Sådärja.. nu börjar livet komma tillbaka. Femte dagen i soffan och äntligen är febern borta. Det sa jag i och för sig i fredagsmorse också, städade lägenheten.. och låg däckad två dagar till. Nu känns det dock bättre (om än inte hundra) och jag är galet peppad på att få gå till jobbet imorgon. Soffan må vara skön men jag var uttråkad efter en dag.

Likes

Comments

Vintern kom tillbaka till Stockholm, med kalla och soliga dagar. Tyvärr har jag inte hunnit njuta av en enda av de dagarna och nu töar det lagomt till min lediga dag imorgon. Men... förhoppningsvis kommer det fler fina vinterdagar. Om inte, så har jag fyra dagar i Borgafjäll att se fram emot vecka 10. UNDERBART. Jag längtar så jag spricker!

Att bo med Mathilda är förövrigt helt fantastiskt. Färdiga middagar när jag kommer hem från mina kvällspass. mysiga seriekvällar i soffan och lunchdater. Nu längtar jag alltid hem efter jobbet. Bästa sambon.. förutom att hon är megasjuk just nu. Pax att vara stark och stå emot detta!

Likes

Comments

Det är alltid härligt att sammanfatta ett år och när jag tittar tillbaka, så inser jag vilket underbart år det varit trots allt. Jag väljer att sätta titeln "Från botten till toppen!" på år 2016.

Jag fick inviga året i Egypten, tillsammans med min partner in crime. Sol, värme och en härlig nyårspuss på tolvslaget. Början av året var allt annat än lätt. Jag brottades med mitt förnuft och mina känslor. Jag levde i förnekelse och jag mådde rent ut sagt förjävligt. Jag var inte mig själv och jag hade inte kontroll på någonting. Jag var på botten.

I mars däremot, närmare bestämt den 9e mars, fick allting äntligen ett slut. Jag kunde sätta punkt och börja bearbeta allting som hänt. Jag var i Borgafjäll och det var den perfekta platsen att börja läka. På hemmaplan var det fortfarande tungt och jag brottades med lite sömn och allting som behövde göras i vardagen.

Jag tog två svängar till Stockholm och började inse att det var dit jag skulle flytta. Jag började förälska mig i staden och tanken på att börja om på en ny plats och bygga upp någonting från noll.

Uppsatsarbetet tog upp den mesta av min tid, men i april kom min hollländska skönhet på besök och jag fick visa henne min favoritplats på jorden. Fantastiska dagar i de norrländska fjällen!

Tack vare att jag valde att skriva uppsatsen på egen hand, så hade jag en enorm frihet och kunde spendera ännu flera veckor i Borgafjäll. Mathilda gjorde mig sällskap kring Valborg och vi fick kvällar tillsammans som jag aldrig kommer att glömma.

Våren kom på riktigt, gräset började grönska och Brännbollsyran stod för vårens höjdpunkt. Att faktiskt delta på riktigt och spela, gav mig mersmak. Jag fick äntligen träffa Linda igen, efter många månader ifrån varandra.

Juni, vilken månad! Det började med att jag officiellt tog examen. Allt slit lönade sig och jag lämnade in en uppsats jag var otroligt stolt över. Jag fick fira min examen med mamma, pappa och mina underbara vänner. Fiskekvällar, midsommar och skärdgårshäng var också några höjdpunkter.

Juli - också en helt fantastisk månad. Roliga utekvällar med bästis, en heldag med tävlingar och fest, tjejkvällar, släktträff hos mormor, en ny tatuering och några otroliga sommardagar i Borgafjäll med två favoriter.

I Augusti började allting bli på allvar. Jag flyttade ur min lägenhet, sökte till ett tv-program, åkte till Stockholm några svängar och fick en härlig avskedskväll/kräftskiva med min fina familj.

Hösten och starten i Stockholm må vara lite händelsefattig, men jag har mått så bra. Jag kände direkt att det var rätt beslut att flytta ner hit och jag ångrar mig inte en sekund. Ett lugn har infunnit sig inom mig. Jobbet tar upp den största delen, såklart, men jag jag trivs som fisken i vattnet. Jag har haft en bra träningshöst och jag märker stora skillnader både konditionsmässigt och styrkemässigt. Jag har också fått in en fot på Svenska Fotbollsförbundet, vilket var ett av mina mål med att flytta ner. Var det leder, det får vi se.

Nu ser jag fram emot ett händelserikt 2017 med massor av roligheter tillsammans med Mathilda.

Likes

Comments

Och så är det plötsligt 2017. 2016 var kanske ett av de snabbaste åren i mitt liv, det bara försvann. På gott och ont. En årssummering av det gångna året är på ingång. I övrigt är jag bara så löjligt peppad på livet just nu. Det finns en person att tacka för det och det är Mathilda. Sambolivet har börjat och det här att bli så roligt. Nu behöver jag inget annat!

Likes

Comments

Det är helt underbart att ha mamma här i en vecka. Vi är så ledig som vi bara kan vara. Tar sovmorgon, morgonpromenader, dricker gott, äter gott, förbereder julmat, bakar, ser filmer och bara myser. Jag har fortfarande noll julkänsla, men det gör liksom inget. Det här är en perfekt jul än så länge. Annorlunda men perfekt!

Likes

Comments

En promenad från Blackeberg till City igår, 14km. På drygt halva vägen fick jag skåda detta. Det verkar som att både norra och södra delar av landet fått skåda fina himlar (säger man ens himlar!?) senaste veckan.

Mer än full fart på jobbet nu inför mellandagsrean. Det är GALET vad mycket som ska reas ut. Pass på säger jag bara! TVÅ dagar kvar innan tre dagars kvalitetsledigt med mamma! ❤


Likes

Comments

Vilken härlig helg det har varit, planering blandat med spontanitet. Alltid bra! Jag är så glad att jag började jobba på XXL i Bromma och att jag fått äran att lära känna så många otroligt härliga människor. Vilket gäng!

Fjärde advent idag och jag har noll julkänsla. Jag fuskade ihop olika storlekar till adventsljusstaken och tände det sista ljuset. Solen skiner ute och det känns mer som vårväder än decemberväder. En långpromenad till stan får bli dagens projekt, lite julshopping med Emma och ett rejält träningspass.

Likes

Comments

Äntligen kom den, den lediga dagen. Fick avsluta passet igår med att fixa vepor inför julrean. Hur bra jobb har jag inte!? Älskar't. Jag har blivit en riktig morgonmänniska så det blev inte någon vidare sovmorgon, men soffmys ett par timmar och ett riktigt bra träningspass i stan. Stockholm City är för övrigt så mysigt just nu, med all julbelysning.

En vecka, sen är mamma äntligen här!

Likes

Comments

Pizza, Så mycket bättre och Plump-kväll igår med Emma, Petter och Oskar. MYS! Jag förlorade och "måste" bjuda de andra på middag till veckan. Rätt bra förlust ändå kan jag tycka!

Fyndade den bästa och finaste skaljackan på vår super-rea i helgen. I'm in love!

Likes

Comments

Jag sitter och skriver en årssammanfattning.. och inser att det är nästan precis ett år sedan jag satt bakom den där trappan på universitetsbiblioteket. Tänk att ett år kan gå så otroligt snabbt.

Efter jobbet testade jag ett nytt SATS, i Sundbyberg. För det första vill jag i framtiden bo i Sundbyberg - Älskar Sumpan! Deras SATS kommer nog att bli mitt tredje hem från och med nu. Saffransscones och ett glas rött fick avrunda kvällen.

Lite sömn nu och sen på't imorgonbitti igen.

Likes

Comments