Hej alla fina! Nu är de inte alls långt kvar till jul och nyår så därför tycker jag de är passande att visa en outfit som passar till både jul och nyår. Alla kanske inte tycker att denna outfiten är särskilt snygg men jag tycker de och kanske andra också men jag hoppas ni tycker den är helt ok. Jag själv ska ha en liknade outfit och jag tycker den är fett snygg. Men jag hopas att ni ändå kan få lite inspo så kan jag förtsätta att göra såna här inlägg. Hoppas ni får en fin jul och nyår!


Hörs sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! I dag är de tisdag och de börjar närma sig jul och nyår. Jag älskar själv julstämmningen och allt sånt. Denna vecka i skolan tar vi de ganska lugnt, inga prov och vi gör bara färdigt skolarbeten som vi inte är klara med. Jag kommer att ha min julavslutning den 21 december. Så de är inte alls långt kvar och jag längtar så. De bästa är att vi kommer för de första ha lov i ungefär tre veckor och för de andra jag kommer rida exakt varje dagen nu under jullovet. De är verkligen de bästa som finns att vakan och veta att du ska till stallet och rida. Tänkte lägga ut ett inlägg med bara massa jul och nyår outfits om ni vill. Fortsätt kämpa nu i veckan.


Hörs sen!

Likes

Comments

Hej alla! Idag är de söndag och jag hatar de samtidigt som jag älskar de. Jag hatar de för att du har inte helg längre och bara kan vara i stallet hela daggarna och bra chilla, men jag älskar de för att du har en nya vecka och nya mål framför dig. Idag på morgonen har jag mest legat och slappat och typ kollat youtube och så, men nu är mamma och handlar bullar som vi ska äta till frukost och jag sitter här och skriver. Idag ska jag och mamma bygga i hop vårat pepparkakshus och sedan ska jag till stallet som vanligt. Jag älskar såna här dagar när man bara tar de lugnt och sedan åker till stallet och myser med hästarna. I morgon så ska jag till skolan och efter skolan ska jag till stallet som vanligt. Ha en bra söndag.Hörs sen!

Likes

Comments

Hej, de var länge sen nu jag vet. Jag tappade intresset och ville testa något annat. Jag testade med youtube men de var inte riktigt min grej. Jag har förstökt att få tillbaka mitt intresse för bloggen och ja de fick jag. Ja, de har hänt mycket jag har börjat tävla lite grann nu inom hoppningen nu och de känns bra. För er som inte vet så rider jag och jag har börjat tävla inom hästhoppningen. De är väldigt kul och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan hästarna. Jag förstår verkligen inte er som inte tycker de ser roligt ut, ja de är en väldigt jobbig sport men jag älskar de. Jag tänkte bara säga i detta inlägget att jag kommer försöka lägga upp minst ett blogginlägg i vekan och de kommer bli super roligt i fall ni tycker de är kul. Jag tänkte lägga upp en mitt i veckan och ett på helgen. Hoppas ni kommer tycka om de.Hörs sen!

Likes

Comments