Det här med att promenera hem från jobbet och bara önska att jag kunde förflytta mig ner till vattnet på någon minut, för att ta kort på solnedgången. Shame shame, det fick bli från gatan istället.

Två arbetsdagar kvar innan en fullspäckad helg med bara roligheter. Öl-runda i Gamla stan, 30-årsfest och söndagsmiddag med ett Umeå-gäng!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är något speciellt med en ledig dag mitt i veckan. Jag vägrar låta den dagen gå till spillo och tycker faktiskt att jag tagit vara på varenda en på bästa sätt. Om än jag ofta jobbar med andra projekt en stund dessa dagar, så finns det alltid inslag av vardagslyx, utflykter, tid utomhus osv.

Igår blev det uteserveringspremiär i Kungsträdgården. En öl och stekande sol - helt fantastiskt En svettig löptur, en god middag, Irish Coffee till efterrätt och en mysig filmkväll dessutom. Tip tip tip top top top!

Likes

Comments

Ahhhh, gårdagens löptur hem från jobbet igår var svettig och alldeles underbar. Solen värmde rejält och jag var tvungen att sätta mig och njuta efter halva sträckan. Och sen avsluta med lite styrka på gräset nere vid vattnet. Mer sånt!

Idag är en ledig dag, från XXL. Däremot har det blivit några timmars caféjobb med projektet med sällskap av sambon. Faktiskt bara kul!

Likes

Comments

Gårdagens lediga dag var tipp topp på alla sätt! Vi premiärgrillade på uteplatsen, njöt av en öl och lite vin. Det är viktigt att vardagslyxa!

Vaknade på lite sämre humör av mardrömmar m.m, tog en löptur som kändes allt annat än lätt.. MEN sen vände det! Trampade in på Svenska Fotbollsförbundet och hade ett möte jag aldrig ville ta slut. Ni vet när man pratar med någon om sånt båda brinner för? Ett sånt möte hade jag. Efter två timmar var jag dock tvungen att slänga mig in i en taxi för att hinna till jobbet i tid, men med mig från mötet har jag PEPP, PEPP, PEPP och även en till fot in precis där jag vill ha en fot in. Så den här dagen blev den bästa på länge för nu ska jag få vara med lite i ett forskningsprojekt som handlar om det jag verkligen, verkligen brinner för!

Pusselbitarna faller på plats! Jag ska behålla lugnet och njuta av livet utan stress för framtiden, med tro att fler pusselbitar kommer att falla på plats, en efter en. Det kommer bli super det här!

Likes

Comments

Vilken världshelg det blev, precis som jag trodde att det skulle bli! Sen att helgen följer upp med en sommardag igår och en solig och fin dag även idag när jag är ledig, det är magiskt! Morgonjogg gjord, parkhäng strax, caféjobb och gym lite senare och myskväll ikväll. Riktigt bra!

Likes

Comments

Nämen hej igen!

Var bara tvungen att lägga upp bilderna från våran mysiga promenad i eftermiddag. Vi blev som små barn, skulle klättra och hoppa och ha oss. Lycka! Vi har verkligen haft en världsmysig vecka med goda middagar, vin, träning och häng i soffan. Fördelen med mina förmiddagspass på jobbet är helt klart att få mer tid över till sambolivet. Vi är lite som ett gift par hon och jag - Love it!


Likes

Comments

Älskar vår och känslan av att sommaren närmar sig med stormsteg. Riktigt peppad på en sommar i Stockholm också!

En jobbdag kvar innan helg. Svff's årsmöte, Sverige - Vitryssland på Friends Arena och vinkväll med Bella står på schemat. Kan inte bli annat än bra!

Och nu har nya säsongen av Gift vid första ögonkastet börjat. Ni kan se några skymtar av mig i början. Tur jag inte kom med.. såhär i efterhand. Pjo!

Likes

Comments

Att vakna kl 07, se solen lysa utanför fönstret och få ge mig ut på morgonmilslöpning.. det blir jag glad av! Tänk, det var inte länge sen vi levde i ett konstant mörker. Jag föredrar definitivt de ljusare årstiderna!

En brunch på det då, innan jobb!

Likes

Comments

Fem dagars semester på hemmaplan är över och vilken minisemester det blev. Borgafjäll levererar alltid! Det blir dock aldrig lättare att lämna den platsen, för det finns fortfarande inget ställe där jag är så rofylld som där. Hur vackert är det inte? Jag häpnas varje gång.

Att åka tillbaka till Stockholm efter dessa dagar känns sådär i nuläget. Kan inte allt jag vill ha finnas på en och samma plats? Bara två månader till jag får träffa familjen igen dock, det klarar jag! Samtidigt som det är jobbigt är jag ändå peppad på att åka tillbaka. Våren verkar vara påväg och det är mycket som händer framöver. Kul!


Likes

Comments

Nu är det inte länge kvar. En till jobbhelg och sex vardagar.. sen är det minisemester!

Om än det är roligt att jobba så ser jag fram emot att åka norrut. Jag ser fram emot att träffa familjen, vänner och att få åka till Borgafjäll.

Vintern kom tillbaka till söder. Det var mysigt i ungefär.. en dag. Nu är det isigt och kallt bara. Vår, tack!

Annars då.. Framsteg och givande möte i Svff-projektet, tågutflykt, bra träningspass och massa hemmamys. Got to love life!

Likes

Comments