Header Shit, vad snabbt detta året har gått!

Det känns som att det var början på sommarlovet nyss, men nej det är dagen innan nyårsafton! Kan ni fatta hur snabbt detta året har gått? Det har varit både ups and downs för mig i år. 

Januari: I början av året var jag hos Sabina ganska mycket, och sedan den 16:onde januari var det så att en vän till mig dog och han blev bara 16 år. Det kändes hemskt för mig, men sånt är livet? Nej, det tycker jag inte i den åldern att dö. Så sjukt hemskt! Men senare i januari tog jag tag i skolan. Men det höll ju inte länge. Var mycket med Jessica och Ralle också. Och fick värsta ryktet på skolan och det var inte så jätte kul att hela skolan fick reda på detta. 

Februari: Var hos Sabina någon dag i början av februari och sedan på Alla hjärtans dag blev jag tillsammans med en underbar kille. Vi träffades 2-3 dagar i rad. Men det höll bara i 1 vecka. Jag skolkade väldigt mycket från skolan med Jessica och vi åkte runt till Mölndal och stan och var ute väldigt sent och rökte lite ibland. Något jag verkligen ångrar! Sen hände det väldigt mycket så att det blev för mycket runt om mig så jag pallade inte mer. Så då försökte jag ta mitt liv, men jag är väldigt glad att Jessica och Ralle var där och stoppade mig. Så fick åka akut till Östra sjukhus. Och efter det blev det mer och mer BUP möten. Det var en dålig månad helt klart. 

Mars: Jag kommer knappt ihåg vad som har hänt i mars, bara att mamma fyllde år och min äldsta bror fyllde år. Och att det blev en anmälan på mig och Jessica för att vi bränt papper på toaletten i skolan. -.- Men det är vad jag kommer ihåg i alla fall!

April: I april åkte jag till Ullared med Mathilda och hennes familj. Jag kommer typ inte ihåg så jätte mycket av den här månaden heller. Men tror den var bra!

Maj: Åh vilken underbar månad detta var, blev tight med 3 andra tjejer i min klass och genom dem fick jag lust att höja mina betyg. Haft det väldigt mysigt med dem här tjejerna och har skrattat så sjukt mycket med dem. Och den 22 maj blev jag faster till Oscar och jag blev så glad.

Juni: Skolavslutning och allt var så underbart. Var och badade och åkte till Lindome med Olivia och skrattade så sjukt mycket den dagen. Var hos Emma och vi spelade Guitar Hero och var lite överallt och det var supermysigt. Tror jag sov hos henne de här månaden också. Åkte till Strömstad i 2 veckor och hade det gott. Sen åkte jag till pappa dagen efter jag kom hem från Strömstad och hade kul.

Juli: Den bästa månaden i år faktiskt! Träffade massa nya folk som var med på Gothia Cup som var från Varberg och har fortfarande kontakt med typ 2 av dem haha, men Gothia discot var så sjukt kul och träffade massa jag känner och jag var där med Viktoria och min syster Moa (min pappas tjejs yngsta dotter), det blev väldigt varmt när man dansade och massa killar kom fram och ville dansa. Men jaduu, längtar till Gothia cup och discot 2014. Var i Danmark med pappa, hans tjej och Moa över en dag. Var hos pappa i 2 veckor. Och jag åkte till Smögen och var där med mamma och hennes bästis i 3-4 dagar och sen kom Viktoria och hon var hos mig i 1 vecka ungefär och vi hade så himla kul.

Augusti: Det var mest rixfm festivalen och kulturkalaset den här månaden. Viktoria sov över hos mig och vi träffade Danne och skrattade sjukt mycket den dagen. Sen började ju skolan.... Men ja duuu, det blev bara att kämpa. Och första veckan så träffade jag Robin och vi var hemma hos honom och jag var där i några timmar. 

September: Var på Malins sovaöverkalas och vi hade så himla kul och jag såg Titanic för första gången. Och kunde knappt slita mig från filmen för att det var en så bra film.

Oktober: Fyllde 14 år och hade en liten fest med mina närmsta vänner. Vi skrattade väldigt mycket, sjöng singstar och körde sanning eller konka! Var ute och gick en stund. Kommer knappt ihåg vad jag fick i födelsedagspresent! Såg Känn ingen sorg på bio med min bästa vän. Hon sov hos mig en hel helg. Åkte på läger en helg med bästa konfirmationsgruppen och vi hade sjukt kul. 2 ledare var läskiga haha. 

