Hejsan, idag har det varit en jätte mysig dag med bad och tjej mys hos Linnea.
Jag vaknade runt 10 och började städa mitt stökiga rum och sen så åkte jag och mötte Julia för att vi skulle till abborre vilket är ett bad ställe. Vi åkte hem runt halv 5 och då åkte jag hem till mamma för att hälsa på min katt för att hon var ensam. Lite senare kom mamma och då körde hon mig till pappa då började jag fixa mig för att jag skulle träffa tjejerna. Efter jag hade sminkat mig så åt jag middag och sen drog jag till Linnea. Nu sitter vi bara och chillar efter en Pokémon promenad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är sånt himla fint väder idag så jag sitter och äter min frukost ute på balkongen. Jag har inte bloggat på två dagar nu men det är för att vi inte har gjort så mycket förutom att fiska. Men igår så var vi faktiskt iväg och bowlade. Jag kunde dock inte för att jag har naglar och ville inte riskera att dom skulle gå av. Idag så ska vi åka hem vilket jag har längtat efter för att jag vill vara med mina kompisar. Så idag så ska jag städa vårt hus men jag har gott om tid på mig för att vi ska åka efter vi har ätit middag. Ville bara skriva lite men vi hörs💃🏽

Likes

Comments

Hejsan allihopa, nu är det våran första hela dag här i Lofsdalen och vi är ni ute och fiskar. Jag och Alva har tappat tålamodet lite pågrund ut av alla mygg, men det är faktiskt lite kul.
Senare idag så ska vi ut och äta på resturang som ska bli väldigt mysigt.

Likes

Comments

Snart åker jag till Rhodos!! Ska bli så himla kul. Jag ska åka ditt med min mamma, syskonen och familje kompisar. Jag åker 28 juli och jag tror att vi ska åka lite senare på kvällen men jag är inte helt säker. Vi ska vara där i 1 veckan. Har aldrig varit där förut så jag ser verkligen fram i mot den här resan.

Vill verkligen beställa lite klänningar och bikinis men allt jag vill ha finns inte i mina storlekar så tråkigt.

Dom två första bilderna är på vårar hotell
💃🏽

Likes

Comments

Hej, mitt första inlägg vet inte riktigt vart jag ska börja haha. men jag hade bara tänkt att säga hej och välkomna er till min blogg och berätta lite om mig själv.
Jag fyller 16 den 29 Augusti, är så himla taggad på att fira den dagen med mina vänner. Jag bor i Bålsta en lite stad nära bro. Vissa som bor här hatar det men jag älskar att bo här jag trivs verklige så mysigt. Jag har nyss gått ut 9an så skönt. Men kommer att sakna min klass så himla mycket bästa klassen man kan tänka sig.
Jag ska då börja på gymnasium efter sommaren men jag kom inte in på någon linje jag sökte till vilket jag tycker är så tråkigt men det är som det är. Mina planer nu är att stå kvar som reserv på en skola som ligger i stan som heter real med inriktningen stylist. Jag är på plats 5 i kön så jag håller tummarna. Jag ska även ställa mig i kö på några andra skolor för att vara säker på att jag kommer in på något iallafall.

Nog om skolan nu sitter jag i bilen och ska åka upp till Lofsdalen med min pappa och syskonen och även min farmor och farfar och mina kusiner på pappas sida (Mina föräldrar är skilda) om jag ska vara ärlig så är jag inte så jätte taggad på den här resan och jag ville stanna kvar hemma men jag fick tyvärr inte. Nu tänkte jag att ni skulle få se lite bilder. Vi hörs
💃🏽

Likes

Comments