När februarimornar bjuder på sol som värmer som att det vore vår, då blir jag glad! Lite mindre gym denna vecka, i utbyte mot morgonlöp och promenad i bästa tänkbara miljö.

Jobbhelg och jobbpepp. Älskar känslan att verkligen vilja gå till jobbet varje dag!

Likes

Comments

Ja, det ska ju vara någon sorts kärleksdag det här, där presenter, rosor och fina ord delas. Jag tänker ta det här som en tvärtom-dag och vara less på allt. Less på den här jävla staden. Less på att människor snackar så mycket skit och hittar på grejer. Less på att allt ska vara så otroligt komplicerat hela tiden. Less på att tänka så mycket hela tiden. Less på att inte veta vad jag ska göra, säga eller tro. Less på att jag gjort fel val, många gånger. Less på att ständigt gå runt och vara orolig.

Så, exakt det här ska jag göra idag, för om jag väljer den här dagen kanske alla andra dagar kan bli bättre. Varför inte ha en temadag för att vara less, så alla andra dagar kan bli kärleksdagar? Nu kommer det säkert spekuleras kring allt jag är less på också, go for it.

Det var förra året det. Jag är fortfarande inget fan av denna dag för jag tycker att den är överskattad. Kärlek ska spridas varje dag, med små medel, istället för sällan med stora medel. Men i år är jag allt annat än less. Jag är glad och lycklig!

Jag är ledig. Solen skiner. Jag har promenat runt i stan, druckit kaffe och ska snart in på ett spinningpass. Tapas, vin och soffhäng ikväll! En alldeles vanlig och perfekt tisdag! ❤

Likes

Comments

Efter en ledig helg är jag alltid lika pepp på en ny jobbvecka. Taggade igång denna måndag med en tidig löprunda. Kall och fin morgon! Nu är det dags att svida om och ta en promenad till jobbet, men lite ny musik i öronen! Det är väl lika bra att börja veckan med ordentligt med motion?

I lördags slutade vi för övrigt upp på Golden Hits, igen! Men... så galet roligt!

Likes

Comments

Kommer jag någonsin att vilja träffa en kille så länge jag bor med Mathilda? Tror inte det va! Att bo ihop med en kompis är det bästa och roligaste jag gjort. Tryggt och säkert!

Igår hade vi en date-day. Sovmorgon, frukost framför tvn, en trip till Mall of Scandinavia för plugg/jobb, lunch och träning. Middag och serier som avslut på kvällen. BÄSTDAG!


Likes

Comments

Februari är kommen. Det kommer att bli en tuff månad med mycket nytt på jobbet, som en rejäl säsongsrensning. Hur kul känns inte det dock? Säsongsrensning innebär att våren och nyheterna närmar sig på riktigt. Tänk en första vår som Stockholmsbo, jag är så peppad!

Tittade tillbaka på februari 2016 och allt jag skrev då. Tack för att jag är där jag är idag. Jag läser om allt och inser att jag är så långt ifrån det där som det bara går att komma. Då trodde jag att jag skulle känna så föralltid. Att det aldrig skulle gå över. Idag finns det ingenting som bekymrar eller oroar mig. Faktiskt ingenting alls.

Likes

Comments

Nämen hej, det var ett tag sen!

Här händer det både mycket och lite på samma gång. Det är mest jobb och träning.. men jag och Mathilda försöker slänga in lite skoj emellan åt. I lördags hade vi tema "korvfest", med gott tillbehör och vin. Vår pubrunda slutade med ett ställe, en drink och sen subway och hemgång. Börjar vi bli gammal? Söndagshäng i soffan med One tree hill-maraton, godis, chips och diverse godsaker.

Livets problem just nu är att hinna med jobb, träning, ideellt projekt, övriga aktiviteter och hinna återhämta mig. Vad händer med veckorna? Tiden spriiiiinger iväg just nu och jag hinner inte riktigt med. Tur att allt är roligt iaf!

Likes

Comments

Sådärja.. nu börjar livet komma tillbaka. Femte dagen i soffan och äntligen är febern borta. Det sa jag i och för sig i fredagsmorse också, städade lägenheten.. och låg däckad två dagar till. Nu känns det dock bättre (om än inte hundra) och jag är galet peppad på att få gå till jobbet imorgon. Soffan må vara skön men jag var uttråkad efter en dag.

