Header

Bilder, Mode, New in, Samarbeten, Tips

Tröja och läppstift från Madlady.se ! Jag bara älskar min nya tröja och färgen på läppstiftet wow, perfekt till sommar 😍

Tröjan och läppstiftet finns i många olika färger. Tröjan hittar ni här och läppstiftet här. Och med koden ( MADTREAT ) får ni 20% tills imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

New in, Tips, Skönhet

På sista tiden har jag verkligen blivit besatt av läppstift, läppglans osv! Kan vara sen jag gjorde mina läppar fylligare och helt perfekta 😍 Nu är det inte långt kvar till midsommar och kav verkligen tipsa er om två snygga färger att ha på läpparna på midsommar! Och dom funkar absolut en vanlig vardag och vilket jag använder också 😉

Det är två NYX PROFESSIONAL MAKEUP LIP LINGERIE.

ett viktlöst flytande läppstift med en rik, matt finish! Detta ljuvliga läppstift finns tillgängligt i flera nude-nyanser, allt från ljusrosa och chokladbrun till varm mahogany och klassisk nude-beige. Detta läppstift fyller dina läppars kurvor med en oemotståndligt krämig färg. Det torkar fort på läpparna och sitter verkligen hela dagen vilket är så grymt!

Två super snygga färger som passar både fest och vardag! Och dom kostar endast 99kr

Färgen " Baby Doll " mer åt det rosa hållet. Hittar ni här

Sen har vi färgen " PUSH-UP " som är lite mörkare men sjukt snyggt! Hittar ni här

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Idag var det härlig att vakna upp till fint väder men för jävligt att vakna upp genom förkyld och hängig... så idag blir det att ta det lugnt och vila. Men försöka orka med att stöds och fixa lite hemma 😊 imorgon blir det att gå upp tidigt, för att åka in till stan och göra spraytan sen handla inför midsommar! Bara man hinner bli frisk tills dess, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till haha!
Hoppas ni får en härlig onsdag
😘

Likes

Comments

Tröja/madlady.se Kjol/fashionablestory.se

Likes

Comments