna mellanrum sjunka till botten inte håller i det långa loppet.

Har spenderat i princip hela helgen med Mathilda. Det har blivit många timmar i sängen (som vi bar in till vardagsrummet), x antal avsnitt av nya säsongen av Greys Anatomy, men också en lördagkväll med lite dans.

Imorgon är det verkligen tillbaka till verkligheten igen.

Likes

Comments

Några sista bilder från Stockholmsvistelsen. Det blev en del soffhäng - mys! Semla och kaffe på slottet på Erikssund - så fint! På Arlanda blev det lite uppsatsskrivande tillsammans med cheeseburgare och kaffe till frukost - gött. 

Nu kämpar jag på med uppsatsen och är så uttråkad att jag knappt kommer framåt. Det här med vetenskapsteorier, traditioner och perspektiv hit och dit - uuuuuuhh! MEN, när detta är gjort är det nästan bara roliga delar kvar fram till 5 juni. 

Likes

Comments

Det här med att gå och se Björklöven på bortaplan var minst sagt en upplevelse. Jag förvånade mig själv med att vara en sån där lite smått galen supporter som är aningen för engagerad.. men jag ville ju så gärna att de skulle vinna. Gick tyvärr inte så bra med det.

Bra kväll ändå med utgång och dans. Och idag medan Emma rider så vilar jag och Sara upp oss i soffan. Snart lite kaffe på slottet.

Likes

Comments

Fri-Yay!

När brudarna drog till jobbet imorse, tog jag ett bad, åt frukost, gjorde lägenheten fredagsfin och myste i soffan med en kopp kaffe framför Malou efter 10. I eftermiddag blir det en långpromenad, uppsatsskrivande och ikväll totalt fredagsmys med lite vin, god middag och spel. Alldeles perfekt!

Trevlig helg!

Likes

Comments

Hur skönt är det inte med miljöombyte? Jag får en helt annan motivation och energi. Vi startade denna torsdags i lugnets tecken, med frukost framför nyhetsmorgon. När Emma skulle till jobbet tog jag en långpromenad in till Stockholms stadsbibliotek, där jag fortfarande sitter och skriver på min uppsats. Promenaden tog 1 timme och 20 minuter istället för 50 minuter. Gick visst lite fel. Vädret var inte heller det bästa, men jag strosade på med ett leende på läpparna. Det kanske är hit jag ska flytta ändå? Det finns många nackdelar med Stockholm, men allt känns bättre än Umeå efter sommaren. Miljöombyte behövs. 

Nu ska jag färdigställa det sista, hälsa på Sara på sitt jobb och sen tar vi den där 50 minuters promenaden hem istället för min omväg. NU är livet bra. HÄR är livet bra just nu

Puss. 

Likes

Comments

Jag startar denna morgon med havregrynsgröt delux. Vanlig havregrynsgröt, men när jag kokade den så blandade jag i lite kokosolja, vaniljpulver, jordnötssmör och tahini. Och massor med bär och kokosflingor på!

Nu är det tisdag och snart är det äntligen, äntligen tenta. Imorgon smäller det. Jag ser såklart inte fram emot själva tentan, men att göra bort den och kunde andas ut igen. Och sen ÅKA TILL STOCKHOLM! Men först, en heldag på skolan och fullt fokus på att trycka in det sista. Och så fotboll ikväll, såklart!

​​Ha en fin tisdag allihopa!

Likes

Comments

​Många gånger önskar jag att jag hade gjort valet att följa med min bästa vän till London. Väldigt många gånger. Jag tror att det hade kunnat bli magiskt. Nu får jag sakna henne på avstånd, men blicka framåt och tro på att vi snart befinner oss i samma stad och kan skapa magi där istället. Drömmen!

Likes

Comments