Header

Onsdag sprang iväg och mitt i all stress glömde jag bort att uppdatera 🤦🏽‍♀️
Idag har jag varit på jobbet mellan 10-18, otroligt lugn dag på jobbet och timmarna gick suuuupersöligt, men även denna dagen har gått. Efter jobbet åkte jag till Sophie och vi har lagat mat och kollar just nu på film, så mysigt och lite lyx i vardagen!
Imorgon är jag ledig och ska bara ta det lugnt innan det är dags för jobbhelg. Utöver det får vi väl se vad helgen har att erbjuda..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har skrivit detta inlägg flera gånger under året, men det har alltid raderats och bloggen har aldrig kommit igång. Men nu kände jag att det var dags. Jag som själv ÄLSKAR att läsa bloggar kände väl lite, varför inte göra det själv? Och så fick det bli ;)

Hösten har börjat närmre sig och att krypa ner under ett varmt täcke framför olika tv-program är drömmigt just nu och med tanke på alla bra program som sänds nu i höst lär det bli min #1 hobby! Tänkte därför slänga på dagens avsnitt av Bachelor innan det är dags för Paradise Hotel och sedan sova för dagen. Hoppas ni kommer följa med på min lilla resa på livet och det jag delar med mig av på bloggen.

Xoxo, Moa

Likes

Comments