View tracker

Jag sitter och skriver en årssammanfattning.. och inser att det är nästan precis ett år sedan jag satt bakom den där trappan på universitetsbiblioteket. Tänk att ett år kan gå så otroligt snabbt.

Efter jobbet testade jag ett nytt SATS, i Sundbyberg. För det första vill jag i framtiden bo i Sundbyberg - Älskar Sumpan! Deras SATS kommer nog att bli mitt tredje hem från och med nu. Saffransscones och ett glas rött fick avrunda kvällen.

Lite sömn nu och sen på't imorgonbitti igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Underbara och roliga dagar i Norge och på Camp XXL i Langåsen. Fantastiska människor från hela Sverige och Norge, grymma kursledare, givande föreläsningar och roliga tävlingar. Om jag var peppad på jobb innan så är jag galet peppad nu. Det var härligt att vara tillbaka i varuhuset idag!

Om mindre än två veckor kommer mamma ner och hälsar på och om drygt tre veckor flyttar Mathilda ner. YES!

Likes

Comments

View tracker

Fredagskvällen blev så rolig att jag spendera precis hela lördagen och halva söndagen i soffan. Jag har hunnit se två säsonger av den norska serien Skam och herrejösses vilken härlig serie. Vips så är man tillbaka i tonåren och allt vad det innebar!

För en månad sen gav jag mig fan på att lära mig smala armhävningar. Jag började med att inte gå så långt ned, till att klara en, till att klara två.. till att göra 3*10. Och idag klarade jag mina första dips någonsin. Allt blir roligare när man märker resultaten och nu är jag så pepp på att lägga till fler utmaningar!

Norge imorgon och jag har hört att det innebär skogen och inget internet - SKÖNT! Hörs på torsdag!

Likes

Comments

Än hur trött jag är så ser jag alltid, eller oftast, fram emot att gå till jobbet. Det är en härlig känsla! Idag har vi byggt om, flyttat runt och organiserat. Så kul!

Två arbetsdagar kvar denna vecka innan ledig helg, fest med kollegor och sen nästa vecka en trip till Norge för utbildning. Woho!

Det går bra nu!

Likes

Comments

Det har blivit riktigt tungt att kliva upp på mornarna, men igår tog jag mig ut på en liten joggingtur i alla fall. Det som motiverade mig var att jag såg den fina himlen utanför sovrumsfönstret och verkligen ville se solen gå upp från Blackebergsklipporna. Så fint!

Black Friday är över och tacka gudarna för det. Det är inte så att människor vill underlätta för oss i alla fall. Gissningsvis blir denna lördag och morgondagen kaotiska också.

Likes

Comments

Högst upp på önskelistan just nu är faktiskt en kalender och via en annan blogg hittade jag denna . To die for! Det blir en annorlunda jul i år och inga julklappar - skönt! Däremot kan jag ge mig själv julklappar, så denna får det nog bli! Det är som många säger - Stockholmslivet kräver en kalender. Jag gillar det!

Likes

Comments

Not knowing is the worst part. Är det någonting jag har lärt mig så är det att det är bättre att få veta, ta smällen och gå vidare därifrån. Det tär mer att gå runt med en oroskänsla i magen, att inte veta och att ständigt måla upp bilder om hur det kanske är. Jag har också blivit bättre på att ta reda på hur saker och ting ligger till, för att undvika den där väntan.

Nog om flummet. Black Friday imorgon och hela veckan har det varit fullt upp med förberedelser. Det är kul! Jag har börjat kika stegräknaren varje dag nu, för att se hur långt jag går en jobbdag. Idag hade jag gått en mil. Mer mat åt Moa!

Förutom Black Friday imorgon så vankas det dessutom AW med några från jobbet. PEPP!

Likes

Comments