Header

Hej, och trevlig eftermiddag på er! Idag är det tisdag vilket betyder att jag bara har en vecka kvar på mitt sista sommarlov någonsin.. Det är en hel del blandade känslor inför det. Kommer kännas tråkigt att jag snart är vuxen, vill verkligen inte. Men först väntar mitt sista år på gymnasiet och jag tror ändå att det kommer bli ett bra år!!

Imorgon väntas tjejkväll med några i min klass och sedan får vi se om det händer något roligt ikväll eller om det slutar med att jag sitter hemma och spenderar timmarna med att kolla netflix!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag inne i stan, tillsammans med min kompis Amanda. Med mig hem fick jag en jättefin väska ifrån Guess, samt en vit kjol ifrån Ida Sjöstedt som jag haft ögonen på i flera veckor och nu bestämde jag mig för att äntligen köpa den! Så nu är lönen borta i princip men jag är glad ändå. Speciellt över väskan!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, gick ut och fotade en stund vilket var det bästa jag kunde göra. då det var så skönt och bara koppla bort allt annat för det var verkligen bara jag och min kamera.

Imorgon är det dags att åka till jobbet igen. Jobbar 9-18 och sedan åker jag förmodligen hem till pappa för att sova där en natt.

Denna skylten var vid bron som jag fotade idag och jag läste den flera gånger men trodde hela tiden att det stod "gå ej nära nedfallen träd" så det tog ett litet tag innan jag kopplade att det stod tråd! (tänkte bara dela med mig av den historien)

Likes

Comments

Klockan tickar 23:46 och jag fick lust att fotografera en stund. Men då alla andra i huset sover och för att inte väcka dom knäppte jag bara 10 stycken bilder och satt och lekte sedan ihop något roligt i Gimp, är ändå rätt så nöjd över resultatet trots att den inte är perfekt och jag har missat en del när jag klistart ihop bilderna.. Skulle säkert blivit lite bättre om jag kunde flyttat bort spegeln och bara stått mot väggen b la men som sagt det låter en hel del när man ska möblera om. Mitt stativ håller även på att gå sönder så det ska jag införskaffa mig ett nytt, snarast! Typ imorgon.


Likes

Comments

Under sommaren har bloggen stått stilla men nu är jag tillbaka och mer taggad än någonsin. Jag har inte haft så mycket lust att göra någonting som jag egentligen gillar under några veckor nu så där av att det inte kommit några inlägg. Men nu är jag taggad på att både blogga, fota, redigera samt spela in videor igen så därför tänkte jag börja med att presentera mig igen så här kommer lite fakta om mig:

Mitt namn är Moa och jag är en 17 år gammal tjej ifrån Sveriges regnigaste stad aka Borås. Jag börjar om några veckor sista året på gymnasiet vilket känns helt sjukt, jag fyller år 22 november vilket betyder att jag blir 18år gammal om bara några månader. Mitt största intresse för tillfället är att fota. Jag gör självklart mer saker men för det mesta så spenderar jag min tid på Netflix #serienörd

Jag är även intresserad av rymden och havet och jag älskar att lära mig mer om just rymden och havet. Min största dröm är att få åka till USA i ett helt år och om förhoppningsvis ett år så gör jag mig redo för att dra.


Jag satt och funderade på om jag hade några annorlunda talanger men insåg rätt snabbt att det enda som jag är riktigt riktigt bra på är att hitta klöver. Och då menar jag inte bara fyrklövrar. Jag har hittat mängder med femklöver, sexklöver och till och med en åttaklöver.

Att resa är något jag gärna gör och tar varje chans jag får att lämna Sverige och upptäcka nya länder. Storstad, landet eller stranden spelar inte så stor roll älskar allt!

Likes

Comments

Spenderade några dagar i Falkenberg samt Helsingborg, det var skönt att komma hemifrån i några dagar och göra något annat än att spendera dagarna i lilla Borås! Nu är inte Falkenberg och Helsingborg så mycket större men ni fattar grejen. Tycker även det är mysigt att åka bil långt för att man får se så mycket på vägen. Det tog ca 6 timmar för hos att ta oss ifrån Falkenberg till Helsingborg bara för att vi stannade på så många olika ställen men mysigt var det!

Jag gillar att Sverige ser så himla annorlunda ut beroende på vart man är! Det är stor skillnad mellan norr och söder.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen sommarlov!!

Idag slutade jag 2:an på gymnasiet och det betyder att jag bara har ett år kvar i skolan innan jag tar studenten. Och jag är därav jätte taggad på att börja 3:an för att det sägs vara det bästa året!

Efter min skolavslutning så åkte jag till min pappa och kollade även på min lillebrors avslutning. På eftermiddagen så åt vi mat och drack champagne och firade. Vi åt även cheesecake men glömde fota den.

Det var iallafall en bra och trevlig dag.

Likes

Comments

Bilder ifrån Weheartit

​Känner att jag snart ska färga håret igen, då mitt börjar bli i 400 olika nyanser plus att det ser grönt ut i vissa ljus vilket inte är så fint. Vet bara inte hur jag vill ha håret än? Är lite inne på sådan hårfärg som det är på första bilden då jag tycker det är så fint!!

Likes

Comments