Hej!! Vad gör ni? Jag ligger i tvättstugan och precis tränat klart (GOOD job). Älskar d här stället ändå. Gör d mesta jag gillar att göra förutom att hänga med vänner här.
Är sämst väder idag vilket säg eftersom det är min sista dag idag. Hade liksom tänkt att jag skulle svettas till bihålerna skrek idag, men icke. Istället gick vi upp 9 imorse och tog en morgonpromenad till marknaden. Hittade ingenting. I tr för jag hade förväntat mig det heller men men. Kollade ut en liten sidoväska igår men den kostade 300 spänn och snål som jag e. Eller. Nej, jag har ca inga pengar så tyckte d kändes Onödigt. Behöver den liksom inte. Men ja.

Ikväll ska vi till bågot asiatiskt hak, med förhoppningsvis sushi. D blir meget brao.

Ska hoppa in i duschen nu! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inte alls satt mig för att förstå brexit tills nu. Eller. Alltså jag har bågon slags global oro. Känner att hela världen är ur balans. Men men. Så laddade ner omni appen för att försöka förstå. Och. Hittade även en statistik på ålder och var väl inte jätte förvånad när siffrorna visade att de som röstat för att lämna EU satt men 50/60+ år på nacken. Svt hade även gjort en liten summary som visade att d även var övervägande män. Hmm. Majoriteten av rösterna att stanna i EU står d unga för. Tkr liksom synd om våra genrationer i Storbritanien. Att dem ska lida för inskränkta gamla är missnöjda med läget. Fyfan.

Nej men helt ärligt. UK isolerar sig från invandring=grattis(?) eller va. Pundet har redan gått i botten och sen då? Ungdomars möjlighet att jobba utomlands. Noll.

Näej. Godmorgon.

Likes

Comments

Heeyo. Glad midsommar på er! Är kvar i spain still. Mitt mål med this place börjar nås. Jag börjar bli extremt tråkad. Eller. Rättelse. Jag är extremt tråkad. Åt sill för första ggn idag. Kmr nog dröja t nästa gång. Men hur som. Åt midsommar lunch/middag hos några kompisar här på La Manga med åldersklasserna 50+ eller 7-13. Så jag traskade försiktigt hem efter efterrätten.
Nu ligger jag i sängen, kollar KUWTK och är kissnödig igen. Jezus. Besides det. Kom jag hem finner en kackerlacka springandes i tvättstugan. Så S P R A N G dit och smällde igen dörrarna för att inte behöva deala med den. Mamma får ta den fighten, precis som hon gjort alla andra år.
Åker hem iaf om 2 dagar<3 Saknar min kompiar så ja spricker va. Bluuää. Snart hemma<3
Imorgon ska jag. Inte. Göra. Ett. Skit. Precis som alla andra dagar. Äter frukost, går t stranden, går en promenad på stranden osv. Very relaxing. Idag började sommar i p1 också. Älskarr. Lyssnar på 3-5 poddar om dagen här. Och lyssnat på massa gamla sommar och vinterprat lately. Så TIPS för er rastlösa själar därute i sommaren. LYSSNA PÅ:
Kakan Hermansson
Soran Ismails vinter + sommar prat
Liv Strömqvist
Maja Ivarsson
Sanna Lundells vinter + sommarprat

I Sommar och Vinter i P1, kanske det somrigaste i sommar!

puss sålänge!

Likes

Comments

Vaknade inatt av pirr. Pirr i magen. Sånt där pirr som drar sig över hela magen och präglar hela vardagen utan att omgivinigen är en delaktig part. Oviktigt i sig vad drömmen handlade om. Eller. Jag hade hånglat med en kändis. Hur najs? Men fortfarande. Oviktigt. Eftersom denna person inte exisiterar i mitt liv. La istället fokus på den reella pirret som faktiskt finns i mitt liv just nu.
Är så kär. Verkligen förälskad i mina vänner. Vill bevisa min uppskattning jag har för dem varje dag. Som att jag är nykär och helt besatt. Fint hur förälskelse går att applicera på alla relationer.
Greta till exempel. Tänker ofta att vi är samma person. Dels för att vi fyller år på samma dag(!). Men också (i min uppfattning) vi uppfattar omgivinigen i sociala situationer som demsamma. Tar intryck från alla vinklar och håll och analyserar ALLT. Samtidigt är vi väldigt olika. Greta är konflikträdd och kompromissar gärna hellre än att ta diskussion. Hon sätter ofta andra i första rummet än sig själv. Hon e så genuin som en kan bli. Medan jag gärna vill veta vad alla vill och tänker. Jag vill gärna gå rakt på sak och undgå slinger vägar. Sen vill jag gärna få saker på mitt sätt och målar ofta upp bilder kring hur olika sammanhang ska vara. Jag vet inte. Greta förstår en.Lyssnar ALLTID och skrattar ALLTID. Hon är även personen som uppfyller mitt behov av sovmys. Hon liksom slingrar gärna med benen runt och ligger NÄRA. Ah fyfan va bra hon e. Och WUÄÄ vad jag älskar sängmys<33

