Ännu en fantastisk dag. Jag bestämde mig för att vandra upp till toppen av Borgahällan. Jag fick se mig besegrad när jag efter 2/3 upp insåg att om jag tappar fästet nu så faller jag LÅNGT. Det var snö och is och jag hade såklart ingen utrustning för det. Livet före fina bilder va? Jag fick min träning för dagen i alla fall och ordentligt med frisk luft.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En liten update är på sin plats kanske? Snart två veckor gjorda på "mitt nya liv" och jag älskar det! Jag känner mig så hemma och jag lär mig nya saker varje dag. I skrivande stund åker jag mot Arlanda för att flyga till Umeå för en mässa imorgon och i helgen åker jag till Gävle för slutspel i SM F16. Jag får fortfarande nypa mig i armen ibland. Att jag får arbeta med fotboll är en DRÖM!!

Det fina vädret på bilderna är dessvärre inte verkligheten just nu... Det försvann så fort helgen var över! Snö i Umeå hörde jag.. mysigt!

Likes

Comments

Fjärde dagen in på veckan och än om jag är trött av alla nya intryck och allt nytt jag ska lära mig, så är jag FULL av energi. Det är verkligen så roligt och jag är så peppad på livet just nu!

Förutom att jobbet är roligt så är äntligen träningen rolig igen. Jag har legat på latsidan i månader nu (jämför med rutinen jag hade innan sommaren), men nu har jag gymmet bredvid jobbet och känner verkligen peppen att bli stark igen.

Några bilder från i helgen när vi hade finbesök från Umeå. Perfekt helg.

Likes

Comments

Sista lediga tisdagen idag och SISTA passet på XXL imorgon. Det är mycket som händer nu!
Jag tog vara på denna lediga tisdag genom att ta en löptur till Drottningholm. Det är så otroligt fint där, med alla höstfärger! Några serieavsnitt på det och strax en sväng till stan!

Helgen närmar sig med stormsteg också, en helg som kommer att spenderas med ett gäng Umeå-bor. Så kul!

Likes

Comments

Oj vad jag älskar hösten. Den krispiga luften, alla löven som gulnar och tända ljus på kvällarna!

Sju pass kvar på XXL och sen börjar äventyret! Jag ska ta vara på varenda timme av de passen för Jag jag vet att jag kommer att sakna XXL. Det har varit mitt hem i ett år och det har varit ett fantastiskt roligt år!

Kramis!

Likes

Comments

Happy Tuesday!

Livet rullar på bra. Den här hösten kommer att bli galet bra tror jag. Idag skrev jag på avtalet så nu är det verkligen på riktigt. Nästnästa helg kommer mamma, helgen efter ett gäng kompisar från Umeå, jag börjar nya jobbet och mitten av november flyttar vi till ny lägenhet. Woooooop!

Josh Daniel - Skin
Matt Maeson - Cringe
Grace VanderWaal - Beautiful thing
Greg Holden - Boys in the street

Hörs, hej!

Likes

Comments

I måndags kom samtalet och drömmen slog in. Jobbet jag sökte i mitten av juli är mitt och den 12e oktober börjar min resa på Svenska Fotbollsförbundet. Det känns faktiskt overkligt! Jag är så otroligt motiverad och peppad på att jobba hårt och lära mig massor med nytt. Det känns på något sätt som att det är nu livet börjar. På riktigt!

Ledig helg i helgen och den blev väldigt lugn och skön. Häng med sambon, tacomiddag, träning, lunch/fotbollstittande i stan och filmkväll.

Kramis!

Likes

Comments