Fjärde dagen in på veckan och än om jag är trött av alla nya intryck och allt nytt jag ska lära mig, så är jag FULL av energi. Det är verkligen så roligt och jag är så peppad på livet just nu!

Förutom att jobbet är roligt så är äntligen träningen rolig igen. Jag har legat på latsidan i månader nu (jämför med rutinen jag hade innan sommaren), men nu har jag gymmet bredvid jobbet och känner verkligen peppen att bli stark igen.

Några bilder från i helgen när vi hade finbesök från Umeå. Perfekt helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista lediga tisdagen idag och SISTA passet på XXL imorgon. Det är mycket som händer nu!
Jag tog vara på denna lediga tisdag genom att ta en löptur till Drottningholm. Det är så otroligt fint där, med alla höstfärger! Några serieavsnitt på det och strax en sväng till stan!

Helgen närmar sig med stormsteg också, en helg som kommer att spenderas med ett gäng Umeå-bor. Så kul!

Likes

Comments

                                                                            Oj vad jag älskar hösten. Den krispiga luften, alla löven som gulnar och tända ljus på kvällarna!

Sju pass kvar på XXL och sen börjar äventyret! Jag ska ta vara på varenda timme av de passen för Jag jag vet att jag kommer att sakna XXL. Det har varit mitt hem i ett år och det har varit ett fantastiskt roligt år!

Kramis!

Likes

Comments

Happy Tuesday!

Livet rullar på bra. Den här hösten kommer att bli galet bra tror jag. Idag skrev jag på avtalet så nu är det verkligen på riktigt. Nästnästa helg kommer mamma, helgen efter ett gäng kompisar från Umeå, jag börjar nya jobbet och mitten av november flyttar vi till ny lägenhet. Woooooop!

Josh Daniel - Skin
Matt Maeson - Cringe
Grace VanderWaal - Beautiful thing
Greg Holden - Boys in the street

Hörs, hej!

Likes

Comments

I måndags kom samtalet och drömmen slog in. Jobbet jag sökte i mitten av juli är mitt och den 12e oktober börjar min resa på Svenska Fotbollsförbundet. Det känns faktiskt overkligt! Jag är så otroligt motiverad och peppad på att jobba hårt och lära mig massor med nytt. Det känns på något sätt som att det är nu livet börjar. På riktigt!

Ledig helg i helgen och den blev väldigt lugn och skön. Häng med sambon, tacomiddag, träning, lunch/fotbollstittande i stan och filmkväll.

Kramis!

Likes

Comments

Ett år har gått och projektet Engagera Flera är över. Jag kan inte med ord beskriva hur viktigt det har varit för mig och vilka möjligheter som öppnats. Projektet är över men det är ändå nu det börjar på riktigt.

Igår fick jag stå inför alla i projektet, inför viktiga människor inom fotbollen och presentera om mitt arbete under detta år. Jag skakade innan, men en minut in så insåg jag att jag på riktigt njöt av att stå där alldeles själv och prata. Jag som alltid avskytt att prata inför folk. Det var en härlig känsla!

Ännu vet jag inte riktigt hur min framtid kommer att se ut, men SNART vet jag. 50% chans och jag har gjort allt jag kan. Nu är det bara att invänta det där samtalet och ta det därifrån.

Hörs snart!

Likes

Comments

Det känns som att den tunga perioden är över nu. Två veckors förkylning är avklarad och återigen ser jag fram emot att gå till jobbet. Det bästa av allt är dock att träningen är igång PÅ RIKTIGT igen. Jag känner mig så mycket mer energifylld när jag får träna varje dag. 

Om än den tunga perioden är över ser jag fram emot att den här veckan är över, för då vet jag (förhoppningsvis) öntligen hur framtiden ser ut. Det tar på krafterna att vara spänd och nervös hela tiden. Det var länge sen jag ville något så mycket som detta. Samtidigt som det känns skrämmande och vemodigt. 

Den som lever får se...

Likes

Comments

Trötthet är livets rubrik dessa dagar. De senaste sex veckorna, sedan jag kom tillbaka från semestern, har varit en mental och fysisk pärs. Egentligen ingenting annorlunda från hur det har varit det senaste året men jag är bara SÅ TRÖTT. Minsta lilla grej får mig att gråta och vilja krypa ner i ett hål.

Mitt huvud vill springa, träna och vara aktiv, men den biten har lyst med sin frånvaro rätt rejält. Jag har egentligen ingen aning om vad det handlar om. Kanske handlar det om en mix av allt.

Jag är nära min dröm och går i väntans tider och det är verkligen skrämmande. Jag vill se positivt på allt, hur det än går, men ärligt talat vet jag inte vad jag ska göra om det inte går vägen. Är det denna väntan allting handlar om? Släpper allt och återgår till det normala när jag äntligen får ett besked?

I helgen var Patricia i Stockholm och vi hade det i alla fall helt underbart. Så fint att ha henne här. Veckan har däremot börjat med att jag har dragit på mig en förkylning, så här ligger jag i soffan och försöker få ihop en powerpoint-presentation på min lediga dag. Det går inte bra. Lite choklad på det kanske?

Likes

Comments

Vilken fantastisk vecka med Linda i Stockholm. Min röst ligger på att hon alltid ska vara där! Vi har tränat bra, ätit massor med veganmat, haft filmkvällar och hängt på klipporna. På lördag drar vi med ett gäng tjejer för att göra stan osäker. Tjejer är bäst.

Umeå igår och några timmar till idag innan jag flyger tillbaka. Längtar faktiskt tillbaka till Stockholm. Bra känsla!

Puss o Kram!

Likes

Comments