My också. Känner lite äckligt men min "partner in crime". Hon är kanske inte den första personen en märker. Alltså hon springee inte fram för att hälsa på nya människor. Också för att hon inte känner ett behov av att känna alla. Samtidigt som hon motvilligt vill vara omtyckt men inte finner energin till att socialicera sig med alla människor. My är grym. Hon äter otroligt klumpigt och lyssnar sporadiskt och lyckas ändå flika in med smarta inslag i samtal. Hon tänker mer än en tror och låter inte sina känslor undgå andras medvetna. Hon är rak och säger alltid vad hon tycker. Vi möts ofta i hur vi stört oss på någon eller många personer i skolan. Hon kan få en känna sig sådär speciell. Gaaaah<3
Och så Hilda, hon tar ansvar för allt och alla. Hon är personen som ringer endast för att höra ens röst. Hon har ett BADASS fotogeniskt ansikte och är personen som drar dig ner på jorden. Hon liksom lyssnar, hmm:ar och får dig inse att det realistiska. Samtidigt som hon nästa dag ringer och söker samma hjälp. Hon skapar konversationer easy peasy med alla människor och är jävla puss pch gos vänlig.
Sen har vi Ella. Typ miniatyr av rihanna. Med ella behövs liksom inget konkret samtal. Hennes närvaro gör en glad. Hon är gärna söt men snygg. Hon hoppar koncist mellan samtalsämnen och vill få saker att ske och hatar transportsträckor mellan att bara vara till ren och skär aktivitet. Hon vill sysselsättas och vara sysselsatt alltid. Hon blir löjligt varm när hon sover men ligger ändå gärna nära och ha världens mest pussiga läppar!!
Och sen är jag. Jag känner mig ofta vilsen i att identifiera mig med dem. Dem liksom fyller olika delar av min egna såkallade persona. Kanske att jag som person bara är förvirrad. Men hörrni.
Kanske tänker jag extra mycket på hur mcket jag uppskattar dem i nu spanien. Men fan va bra dem är.

Likes

Comments

Heej i natten. Ligger i sängen och försöker sova men fubkar inte helt. Är mycket tankar som bubblar när mörkret lägger sig va. OCH. Har tidigare haft problem med kackerlackor i vår lägenhet innan vi renoverade. Så är inte jätte pigg egentligen på att ligga vaken när resten av herrskapet sover :D. (Har inga problem med dessa nu!!!). Jajja. Hur mår ni? Jag mår bra. Är i spanien ju. Skulle egentligen sitta på planet hem imorgon men Camilla. Men. Hade vidrig ångest(?) i tisdags att vi snart skulle hem? Fråga mig nt why. Men. Hittade billigt flyg nästa måndag. Så bokade det och jag flyger hem om ännu en vecka. SJÄLV! Wää, har aldrig flygit själv. Ska nog funka. Hur svårt kan det va. Gå igenom säkerhetkontrollen. Gå till gaten. Flyg. Krascha inte. Typ. (Hoppas).
Camilla e svinrödd för flygplatser just nu. Hatar tanken av att ngn närstående ska befinna sig på flygplats eller på flygplan. Förstår na men samtidigt. Tänker. Att det inte kanske är hela världen. Haha eller äej jag vet inte. Mitt narcisistiska jag tänker att folk kmr kma ihåg mig som en person som dog i terrorattack=cool(?). Usch fyfan, är hemsk. Aja ni fattar ju själva. Jag fattar ju att d nt e coolt att dö i terror. E vidrigt. Tänker det är VIKTGT att markera detta för framtida jobb om arbetsgivare skulle luska sig hit och kolla vad jag skrev som sjuttonåring. Också! Viktigt att markera att jag intw är dum i huvudet. Hihi. Usch.
Nu har jag gjort det igen. Skriver om ingenting. Kanske kmr skriva lite den hör veckan när jag är "själv" här i spanien. Aka med mamma och micke. Gör ju ingenting här nere. Lyssnar på kopiösa mängder poddar. Går promenader. Sover på stranden. Kanske tränar ngt. Äter alldeles för mycket vattenmelon för min kissblåsas bästa</3. Ska börja läsa bok den här veckan också. För jag ska bli en sån person. Som läser. En viktig person. Ni hör ju. Har massor å göra d kommande 6 dagarna.

