Nämen hej igen!

Var bara tvungen att lägga upp bilderna från våran mysiga promenad i eftermiddag. Vi blev som små barn, skulle klättra och hoppa och ha oss. Lycka! Vi har verkligen haft en världsmysig vecka med goda middagar, vin, träning och häng i soffan. Fördelen med mina förmiddagspass på jobbet är helt klart att få mer tid över till sambolivet. Vi är lite som ett gift par hon och jag - Love it!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Älskar vår och känslan av att sommaren närmar sig med stormsteg. Riktigt peppad på en sommar i Stockholm också!

En jobbdag kvar innan helg. Svff's årsmöte, Sverige - Vitryssland på Friends Arena och vinkväll med Bella står på schemat. Kan inte bli annat än bra!

Och nu har nya säsongen av Gift vid första ögonkastet börjat. Ni kan se några skymtar av mig i början. Tur jag inte kom med.. såhär i efterhand. Pjo!

Likes

Comments

Att vakna kl 07, se solen lysa utanför fönstret och få ge mig ut på morgonmilslöpning.. det blir jag glad av! Tänk, det var inte länge sen vi levde i ett konstant mörker. Jag föredrar definitivt de ljusare årstiderna!

En brunch på det då, innan jobb!

Likes

Comments

Fem dagars semester på hemmaplan är över och vilken minisemester det blev. Borgafjäll levererar alltid! Det blir dock aldrig lättare att lämna den platsen, för det finns fortfarande inget ställe där jag är så rofylld som där. Hur vackert är det inte? Jag häpnas varje gång.

Att åka tillbaka till Stockholm efter dessa dagar känns sådär i nuläget. Kan inte allt jag vill ha finnas på en och samma plats? Bara två månader till jag får träffa familjen igen dock, det klarar jag! Samtidigt som det är jobbigt är jag ändå peppad på att åka tillbaka. Våren verkar vara påväg och det är mycket som händer framöver. Kul!


Likes

Comments

Nu är det inte länge kvar. En till jobbhelg och sex vardagar.. sen är det minisemester!

Om än det är roligt att jobba så ser jag fram emot att åka norrut. Jag ser fram emot att träffa familjen, vänner och att få åka till Borgafjäll.

Vintern kom tillbaka till söder. Det var mysigt i ungefär.. en dag. Nu är det isigt och kallt bara. Vår, tack!

Annars då.. Framsteg och givande möte i Svff-projektet, tågutflykt, bra träningspass och massa hemmamys. Got to love life!

Likes

Comments

När februarimornar bjuder på sol som värmer som att det vore vår, då blir jag glad! Lite mindre gym denna vecka, i utbyte mot morgonlöp och promenad i bästa tänkbara miljö.

Jobbhelg och jobbpepp. Älskar känslan att verkligen vilja gå till jobbet varje dag!

Likes

Comments

Ja, det ska ju vara någon sorts kärleksdag det här, där presenter, rosor och fina ord delas. Jag tänker ta det här som en tvärtom-dag och vara less på allt. Less på den här jävla staden. Less på att människor snackar så mycket skit och hittar på grejer. Less på att allt ska vara så otroligt komplicerat hela tiden. Less på att tänka så mycket hela tiden. Less på att inte veta vad jag ska göra, säga eller tro. Less på att jag gjort fel val, många gånger. Less på att ständigt gå runt och vara orolig.

Så, exakt det här ska jag göra idag, för om jag väljer den här dagen kanske alla andra dagar kan bli bättre. Varför inte ha en temadag för att vara less, så alla andra dagar kan bli kärleksdagar? Nu kommer det säkert spekuleras kring allt jag är less på också, go for it.

Det var förra året det. Jag är fortfarande inget fan av denna dag för jag tycker att den är överskattad. Kärlek ska spridas varje dag, med små medel, istället för sällan med stora medel. Men i år är jag allt annat än less. Jag är glad och lycklig!

Jag är ledig. Solen skiner. Jag har promenat runt i stan, druckit kaffe och ska snart in på ett spinningpass. Tapas, vin och soffhäng ikväll! En alldeles vanlig och perfekt tisdag! ❤

Likes

Comments

Efter en ledig helg är jag alltid lika pepp på en ny jobbvecka. Taggade igång denna måndag med en tidig löprunda. Kall och fin morgon! Nu är det dags att svida om och ta en promenad till jobbet, men lite ny musik i öronen! Det är väl lika bra att börja veckan med ordentligt med motion?

I lördags slutade vi för övrigt upp på Golden Hits, igen! Men... så galet roligt!

Likes

Comments

Kommer jag någonsin att vilja träffa en kille så länge jag bor med Mathilda? Tror inte det va! Att bo ihop med en kompis är det bästa och roligaste jag gjort. Tryggt och säkert!

Igår hade vi en date-day. Sovmorgon, frukost framför tvn, en trip till Mall of Scandinavia för plugg/jobb, lunch och träning. Middag och serier som avslut på kvällen. BÄSTDAG!


Likes

Comments

Februari är kommen. Det kommer att bli en tuff månad med mycket nytt på jobbet, som en rejäl säsongsrensning. Hur kul känns inte det dock? Säsongsrensning innebär att våren och nyheterna närmar sig på riktigt. Tänk en första vår som Stockholmsbo, jag är så peppad!

Tittade tillbaka på februari 2016 och allt jag skrev då. Tack för att jag är där jag är idag. Jag läser om allt och inser att jag är så långt ifrån det där som det bara går att komma. Då trodde jag att jag skulle känna så föralltid. Att det aldrig skulle gå över. Idag finns det ingenting som bekymrar eller oroar mig. Faktiskt ingenting alls.

Likes

Comments