Idag har jag haft en magisk upplevelse, jag har för första gången sen sommarlovet lovet slutade inte behövt vakna av en väckarklocka! Detta är för att jag just idag har haft studiedag, vilken jag faktiskt, till min ovanhet , har använt till att just plugga. Men det är ju inte allt jag har gjort! Jag börja dagen med att göra en liten lyxfrukost, då jag inte brukar ha så mycket tid på morgonen när jag ska till skolan eller träningen, som bestod av bananpannkakor och en smoothie. Så gott och så skönt det är att kunna starta dagen utan att behöva stressa i sig mat för att hinna till skolan utan att behöva gå upp super tidigt! Efter frukosten så satte jag mig och pluggade till ett prov som jag ska ha nästa vecka i Ledarskap och Organisationer. Jag satt med det i ca 2 timmar och läste igenom anteckningar, kapitlet och svarade på frågor, efter den tiden var hjärnan lite mosig


När jag hade pluggat klart så åkte jag ner i centrum för att kolla på en väska som jag hade hittat på nätet, men såklart så ska den vara slut. Alltid min vanliga tur... Nu får jag ta och börja om mitt sökande efter en ny väska, jag som verkligen hade suttit i timmar i förra veckan för att hitta en som jag gillade! Hoppas att jag kan hitta en lika fin för ett lika bra pris nu i veckan! Allt jag har lyckats hitta hittills har varit dyrare och efter som jag för tillfället inte har så mycket pengar som vill jag inte lägga allt jag har på en väska. Menmen, det löser sig nog!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag och mitt lag uppvisning och det var första gången vi visade upp vårt nya kortprogram för denna säsongen! Det var alltså vårt premiäråk inför publik för denna säsong och vi hade den på Hanhals IFs premiär match. Sån härlig känsla det var under hela dagen, både innan på träning, under programmet och efteråt. Efter en såhär härlig känsla efter en uppvisning får mig att undra hur det kommer att kännas under årets första tävling i Finland som vi åker till om 2.5 veckor. Super taggad!!

Likes

Comments

Det första jag kan säga om den träning som jag har nu är; Wow. Jag har aldrig tidigare tränat så hårt så många dagar i veckan, men det stoppar inte mig från att längta till nästa kväll man kan stå på isen till sent, känna mjölksyran i bena efter att ha pressat sig till max och en känsla av att glömma bort dagen som har varit. Att träna ca 5-6 dagar i veckan gör att jag under den tiden jag har bott här har byggt upp mycket mer muskler och högre tålighet mot det som jag tyckte var superjobbigt i början. Jag har alltså fått en märkbar utveckling.

Vad som enligt mig gör det extra jobbigt är att jag går upp så mycket i varv att jag inte kan somna så fort jag kommer hem utan det tar ett tag innan jag kan komma till ro och sova. Detta gör att jag inte får all sömn som man borde få under en natt och det blir jobbigt att ta sig upp på morgonen dagen efter, men bara jag har vaknat till så går det bra.


Likes

Comments

Hej allihopa! Har nu valt att starta denna blogg för att kunna uppdatera er alla på mitt liv, hur det går för mig i skolan, med träningar samt min fritid!

Nu har det gått lite över en månad sen jag flyttade och nästa vecka blir det en månad sen skolan började. Hittills så har det varit väldigt lugnt i skolan men det kommer att dra igång mer under denna vecka. Kan ju också berätta om att jag måste läsa in två stycken kurser under trean då min klass redan har haft dom tidigare år. Detta betyder då att jag kommer få extra mycket skolarbete, men jag känner på mig att det kommer att gå bra!

Då jag inte bara går i skolan utan tränar 5-6 dagar i veckan har jag inte mycket tid till annat än till skolan under den delen av helgen som jag inte tränar på. Detta tror jag kommer göra det rätt svårt för mig att ha en fritid där jag kan träffa människor eller åka hem till Stockholm och hälsa på min familj och vännerna som jag lämnade kvar. Såklart är det tråkigt men det är också något som jag sjäv har valt att göra och jag står kvar vid det beslutet för jag har under den här tiden utvecklats både som person och synkro åkare.

Fortsätta att kolla in för fler uppdateringar om hyr det gå för mig! 


Likes

Comments

Instagram@mooojjs