Sådär. En till jobbdag till ända. Dagen har gått bra. Jag gillar att jobba på Miss Chu. Imorgon och lördag är det dock MCG som gäller. Också kul.

Brudarna tar en till utekväll ikväll. Jag ska se klart filmen jag somnade ifrån igår. Utekvällarna försöker jag hålla till en-två gånger i veckan, för både plånbokens och hälsans skull. Jag är ju så gammal vettni, tänk om jag också varit 20. Men i helgen ska jag och Linet festa ihop, vi ska till grabbarnas hus för fest och rugbyfinal 01.00. Nice!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

30 grader och en riktig sommardag idag. Efter morgonens konditionspass åkte jag och mina roomies till St Kilda, dvs stranden. En riktigt usel strand faktiskt, då jag har vant mig med östkustens fantastiska stränder. Skönt med sommarväder dock. Därefter blev det ett till gymbesök, för ett ryggpass. 

Mina roomies kör en utekväll ikväll, men eftersom jag jobbar dubbla skift imorgon så kändes det bäst att avstå det. Därför kommer jag vara pigg och allert för ett morgonpass imorgon bitti innan jobbet, yay. Nu ska jag se en film innan sovdags. Puss och kram på er!

Likes

Comments

Vilken kväll. En riktig sommarkväll. Jag ligger på mitt täcke på balkongen och läser. Jag är helt slut efter mitt löppass och ska upp tidigt imorgon för att Skype-dejta med mamma och Patricia.

När jag kom till gymmet ikväll så blev jag mottagen av ett brett leende av kvinnan i receptionen. "You're here again, good girl! You should work here!" "Oh yeah, give me a job here and I will work here for sure", sa jag. "I got the job that way, by being here a lot.. And then they needed staff. I'm gonna talk to the boss." Såja, nu ska både hon och B prata med chefen, så har de inte redan ersatt den svenska tjej som åker hem om några veckor borde jag ha en chans. Det skulle dock finnas både fördelar och nackdelar med att få ett jobb där. Fördelen är att jag får jobba i en miljö jag älskar och med grymma människor. Nackdelen är att jag kanske kommer att älska det för mycket.

Likes

Comments

Dagens briefing på mitt nya jobb var inspirerande. Jag kommer, förutom att jobba som servitris, även att få vara värdinna. Detta känns såklart extra kul. På torsdag gör jag min första dag där, dubbla pass - 11am till 11pm. Fredag och lördag jobbar jag på MCG och sen nästa vecka får jag förhoppningsvis en hel del pass på Miss Chu. Detta känns på förhand väldigt kul, hoppas det blir det också. 

Träningen går bra nu också. Jag har gjort två 10km-pass i rad nu och kör på bra med styrkan. Imorgon blir det boxning på lunchen och löpning på kvällen. Taggad! 

Jag och River. Vild, galen och så otroligt söt!

Likes

Comments

God morgon! En ny vecka igen och tiden flyyyyger fram. 

Jag ska strax promenera till tågstationen för att åka och hälsa på Linet. Hon är hundvakt till på onsdag och när jag fick denna bild skickad till mig fanns det inget snack om att jag inte skulle åka dit. En whippetvalp!!

I eftermiddag ska jag in på nya jobbet för upptaktsmöte med de nyanställda. Och ikväll blir det ett besök på gymmet. Boxningspass och löpning står på schemat. 

Likes

Comments

Jag får fortfarande nypa mig i armen ibland. Hur kunde jag få det så här bra? Jag älskar mitt liv här. Jag mår verkligen så bra just nu! 

 Idag fick jag klart med jobb på en superpopulär och hipp vietnamesisk restaurang på samma gata som vi bor på. Klockrent! 

Nu sitter jag, efter ett skönt gympass, på balkongen och läser. Festen hos grabbarna igår blev rätt galen. Beerpong med vodka är inte att rekommendera. Men kul hade vi! :)  Snart dags för pannkaksmiddag med mina roomies och filmkväll. Bra söndag!

Likes

Comments

Wow, vilken bakisdag vi har. Kristian och Johanna jobbar men jag och Mickan började dagen med att åka till svenska kyrkan. Där kollade vi på svenska skolans avslutning, köpte svenskt godis och strosade omkring. Så mysigt. Nu sitter vi i soffan med en ansiktsmask, dricker Cola Zero och ser 21 jump street. Snart börjar laddningen för ännu en utekväll! Yay.

Likes

Comments

Att kliva in på MCG var häftigt. En stor idrottsarena. Att jag sen fick höra om stämningen som är där när det spelas Australien football fick mig att drömma lite om att jobba där då. Slutet av mars/början på april drar AFL igång, så frågan är om jag är kvar här då? Allt beror på vad som händer fram över med andra jobb osv. Det är ganska skönt att inte veta, ta allting som det kommer. Och när jag inser hur fort tiden går just nu känns det konstigt att åka hem redan efter NZ, men kanske längtan efter Umeå är tillräcklig stor då?

Likes

Comments

Galet trött just nu. Jag har ju inte jobbat på mer än en vecka och att jobba med sånt här sliter på. Full rulle från början till slut, ständigt i rörelse och bära grejer hela tiden. Men jag gillare. Bra betalt dessutom. Nu blir det några timmars sömn innan jag ska upp för en trial imorgon. Måste försöka hitta taggen. Men sen är det helg! Imorgonkväll blir det taco-kväll och fest med mina roomies. På lördag blir det nog förfest och utgång med några grabbar från gymmet. Got to love Melbourne! 

Likes

Comments