Helgen bjöd på en massa mys! I fredags var det homecoming/födelsedagsfirande hos Emilia med massa lekar och god mat, sedan bar det av in mot stan och Marité. I lördags var det utflyttningsfest hos Ingela och sedan hamnade vi på både G3 och Lagerbaren. Riktigt lyckat alltihop!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg med valborgsfirande i Uppsala. Jag och Ronja bestämde oss i sista minuten för att åka ner och hälsa på Axel och fira valborg där, och det var ett riktigt bra beslut må jag säga. Champangefrukost, häng i Ekonomikumparken, träffat massa nya härliga människor, silllunch med snapsvisor och spex osv osv osv. Valborg i Uppsala får 5 av 5 toasts!

Likes

Comments

Knappt någon snö i år, men för mig blev det ändå en vit påsk. Har lyckats dragit på mig lunginflammation och hostat sönder ett revben, perfekt till påsken. Aja, det har iallafall varit bra väder och jag har fått umgåtts med fina vänner, så jag är rätt nöjd ändå. Börjar äntligen piggna till igen så imorgon återvänder jag in till stan för lite festligheter (ÄNTLIGEN!!!) efter någon vecka på hemmaplan.

Likes

Comments

Sedan sist har jag hunnit med diverse festligheter, bland annat så fyllde Ronja 20 och det firade vi med en överraskningsfest, ballonger och en helvetes massa konfetti. TIPS, ha aldrig konfetti på fest, dum idé. Inte kul att städa. I övrigt har jag sagt upp mig från mitt jobb och spenderat den senaste veckan som arbetslös och arbetssökande. Otroligt skönt men jag börjar redan känna mig rastlös, är så taggad på att hitta något nytt att göra om dagarna. Spännande att inte veta vad som väntar.

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag och jag har två dagar ledigt, firar med godis och ett besök hos mamma och pappa. Det är solsken och 10 plusgrader så nu ska passa på att gå ut en sväng innan all snö smälter bort.

Likes

Comments

Mitt namn är Moa Nilsson, jag är 19 år gammal och är för tillfället bosatt i Östersund. När jag började gymnasiet (estet media) flyttade jag från min lilla by och in till stan, och här har jag bott i drygt tre år, ensam i min lilla etta. Man skulle ju kunna tro att mina matlagningskunskaper blivit bättre av att bo ensam under tre år, men icke! Är fortfarande lika dålig på att laga mat som när jag gick i högstadiet, det är ett under att jag inte har svultit ihjäl än. Nu efter gymnasiet spenderar jag större delen av min tid med att jobba, äta eller sova, men jag ska nog lyckas få till ett och annat blogginlägg ändå!

Vad gör jag på fritiden?

Jag spenderar mycket av min fritid med mina vänner. Har jag möjlighet att ta mig ut ur stan gör jag det, trivs oerhört mycket bättre ute i skogen eller på något fjäll. Att springa runt och upptäcka vackra vyer ute i naturen är det bästa jag vet. Att fotografera är något som ligger mig varmt om hjärtat, och det är en perfekt kombination med att vara ute i naturen.

Tankar om framtiden?

Just nu tar jag dagarna som de kommer och har inga konkreta planer inför framtiden. Någon gång vill jag plugga, men vad vet jag inte riktigt än. Jag har haft mina funderingar på grafisk design, ekonomi, och har även tänkt på att läsa ett tekniskt basår och sedan läsa vidare inom teknik. Innan jag börjar plugga igen vill jag ut och resa lite. Har svårt för att bara sitta still, så något varmt land och en sandstrand är nog inget för mig. Jag vill åka på äventyrsresor! Jag vill vandra, klättra och campa, jag vill se vacker natur och fota massvis. Men för att kunna resa krävs det pengar, så det är bara att jobba på!

Likes

Comments

Ger bloggandet ett nytt försök, denna gång med en helt ny blogg. Tänkte att det kanske går bättre om jag börjar om helt, men vi får ser hur det går!

Likes

Comments