Header

Smakade idag på pumpapaj för första gången och det var nog bland det godaste jag ätit! Den var jättegod illafall och det säger jag som är världens kräsnaste människa. Så om ni aldrig smakat på det förut är det något jag rekommenderar!

Men vad har jag mer gjort idag förutom att äta paj? Jo, jag har varit i skolan en halvtimme åkte sedan hem och gjorde inte så mycket mer under dagen. Imorgon ska vi på föreläsningar hela dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag! Näst sista dagen på veckan, och vad gör jag idag? INGENTING! Har provat halva garderoben och sminkat mig 500 gånger, klippt mig och det ser inte bra ut. Är väldigt rastlös och min energi är på 110, och det är klart att jag ska ha mycket energi när jag inte har några planer alls. Men det blir nog bra i slutändan. Kanske åker hem till en kompis eller så gör jag ingenting ikväll. Funderar även på att färga håret men inte bestämt mig riktigt än var typ en vecka sedan jag gjorde det sist..

Likes

Comments

Godmorgon eller god förmiddag eller vad man nu säger!

Just nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Vi hade både sovmorgon idag + att vi slutar hyfsat tidigt. Men då vi har student mössprovning idag runt klockan 14 måste vi stanna kvar en timme extra. Men det ska nog gå bra med tanke på att det är kul det vi ska göra. Förra veckan var kaos! Jag var extremt stressad och hade väldigt mycket att göra, denna veckan är inte lika jobbig men stressen har inte lagt sig än. Det enda jobbiga med att gå sista året är att det är sjukt mycket som ska göras!

Likes

Comments

Den här veckan har det varit den perfekta höstveckan. Det har varit sol i princip varje dag och även idag. Det är även jätte härlig luft ute så det är det perfekta vädret att gå ut och gå i så det har jag tänkt att jag ska göra sedan. Ta en promenad på runt en timme kanske och sedan får vi se vad som händer.

Igår var jag min kompis Jennifer här och vi åt hamburgare, var ute och gick, pratade och åt kladdkaka. Det var mysigt och skönt att ta det lite lugnt.

Likes

Comments

Karva en pumpa

Dricka varm äppelcider

gå ut och gå tidigt på morgonen när det fortfarande är dimma ute

grilla med mina vänner

Baka paj

läsa en bok

Fylla 18 år

Ha en bra höst!!

Likes

Comments

Idag har jag inte alls gjort mycket, spenderade förmiddagen med att kolla ikapp PH och sedan satte jag mig och kollade youtube samt PLL tills klockan blev 5. Då spelade jag in en video och satt och redigerade den fram tills nu i princip! Känns lite jobbigt att jag slösat bort hela dagen på ingenting då jag egentligen hade tänkt att lägga den tiden på att plugga till svenska provet samt även jobba lite på UF. Men det är bra att ha dagar då man inte gör någonting heller!

Likes

Comments

Idag är jag ledig ifrån skolan så jag och Amanda bestämde oss för att gå ut och fota, självklart började det åska när vi var ute så vi fick snabbt gå hem. Det blev alltså inte alls många bilder! Just nu sitter vi istället och kollar på film.

Likes

Comments

- Mitt drömjobb är att befinna mig på resande fot så mycket som möjligt

- Jag har på mina anteckningar en lista på namn jag skulle kunna tänka mig döpa mina barn till

-Jag gillar att lära mig nya saker

- Jag hatar berg-o-dalbanor

- Min favoritblomma är solrosor

-När jag fotar glömmer jag ofta bort allting runtomkring mig, vilket är en väldigt skön känsla

-Mitt drömresemål har alltid varit att få åka till Island

-Min favorit mat är Chili con carne med ris

- Jag har besökt runt ca 15 länder

Likes

Comments

Helg! Nu är det helg vilket jag tycker ska bli väldigt skönt. Jag ska visserligen jobba så det blir inte så mycket tid att vila upp sig men samtidigt är det bra att ha pengarna då det är enda jobbdatumet jag har bokat nu i september. Får väl se vad som sker efter. Idag iallafall har jag gått i skolan. På fredagar har vi både sovmorgon och vi slutar 11:40 så det är inte alls en speciellt lång dag. Lektionen vi har är personlig försäljning vilket inte riktigt är min favorit lektion men det funkar

Likes

Comments