Och så är den lediga helgen plötsligt slut. Drinkkvällen blev en succé och jag känner fortfarande av den.
​Är det ett tecken på att jag börjar bli gammal? 

Imorgon kliver jag på ännu en monstervecka med 11-12 timmars dagar och jobbhelg. Det hade underlättat om jag kände mig pigg och utvilad, men det gör jag verkligen inte. Jag känner ändå en tagg och har lite roligheter inplanerade utöver det.

Cobi - Don't you cry for me
Conor Maynard - Cold water
Hollywood Anders - BestFriend
James Arthur - Say you won't let go

Likes

Comments

På förhand hade jag planerat massor för min lediga dag idag; städa, tvätta, läsa artiklar, gymma... men sen insåg jag att jag kanske bara ska vara ledig när jag äntligen är ledig. Tog en långpromenad på 14km, till det som kommer att vara mina hemtrakter om en månad. Det finns så många fina ställen däromkring. Skog och vatten överallt. 29 dagar kvar!

Drinkkväll med kollegor står på schemat imorgon efter jobbet. Det har varit lugnt med party sen jag flyttade hit så det ska bli riktigt roligt med en utekväll! Stort plus att jag börjat jobba med ett riktigt skönt gäng människor!

Likes

Comments

Jag sitter i biblioteket på skolan och pluggar inför en tenta. Mobilen vibrerar, jag svarar och i andra änden av luren hörs en glad röst. Två dagar tidigare hade vi bokat en utlandsresa och om några dagar ses vi äntligen igen. Jag har fjärilar i magen. Vi lägger på, men bara tio minuter senare vibrerar mobilen igen och jag svarar.

"I need to tell you something and you're gonna get upset..."

Jag sitter i ett hörn, bakom en trappa. Jag vill skrika, men jag får knappt ur mig ett ord. Höstens alla frågetecken förvandlas plötsligt till utropstecken. Klumpen av oro i magen förvandlas plötsligt till en klump av ilska. Jag är arg, arg på mig själv. Varför såg jag det inte? Eller valde jag att inte se? Vi lägger på, igen.

Nu står jag i det köket jag spenderat otaliga timmar i de senaste månaderna. I handen har jag ett par koppar med fina budskap på. Jag lägger kopparna på golvet, tar en hammare och slår dem i tusen bitar. Jag börjar skratta, samtidigt som tårarna forsar nedför min kind. Varför såg jag det inte? 

Likes

Comments

Hösten är den årstid jag gillar allra mest. Luften är frisk och naturen är fylld av vackra färger. Idag tog jag en långpromenad till Drottningsholms slott och njöt av omgivningen och musiken i mina öron. Eftersom onsdagar är min lediga dag varje vecka, kommer det att bli en dag av egentid och utflykter i och runtom Stockholm. Jag gillar mixen av att jag känner mig hemma här och samtidigt känner mig som en turist. Lite samma känsla som i Melbourne. Tummen upp för det!

"The trees are about to show us how lovely it is to let the dead things go."

Likes

Comments

Jag kan i mitt huvud se mig själv sitta där, mitt emot en annan människa, för ett år sedan. Jag ser mig själv le och vara sådär innerligt lycklig. Jag kan se det framför mig, men jag kan inte längre minnas hur det kändes. Vad jag däremot minns är den där ständiga klumpen i magen. Den fanns där mestadels av tiden och jag minns exakt hur den kändes. Jag minns hur mitt hjärta började slå lite fortare varje gång min telefon plingade till. Inte för att jag var exhalterad, utan för att jag ständigt väntade på nästa grej som skulle få den där klumpen i magen att växa. Klumpen växte och jag försvann. Mitt i allt kaos glömde jag bort mig själv.

"The most painful thing is losing yourself in the process of loving someone too much."

Jag brukade ha panik inför varje helg i Umeå. Jag ville planera in saker. Jag ville gå ut och vara bland folk. Sen flyttade jag hit och lugnet ersatte paniken. Jag gillar fortfarande att ha planer, men hur skönt är det inte att ha en mysig lördagkväll och kunna ta vara på söndagen till hundra procent? Kvalité tror jag det kallas.

Likes

Comments

Jag uppskattar helgerna så mycket mer nu när jag börjat jobba. Extra härligt var det att få ligga kvar och dra mig i sängen denna lördagsmorgon, eftersom väckaren de senaste mornarna har ringt klockan 05.30. Backintervaller och promenad ute på Djurgården var grädden på moset denna kyliga höstdag.

Det är skrämmande att tänka "tänk om".

Tänk om jag hade träffat honom nu istället för då. Tänk om jag hade flyttat dit ett år tidigare eller ett år senare. Tänk om jag hade pluggat till någonting annat. Tänk om jag hade sagt eller gjort si eller så. Tänk om jag hade engagerat mig i det. Tänk om...

Tänk om alla val jag gjort i livet var precis de valen som jag skulle göra just då. Tänk om allting som händer, händer av en anledning. Tänk om timing är allt.

Likes

Comments

Den första riktiga jobbveckan är slut och jag är bara glad. Allt känns roligt just nu och i höst har jag ett fokus - mig själv! Jag vill lära mig nya saker, känna att jag hela tiden utvecklas och göra precis det jag vill göra. Superpepp!

I tisdags fick jag träffa pappa en sväng på flyget dessutom. Mys!!

Likes

Comments

Jag kom ihåg en av de första dagarna på universitetet. September, 2010. Vi skulle skriva ned vad vi ville med utbildningen och var vi såg oss själva i framtiden. Jag skrev "Svenska Fotbollsförbundet". Jag har länge vetat att det blir svårt att slå sig in på idrottsområdet utan ideellt arbete i bagaget, så när jag i fredags fick veta att jag blivit uttagen att delta i ett 1-årigt pilotprogram som just Svenska Fotbollsförbundet startat, så hoppade jag upp och ner och skrek av glädje!

Till mitt heltidsjobb och mitt extrajobb, kommer jag alltså också att få vara delaktig i en förbundskommitté och bidra till att utveckla svensk fotboll. Jag är så galet peppad!

Likes

Comments

En vecka senare och bilderna får summera den gångna veckan. Kanonvecka!

Nu är vi inne i oktober och allt drar igång på riktigt. Från en i princip arbetslös månad har jag 200 timmar jobb som väntar denna månad. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog ett extrajobb till mitt heltidsjobb, men det är tur att jag gillar att ha fullt upp. Det här blir kul!

Likes

Comments