Idag är det alla hjärtans dag och jag har två dagar ledigt, firar med godis och ett besök hos mamma och pappa. Det är solsken och 10 plusgrader så nu ska passa på att gå ut en sväng innan all snö smälter bort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt namn är Moa Nilsson, jag är 19 år gammal och är för tillfället bosatt i Östersund. När jag började gymnasiet (estet media) flyttade jag från min lilla by och in till stan, och här har jag bott i drygt tre år, ensam i min lilla etta. Man skulle ju kunna tro att mina matlagningskunskaper blivit bättre av att bo ensam under tre år, men icke! Är fortfarande lika dålig på att laga mat som när jag gick i högstadiet, det är ett under att jag inte har svultit ihjäl än. Nu efter gymnasiet spenderar jag större delen av min tid med att jobba, äta eller sova, men jag ska nog lyckas få till ett och annat blogginlägg ändå!

Vad gör jag på fritiden?

Jag spenderar mycket av min fritid med mina vänner. Har jag möjlighet att ta mig ut ur stan gör jag det, trivs oerhört mycket bättre ute i skogen eller på något fjäll. Att springa runt och upptäcka vackra vyer ute i naturen är det bästa jag vet. Att fotografera är något som ligger mig varmt om hjärtat, och det är en perfekt kombination med att vara ute i naturen.

Tankar om framtiden?

Just nu tar jag dagarna som de kommer och har inga konkreta planer inför framtiden. Någon gång vill jag plugga, men vad vet jag inte riktigt än. Jag har haft mina funderingar på grafisk design, ekonomi, och har även tänkt på att läsa ett tekniskt basår och sedan läsa vidare inom teknik. Innan jag börjar plugga igen vill jag ut och resa lite. Har svårt för att bara sitta still, så något varmt land och en sandstrand är nog inget för mig. Jag vill åka på äventyrsresor! Jag vill vandra, klättra och campa, jag vill se vacker natur och fota massvis. Men för att kunna resa krävs det pengar, så det är bara att jobba på!

Likes

Comments

Ger bloggandet ett nytt försök, denna gång med en helt ny blogg. Tänkte att det kanske går bättre om jag börjar om helt, men vi får ser hur det går!

Likes

Comments