Likes

Comments

Vintern kom tillbaka till Stockholm, med kalla och soliga dagar. Tyvärr har jag inte hunnit njuta av en enda av de dagarna och nu töar det lagomt till min lediga dag imorgon. Men... förhoppningsvis kommer det fler fina vinterdagar. Om inte, så har jag fyra dagar i Borgafjäll att se fram emot vecka 10. UNDERBART. Jag längtar så jag spricker!

Att bo med Mathilda är förövrigt helt fantastiskt. Färdiga middagar när jag kommer hem från mina kvällspass. mysiga seriekvällar i soffan och lunchdater. Nu längtar jag alltid hem efter jobbet. Bästa sambon.. förutom att hon är megasjuk just nu. Pax att vara stark och stå emot detta!

Likes

Comments

Det är alltid härligt att sammanfatta ett år och när jag tittar tillbaka, så inser jag vilket underbart år det varit trots allt. Jag väljer att sätta titeln "Från botten till toppen!" på år 2016.

Jag fick inviga året i Egypten, tillsammans med min partner in crime. Sol, värme och en härlig nyårspuss på tolvslaget. Början av året var allt annat än lätt. Jag brottades med mitt förnuft och mina känslor. Jag levde i förnekelse och jag mådde rent ut sagt förjävligt. Jag var inte mig själv och jag hade inte kontroll på någonting. Jag var på botten.

I mars däremot, närmare bestämt den 9e mars, fick allting äntligen ett slut. Jag kunde sätta punkt och börja bearbeta allting som hänt. Jag var i Borgafjäll och det var den perfekta platsen att börja läka. På hemmaplan var det fortfarande tungt och jag brottades med lite sömn och allting som behövde göras i vardagen.

Jag tog två svängar till Stockholm och började inse att det var dit jag skulle flytta. Jag började förälska mig i staden och tanken på att börja om på en ny plats och bygga upp någonting från noll.

Uppsatsarbetet tog upp den mesta av min tid, men i april kom min hollländska skönhet på besök och jag fick visa henne min favoritplats på jorden. Fantastiska dagar i de norrländska fjällen!

Tack vare att jag valde att skriva uppsatsen på egen hand, så hade jag en enorm frihet och kunde spendera ännu flera veckor i Borgafjäll. Mathilda gjorde mig sällskap kring Valborg och vi fick kvällar tillsammans som jag aldrig kommer att glömma.

Våren kom på riktigt, gräset började grönska och Brännbollsyran stod för vårens höjdpunkt. Att faktiskt delta på riktigt och spela, gav mig mersmak. Jag fick äntligen träffa Linda igen, efter många månader ifrån varandra.

Juni, vilken månad! Det började med att jag officiellt tog examen. Allt slit lönade sig och jag lämnade in en uppsats jag var otroligt stolt över. Jag fick fira min examen med mamma, pappa och mina underbara vänner. Fiskekvällar, midsommar och skärdgårshäng var också några höjdpunkter.

Juli - också en helt fantastisk månad. Roliga utekvällar med bästis, en heldag med tävlingar och fest, tjejkvällar, släktträff hos mormor, en ny tatuering och några otroliga sommardagar i Borgafjäll med två favoriter.

I Augusti började allting bli på allvar. Jag flyttade ur min lägenhet, sökte till ett tv-program, åkte till Stockholm några svängar och fick en härlig avskedskväll/kräftskiva med min fina familj.

Hösten och starten i Stockholm må vara lite händelsefattig, men jag har mått så bra. Jag kände direkt att det var rätt beslut att flytta ner hit och jag ångrar mig inte en sekund. Ett lugn har infunnit sig inom mig. Jobbet tar upp den största delen, såklart, men jag jag trivs som fisken i vattnet. Jag har haft en bra träningshöst och jag märker stora skillnader både konditionsmässigt och styrkemässigt. Jag har också fått in en fot på Svenska Fotbollsförbundet, vilket var ett av mina mål med att flytta ner. Var det leder, det får vi se.

Nu ser jag fram emot ett händelserikt 2017 med massor av roligheter tillsammans med Mathilda.

Likes

Comments

Och så är det plötsligt 2017. 2016 var kanske ett av de snabbaste åren i mitt liv, det bara försvann. På gott och ont. En årssummering av det gångna året är på ingång. I övrigt är jag bara så löjligt peppad på livet just nu. Det finns en person att tacka för det och det är Mathilda. Sambolivet har börjat och det här att bli så roligt. Nu behöver jag inget annat!

Likes

Comments