2018 ska bli mitt bästa ekonomiska år någonsin, låter lite väl dramatiskt för en tjugoåring men jag vill verkligen spara alla pengar som egentligen annars läggs på onödiga saker. Jag hittade en bild med ett väldigt smidigt spartips i veckan som kan vara ett smart sätt att spara ännu mer utöver "ett stort" sparande. Det går ut på att man sparar 10kr v.1 och sedan ökar med 10kr för varje vecka. I slutet av året har man då alltså sparat 13780kr, bara sådär! Jag har satt en påminnelse i mobilen varje Måndag för att påminna mig själv om att spara varje vecka!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2018 är här och jag ska försöka återigen.

Började dagen vid 08.30 med en intervju som höll på i 2 timmar. När den var klar åkte jag direkt till jobbet och där har jag spenderat min dag. Vardagarna på jobbet är just nu relativt lugna och helgerna lite tvärtom så idag har det varit väldigt lugnt. Amanda hämtade mig och vi åkte hem till mig och placerade oss i soffan och plöjde två filmer innan hon skulle på andra äventyr. Efter det har jag lagat mat och gjort matlåda och efter det suttit och sträck-kollat Gossip Girl. Ikväll ska jag bara sitta kvar på samma plats i soffan och fortsätta kolla GG innan jag ska gå och lägga mig. Imorgon är sista jobbdagen för denna veckan och jag ser sååå fram mot en ledig helg!

Likes

Comments

Onsdag sprang iväg och mitt i all stress glömde jag bort att uppdatera 🤦🏽‍♀️
Idag har jag varit på jobbet mellan 10-18, otroligt lugn dag på jobbet och timmarna gick suuuupersöligt, men även denna dagen har gått. Efter jobbet åkte jag till Sophie och vi har lagat mat och kollar just nu på film, så mysigt och lite lyx i vardagen!
Imorgon är jag ledig och ska bara ta det lugnt innan det är dags för jobbhelg. Utöver det får vi väl se vad helgen har att erbjuda..

Likes

Comments

Har skrivit detta inlägg flera gånger under året, men det har alltid raderats och bloggen har aldrig kommit igång. Men nu kände jag att det var dags. Jag som själv ÄLSKAR att läsa bloggar kände väl lite, varför inte göra det själv? Och så fick det bli ;)

Hösten har börjat närmre sig och att krypa ner under ett varmt täcke framför olika tv-program är drömmigt just nu och med tanke på alla bra program som sänds nu i höst lär det bli min #1 hobby! Tänkte därför slänga på dagens avsnitt av Bachelor innan det är dags för Paradise Hotel och sedan sova för dagen. Hoppas ni kommer följa med på min lilla resa på livet och det jag delar med mig av på bloggen.

Xoxo, Moa

Likes

Comments