Hellu, hoppas allt är bra med er alla !

Hann inte uppdatera bloggen igår, så tänkte jag göra inlägg för igår också.

I måndags glömde jag av någon konstig anledning bort att jag hade skola vilket jag kom på innan jag skulle göra naglarna, så fick dra till skolan efteråt och var där i typ en timme fanns inte något att göra direkt. Träffade min kontaktperson så de blev den vanliga rutinen, vi gick till macdonalds med Joker & köpte kaffe och glass. Var sjukt fint väder, blev så glad utav att solen tittade fram.

Kommer bild längre ner på naglarna.


Idag är det tisdag vilket innebär att det är 2 dagar kvar tills jag ska göra mina dreads !! Längtar som bara den och känns lite som jag går och räknar timmarna ungefär, ser verkligen fram emot det.

Idag var jag i skolan tills pappa hämtade mig för de var dags att övningsköra, gick svinbra! Har bestämt mig för att jag ska ha mitt körkort innan september och jag kommer att göra det ska bli så sköööönt!
Postade två brev idag också, det ena för jag ska få tandställning wohoo.. Sen de andra är ägarbyte ! Joker ska äntligen bli min helt och hållet !
Nu ska jag hoppa in och duscha sen plugga lite EU, jippieyeeah men bara till att bita i de sura äpplet och få det överstökat!

Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla människor där ute, hoppas att alla har haft en bra helg och ett bra lov för ni som haft det.

Idag är det söndag som alla vet, men  det känns som en onsdag ungefär.
lite ångest blir det nu när lovet är Slut och det är skola imorgon och att jag inte gjort något kul på lovet har faktiskt jobbat hela lovet förutom 3 dagar typ. 

men i vilket fall som helst så jag inte gjort sådär jätte mycket, har typ bara rengjort ugnen bör vara en lag på att gör rent sin ugn en gång i månaden.

I vilket fall som helst så sitter jag just nu i min säng och dricker mitt kaffe och ska strax dammsuga rummet. kan nästan garantera att det är särskrivning på detta inlägget då jag sitter på en surfplatta och knappt kan skriva på den, men hoppas det går bra ändå. 

hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag, kommer ett inlägg ikväll igen  ha de bäst.

peace

Likes

Comments

Hej hoppas allting är bra med alla!

Idag blev det en mamma & dotter dag på stan, väldigt mysigt faktiskt. Vi sprang igenom alla affärer som fanns och meningen var egentligen jag bara skulle köpa ett par byxor, men som alltid när de gäller att handla när man heter Moa så blev det en aning mer.
Köpte byxorna så klart, men sen blev de en bikini, två par tröjor, strumpor, en kofta, underkläder och en töjning. Bilder kommer längre ner sen.

Det blev en fika också på stan och det var väldigt mysigt, kändes extremt bra eftersom vi inte kan umgås så ofta. När vi kom hem så tog jag de lugnt och lekte & hade det mysigt med Joker, sen har det inte hänt så mycket mer idag.

Nu tänkte jag gå och lägga mig för ska upp och jobba imorgon bitti, hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Likes

Comments

Tjenixen!

Idag är de torsdag och det är min första lediga dag på hela lovet, har jobbat varje dag tills idag så känns oerhört skönt att bara ta det lugnt idag. Ledig imorgon med och på lördag är de jobb igen sen är jag ledig på söndag så sköööönt!

Hade tänkt jag skulle sova ut idag men ikke så ikke, skulle vara på vårdcentralen på morgonen så fick trots allt gå upp. Känns ändå väldigt bra för har samlat in vuxen poäng något brutalt denna veckan. Jag tyckte de kändes bra tills dem sa i receptionen inne i vårdcentralen att jag skulle betala, det negativa med att vara 18 önskade helt plötsligt att jag var 10 igen.

Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, haft mys med hunden och tränat med honom och målat i min bok jag fick av min bästavän & hennes pojkvän. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och gå ut med hunden och lite sådant.

Nu ska jag sätta mig och dricka mitt kaffe och räkna lite på månadens inkomst eftersom jag snart ska iväg och göra dreads, och de är ju löning idag, yeeeaaah.

Gör kanske ett inlägg senare idag ha de bäst!

Mvh

Likes

Comments

Ibland får du mig känna att jag förlorar mina tankar, känslor och allting är bara inlindat i självhat och jag kan inte lita på någonting inom mig för allting är bara fel. Du får mig känna precis som jag vill bort men jag vet inte vart, och det känns som att jag håller på att tappa greppet och bli totalt galen. Du attackerar mig med mina känslor du vet de mörka tankar du ger mig och det går bara inte att hantera.

Du får mig känna mig så fruktansvärt dum & all min frustration som uppkommer i samma satans veva är så fruktansvärt jobbig. Du ger mig en känsla av att jag går sönder bit för bit, och att ingenting runt om är rätt. Du får mig vilja gråta men samtidigt ger du mig en känsla av att springa så långt mina ben låter mig. Du får mig känna att jag aldrig kommer kunna känna mig bekväm, du får mig skaka du får mig till en känslostorm. Du ger mig en känsla av att jag hatar varenda liten bit av mig själv, som om jag inte kommer klara en enda dag till. Känslan du ger mig av att jag inte ens är en människa utan jag är ångest det är liksom jag som är en beskrivning utav vad ångest är. Du tar över hela mig det här är inte vad jag tänkte att jag skulle bli, blev istället en människa som är ångestfylld som består av känslor som kan explodera när som helst.

Jag försöker ändå hela tiden försöka se livet från olika perspektiv.

Trots känslan av att jag har skärsår i hela min hals, och en kniv rätt in i min lunga så finns det en röst inom mig varje dag som säger till mig " det kommer ordna sig, stå ut de går snart över" ger mig ändå ett hopp. Ett hopp om att jag kommer en dag krossa dig, och ta makten över dig äckliga ångest.

Likes

Comments

Tjenatjabbahallåå! 


Mitt namn är Moa och som
i min presentation så är jag 18 år, jag bor i hålan Skåne och är uppvuxen här.

Jag pluggar på en folkhögskola då jag hoppade gymnasiet, så idag så pluggar jag betygen jag behöver för att komma in på Polishögskolan när jag är 20-21 år.

När jag inte pluggar så umgås jag med mina vänner, och lägger tättintill ner all tid på Joker och jobbar på helger och ibland veckodagarna så mitt liv rullar dagligen.

Jag har som sagt en hund som heter Joker och som kommer ifrån Ztarstaff's och han är en Staffordshire Bullterrier och fyller 1 år den 22 mars.

Att jag valde just en Staffordshire Bullterrier är för att när jag växte upp så växte jag tättintill upp med denna underbara ras och sa redan då att en sådana hund skulle jag ha när jag blir stor, vilket idag har gått i uppfyllelse.


Jag kommer att använda bloggen som en slags dagbok där jag skriver av mig och skriver om dagen men också om mig & joker och våra framsteg så klart!

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, så hoppas vi hörs i nästa inlägg ha det bäst så länge!

Mvh

Likes

Comments