Vi hörs i veckan!! Men hoppas inte för mycket!! Men vi hörs, puss!!

Likes

Comments

Ekar på den här plattformen. Har hunnit gå ut ettan sen sist. Med alla andra first graders. Woho. Hängt med Greta, My, Hilda och Ella på all min fria tid.
Är även väldi förskyld, skaffat FRUKOSTjobb o sitter på bussen påväg t stan. Lyssnar på gamla Värvet intervjuer eftersom en glömmer vad som sägs i dem efter ett tag. Äej. Lamt inlägg. Har liksom inget att berätta. Åker t Spanien med Camilla imorrn! Mamma och co åkte häromdagen, så vi kmr i efterhand o stannar i 10 dagar. Funderar på att ta med datorn och kanske skriva? Vet ej. Får se. Känns nt som mitt terrortorium. Jajja. Vi hörs. Blä

Likes

Comments

Hej hopp!!
D är fredag! Igen! Känns som jag haft pluggets pluggvecka. Kan va också för jag blivit förtäskig på att plugga överlag. Uscha. Skolan e snart över for this time iaf! Var hos amanda med fina frends och åt pizza. Vill göra sånt i veckorna. Väldigt vardagsförgyllande/ moa 30 år.
Har bara en lektion idag, börjar 11 men sitter på bussen t skoel nu. Tnkr att jag ska plugga innan. Ska skriva en spanska text om spanska inbördeskriget.. Men d är d näst sista innan upphofternas slut. Fyfan va skönt.

Börja tänka på d här med vänner nu på morgonen. Är en sån balans gång. För mig iaf. Kanske för att jag fortfarande håller på att landa i mig själv och inte riktigt vet vilken fot jag stå på alltid. Men hela paradoxen i d att jag vill känna mig trygg i att kunna förlita mig på mina vänner, samtidigt som jag känner ett behov av att mig självständig och inte behöva oroa mig över andras värderingar. Fattar ni? Men när jag väljer att identifiera mig med min grupp blir jag mer sårbar och osäkrare. Jag får svårt att skilja på mins egna faktiska åsikter och vad som e andras. Samtidigt som jag i mitt självständiga knr ett starkt behov av att tillhöra något.
Tnkr att jag läser d här om några år och vet bättre. D gör jag ju förmodligen.

Puss

Likes

Comments

Mittemellan NATIONELLA (dumdumduuuuum)... Ska in på nästa prov om 3 min. Mitt plugg e maximalt. Måste in nu hörs sen wish me luck!

Likes

Comments

Hej på er/dig.
Sitter på bussen påväg t idrottslektion i västberga(?) vet inte vart stället ligger men förlitar mig på finaste sl-appen. Förutom d, skulle en specialisera sig i en gren och valde 100m sprint. Så igår när vi skulle "sprinta" ha ha. Lyckades mitt narcistiska inre intala mig att JAG....ska jag kanske? naej. Eller? Ska jag börja friidrott? Så satt jag å googla (<3) igår kväll på friidrott för amatör 17 åringar. Haha jovars, d går över. Som alla andra snilleblixtar. Älskar tisdagar förövrigt, har liksom aldrig ett spikat schema. Idag t.ex. Vaknade 9. Låg mörbultad i solen till 12. Och sitter nu med en finne? Jag vet inte. Biologin tillåter mig inte att kunna se den. Den sitter i örat iaf. Skulle kunna tronatt jag har en lättare öroninflammation. Ena hörluren får inte plats för denna finne? Är för stor. Ni får en uppföljning angående min sjukdom senare :D puss

Likes

Comments

Har en sån jävla skadad bild av medelålders-äckliga män. Går alltid in med dålig inställning gentemot dem. Har så innerligt svårt för dem. Min mamma är så j ä v l a bra. Men hon lyckas aldrig. Aldrig hitta någon som uppskattar henne så mycket som jag och mina syskon vill visa henne. Hon lyckas aldrig hitta någon som får henne å förstå hur vacker och bra hon är. Och det gör mig så jävla arg. Och. Den ilskan låter jag alltid gå ut över henne. Men jag är så jävla trött på äldres mentalitet över hur saker och ting är OKEJ att vara. Perfekt finns ju inte. En får nöja sig helt enkelt. Inget är perfekt. FYFAN, dra åt helvete med er jävla nöjdhet. ÄCKLIGA JÄVLA MÄN.

Likes

Comments