November: Var på begravning för min mammas farbror. Och var på The Fooo street tour i Göteborg och alla var typ helt galna.

December: Har varit i stan med Sofia, Lara och Mathilda veckan vi skulle ha julavslutning och vi hade så himla kul! Och förra veckan var jag i stan med Sofia och Mathilda och vi dampade loss typ. Dilan kom till stan och träffade oss och han tycker säkert jag och Sofia var cp haha. Nej men eftersom vi fjantade runt. Men efter stan så var jag hemma hos min broder och hans tjej. Mamma och jag skulle äta hos dem, och det var riktigt gott. Sen blev det sjukhuset, mamma fick ta min bror och hans tjejs barn Oscar och Oscar sov hos mamma. Men jag hängde med till sjukhuset och blev att vi var där i 4-5 timmar sen vid halv 3 på natten så åt vi på donken, men sen åkte vi tillbaka till sjukhuset. Vi kom hem vid halv 5 på natten ungefär och jag sov hos min bror och hans tjej. När jag vaknade på fredagen så ringde Hakim mig, så jag smsade Mathilda så vi åkte in till stan vid 3 och träffade Hakim och hans kompisar. Men blev inte så jätte länge men sedan gick jag och Mathilda till Kicks och jag köpte några grejer! Och när jag fick reda på mina betyg innan vi fick officiellt jullov blev jag så sjukt glad! Jag känner verkligen att jag har blivit bättre nu. Jag har inte hållit på som jag gjorde i början av detta året. Det är jag så sjukt nöjd över. Och att jag hittade vänner som är bra för mig. Jag har verkligen kämpat nu i 8:an och nu har jag mycket bättre betyg. Nu är det bara vårterminen kvar i 8:an sen börjar jag 9:an. 

2014

Jag kommer att gå på 2 konserter vad jag vet än så länge. Ska gå på Håkan Hellströms konsert med min bästa vän Viktoria och hennes mamma och syster. Eller om det blir hennes syster och hennes systers kille istället för hennes mamma! Vi får se. Konserten är 7 juni.

Sen blir det The Fooo 25 april med Mathilda och det kommer bli så kul! Längtar verkligen till 2014 nu.

Jag tror det blir att jag ska till Danmark i februari med mamma, min bror, min brors tjej och deras barn Oscar. 

Jag kommer verkligen kämpa så att mina 3 F är borta. Och jag ska satsa på kanske C eller B i alla ämnen nu!

Långt inlägg jag vet, men var tvungen eftersom att dem flesta gör det! 😄❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Kom hem från sjukhuset vid 1 ungefär. Var och hälsade på min morfar som är väldigt illa däran (det betyder att han inte mår så jätte bra!). Men jag har inte den dära klumpen i magen längre! Eftersom att jag inte hade träffat morfar sedan i somras. Han är typ bara skelett nu och det skrämmer mig att han kanske kommer dö när som helst nu. Jag är i alla fall jätte glad för att jag fick träffa honom idag och det kommer inte kännas en klump i magen om han dör snart, för jag har fått träffa honom och han lös upp och det gör mig väldigt happy!💓

Likes

Comments

1. Hur gammal är du om fem år? 19 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min dator.

3. Hur lång är du? 1.68

4. Vilken är den senaste filmen du sett på bio? Känn ingen sorg, tror jag

5. Vem ringde du senast? Min bror Mikael

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Lol kanske du tycker om jag gör de"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? För 1 minut sedan

11. Vilken ögonfärg har du? Melerade 

12. När vaknade du i dag? 12 typ

13. Vilken är din favoritjulsång? Har ingen favorit, men kanske "Räven raskar över isen" haha

14. Vilken är din favoritplats? Min säng

15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan typ

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det vet jag faktiskt inte, men helst i ett annat land som New York med min bästis Viktoria och vi bor tillsammans i en fin lägenhet med varsin walk-in closet

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Mathilda fick mig att dö av skratt igår när hon sa fel saker hela tiden. 

