Sju av femton (eller det blir nog arton) arbetsdagar på rad - check. Det har varit en rolig vecka i alla fall, både på och utanför jobbet. Äntligen kom sommaren och det har blivit en AW, en kväll med golf, en kväll på olika barer, en morgon på gräsmattan i bikini och en tacokväll. Fint!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I samma sekund som jag stängde ytterdörren efter dem gick mitt hjärta sönder. Jag önskar att jag ville bo i Umeå och fick vara nära min familj varje dag. Nu vill jag dock verkligen bo i Stockholm. Umeå om en månad i alla fall och sen någon semestervecka i sommar också. Det har i alla fall varit en helt underbar helg!

Det här är första söndagen på evigheter som jag på riktigt har lite söndagsångest. Nu väntar två fullspäckade veckor och ingen vila. Gasen i botten helt enkelt. Det är väl bara att sätta igång då..

Likes

Comments

Galet vilken härlig helg jag hade i Umeå. Det blev på tok för lite sömn, så någon återhämtning mina två lediga dagar blev det inte, men det var det värt! Kvalitetstid med både familj och vänner. Höjdpunkten var att dansa och sjunga på ett dansgolv, med mamma och syrran, till Smalare än Thord. Vilket coverband!!

Imorgon kommer mamma, Linn och Alfred hit över helgen. Vi ska se fotboll, äta på Olles och gå på Grönan. Perfekt helg inför 19 av 20 dagar med jobb.

Om än det var härligt med en helg i Umeå, så var det faktiskt underbart att komma tillbaka till Stockholm. Till rutiner, träning och jobb. Här är mitt liv nu och jag gillar det. Sen skulle det såklart inte vara någon nackdel om familjen och alla vänner i Umeå bodde här. Komsi komsi! :) 

Likes

Comments

Det här blir andra gången sedan jag flyttade som jag åker hem. Det blir också andra gången som jag har konstiga känslor i kroppen inför resan.

En del av mig är nervös. Jag har ingen aning om varför. En del av mig längtar ihjäl mig efter att få krama om familjen. Det är en mix av massvis med känslor som jag inte riktigt kan sätta fingret på.

Fint att jag fick spendera min lediga tisdag i solen på förmiddagen och eftermiddagen/kvällen med stjärnan på en uteservering i Kungsträdgården. Vårkänslan byttes de timmarna ut mot sommarkänsla. Underbart!

Likes

Comments

Såja.. äntligen ledigt imorgon efter en fullspäckad helg. Pubfredag, jobbfest och Bishop-middag och jobb de resterande timmarna. Nu är det Maj och idag kom våren på riktigt. Jag passade på att äta min middag på klipporna och njuta av solen. Imorgon planerar jag att njuta av varenda soltimme av dagen!

Likes

Comments

20 dagar senare. Är det dags att kalla det bloggtorka? Jag skyller på att jag inte har tid. Fast egentligen handlar det nog om prioriteringar, som med allt annat i livet. Det finns alltid tid till allt, om man vill!

Det har hänt mycket på 20 dagar. Jag har hunnit med x antal löprundor och jag känner mig starkare än någonsin konditionsmässigt. Styrkan behöver vi dock inte prata om. Den 7e april hände någonting fruktansvärt på Drottninggatan i Stockholm. Samma helg fyllde en fd klasskompis 30 år, kommande vecka blommade det i Kungsträdgården och jag åkte på en väldigt givande utbildning. That's about it.

Jag lovade Mathilda någonting djupt.. men helt ärligt vet jag inte vad jag ska djupdyka i. Jag väljer, som vanligt, att blicka tillbaka ett år. Var befann jag mig den 25 april 2016?

"Och nu är ju allt SÅ JÄVLA BRA igen (förutom att det är svinkallt i stugan)." Jag befann mig i Borgafjäll, mitt i uppsatsskrivandet och allt var så jävla bra. Det är det nu också måste jag säga. Om en dryg vecka åker jag hem till Umeå för att få visa upp min uppsats på Idrottshögskolans dag och umgås med familj och vänner. Helgen därpå kommer mamma, syrran och Alfred ner hit. Underbart!

Likes

Comments

Det här med att promenera hem från jobbet och bara önska att jag kunde förflytta mig ner till vattnet på någon minut, för att ta kort på solnedgången. Shame shame, det fick bli från gatan istället.

Två arbetsdagar kvar innan en fullspäckad helg med bara roligheter. Öl-runda i Gamla stan, 30-årsfest och söndagsmiddag med ett Umeå-gäng!

Likes

Comments

Det är något speciellt med en ledig dag mitt i veckan. Jag vägrar låta den dagen gå till spillo och tycker faktiskt att jag tagit vara på varenda en på bästa sätt. Om än jag ofta jobbar med andra projekt en stund dessa dagar, så finns det alltid inslag av vardagslyx, utflykter, tid utomhus osv.

Igår blev det uteserveringspremiär i Kungsträdgården. En öl och stekande sol - helt fantastiskt En svettig löptur, en god middag, Irish Coffee till efterrätt och en mysig filmkväll dessutom. Tip tip tip top top top!

Likes

Comments

Ahhhh, gårdagens löptur hem från jobbet igår var svettig och alldeles underbar. Solen värmde rejält och jag var tvungen att sätta mig och njuta efter halva sträckan. Och sen avsluta med lite styrka på gräset nere vid vattnet. Mer sånt!

Idag är en ledig dag, från XXL. Däremot har det blivit några timmars caféjobb med projektet med sällskap av sambon. Faktiskt bara kul!

Likes

Comments

Gårdagens lediga dag var tipp topp på alla sätt! Vi premiärgrillade på uteplatsen, njöt av en öl och lite vin. Det är viktigt att vardagslyxa!

Vaknade på lite sämre humör av mardrömmar m.m, tog en löptur som kändes allt annat än lätt.. MEN sen vände det! Trampade in på Svenska Fotbollsförbundet och hade ett möte jag aldrig ville ta slut. Ni vet när man pratar med någon om sånt båda brinner för? Ett sånt möte hade jag. Efter två timmar var jag dock tvungen att slänga mig in i en taxi för att hinna till jobbet i tid, men med mig från mötet har jag PEPP, PEPP, PEPP och även en till fot in precis där jag vill ha en fot in. Så den här dagen blev den bästa på länge för nu ska jag få vara med lite i ett forskningsprojekt som handlar om det jag verkligen, verkligen brinner för!

Pusselbitarna faller på plats! Jag ska behålla lugnet och njuta av livet utan stress för framtiden, med tro att fler pusselbitar kommer att falla på plats, en efter en. Det kommer bli super det här!

Likes

Comments