Mardrömmar, då är det lätt att kliva upp när klockan väl ringer. Men de där första sekunderna, när man undrar om det faktiskt hänt på riktigt, de är hemska. Sen vaknar man till på riktigt och ler, för det var bara en dröm. Då börjar dagen - med en morgonpromenad i lätt duggregn och en frukost med skön musik i bakgrunden. Och med ett leende på läpparna som sitter i dagen lång.  
 
 

Likes

Comments


Skulle gärna åka utomlands igen. Sola och bada. Dricka goda drinkar. Äta massvis med mat. Busa med denna unge. Fly lite från verkligheten. När man väl börjat göra det är det svårt att sluta. Men sen är det lögn att det går att koppla bort allt. Vissa saker följer med. Var jag än är i världen så följer det där med. Bagaget. Men sanningen är att det blir enklare att koppla bort allt. Känslorna följer med, men bagaget kan jag lämna hemma. Och känslorna blir inte lika påtagliga. 

Likes

Comments


Bara fyra arbetsdagar väntar till veckan. Wiho! Och massa roligheter. 
EM-final och tisdagsrex. Fiskekväll. Beach på Bettnes.Thomas Stenström i Övik med bästis.

Vädret må vara åt fanders för att vara snart juli (förutom idag då) men sommar är ändå sommar. Allt väcks till liv och det händer saker. Det känns som att jag har semester fastän jag inte har det. Kvällarna fylls med aktiviteter. Alla är bara så mycket gladare. Även jag. Och det är bara så himla härligt!
 

Likes

Comments


Nu tar jag helg på riktigt. Sex dagars arbetsvecka gjord. Och (hör och häpna) fyra löppass. 
Middagslagning, vin, fotboll och ev lite rajraj står på spelschemat ikväll. Kan bli kuuuuul. 

Nu är det dags att skruva upp musiken en aning, piffa till mig och skutta runt i lägenheten en stund innan det är dags att bege sig. Älskar älskar älskar helgkänslan. Bästa känslan.  

Passenger - Life's For The Living
 

Likes

Comments


Det är fortfarande härligt att kunna gå tillbaka och läsa tidigare inlägg. Men också lite skrämmande.
 
2014-05-19: Jag har alltid varit en känslomänniska. Jag känner allt. Och vissa gånger tar det över hela mitt liv. Men hur härligt är det inte med känslor? Att verkligen känna. Det är då jag känner att jag lever. Men jag hatar det lika mycket som jag älskar det, för visst önskar jag att jag kunde trycka på off-knappen ibland. Stänga ute allt. Sluta bry mig. 
 
2014-05-26: Jag brukar tänka att jag blivit starkare. Och svagare. Min styrka har blivit starkare, men min svaghet har samtidigt blivit svagare. Och det ser jag som en bra förändring, för jag tror det innebär att det finns plats för ännu mer känslor. Och som jag skrivit tidigare, hur härligt är det inte med känslor?
 
2014-09-29Då var jag rädd för världen. För resan. För äventyret. Nu är jag rädd för Umeå. För vardagen. För det här. Jag vill aldrig någonsin känna att jag missat något. Jag vill aldrig någonsin känna att jag valt bort något.
 
2014-10-21: Samtal. Skratt. Närhet. En famn. En charm. En saknad. En längtan. Vem är du egentligen?
 
It's hard to wait around for something that might never happen. But it's harder to give up when you know it's everything you want.
 

Likes

Comments


Äntligen, äntligen fredag!

Kickstartar dagen med en smoothie gjord på: Banan, hallon, jordgubbar, kokosmjölk, kvarg, dadlar och vaniljpulver. Jag ställde klockan på 7 för att hinna med en joggingtur så här på morgonkvisten. Det gick inte så bra att kliva upp... snoozeknappen är världens bästa (och ibland sämsta) uppfinning. För hur skönt är det inte att få ligga kvar och dra sig i sängen en hel timme?  

Tror det här blir en riktigt bra helg. På många sätt. Ha en fin helg alla fina! ?

Eric Paslay - She Don't Love You
Malcolm B & Danny Saucedo - Sommar
The Weeknd - Can't Feel My Face


Likes

Comments


Finns det någonting bättre än att boka flygbiljetter? Nope. För nu är det bokat. I augusti åker jag och hälsar på min partner in crime. Och hur glad blev jag inte imorse när jag vaknade och fick läsa ett meddelande från henne: "You + Me + Colombia this december?". Jag var såklart tvungen att kolla upp flygbiljetter på en gång. Och räkna ut hur jag blir tvungen att leva för att det ska vara möjligt. Och visst är det möjligt. Blev sådär löjligt taggad på livet helt plötsligt. Wooooop woooop.

You and me Babe.
 

Likes

Comments