Det spelade inte någon roll att regnet öste ner två av tre dagar.. eller att vi gick omkring med skitigt hår och luktade svett varenda dag. Satan vilka dagar vi haft. Så bra att jag aldrig vill åka hem.

Topp 5
1. Sam Smith
2. Maggio (med Håkan)
3. Panda da Panda
4. Ron Pope
5. Axwell & Ingrosso

Men också Bastille, Passenger, Melissa Horn, Linnea Henriksson, Daniel Adams Ray, Svenska Björnstammen, Imagine Dragons.
Allt var bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni vet när man fått sitt hjärta krossat av en kille? Det enda man önskar är att få bli älskad igen. Att få tillbaka den kärleken man haft tillsammans. Att ha honom nära. Man vill fortfarande prata med honom hela tiden, men samtidigt vet man att man bör låta bli, för sitt eget bästa.
 
Precis så här känner jag kring MELBOURNE. Det kan vara sjukt jobbigt att tänka på den tiden, bara för att jag vet att den tiden aldrig kommer att komma tillbaka. Jag vill ju uppleva allt igen. Jag vill prata med alla människor jag träffade där, men ibland känns det lättare om jag låter bli. För när jag pratar med dom så längtar jag tillbaka så galet mycket.

Samtidigt tänker jag på allt och ler, för att jag faktiskt fick vara med om allt det där. Jag fick bo i den fantastiska staden. Jag fick träffa alla de underbara människorna. Jag fick se alla de fantastiska platserna. Det är samma sak med kärlek. Kärleken kanske tar slut, men då ska man vara tacksam för det som varit. Tar det slut så var det inte menat. Tänk då istället på det som väntar. Det där som håller föralltid.

Lite babbel bara.. tramsigt men det behövs ibland. Bjuder på några härliga bilder istället!
 
 

Likes

Comments

Det blir mycket livmusik i år. Yran för några veckor sedan, Bråvalla i veckan och Ed Sheeran i Stockholm i November. Den sistnämde har precis släppt ett gäng nya låtar och mannen är ett geni.

Thinking out loud
"I'm thinkin' bout how People fall in love in mysterious ways
Maybe it's all part of a plan
Me I fall in love with you every single day
I just wanna tell you I am

So honey now Take me into your lovin' arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart I'm thinking out loud
Maybe we found love right where we are"

 

Photograph
"Loving can hurt, loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard, you know it can get hard sometimes
It's the only thing that makes us feel alive"
 

Likes

Comments

Den här söndagen behövdes. Jag hade inte varit redo för en arbetsdag idag. Älskar långhelger.

Denna söndag har varit härlig. En sväng ut till Södervik för att fiska (utan framgångar dock) och fika. Sen 10km löpning med pappas hund Jackie. Och nu sitter jag och jobbar (snabbt break för detta inlägg), för att tjäna in timmar och bara behöva jobba mån-tis denna vecka. Galet nära tills bilen rullar mot Norrköping nu.
 

Likes

Comments

Ja, det blev ju inte annat än magi. Det är rätt härligt att ha så underbara och fina människor omkring sig.

Idag är det däremot mindre roligt. Slitet som fan, så en tidig kväll sitter på sin plats. Lyckades ta 598 bilder igår, så det lär komma upp en hel del bilder här på bloggen närmsta dagarna. God natt!
 

Likes

Comments