19. Hur stor är din säng? 90x2 typ

20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag har 1 stationär och 2 bärbara

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover med en pyjamas tröja

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 kuddar. Men 1 är prydnad

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vart har du bott? Kållered, centrala Mölndal, Tynnered, Hisingen

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor och strumpor

26. Är du social? Ja 

27. Vilken är din favoritglass? Piggelin

28. Vilken är din favoritefterrätt? Piggelin

29. Tycker du om kinamat? Jätte gott

30. Tycker du om kaffe? Haha usch nej

31. Vad dricker du till frukost? Antingen Oboy eller mjölk

32. Sover du på någon särskild sida? Sover på alla sidor typ

33. Kan du spela poker? Jag kan, men varje gång måste någon förklara för mig igen

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja

35. Är du en beroendemänniska? Med vissa saker, ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, min pappas tjejs barn Jennifer :)

37. Vill du ha barn? Aa nån gång när jag är äldre

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, spanska och lite thailändska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Cola, kläder typ

42. Äger du dyrbara smycken? Nej inte vad jag vet

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Paradise Hotel typ

44. Kan du rulla med tungan? Nej haha

45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv ofc

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Crazy Mexican

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En 1D kudde jag fick i julklapp haha

50. Flirtar du mycket? Ja, jag flirtar väldigt mycket, med min säng ;)

51. Kan du byta olja på bilen? HAHA nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Jag är inte 18 år ännu?

53. Vilken var den senaste boken du läste? Tillsammans andra boken

54. Läser du dagstidningen? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Tror de

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Bandit Rock

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vet inte faktiskt

59. När var du i kyrkan senast? Typ 2-3 veckor sedan

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Finns inga lärare som kan va favoriter på min skola haha

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Typ 2-3 dagar tror jag

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Dedu :*

63. Vad lyssnar du på just nu? En på Skype haha, som är rolig asså ;) nej faktiskt inte.

64. Har du varit med i tidningen? Ja, tror de iaf :)

65. Vad är det konstigaste du ätit? Musslor

66. Vem såg dig naken senast? Jag

67. Vad är det för färg på din tandborste?
 Rosa och vit typ

68. Hur imponerar man på dig? Man ska vara snäll, inte blyg men inte för mycket på heller, lika galen och konstig som jag ( på ett bra sätt), och typ vara omtänksam

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Viktoria eller Viktor

70. Har du någon piercing? Nej men vill ha navelpiercing

71. Din största vinst? Vet inte haha

72. Civilstånd? Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
 Facebook, ask, nattstad, andras bloggar osv..

74. Är du fåfäng? Nej

75. Ångrar du någonting du gjort? Ja det finns mycket jag ångrar men everyone makes mistakes.

76. Hur gammal är din pappa? 48 tror jag

77. Vilket är ditt drömjobb? Vet inte

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Nej, vill inte göra något alls typ

79. Vad har du haft för husdjur? 3 katter när jag var bebis, 1 hund när jag och pappa bodde hos hans ex typ och 1 till katt som jag hade i 1 halvår men sålde honom sedan

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 1. Jag hade 9 F förra höstterminen, 7 F vårterminen och den här höstterminen hade jag bara 3 F så har verkligen kämpat. 2. Jag är inte lika beroende av facebook, snapchat, kik och att smsa längre. 3. Jag gillar inte att vara i stan så mycket längre. Det går bra några gånger men det är ganska tråkigt där nu för tiden.

81. Svär du ofta? Haha inte lika mycket längre. Men det händer att jag svär!

82. Sverige när det är som bäst? Sommaren såklart

83. Kan du åka slalom? Det vet jag inte haha

84. Vad har du ätit i dag? En macka när jag vaknade och 1 pan pizza alldeles nyss

85. Vad har du för utbildning? Har inte gått ut högstadiet eller gymnasiet ännu så vi får se?

88. Vilken är din bästa egenskap? Jag lyssnar bra, och ljuger inte för någon-

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag blir blyg första gången jag ska träffa någon. Och blir lätt sur på min mamma haha.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Buddha typ haha

91. Saknar du något? Ja, min farmor, Tim och min mammas kompis son som tyvärr är döda :(

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja om det är min födelsedag så ja! ;)

93. Vad gör dig ledsen? Idioter som trycker ner en, se på Ask hur mycket hat alla får nu för tiden. Och att hora har blivit ett vardagsord typ.

94. Vad gör dig glad? Musik och mina bästa vänner

95. Har du varit gift eller förlovad? Haha nej.

96. Vad ska du göra i helgen? Helgen är slut typ nu, men nästa helg så ska jag träffa en på fredag och sen vet jag inte

97. Vad är det knasigaste du gjort? Haha, bara jag och Gud vet. ;)

98. Vad har du för laster? Typ inga. Har en men vill inte säga den ;)

99. Vem är din förebild? Min mamma och killarna i The Fooo

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Skypa med en annan, och kolla Ask, ha de!

