Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja hejsan. Sitter här och kikar på hotellrummet. Har precis sett absolut världens bästa film. Det enda vi gör är att kolla kärleks filmer ungefär!!!!!!! Ne okej men vi skall precis gå ner och äta middag och träna. Går snart in på våran sista vecka här borta känns så trist men så fint att komma hem till mina hjärtan. Här borta är det 4 maj och snöstorm. rätt trevligt det med. Ha det fint!!!!!!!!!
Likes

Comments

Tycker att håkan får stå för rubriken idag. Aldrig varit något fan av den snubben men fan vilket mästerverk han fått till med sin nya låt alltså. Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig . Sitter mest och väntar på min vapendragare. Varit och fixat lite grejer till körkortet. Så långt bort men endå så himla nära!!!!!!!!!!!!!!! Igår firades isa 19 19 19 19 19 19 19 år !!!!!!!!! gz !!!!!!!!!!! olle var på besök och det var höjdpunkten. Sagali borde dyka upp snart. Vi skall träna och ta det lugnt. :P :P
BOSÄTTER MIG I ÅRE EN MÅNAD I APRIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dessa nyheter var det absolut bästa beskedet jag kunde fått och jag är så glad. tacka gudarna for this one!!!!!!!!!
 

 

 

 

Likes

Comments

Händer det här ens. KLART JAG SKA BLOGGA. Har fått tillbaka min dator finalley ren och frisk utan virus. Hur fantastiskt är inte det lixom? Iallafall. Haft ett super super super lov och vill tacka tacka sagali för det. Drog oss iväg från vännäs som resten av befolkningen och upptäckte en och annan grej på vägen. Var borta 6 dagar och hann med mer än vad jag hinner med på ett år. Typ.  Det är så fint allt. Väntar på besked som är lite nervöst bara men annars är det jätte okej med mig och min hälsa:-) HÄr ska ni få bilder :) <3 love

jag och min kompis felix på fest

sagali köpte dom ägigaste brillorna i världen men hade inte råd för ja va pank

jag o min kompis påväg till ingenstans

jag posar sexigt påväg någonstans

HAHA okej vi var alltså på roadtrip i sex dagar. åkte överallt. hälsade på människor vi inte känner och umgicks med bästa människorna!!!!!!!!!!! EN HADE JU EN BJÖRN I HUSET kan jag också få ha det hur ballt som helst!!!!!!!!

här grillade vi korv det ägde sönder för det var sol och varmt

här var jag på date fick hånglas

här är jag och min boo min partner min kollegation på fest

här är två kompisar som tog paus

Likes

CommentsLikes

CommentsLikes

Comments

"Tar två shots för mycket, bara för att få känna någonting. Någonting, vad som helst. Så känns det precis som att cykla ändå. Samma bekanta känsla. Ångesten fyller upp kroppen lika självklart som den så många gånger tidigare gjort. Och i samma sekund som den gör det undrar man varför det här är just det man längtat efter. Är ångesten verkligen skönare än likgiltigheten?

Som om alla livets tårar helt plötsligt ryms i ett gråt.

Och han, han, han ekar i huvudet även fast man inte längre saknar. Men fortfarande sitter den där, precis där den ska, den självklara känslan av längtan. Jag kommer aldrig ifrån den. Jag längtar alltid tills det går över och varje gång jag tror att det har skett slår det mig igen. Ångesten. Honom. Allt det som var som inte längre känns som en verklighet. En film jag en gång såg och kan minnas svagt.

Ja där kom den där ångesten jag ibland ber om och lyckas nå om jag kliver över gränsen. Den ångesten som hälsar på för att döva likgiltigheten, påminna mig om att jag fortfarande faktiskt kan känna någonting.

Som om alla livets tårar helt plötsligt ryms i ett gråt."

Likes

Comments

kan någon snälla rycka upp mig


Likes

Comments