När man inte lyckas somna förrän närmare 03.00 (som vanligt) och vaknar 3 min innan skolan börjar, ja då kan man lugnt sätta sig i köket med en iskaffe och en skål med bovetegröt. Sen köra ett träningspass på IKSU, äta lunch, vinna vinlotteriet på jobbet och sen åka hem och piffa för kvällen.  ​Ja, det blev alltså en ledig fredag. Får ta igen plugget på söndag istället.

 Lite vin på "Runt Hörnet" ikväll, jobb imorgon och sen en dundrande 30-årsfest för fina Jessica. En helkväll med brudarna imorgon kommer bli så jäk​​la kul!

En sak fick jag med mig från igår: "Tillåt dig aldrig att vara ett offer, då har du förlorat. Lev ditt liv precis som du vill och låt den andra personen i fråga vara rädd." ​Dags att möta rädslan nästa vecka och leva mitt liv precis som jag vill leva det. 

Likes

Comments

Vad livet blir lättare när det finns saker att se fram emot. Att komma bort från Umeå denna vinter och vår känns rätt aktuellt, så vad passar bättre än att åka ner till Stockholm i februari och umgås med vänner och sitta på mysiga caféer och skriva på uppsatsen? Det kommer att bli så bra. Det bästa är att jag inte ens behöver boka en hemresa. Friheten som student.

Några dagar efter Stockholm blir det nog fjällen med pappa, veckan efter det följa med Ågren ner till Hagfors några dagar och på vägen hem stanna till i Borlänge. Vips så har jag reducerat drygt två veckor av min tid i Umeå. Och senare i vår kommer min älskade Linet hit och hälsar på och följer med på en till trip till fjällen. Det här är sista terminen som student, så det gäller att maximera fördelarna som finns. Love it!

Likes

Comments

Är jag knäpp när jag på kvällen verkligen längtar tills det är morgon och jag får kliva upp och äta frukost? Denna torsdagsmorgon hade jag svårt att bestämma pålägg, men med tre mackor kunde jag få med allt; avokado, dallassallad, skinka, vitlökssalami, leverpastej, falukorv, ost, gurka och tomat

Hemmaplugg idag och ett möte jag väntat länge på. Och ikväll - fotbollsträning! YAY!

Likes

Comments

Det har blivit en del fotbollsspel på slutet (bara på skoj) och så fort jag ser en fotboll mår jag så himla bra. Då kommer minnen tillbaka, från alla de år jag fick spela med fantastiska tjejer och underbara tränare. Jag känner mig lyckligt lottad som fått uppleva så otroligt mycket genom fotbollen. Det är minnen som jag kommer att bära med mig hela livet. Genom fotbollen har jag också fått vänner som jag vet kommer att finnas i mitt liv tills den dagen jag stapplar fram med rullator. Helt övertygad!

Det fina är att vi fortsätter att ses. Det är inte ofta, men senaste åren har det blivit en gång per år.  Gamla Södra-gänget. Bästa gänget! Tänk om man kunde skruva tillbaka tiden och få uppleva en säsong till tillsammans. Hur fantastiskt hade inte det varit?

Kärlek till er och alla minnen vi skapat tillsammans!

Likes

Comments

Vilken bra måndag det har varit! En hel dag på skolan, där jag för en gångs skull förstod lite grann. Ett kort och intensivt löppass på Iksu. Och slutligen en kväll på Allstar med vänner - öl och sport quiz. Mer sånt här! Veckorna bli så mycket bättre när det finns aktiviteter inplanerade. Och imorgon är det fotboll på Iksu. YAY!

Just nu, trots ett meddelande jag hoppades aldrig skulle komma, känner jag mig genuint glad och stark. Den här känslan ska jag suga åt mig av så länge den varar, till hundra procent. Det är upp och ner just nu och jag vet att kraschen kan komma när som helst, men NU är jag glad. Puss och god natt!

Likes

Comments

Och så var det söndag igen och helgen går mot sitt slut. Känslan i min kropp just nu är avslappnad, efter några dagar med fullständigt kaos i kroppen. Trots kaos i kroppen har den här helgen varit alldeles perfekt, full med aktiviteter med vänner och familj. Pubrunda, musik quiz, klädshopping, fika, restaurangmiddag, dans och snart häng med massa brudar.

Älskar alla funktioner på snapchat - man kan ju göra sig själv så fin. Hehe. ​​

Surround yourself with those who make you happy!

Likes

Comments

Fredag och en riktigt tung dag på många sätt. På alla sätt. Jag visste att den här smällen så småningom skulle komma, så det var väl lika bra att ta den nu. Men det är fredag och det är helg. Nu måste jag vända det här till någonting bättre. Det finns mycket att se fram emot i helgen. Kvalité med vänner och familj.

Inte kunde jag tro att den person som jag "tyckt illa" om hela hösten, på grund av vad jag hört, skulle visa sig vara den som är viktigast under allt det här. Hon som förstår allt. Precis allt jag känner. Guld är hon.

Likes

Comments