Likes

Comments


Torsdag: Var i stan med Sofia och Mathilda och vi gick mest runt och kollade i massa affärer, sen fikade vi på Espresso House och efter de så köpte Sofia något. Sen stack vi hemåt. Och då stack jag hem till min bror och åt lite middag och vi spelade Wii och efter det åkte jag, min bror och hans tjej till akuten och vi var där från åtta eller nio till tre på natten ungefär. Så vi åt på donken på Avenyn. Men sen åkte vi till akuten igen och vi var där en liten stund, sedan åkte vi till min bror och det blev att jag sov över hos brorsan och hans tjej. 

Fredag: Sedan vaknade jag hos min bror vid 1-12 och vaknade av Hakim när han ringde. Men japp, jag smsade Mathilda om hon ville komma till mig, och hon kom till mig och jag gick upp från min bror. Mathilda var liksom redan hos mig då haha. Och vi satt barnvakt åt min brors barn. För mamma skulle iväg och handla. Sen när mamma kom hem så stack jag och Mathilda in till stan och träffade Hakim och några kompisar till honom och vi stack till donken och sen sa vi hejdå för Hakim och en av hans kompisar skulle på bio eller något! Så jag och Mathilda gick till Kicks och jag köpte en ny mascara. Kände att jag verkligen behövde det! Och sen stack vi hem till mig och Mathilda var bara hos mig en liten stund och då gick jag ner till min bror och hans tjej och vi spelade Wii och sen kollade vi på skräckfilm "Rum 1408". Sen kom jag hem vid 12 på natten och då somnade jag nästan direkt. 

Lördag/Igår: Sov till ett igår och vid halv två kom mina sysslingar och deras mamma till mig och vi satt och pratade och lite så. Och sen kom min bror och hans tjej upp och skulle hämta deras lilla bebis Oscar som sovit hos mamma sen i torsdags! Sen efter alla hade gått så satte jag mig vid datorn och smsade med lite och kollade på lite grejer. Sen mådde jag jätte illa och blev att jag spydde jätte mycket senare på kvällen. 

Idag: Vaknade vid 12 ungefär och mamma skulle till sjukhuset för att kolla till morfar men batteriet på bilen hade slutat funka :/ så ja, vi har varit hemma under hela den här tiden. Och jag kollade min vikt förut också. Och jag har gått ner, man bah tjooohoo. Nej men det är inte bra för mig. 

Men det kommer bilder oså senare på vad jag fick i julklapp, men kommer inte bli bra bilder tror jag inte :/ Men vi får se, puss och hej!❤

Likes

Comments

Har gått runt länge i stan med Sofia och Mathilda och vi träffade på Lara och hennes mamma och hennes kusin och hennes kusins mamma! Så vi stannade och pratade med Lara. Och nu sitter vi vid espresso house och har det gött! Efter det här vet jag inte vad vi ska göra, så vi får se!❤️

Likes

Comments

 Blev jätte nöjd igår för julklapparna! Blev till och med mer än nöjd, nästan så att jag skrek och grät för att jag blev så sjukt glad. Haha, det går nog att gissa vad jag fick? Eller nej kanske inte. 

Jag fick 2 The Fooo konsertbiljetter när dem ska uppträda i Lisebergshallen 25 april!!!!😍😍😍 Fatta om jag blev superduperglad

Kunde inte ha blivit bättre! Det blir att Mathilda hänger med mig då! Och det kommer bli jätte kul, tror det var att vi ska stå längst fram eller något!❤ 

Likes

CommentsFörlåt att jag inte bloggade igår, men först vaknade jag hos Mathilda och käkade frukost och lite så. Sen stack jag hem och då gick jag nästan direkt och köpte julklappar. Och sedan efter det så slog jag in allt när jag kom hem. Och det tog väldigt lång tid att göra. Sen duschade jag och då satte jag mig vid datorn, men orkade inte blogga faktiskt. Var typ off igår! 

Men ni får ha en bra julafton! Så kanske jag lägger upp vad jag fick i julklapp imorgon eller något sådant! Puss och hej

Likes

Comments

Hejhej, kom till Mathilda vid tio över sex och vi har suttit med mobilerna och kollat hockey samtidigt och det är fortfarande hockey så det är gött❤️

Likes

Comments

 Hej, ska dra mig till bussen nu och köpa julklappar sen efter det ska jag på julbord med familjen då som sagt. Och efter det sticker jag hem och hämtar mina grejer och sticker till Mathilda och sover där i natt!❤

Likes

Comments