God kväll! Vilken dag det har varit. Rea på jobbet är inte att leka med. Människor är galna. Dock var det superskoj! En grillmiddag hos Emma på det och söndagen blev komplett!

Lovade en liten bildbomb från midsommar. Here it is! Vi har rätt kul ihop, min sambo och jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag hunnit med en snabbvisit i Umeå för att se Håkan Hellström och umgås med familjen. Alltid lika härligt. Dessutom blev det fotbollspremiär med några från jobbet. JÄKLAR vad roligt! Har en ny punkt på nästa års bucket list.. anmäla mig till tränarutbildning! Så roligt!

Midsommar igår. Annorlunda från tidigare år men ack så mysig. Skönt att vara ledig och inte ha någonting planerat mer än att umgås med sambon och Lisa. Bildbomb från det kommer sen!

5 jobbdagar kvar innan Bråvalla och SEMESTER i Norrland! ❤

Likes

Comments

Vilken jäkla härlig helg det blev. Jag var verkligen så himla ledig och njöt till tusen. Linda var grym på maran och vi fick en rolig lördagkväll tillsammans med fina människor.

Att jag sen tajmar in att vara ledig denna soliga tisdag gör ju inte livet sämre! Love it!

Likes

Comments

Fördelen med Stockholm och att vara en del av SVFF är att få uppleva matcher som Europa League, Lanskamper etc. Matchen i sig var ingen höjdare spelmässigt men upplevelse och alla föreläsningar innan det var on top! Jag fick nästan nypa mig i armen för att inse att det var på riktigt.

Som grädde på moset förra veckan blev det en extremt lyckad och rolig 30årsfest i en fantastisk lokal i Gamla stan. Att jag började på XXL i Bromma har jag inte ångrat en enda dag, för jag har så härliga människor i mitt liv tack vare det!

Ledig dag idag.. en stund iaf.. tre arbetsdagar till och sen kommer finaste Linda till Stockholm! ❤ Ännu en helg att se fram emot!

Likes

Comments


Sju av femton (eller det blir nog arton) arbetsdagar på rad - check. Det har varit en rolig vecka i alla fall, både på och utanför jobbet. Äntligen kom sommaren och det har blivit en AW, en kväll med golf, en kväll på olika barer, en morgon på gräsmattan i bikini och en tacokväll. Fint!!

Likes

Comments

I samma sekund som jag stängde ytterdörren efter dem gick mitt hjärta sönder. Jag önskar att jag ville bo i Umeå och fick vara nära min familj varje dag. Nu vill jag dock verkligen bo i Stockholm. Umeå om en månad i alla fall och sen någon semestervecka i sommar också. Det har i alla fall varit en helt underbar helg!

Det här är första söndagen på evigheter som jag på riktigt har lite söndagsångest. Nu väntar två fullspäckade veckor och ingen vila. Gasen i botten helt enkelt. Det är väl bara att sätta igång då..

Likes

Comments

Galet vilken härlig helg jag hade i Umeå. Det blev på tok för lite sömn, så någon återhämtning mina två lediga dagar blev det inte, men det var det värt! Kvalitetstid med både familj och vänner. Höjdpunkten var att dansa och sjunga på ett dansgolv, med mamma och syrran, till Smalare än Thord. Vilket coverband!!

Imorgon kommer mamma, Linn och Alfred hit över helgen. Vi ska se fotboll, äta på Olles och gå på Grönan. Perfekt helg inför 19 av 20 dagar med jobb.

Om än det var härligt med en helg i Umeå, så var det faktiskt underbart att komma tillbaka till Stockholm. Till rutiner, träning och jobb. Här är mitt liv nu och jag gillar det. Sen skulle det såklart inte vara någon nackdel om familjen och alla vänner i Umeå bodde här. Komsi komsi! :) 

Likes

Comments

Det här blir andra gången sedan jag flyttade som jag åker hem. Det blir också andra gången som jag har konstiga känslor i kroppen inför resan.

En del av mig är nervös. Jag har ingen aning om varför. En del av mig längtar ihjäl mig efter att få krama om familjen. Det är en mix av massvis med känslor som jag inte riktigt kan sätta fingret på.

Fint att jag fick spendera min lediga tisdag i solen på förmiddagen och eftermiddagen/kvällen med stjärnan på en uteservering i Kungsträdgården. Vårkänslan byttes de timmarna ut mot sommarkänsla. Underbart!

Likes

Comments

Såja.. äntligen ledigt imorgon efter en fullspäckad helg. Pubfredag, jobbfest och Bishop-middag och jobb de resterande timmarna. Nu är det Maj och idag kom våren på riktigt. Jag passade på att äta min middag på klipporna och njuta av solen. Imorgon planerar jag att njuta av varenda soltimme av dagen!

Likes

Comments

20 dagar senare. Är det dags att kalla det bloggtorka? Jag skyller på att jag inte har tid. Fast egentligen handlar det nog om prioriteringar, som med allt annat i livet. Det finns alltid tid till allt, om man vill!

Det har hänt mycket på 20 dagar. Jag har hunnit med x antal löprundor och jag känner mig starkare än någonsin konditionsmässigt. Styrkan behöver vi dock inte prata om. Den 7e april hände någonting fruktansvärt på Drottninggatan i Stockholm. Samma helg fyllde en fd klasskompis 30 år, kommande vecka blommade det i Kungsträdgården och jag åkte på en väldigt givande utbildning. That's about it.

Jag lovade Mathilda någonting djupt.. men helt ärligt vet jag inte vad jag ska djupdyka i. Jag väljer, som vanligt, att blicka tillbaka ett år. Var befann jag mig den 25 april 2016?

"Och nu är ju allt SÅ JÄVLA BRA igen (förutom att det är svinkallt i stugan)." Jag befann mig i Borgafjäll, mitt i uppsatsskrivandet och allt var så jävla bra. Det är det nu också måste jag säga. Om en dryg vecka åker jag hem till Umeå för att få visa upp min uppsats på Idrottshögskolans dag och umgås med familj och vänner. Helgen därpå kommer mamma, syrran och Alfred ner hit. Underbart!

Likes

Comments